Kadangi man dabar aktualus kudikiu zindymas, tai ir uzvedu tokia tema

Tiesa pasakius idomu viskas. Anastasijos knygose uzsiminta, kad tik jos probobute berods zinojo zindymo paslaptis, bet nieko jau labai konkretaus apie si reikala daugiau ir nerasyta, deja.. aisku, jei as gerai dabar pamenu.
taip kad butu idomu isgirsti diskusijas apie tas zindymo paslaptis

ir dar vienas dalykas. vis mastau mastau ir nesumastau, kaip cia yra. na kokia turetu buti mamos mityba, kad vaikelis viska toleruotu. na patys zinot, kad pirmais 3 menesiais kudikelius kankina pilvuko putimai, diegliai, visokios alergijos. ir anot mediku ir mamu patirties, vos ne daugiausiai pucia nuo darzoviu, vaisiu.. bet tai labai keista, jei valgyt tik augalini maista, tai kudikelis isvis turetu nusikamuoti nuo pilvo diegliu

kazkaip logiskai mastant, atrodo, kad kaip tik is gamtos toks maistelis turetu labiausiai tikti mamos pieno gamybai... siaip mano asmenine patirtis kiek kitokia - mano sunus darzoves, isskyrus pomidorus, na salotu, ridikeliu tik nebandziau, tai toleruoja, vaisius kai kuriuos irgi, va tik jam visai netinka ryziai, avizos, kvieciu produktai

o pavyzdziui mesyte kazkaip visiem kudikeliam tinka.. tai kaip cia yra, kad valgyt viska kuo daugiau is gamtos, bet va musu maziausiem del to naturalumo pirmus 3 menesius negerai buna