Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Anastasijos idėjos Vladimiro Megre knygose. Pasidalinkime savo mintimis

Moderator: Visi tvarkytojai

Post Reply
Vitalijus Z.
Posts: 46
Joined: Sun 04 06, 2003, 20:54
Location: Mazeikiai
Contact:

Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Vitalijus Z. »

Sveiki! Parasisiu cia rusishkai, bet latinu raidem, nes kol isversiu tai uzims laika :)
Liudi sovetujuj, pochitajte nekotorije statji. Mozhno xotia bi poniat kak dejstvujut temnije sili, i cherez kogo, chtobi sluchajno ne sputat s V.Megre i s Anastasijei. Ja zashel prosto na http://www.google.lt i tam vvel po ruski konechno sledujushije slova - " fenomen Anastasiji" i nazal enter.
Jesli prolistat do 3 stranici, da i na vtoroj jest dovolono interesnije statji, to vi obaldejete ot togo kakk usililas ataka i voonshe kak temnije nachali svoju griaznuju rabotu. Ja jesli chesno chitaju i udivliajus, otkuda takaja slepaja uverennost chto u nix poluchitisa snova odurmanit liudej?
Kstati sejchas chitaju knigu, kotoraja nazivajestsia " Put Anastasiji i drugix liudej cheloveshestva" avtor O.Stukova, ochen interesno. Knigu kupil ochen davno, prochital, no osobo ona menia ne uvlekla, teper po stecheniji vremeni ja snova jejo vzial pochitat, i nashel mnogo novogo.
Udachi.

C uvazhenijem Vitalijus Z. :D
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

o jūs nebijokit, man kažkaip paskutiniu metu vis sukas galvoje Voltero eilės:

Laukinio sielai per sunku paklysti -
jinai gyvena Dievo karalystėj... :)

Vadinas reikia pasistengti savy išsaugoti tą "laukinio sielą", nes pasak 18 a. britų laisvės himnų:

...klausosi druidų pergalės giesmės,
net su amžinybe mūšį jie laimės :!: :!: :!: :)
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

o ko cia bijoti?

zyniai tam kad mus pavergtu apgalvojo net menkiausias detales, net ledynmeti suorganizavo, nes kaip kitaip tiems vedams pakenksi?

Anastasija yr superZynio anuke, ar ne?

atitinkamai Anastasija irgi viska kuo smulkiausiai apgalvojo. taigi visos tu vargsiuku tamsiuku pastangos pasmerktos zlugimui


>otkuda takaja slepaja uverennost chto u nix poluchitisa snova odurmanit liudej?

ogi neotkuda - robotai daro taip kaip uzprogramuoti.
tarp kitko pries blasavima del ES buvo reklamike tokia "pinigai skrenda i zmoniu kisenes is ES"
as maniau kad po tokio akivaizdaus melo......
nu bet zyniai jau seniai uzprogramavo lietuva ir kaip uzprogramavo taip ir nubalsavo
dar idomiau stebeti velesne zmoniu reakcija: o kodel ems balsavom, kam mums tas ES? issijunge programa - isijunge proteliai :)
na as tai kipshas ir be abejo balsavau PRIES - kipshai nemegsta programu.
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Irute
Posts: 238
Joined: Wed 03 26, 2003, 2:58
Location: Kaunas

Post by Irute »

Sveiki, manau nieko cia blogo nera, kiekvienas atsirenka tai, kas jam reikalinga tuo metu. Kažkada, prieš kokius metus, lygiai taip pat per google pagal žodį "Anastasia" aš suradau šį interneto puslapi, kuo labai džiaugiuosi. Tiesiog atsijojau visa tai, kas buvo nereikalinga ir tiek.
:D
Be to suradau dar viena puslapi ,www.moroz.onego.ru, kuris taip pat susijes su šiuo vardu. Rekomenduoju ir jums ten apsilankyti, galbut surasite tai, kas pakoreguos tolimesnius apsisprendimus gyvenime.

