Labai gera ir miela buvo jus surasti...
Truputi nedrasu,jus visi jau pazystami,bet... atnesiau arbatos,vaisinu

Priimsite?
Moderatoriai: Mdsts, Visi tvarkytojai
Visai neseniai skaičiau, kad maži vaikai išskiria į aplinką kokias tai medžiagas (kaip augalai fitoncidus), kurie labai teigiamai veikia senyvus žmones. Ne tik psichologiškai, bet ir fiziškai – gerėja vidaus organų funkcionavimas, sumažėja raukšlės ir kt. Nuo savęs pridėsiu, kad, matyt, kiekvienas žmogus į aplinką skleidžia tam tikrą informaciją, kuria veikia aplinkinius. Tai dar vienas iš būdų “keistis” žiniomis. Tokiu būdu įvairių kartų bendravimas yra pats natūraliausias ir veiksmingiausias visais atžvilgiais, o dirbtiniai susiskirstymai- “darželis”, “moksleiviai”, “senjorai”, “senoliai” energetiškai skriaudžia pačios atsiribojusios grupės dalyvius. Tai neliečia grupių, susivienijusių pagal interesus – pvz. “Sodiname medį”, kuriai priklauso nuo 1 metų iki >100 metų dalyviai.PinČiukas rašė:tai parasyk ir tai ka galvojai.
Kodas: Pasirinkti visus
Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
nesakau kad jai jus mane pamatytumet(o kaikurie jau mate) ir susidarytumet klaidinga nuomone. Bet kaikuriem labai pvz kliuna blondines, ypac ryskios... Galvoja kad tokios kvailos ir pan. O as gi nesu tokia. bet cia nuo zmogaus priklauso...darja rašė:net suintrigavai dabar, Rozyte, kokia ten tavo isvaizda, kad jau taip ims mus ir apgaus?..![]()
![]()
Sventa tiesa pasakei, Gluosne (nors as nesupyksiu, jei ir kitaip susiklostytu gyvenimas - mano ranku prireiks bet kur, net daugiaaukstyje - pvz., kas surinks i koridoriu metamus maziukus suniukusGluosnė rašė: Žemės dar neturiu. Bet žinau, kad turėsiu. Svajojimas virsta ramiu žinojimu..
Inge, ten ne Gluosne, o Basta, juk virš nuotraukos parašyta.Inge rašė:Po keliu dienu uzsukau kur prisiminiau, kad buta anksciau. Kazkas progresuoja foto pristatymu linkme. Nezinau ar ten tikrai Gluosne, bet nuotrauka nuotaikinga, aciu. Dar yra sansas i Basta zvilgelt, gal pasiseks.
nu as vilniaus klube "gyvieji namai" lankausi, bet ten musu berods trys juratesdarja rašė:nu as ne blondine, bet man tai tikrai blondines nekliuna - kaip sakoma, pagal drabuzi sutinki, pagal prota palydi... As ir pati viena karta buvau plunksnelem nusiblondinus - ir visai tiko, ir kvailesne nepasidariau
Klausyk, o tu, Jurate, kartais neateini i kluba ir neturi kartais brolio Dainiaus? Jei taip, tai ir as tave is matymo pazistu (o gal ir tu mane - karta buvo ten tokia su drauge pagerus ir labai vystupalino - visiems dvasinga energetika gadino, bet kai kam visai patiko...
![]()
![]()
)