gerai , kad "dušas"suveikė laiku

Ar galima iš savo sklypo padaryti prekinį ūkį - labai abejoju , nes kaip matau tu dar neturi žemdirbio patirties ir kita vertus - žemės ūkio produkcija neduos tau tiek pajamų , kad galėtum aprūpint vaikus. Manau , kad daugiausiai dėmesio skirk tam , kad kuo platesniu maisto produktų sortimentu aprūpint savo šeimą neperkant. Taip ženkliai sutaupysi , o augint ir pardavinėt tikrai neapsimoka. Stenkis nesinaudot įvairia technika , kuriai reikia pirkti kurą , skirti lėšų priežiūrai ir remontui. Tai tik beprotiškai didelės išlaidos ir abejotinas palengvinimas. Vietoj žoliapjovės - už 40lt gerą dalgį ir vežimaitį...
Aš pasidariau vežimaitį - mini arklinio kopiją - keturiais ratais. Pasikraunu apie porą šimtų kg krovinį ir vienas nesunkiai viską su
sivežioju ir ... nieko nekainuoja

Tai va. Na , o bulvių esu kasęs ir po 1,5 tonos iš aro. Pernai pirmą kartą sodinau pagal GŽ reikalavimus ir mačiau savo darbo trūkumus. Šiais metais tikiuosi prikasti daugiau...

Jei tavo šeimyna linkus į vegetarišką mitybą patarčiau auginti kuo daugiau ankštinių kultūrų. Pupos , pupelės , soja , žirniai , lešiai - tikra daržinė mėsa. Aš šias kultūras labiausiai vertinu ir kasmet sėju kur kas daugiau nei bulvių ar kitų daržovių. Pagaliau , jas naudojant ir pašarui kur kas didesnė nauda nei kitų grūdinių kultūrų. Visų pirma , jų derliaus sudorojimui nereikia jokių kombainų. Vakarojant ir besišnekučiuojant vienas malonumas aižyt

Kuomet daugiau vartojau mėsos - auginau jūros kiaulytes. Jos vislios , nereiklios , užauga iki kg svorio ir yra tikrai skanios

Linkiu sėkmės.