Linksmos šventės visiems! :P
Leonardas
Posts: 237
Joined: Sat 10 05, 2002, 20:42
Location: Kaunas - Sukiniai

Re: Tamsos jegos jau pilna jega varo savo chlama

Post by Leonardas »

Vitalijus Z. wrote:<...>Kstati sejchas chitaju knigu, kotoraja nazivajestsia " Put Anastasiji i drugix liudej cheloveshestva" avtor O.Stukova, ochen interesno. Knigu kupil ochen davno, prochital, no osobo ona menia ne uvlekla, teper po stecheniji vremeni ja snova jejo vzial pochitat, i nashel mnogo novogo.
Udachi.

C uvazhenijem Vitalijus Z. :D
Keista, bet man atrodo tamsiosios jėgos su savo sukurtomis gudrybėmis jau nesusitvarko, aš irgi pabandžiau pasinaudoti google.lt ir paieškoti to paties...
Ir ką gi radau? O gi pirmoje vietoje knygą, kurią tu rekomenduoji paskaityti. :D :lol:
О.Стукова. Путь Анастасии и других Учителей человечества
Gyventi pagal sąžinę
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Apie tamsias jėgas

Post by korina »

Mieli žmonės, ką jūs žinote apie tamsą? Nenoriu pasakyti, kad žinau daugiau už jus, noriu tik pasidalinti savo žiniomis. Patikėkit, kad niekas iš žmonių nėra apsaugotas nuo tamsos žabangų, tamsa labiausiai puola tuos,kurie pasirenka kelią į šviesą. Ji veikia taip:
1. Skaldo: pagal religjas. odos spalvą, dabar net pagal lytį (vyrai-moterys), amžių (vaikai - tėvai) ir t.t. Ar kada girdėjote, kad tarp satanistų kiltų nesutarimų, esu tikra ,kad ne. Taigi pamastykite kas bando įkalti mums (pasirinkusiems šviesos kelią), kad viena religija ar tikėjimas yra teisingesnis už kitą.
2. Apsimeta šviesa: leidžia knygas, kuriose yra ir dalis Tiesos (neturiu omenyje Megre knygų), kuria visokias mokylas, kad ir parapsihologų ir t.t
3. Naudoja tamsias technologijas: Tai kompiuteris, televizorius ir net mobilus telefonas, jų pagalba galima žmogų veikti žemomis vibracijomis, kurios trukdo sielai ir kūnui evoliucionuoti pagal dievo planą. Ypač pavojingas rokas.
4. Miegant bando žmonių sielas, kurios yra smalsios ir turi mažai patirties nuvilioti į atspindžių ir kitus tamsos pasaulius bei pakenkti joms. Jei atsibudę be jokios priežasties jačiatės prislėgtas, tai žinokit, kad ten pabuvojote. Vakare melskitės, prašykit dievo apsaugoti jus miegantį.
Apsisaugoti galima tik būnant tyram ir meilė turi būti pastoviai širdyje, ir ją reikia dosniai dalinti kitiems. Parašyčiau daugiau, bet neturiu laiko.
fata morgana
Posts: 21
Joined: Tue 07 13, 2004, 14:33

Post by fata morgana »

nesuprantu, o kodėl ypač pavojingas rokas? Kažkas čia ne taip...
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:shock: :shock: :shock: vajezau, o as ir nepagalvojau - juk visalaik cituoju Boria Grebenscikova - rusu roko atstova (vaje, kaip nusidedu... :( ):

"...my stojali sliškom gordo,
my platim v trojne -
za tech, kto šiol s nami,
za tech, kto nas ždal, za tech,
kto nikogda neprostit nam to što:
rokenrol miortv, a my eščio net... :wink: "

(da i slava bogu, što net, o tai ka cia jumi cituočiau ... :P :wink: :lol: )
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

Kas nori jau dabar pakovoti su tamsos jegomis - gali tai padaryti kompiuterio pagalba.

Kompiuterinis zaidimas Doom3 jums leis "akis i aki" susidurti su isivaizduojamais monstrais ir juos susaudyti.
Asmeniskai rekomenduoju persijungti i "Dievo" rezima, kuriame tie monstrai negali sukandzioti - jusu oda pasidaro neikandama.


