Moderatorius: Visi tvarkytojai
tai atvirkščiai,gyvenanti santuokoje moteris gali tai įrodinėti(nes turi ir partnerį ir vaikų pilnus kampus,ir jau jos mintys aukščiau),o vat kuri "ant ledo" ir nieko neturi-tai jai ir vis norisi sexso,sexso ,sexso....!lyg sexsas,tai maistas,be kurio negali gyventi(ir tai natūralu,bet ,kai ji pasisotins,supras kad klydo)Jonė.S rašė: gyvenanti santuokoje moteris pradeda įrodinėt, kad galima gyvent ir be sekso...
O aš pagalvojau, kad einantis dvasios tobulėjimo keliu neleidžia sau įsižeisti.Jonė.S rašė:O aš visgi pagalvojau, kad Trėjos žodžiai įžeidė visas, kurios gyvena vienos "ant ledo"...
Žmogui, kuris eina dvasios tobulėjimo keliu, tai garbės nedaro...
aš ir nesuprantu,ko jos čia visos "putojasi"Vileine rašė:Radot dėl ko ginčytis. O juk kiekviena savaip teisi.
Trėja, ir tu "neputok"... Geriau pasiskaityk ką parašei...(nes turi ir partnerį ir vaikų pilnus kampus,ir jau jos mintys aukščiau),o vat kuri "ant ledo" ir nieko neturi-tai jai ir vis norisi sexso,sexso ,sexso....!lyg sexsas,tai maistas,be kurio negali gyventi(ir tai natūralu,bet ,kai ji pasisotins,supras kad klydo)
Manes neizeide,tik ta pozicija man labai juokingaJonė.S rašė:VileineMatyt, Vileine, neesi "ant ledo", todėl tau šita diskusija yra bevertė.Radot dėl ko ginčytis. O juk kiekviena savaip teisi.
O aš visgi pagalvojau, kad Trėjos žodžiai įžeidė visas, kurios gyvena vienos "ant ledo"...
Žmogui, kuris eina dvasios tobulėjimo keliu, tai garbės nedaro...
tai viskas okJonė.S rašė: Bet aš visgi negalvoju, kad gyvenanti "ant ledo" nesugeba pakelti savo minčių nuo sekso...