Moderatorius: Visi tvarkytojai
o man atrodo, kad tu sau prieštarauji.Padauža rašė:Laimi, fainas tu žmoguti! Skaitau ir kaifuoju
Tu čia sau tiek prisiprieštaravai... Aš tavo žodžiais remdamasi mintį plėtojau.
Nu matai, sakai skaitytojus valdo, kiša juos į partijas, o dabar sakai, kad tiems žmonėms partija nereikalinga ir neina jie į tas partijas. Tai argi čia neprieštaravimas? Sakai, kad tie autoriai norėjo valdyt mus, o dabar gaunasi, kad laisvus mus padarė..Va matai, kaip žmogui laisvė reikalinga... Sakai, bandė vadovauti? Neisigavo?
Na, nesigavo todėl, kad žmonėms tas vadovavimas nereikalingas... Ir partija taip pat.
ChaaaaaNeturi ką sakyti, tai ir liepia patiems galvoti. O galvojantis žmogus - užimtas.
Jau pasakei vieną kartą, kad rusai nemoka mokesčių. aš prašau tavęs ne kartoti, o pasakyti iš kur tu tai ištraukei. Nurodyk savo šaltinius. Jei rusai nemoka mokesčių, tai kaip jie biudžetą surenka? Aš sakau, kad jie moka mokesčius, surenka biudžetą. O tarp anastasijiečių yra labai turtingų žmonių. ir jie galėtų mokėt tuos mokesčius, bet jiems svarbiau laisvė. todėl jie išeina iš miestų ir nebemokės...Sakai, mokesčiai? Na taip. Moka mieste... kol turi iš ko. O kai nebeturi ir badas dantis galanda, tokiam hektaro idėja - kaip sacharinas nueina arbatoje. Puiku tiesiog! Ir piktasį įsiutęs žmogelis, alkanas ir nelaimingas, geromis idėjomis prifarširuojamas ir ant žemės hektaro nuleidžiamas. Nemokėjo mieste, nemoka ir kaime... bet nemaištauja... Va viena iš esmių!
Aga, o kas tas iškasenas kas? Jei visi nueis į savo hektarus ir laisvi bus? Vyriausybei naudinga, kad kažkas nemąsto, dirba pirmą pakištą darbą, kasa iškasenas, dar pats ateina ir mokesčius sumoka už tai, kad jis kasa tas niekieno iškasenas....O šiaip tai Rusija juk visokių iškasenų turi, ne taip jau valdžia ir turtuoliai įsitaisę. o liaudžiai dainelės egzisuojamakaronai ant ausų. Hektarai... kurių didžiulės Rusijos platybėse tikrai netrūksta
![]()
Mieloji,darja rašė:Laimi, o tu, pridejes ranka prie sirdies, atsakyk, ar zinai nors viena seima, kuri pragyvena vien is hektaro, ir dar namus is jo pasistato, ir vaikus uzaugina - na, cia nekalbu apie kokius bomzu lygio zmogeliukus, kuriu visas gyvenimo tikslas tik pavalgyti, isgerti ir pasidulkinti, kuriems nereikia nei knygos paskaityti, nei i kina ar koki koncerta nueiti, nei kita sali aplankyti - kazkoks perdem primityvus man piesiasi vaizduoteje tu anastasijieciu, gyvenancia tik is hektaro, gyvenimo budas (cia as nekalbu apie vienisius atsiskyrelius, kurie iprate prie minimaliu poreikiu, bet seimos?..)
Nors gamta mane is vaikystes trauke ir siais neramiais laikais net raganiai pataria gyventi arciau zemes - t.y. nuosavame name.
Mielute, pradek nuo to, ka gali isivaizduoti...darja rašė:o jus vat sukurkit - ir ne mintim, o is tikruju ta linksma vaizda, parodykit realu pavyzdi, kaip visavertiskai gyventi (o ne vien tik pragyventi - tenkinant minimalius poreikius, beje, ir as nesu is tu, kurios poreikiai auga geometrine progresija - priesingai, pastebiu, kad juo toliau, tuo labiau ismokstu gyventi kukliai - ir jauciuos laiminga
, bet saves, gyvenancios is vieno hektaro vis vien neisivaizduoju
) tada gal ir patikesiu...
![]()
Miela Darja, Butent svajotojai apie geri ir grozi ir palaiko keturis kampus!darja rašė:na, vien arbateliu cia tikrai neuzteks -zmogus turi keisti poziuri, ir tikrai nemanau, loreta, kad Padauza silpnesne uz savo pacientus - ji labai stiprus zmogus, nestovintis vietoje, dirbantis su savimi, o butent tokie ir gali kitiems padeti, o ne svaiciotojai apie geri ir grozi (vadinamieji dasingieji), o patys nieko nedarantys - ir visiskai su ja sutinku, kad isbandymai zmogu uzgrudina (aisku, jei nesulauzo) - pati ju gyvenime esu patyrusi ne viena ir ne du, pati save kaip koks Miunhauzenas nekart traukiau is duobes, ir galiu pasakyti aciu Dievuliui uz juos visus, nes butent tie skaudus isbandymai neleido uzmigti mano sielai ir verte eiti i prieki. O del to, kad psichologu seimos suyra - tai, mieloji, suyra ir daugybe ne psichologu seimu, Padauza yra einantis i prieki, norintis tobuleti zmogus, o jei jos vyras sustojo kelyje ir eme ja tempti atgal, tai cia geriausia iseitis ir yra - skirtis, nes ji jam ne pades, o priesingai - jis ja zemyn tempsis (beje, skirtis irgi reikia drasos - tam pasiryzta tik stiprios moterys).