Pabaigai anekdotas:

Ateina setonas pas viespati ir praso - pasiimkite pas save sita nusidejeli, Doom zaidimo fana, ir kuo greiciau tai padarysite tuo geriau bus, nes jis galvoja kad pateko ne i pragara o i Doom nauja lygi - jau puse velniu issaude.
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

ką žinai apie blogį

Post by korina »

Dėl blogos roko įtakos. Galit patys įsitikinti, tik atidžiai stebėkit roko žiūrovus, dar geriau nufilmuokit ir sukit filmą sulėtintai ir atvirkščiai (nuo galo į pradžią). Roko blogos įtakos "lygis" skirtingas. Nejau nematete serijos laidų apie Amerikos ir Europos roko žvaigždes, kurios savo dainų tekstuose kartoja tamsiosios magijos žodžius, kuriais iškviečiamos tamsos būtybės iš pragaro?
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

nu nezinau, kaip ten del to roko ir tamsiuju butybiu, bet gal reikia biski ir tu tamsiu butybiu musu gyvenime, kad nepasidarytume perdem sviesus... :wink: Kazkur skaiciau, kad rokas stimuliuoja vezines lasteles, o kai sunims budose buvo irengti muzikos transliatoriai, tai nuo klasikines muzikos sie uzmigdavo, o nuo roko imdavo kaukti... :shock: Kai as buvau Grebenscikovo koncerte, tai ten buvo tokia shamane Tatjana is Sibiro, tai as kazkodel prisedau salia jos, o ji man ir sako: "Devocka :wink: , vas nedolzno zdes' byt'" (tipo manes cia neturi buti), o klausiu kodel, o ta: "Patamu, shto zdes' nashi mesta..." (tipo cia ju vietos :wink: ), as supratau, kad man nereikia but tam koncerte (nors gal ji to nenorejo pasakyt, bet vsio taki), tai net apsizliumbiau per viduri koncerto, o Grebnius mate tas mano asaras, nes buvau tiesiai pries scena, tai uzdainavo populiaria angliska daina: "No woman - no cry" (bet aš išgirdau "O woman dont cry" :lol: ), tai biski pralinksmejau, o jis po to dainavo labai grazias lyriskas balades, kaip antai:

mojej zvezde nesuždeno
tepla kak nam prostym i smertnym,
nam sytij dom pod lampoj svetloj,
a jei liš gorkoje vino.
A jei liš gorkoje beda
sgarat', gde vse begyt pod žara -
odin liš malčik skažet žalko -
smotrite padajet zvezda.
Jei budet snitsia po načiam
tot dom, što obojdion bedoju -
ana emu slyžit zvezdoju -
i gorkij dym, i gorkij čaj...

Bet nezinau, kas pasidarė - po Nastios gimimo nebesinori klausyt Grebniaus, o pirmai vis klausydavau ir klausydavau kaip užsukta - gal čia jūs man ką pribūrėt - žiūrėkit man... :P :wink: :)
Stas
Posts: 191
Joined: Sun 12 15, 2002, 15:20
Location: Vilnius
Contact:

Post by Stas »

Siek tiek chlamo apie "Skambanciu kedru" judejima viename is populiariausiame naujenu tinklapyje Rusijoje.
Mano nuomone straipsnis akyvaizdziai uzsakytas.

http://www.utro.ru/articles/2005/03/15/417387.shtml
Dobis
Posts: 285
Joined: Mon 01 26, 2004, 16:42
Location: Vilnius

Post by Dobis »

