Kadangi el.pašto konferencijoje "[email protected]" vyko įdomi diskusija dėl Vilniaus penktadienio susitikimų, o elektroninius laiškus mes turime ankščiau ar vėliau ištrinti, tai aš pamaniau, reikia visą tą diskusiją nukopijuoti čianais

Moderatoriai: Mdsts, Visi tvarkytojai
Niekas ir nebijo, tiesiog tukstantmeciai vergijos ikrete siek tiek atsargumo. Taip, jei zmogus neleidzia tai purvas ir nelimpa. Taciau graziaiNereikia bijoti! Ko gali bijoti sviesus ir mylintis zmogus? Joks
purvas neprilips! Ir niekas nieko negali padaryti zmogui blogo, jei jis
to neleidzia.
net nezinau kaip cia man isreiksti savo mintis... Tik jauciu ir matau, kad klube vyksta ne tai del ko mes is pradziu ten susirinkom ir del ko ten ateina zmones.
Pritariu šiai minčiai - negali būti visi vienodi, kaip kareivukų kolonoje. Esame žmonės, o ne alavinės figūrėlės. Negi susiniveliuosime iki smulkmenų. O tos grupelės paskui galėtų keistis sava patirtimi.manau kad klubuose gali rastis ir burtis mazesnes grupeles kurios jungia artimus bendramincius vienu ar kitu klausimu.
Svarbiausias įstatymas Visatoje - Meilės. Noras, jei kažko trokšti, iš visos širdies, išsipildo. Tik, jei tas noras kertasi su Meilės Įstatymu, tai gauni per galvą ir kenti paskui. Man taip matosi. Iš mano varpinės, iš mano patirties.Ko gali bijoti sviesus ir mylintis zmogus? Joks purvas neprilips! Ir niekas nieko negali padaryti zmogui blogo, jei jis to neleidzia. Zmogaus noras - pats svarbiausias istatymas Visatoje.
Svarbiausia, <…> tai, kiek mumyse yra meiles.<…> Jei
jos vieta uzima baime, mes esame pazeidziami.
Kai manoma, kad kiti keliai neteisingi, baime jau yra
mumyse.
Tikekim ir pasitikekim. Svieskim, ir jokia tamsa musu neuzgosh.
Jei as kazkuo nepasitikiu - problema manyje (vertinu kitus pagal savo sugedimo laipsni).
Jei as kazko bijau, tai ne ta baime tureciau seti, o nugaleti ja
meile ... Tik meile. Ir pirmiausia dirbti su savimi Ir jausti atsakomybe uz tai, kad ta baime seju kituose. Jie kilo, radus kai kurias baimingas mintis, kas tikrai nesiziuri Anastasijos pasekeju gretose.
Štai čia gal yra raktas. Koks geras bebūtų metodas, jei žmogus šviečia, tai ir jo mintys apšviečia.Pries kokias dvi savaites apsilankiau ivadineje Silva meodo kursu paskaitoje, kuri sukele susidomejima, bet gilesnio ispudzio nepaliko.
Dariau ar baigei kursus ?Aurimas rašė:Darius parašė:
Kai klube vyko diskusijos del Silva metodo, nebuvau, apie kilusias emocijas suzinojau per interneta. Panasu kad visi pasisakantys nieko aba beveik nieko apie si metoda nera girdeje. Pasidalinsiu savo kuklia patirtimi ir nuomone.
Pries kokias dvi savaites apsilankiau ivadineje Silva meodo kursu paskaitoje, kuri sukele susidomejima, bet gilesnio ispudzio nepaliko. Todel kursu nusprendziau nelankyti, bet perskaiciau Chose Silva knyga, kurioje pakankamai smulkiai isdestyta metodo esme, yra daug eksperimentu ir testavimo pries ir po kursu pavyzddziu. Nuomone pakeiciau dar nebaiges skaityti, dabar jau manau, kad reikes apsilankyti. Dar daugiau, manau kad jie (kursai) galetu buti naudingi kaip tik pritariantiems Anastasijos idejoms. Matau tame prasiskleidziancia shirma, dengiancia vaizdumo meno praktine puse (bent man).
Visiems sekmes,