Taigi man juokingai skamba kai kurių urologų patarimai vyrams, neturintiems partnerės, masturbuotis, kad būtų sveika prostata. Bet gal man juokinga todėl, kad aš ne vyras

Moderatorius: Visi tvarkytojai
Įdomus sutapimas - tas pat buvo pasakyta apie "dvasingąjį" žmogų, kuris "ilgam išvedė mane iš rikiuotės". Tai buvo įvardinta, kaip - "jam trūksta žemės energijos".Taigi negalima atmesti ir savo prigimties, nes ji pradeda ziauriai mums kersyti... Kazkur girdejau, kad kuo labiau zmogus pakyla dvasiskai, tuo labiau jam reikia isizeminti (tai vyksta butent per seksa), kad butu pusiausvyra...
Žinai, Loryte, yra rusiškas posakis - чюжая душа - потёмки. Tik "tie" vyrai gali pasakyti, kaip yra iš tikro (nors kartais jie sąmoningai "bėga" nuo atsakymų į tokius klausimus patiems sau), bet manau, kad pataikei į dešimtuką.Gabriuk, aš supratau kiek kitaip. Tie aprašyti vyrai ko gero (na, čia tik mano nuomonė) jautė potraukį, bet slopino jį žemindami ir skaudindami jausmų audrą sukėlusias moteris...
Jei laikai mylėjimąsį nešvariu, gėdingu, tai ir tokius troškimu tavy iššaukęs, sužadinęs žmogus tampa priešu (juk nesinori būti priešu sau pačiam, nesinori sau leisti pripažinti,kad esi vis tik kaip ir kiti - kūniškas žmogus).
O juk kaip paprasta: visi mes žmonės ir dvasią, ir kūną turintys...
Rašydama prašymą vyrams netrypti moters jausmų, turėjau omeny tai, kad žmonės, galvodami apie tai, ko jiems reikia, dažnai nemato šalia esančios sielos. "Klasikinis" to pavyzdys yra pats Megre. Juk nebuvo nė užuominos apie jo jausmus Anastasijai. Buvo tik akcentavimas, kad ji yra jauna, sveika, gerai sudėta ir galėtų pagimdyti sveiką kūdikį.Pakomentavau prieš tai pasakytus Jonės žodžius, o ne pateikiau savo požiūrį. Dabar pažiūrėjau, kad tikrai galima buvo ne taip suprast, o kai rašiau, galvojau, kad galima suprast tik viena prasme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lorytė, man atrodo, labai tiksliai viską pasakė.
Bet kokia išeitis iš tokios situacijos tai tikrai nežinau. Jei žmogus nepriima vienos tavo dalies ir ją neigiamai vertina. Žinau, kad nereikia žmogaus spaust ir bandyt "perauklėt" seksu, nes seksas per daug neigiamų emocijų tam žmogui sukelia, o neigiamom emocijom žmogaus neišgydysi