Juokas

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Olga
Posts: 145
Joined: Sat 02 22, 2003, 14:26
Location: Vilnius

Juokas

Post by Olga »

Kad juoktis sveika zino visi. Kaip spresti problemas, gydytis ir ka daugiau galima daryti yra parasyta knygele " Путь к дураку" (rusu k.)


http://www.ueraga.ru./page.php?id=44 (1 dalis)

http://www.ueraga.ru./page.php?id=45 (2)

http://www.ueraga.ru./page.php?id=46 (3)

Очень хочется, чтобы в процессе освоения смехотерапии вы не сбились на эксплуатацию «Внутреннего смеха», используя его исключительно для решения проблем. Основной смысл и назначение смеха в рамках школы — это создание возможности полного и безусловного приятия всего происходящего с вами, формирование позиции абсолютной открытости Миру и, как результат, стабильное существование в устойчивом интуитивном канале, в Хозяйском состоянии.

И напоследок хочется сказать, что в мире, в котором мы все живем, не должно быть ничего серьезного. Он изначально создавался как мир радостный и веселый. Вы ведь помните из наших бесед, что Бог в последний день творения не отдыхал, как пытаются нас уверить, а смеялся. Он хохотал, глядя на то, что наворотил, нетерпеливо потирая руки в предвкушении предстоящих игр. Смейтесь вместе с ним. Будьте как боги. :shock: :mrgreen:
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

žinai, visai sutinku (nors ne viską perskaičiau - per daug rimtai atrodė tekstas... :wink: ), jau sakiau, kad mano gyvenimo credo:

"TEACH ME LAUGHTER, SAVE MY SOUL :!: :!: :!: "

(senovės anglų kalba: "išmokyk mane juoktis - išgelbėsi mano sielą" :wink: , todėl stengiuosi nerimtai žiūrėti į viską - net į Anastasijos idėjas... :wink: :) :lol: )
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

Nebus gal visai i tema, bet, Darja (jei nori ir kiti :D )-naujam zurnale "Zmones" yra interviu su Grebenscikovu, yra ir minciu apie juoka, man labai patiko apie mokejima pasijuokti is saves.
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Labas, Olga, Ačiū , kad daliniesi savo "atradimais". Dar neperskaičiau, bet atsispausdinau. Vakare skaitysiu. :D
Romas
Posts: 87
Joined: Thu 11 21, 2002, 15:38
Location: Vilnius

Post by Romas »

Kažkaip netyčia pažiūrėjau į kalendoriaus lapelį, kur buvo parašyta:

"Jeigu kiti iš tavęs juokiasi, tai tu teiki jiems džiaugsmą" :)
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Ale čia tai man patinka :!: - aš tik ir taikau, kaip pabūti klaunu (nors dažniausiai netaikau, tiesiog taip išeina, kad man atrodo viskas normalu, o kitiems juokinga, gal aš kažkokia netokia, ar ką... :wink: :wink: :P )
Post Reply