:roll: joo, perskaičiau - straipsnis be galo primityviai parašytas, žodynas, tiksliau - žargonas - ir atidirbti štampai-simboliai paimti iš socrealizmo-kagėbizmo laikų. kaip teisingai pastebėta komentaruose (o dauguma jų priešiški tam straipsniui :D :!: ), straipsnis skirtas visiškiems "lochams", o ir pats autorius sprendziant is jo bukos kalbos ir primityvios pasaulėžiūros yra tikrų tikriausias lochas, parsidavėlis tamsos jėgų parankinis ir nuzombėjęs materialistas :mrgreen: :x :mrgreen: vat, atsiprašau už tokius negražius žodžius, žinau, kad neverta dėl tokių sklaidytis :| :wink: ir pikta ir juokinga - neturėjo prie ko prikibt, tai mat kedro aliejaus kvapas jam užkliuvo, neva "pamiegoti" atejo į anastasiečių sueigą - ot tai maivosi rūpužė [atsiprašau nekalto padarėlio ] :mrgreen:
matyt, Rusijoj ne vienintelis toks šedevras parašytas. guodžia tai, kad tokio menko lygio straipsnio nė vienas geras, mąstantis, kultūringas žmogus nepriims už gryną pinigą :no:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

>matyt, Rusijoj ne vienintelis toks šedevras parašytas. guodžia tai, kad tokio menko lygio straipsnio nė vienas geras, mąstantis, kultūringas žmogus nepriims už gryną pinigą


na ir ka jus galvojat a?
cia zmogus specialiai taip parase, jei man sumoketu ir as stengciaus taip parasyti kad butu akivaizdzios nesamones prirasytos. zmones nepatikes nesmonem o tamsiu jegu pinigeliai nuguls i mano kisenele :)))
ale kokiu ten tamsiu jegu, ten mano pinigeliai - tik nesaziningai pagrobti nuniokojus mano gimines sodyba!
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Dobis
Posts: 285
Joined: Mon 01 26, 2004, 16:42
Location: Vilnius

Post by Dobis »

pritariu, kad straipsnis už pinigus rašytas, o ne "iš dūšios". apskritai, jis toks techniškas atrodo, na, kaip koks roboto iškeptas hamburgeris :wink: :wink:
Sekhmet
Posts: 19
Joined: Fri 02 15, 2008, 1:55

Re: Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Sekhmet »

Neatrodo jums mieli anastasieciai, jog visi "tamsiu jegu ispuoliai" pelnytai uztarnauti? Nezinau ar kas nors is Anastazijos religijos pasekeju skaito kitas knygas ar degina jas ir meta lauk, bet gal girdejote, kad dievas nebaudzia nekaltu.
Dobė
Posts: 675
Joined: Mon 09 26, 2005, 8:58
Location: Vilnius

Re: Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Dobė »

<Neatrodo jums mieli anastasieciai, jog visi "tamsiu jegu ispuoliai" pelnytai uztarnauti? Nezinau ar kas nors is Anastazijos religijos pasekeju skaito kitas knygas ar degina jas ir meta lauk, bet gal girdejote, kad dievas nebaudzia nekaltu.>

che che, o tu, žmogau, kokios esi religijos pasekėjas :wink: :?: aš tai "girdėjau", kad Dievas net ir kaltų nebaudžia :)
Sekhmet
Posts: 19
Joined: Fri 02 15, 2008, 1:55

Re: Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Sekhmet »

as priskiriu save ieskotojams.
o sitos religines filosofijos pasekejai nepriima kitokiu ideju nei aprasyta knygose.
jusu tikejimas daleidzia tik mazybiniais zodeliais kalbet ir ciulbet apie meile ,bet pasamonej jus tokiems kaip as skelbiat sventaji kara.
Ramuma
Posts: 223
Joined: Sun 09 03, 2006, 15:27
Location: Rokiškis
Contact:

Re: Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Ramuma »

Kas pamesta tokio, kad ieškoma šitaip?
Mes esame vaikai didžiulėje Žemėje...
Mes teesame žaislai suaugusių pasaulyje...
Sekhmet
Posts: 19
Joined: Fri 02 15, 2008, 1:55

Re: Tamsiųjų jėgų išpuoliai

Post by Sekhmet »

Sako bijok to,kuris jau viska zino. Taip ir cia,nenoriu painiotis ir trikdyti ramybes daugiau. Atleiskit.
Post Reply