Mindaugas rašė:
Ar galima paklausti kas yra Tavo dvasiniai dalykai? Kaip jie pasireiškia?
...............
Ot žmogus išsisukinėja, į tokį paprastą klausimą negali atsakyti

Gerai, Mindaugai, bandau dar karta. Nors visa ši diskusija taip ir nedavė atsakymo į mano pirminį klausimą...
...Štai jūs socialinių- psichologinių santykių sistemą vadinate "sistema". Aš vadinu "Sistema ir Dydžiuoju Teatru", visą mūsų pasaulį, visą Kosmosą ir Visatą. Visą, nuo kietojo pavidalo- uolienų iki aukščiausiųjų subtilių vibracijų, energijų, minčių, jausmų, emocijų...
Tai kas yra virš šito "Mūsų Pasaulio" (ne geometrine, o kokybine prasme) ir yra mano Dvasiniai Dalykai. (dažnai net nesusimastome apie galimybę buvimo tokių dalykų?)
Kaip tie Dvasiniai Dalykai pasireiškia?
Dėje, nėra jokių galimybių paaiškinti tų pojųčių, nepetyrusiam žmogui.
Kaip žmogui juos patirti, pamatyti? Tai įmanoma tik žmogui įgijus naują jutimo organą - 6-jį jausmą (ne intuiciją, o visiškai naują).
Tuos sugebėjimus padeda išvystiti speciali Dievo duota metodika - Kabalos metodika. Vienintelė. Visos kitos mokyklos, metodikos ar religijos neišeina iš šio pasaulio subtiliujų (taip vadinamu "dvasinių") lygmenų, šio pasaulio klausimų sprendimo.
Žmogaus vidinė kokybė, jo esmė, jo vidinis, giluminis "Aš" formuoja visą pasaulėjautą, visą vaizdą ir tą "kiną", kurį žmonės vadina gyvenimu (tikrojo Gyvenimo fone esame kaip komos būsenoje, neturintys jokių gyvybės požymių).
Tam, kad pamatyti Dievo Pasaulį, atitinkamai turime pasikeisti savo vidumi į Dievo panašumą. Mūsų vidinis "Aš", mūsų Siela turi įgauti naują kokybę. Kitaip neįmanoma.
"Yra ilgas kelias, kuris trumpas ir yra trumpas kelias, kuris ilgas"
Pažinkime Tiesą apie save...