Pradėti mąstyti, tai tas pats kas - pradėti sportuoti?

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Pradėti mąstyti, tai tas pats kas - pradėti sportuoti?

Post by Mindaugas »

Sveiki, gal todėl kad kritinė situacija, o konkrečiau dėl to, kad už poros dienų išvažiuoja dukra į užsienį gyventi, pradėjau šiek tiek mąstyti, ir pastebėjau, kad mąstymas tai veiksmas kuris reikalauja valios pastangų ir troškimų iš vidaus. Sugretinau tai su tuo kaip pradėjau vėl sportuoti iš pradžių 15 minučių bėgimo buvo sunku. Paskui 20 sunku. Ir taip tingėjosi. Kartais galvojau kam to reikia. Žodžiu tinginys :oops:
Ir prisiminiau kai prieš kelis metus sportavau intensyviai 7 dienas per savaitę. Ir negalėjau įsivaizduoti kaip galėčiau nesportuoti.
Dabar vėl nesportuoju. (Laukiu geresnės progos ir gyvenimo aplinkybių)
Ir turbūt beveik nemąstau. Nes kai truputi įsijungia tas mechanizmas tai pastebi, kad sakysim visą praeitą laiką mąstymo nebuvo :roll:

Tokios mintys šiai dieniai :mrgreen:
Irena-irocka
Posts: 460
Joined: Thu 02 27, 2003, 14:50
Location: Vilnius

Post by Irena-irocka »

O gal :roll: pradėti mąstyti tai tas pats kas - pradėti gyventi?

Tokios mintys šiai dienai :)
:D Tegu svajonės pildosi! :D
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Irena-irocka wrote:O gal :roll: pradėti mąstyti tai tas pats kas - pradėti gyventi?

Tokios mintys šiai dienai :)
Na taip, tai jau gyvenimu galima pavadinti :)
Pagone
Posts: 88
Joined: Fri 02 20, 2004, 23:14
Location: Londonas

Post by Pagone »

Man mastyti labai padeda sportas ir sveikas negausus maistas. Keli menesiai beveik visai nebevalgau raudonos mesos, tik daug salotu, darzoviu. O vakarais begu apie 45min. Niekad nemaniau, kad nuo to gali galva taip nusvisti! :D O kartais (dazniausiai begant) tarsi nusvitimo akimirkos kokios aplanko. Tiek dalyku savo viduj atrandu, pasaulis kitoks ima atrodyt! :D
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Pagone wrote: Tiek dalyku savo viduj atrandu, pasaulis kitoks ima atrodyt! :D
Malonu skaityti :-)
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Oi, žinokit, paauglystėje ir aš daug bėgiojau - buvau tiesiog susirgus sportavimo, ypač bėgiojimo, liga - tiesiog negalėjau vaikščioti, tik bėgdavau visą laik kaip kokia, kol gydytoja griežtai uždraudė, labai jai ačiū... :roll: Taigi atsibėgiojau visam gyvenimui - kažkaip daugiau nesinori, žinot, kažkur skaičiau, kad ir sportas gali tapt narkotiku, kaip sakoma, kas per daug, tas nesveika... :wink:
Nu sekmės jums sporte ir mąstyme, tiesa, o kur dingo mūsų Leonardas, kuries visiems linkėdavo šviesių ir greitų minčių... :wink:
Leonardas
Posts: 237
Joined: Sat 10 05, 2002, 20:42
Location: Kaunas - Sukiniai

Post by Leonardas »

darja wrote:<...>, o kur dingo mūsų Leonardas, kuries visiems linkėdavo šviesių ir greitų minčių... :wink:
malonu girgėti, kad dar prisimena mane Darja. Aš čia visą laiką su jumis visais, nors ir nespėju visko perskaityti, gal tik trumpesnes žinutes, o be to kompiuterio ekrane ilgos žinutės man nesiskaito, jei labai būna kas nors įdomaus tai aš paprastai tą tekstą spausdinu ant popieriaus ir tada skaitau.

taip par Darja tu mane maloniai nustebinai, kad ne tik vis dažniau rašai raguotas raides, bet ir su kirilica sėkmingai susitvarkei :wink: ;)

taigi aš tau linkiu dar raganiškų greitų minčių :)
Gyventi pagal sąžinę
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

nu jau aciu, aciu, mielasis, kaip sakoma, vzaimno... :wink: :)
Dino
Posts: 58
Joined: Thu 10 23, 2003, 14:10
Location: Vilnius
Contact:

Post by Dino »

Sveiki,

Senai besidomėjau anastasijos forumais. Buvau užsiėmęs, padėjau vienam mylymam žmogui pradėti suprasti, kad viskas ne taip kaip atrodo.

Norėčiau pateikti pavyzdį apie sporto naudą. Manau, sportas lygu valiai. Sportuodamas žmogus išugdo valią ir taip gali lengviau atsispirti visokioms sistemos bjaurastims(paprasti pvz.: gėrimas, rūkymas...). Aš esu sportininkas mėgėjas - jėgos trikovininkas, kultūrizmo atšaka. Daug dirbu su geležimis. Pradėjau jau nuo 12 metų. Per tuos 7 metus išugdžiau geležinę valiąir kūną(na gal nevisai :) ), (bent jau man taip atrodo), ji leido man atsirinkti, kas man naudingą, o kas ne. Kai atsirinkinėji kas kur ir kaip, tada pradedi galvot, o kodėl? Ir taip pradedi mąstyti. Bet jei tu išgeibęs paauglys, kuris sugeba tik prisigerti ar čiulpti cigaretę, tai ir to mąstymo nebus. Žinau, nuomonė šiek tiek griežtoka, bet ji ne iš piršto laužta, o iš asmeninės patirties. Tad labai teisinga pasakyta, kad sportas privers galvoti. :) Sėkmės jums. O jei norite geležinės valios, kelkit geležis, nes sunkus sportas lygus stipriai valiai. Tad sėkmės jums, nuo šiol dažniau parašysiu. Turiu daug kuo pasidalinti, galbūt tai jums padės suprasti dar ką.
...Kai prie krašto tu prieisi visko, naują pradžią atskleis mintis tavoji. Iš niekur atsirasi tu, su atspindėta savo siela ir svajone. Mano sūnau, tu begalinis, amžinas tu, tavyje tavo kuriančios svajonės...
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

na mes irgi su gelezimis dirbam. stai:

http://viduramziukarys.puslapiai.lt/orc/vaizdelis.jpg
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Post Reply