CHia jau demagogijos...darja rašė:...kazkoks senoves ismincius yra pasakes: "O, sventas naivume!" - naivumo reikia net patiketi Dievu, nes juk nesam jo mate...

Moderatoriai: Rolandas, Visi tvarkytojai
CHia jau demagogijos...darja rašė:...kazkoks senoves ismincius yra pasakes: "O, sventas naivume!" - naivumo reikia net patiketi Dievu, nes juk nesam jo mate...
Na, meiles ideja yra. Jei ji ten tikrai yra, tai gal tai, kas liko ish Jezaus ideju (kalbu apie krikshchionybe)... visa kita, melas, ir manipuliavimas.Dina rašė:Hm.Div,tu turi daug ziniu-diskutuoti neiseis man su tavimi.Bet mazas /primityvus/paprastas pastebejimas-kai zvelgiu besaliskai ir nevertindama-krikscionybeje matau grynos,besalygines meiles ideja.Ir dar keleta.Jas as pasiimu i savo gyvenima, i savo nuostatas.Ispazinties neinu.O i baznycia kartais-taip.Ir patikek,-kai eini ten atviras-vibracijos ohoho kokios,kad tik atlaikyt pajegtum.
mantautas rašė:Tai vis del to darja tu zinai kas as? Man ir baznycia visada nepatiko, bet neturejau kitos iseities, mama verte ir dabar dar vercia bent 2 kartus per metus. Baznycioje as jauciu dideli blogi, kuris mane puola, bet dar kolkas atsilaikau...