Moderatoriai: Mdsts, Neringa, Rapolas, Visi tvarkytojai
Glesum,nelabai suprantu: šlykštu,o valgysi??? Jei su kaulais problemos,gal kalcio trūksta? Jo daug ,net labai daug yra sezamo sėklytėse: berk į salotas,po šaukštą sukramtyk vienų (skanuglesum rašė:Sveiki![]()
Žinot aš jau pora metų vegetarė, bet prieš savaitę ėmiau svarstyti kodėl... nežinau... išties nežinau... ir jaučiu jog jei greit nesužinosiu, vėl galiu imti valgyti mėsą, kad ir kokia šlykšti ji man atrodo... Tiesiog atsirado daug problemų su kaulais, kremzlėm... įtariu jog kažko trūksta... o kuo pakeisti nežinau...
Sumuštinių ir pasiimame, Justinai.Tik ant duonos su sviestu dedu ne dešrytę, mėsytę, žuvytę, o ridikėlį, agurkėlį, petražolę, krapą ir pan.Justinas rašė:Ir ką jūs pasiimat į iškylą vietoj sumuštinių?
tai puikus derinys, ir aš kai kur važiuoju, juodos duonos su sviestu įsidedu, o prie jos daržovių, kokių tik turiu po ranka - pomidorų, agurkų, salotų, žolių įvairiausių ir valgau pakaitom vienoj rankoj duona, kitoj - daržovė- skanu, paprasta, sotu. Be to juk dabar visokios "ekologinės" duonos kepama iš švarių grūdų, be E-priedų. O ir grynesnio sviesto kaimiško galima turguj nusipirkti, aišku, gerai būtų iš patikimų rankų..Justinas rašė:Bet ar duona su sviestu derinasi pagal Šeltoną?..
Kodas: Pasirinkti visus
Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
Tai jų pasirinkimas.Rozyte rašė:O va pameginkit tapt mesos nevalgytoja, kai namiskiai aplink tave tik ir kemsa visokias desrytes ir pan...