...
Moderatorius: Visi tvarkytojai
Plepėk plepėk, Padauža...Padauža rašė:Matai, Laimi, aš esu..... praktikė. O praktiškai aš su tavim, žaliu kaip agurkas, nesivaržysiu... Negalima.
Tiesą sakau, kad tau mokytis reikia.
byvis rašė:Ogo. Čia žiūriu mano minčių pacitavęOj kaip seniai berašiau čia. Bet taip visados norėdavosi, atsiminus... Eh kaip to laiko dabar nėra. Bet grįžkim prie temos. Atsakymas į tai: O kam tau to reikia, nėra labai paprastas. Man asmeniškai dabar reikia tik vieno dalyko - jėgos. Fizinės jėgos. Kad kuo sunkesnes štangas pakelčiau.
Bet bet bet... Yra tokia problemike, nerandu internete informacijos apie meditaciją ir KI jėgos kaupimą. Gal kas turite link'ų. Būčiau labai dėkingas jei įmestumėte porą. O gal knygų pavadinimų, kur būtent tai nagrinėjama?
P.S. Tegu neatrodo jums, kad toks elementarus ir kvailas noras siekti fizinės jėgos yra tuštumo pasirodymas. Mano tikslai yra kur kas sudėtingesni ir turintys gilią prasmę, bet išdėstyt viską aš dar nesu pajėgus, nes pats nesuprantu kai kurių dalykų, kuriuos darau. Tiesiog žinau, kad juos reikia daryti, kad mano sąmonės lygis kiltų.