Zinai, Gluosne, ir man taip atrodo: pernai beveik kiekviena sestadieni vaiksciojau i ligonine su Sai Babos pasekejais (ir siaip zmonem

) plaut senuku, tai karta mus pamate tuometinis Katedros klebonelis - siaip tai geras zmogus, ten misias laike, bet tiesiog apstulbo, kad mes tuos senukus plovem be jokio uzmokescio, sutriko, pradejo mikciot, kad gal kokia kempine atnesti ar arbateles i Katedra pakviesti...

Tai tarp musu buvo tokia "ragana" - tokia boba su kiausiniais baigus raganu mokykla

, tai kai ji pradejo ji mokyt, sako: o ko jus, kunigeli, neuzeinat i palatas, nepasikalbat su zmonem, jiems juk labai reikia padrasinancio, paguodziancio zodzio, tas sako, kad zmones jo bijo, tai ta: "O koks jus kunigas, kad zmones jusu bijo?.." O paskui, kai jis nuejo, tai dar piktinosi, kad Vatikanas - turtingiausia pasaulio valstybe, jie cia ligonine modernia gali irengti, o cia kempinele siulo - juokas tik...

Tai po to karto kunigelis pro kitas duris iseidavo, kad musu nesutiktu, bet karta pries Kaledas praeidamas "atsizymejo": "Buvau palatose, aplankiau zmones..." (bet paskui vel neidavo...

)
Na, as pati nesu tokia kategoriska, kaip ta musu "raganele", nes zinau, kad "is pareigos" tokio darbo nereikia dirbti - jau pati senokai toje ligonineje buvau, bet tiesos jos zodziuose yra...