o negalima paprasciau - be tu visu ritualu, kuriuos as, pvz., net tingiu skaityt - juk kiekvienas instinktyviai jauciame, ka, kada ir kur turime daryt, tik reikia neuzslopinti vidinio balso, pasistengti ji isgirsti... Kaip kad dainuoja B.Grebenscikovas:
"...ja matalsia kak pios
po ruinam sviatym -
ot doliny carej
do kamnej na cholme... "
Turiu filmuotos medžiagos ne tik apie kaukazo, bet ir apie mūsiškį Dolmeną. Taip pat ir konferenciją-pasakojimą apie Ščetinino mokyklą.
(čia būtų net keliems vakarams)
Kauniečiai, gal galėtume suorganizuoti peržiūrą?
Sveikinu Tave karštai, Kad ištirptų debesys aukštai, Kad vaivorykštėmis pasipuoštų Mėlyni dangaus skliautai
Ir pradingtų visos nuoskaudos, Jei širdelėje laikai!
buvau savaitgali prie dolmeno...oi kaip ten gerai...daug ir naujo
suzinojau...zodziu dolmenas jega...
netoli dolmeno parduodama sodyba su 3 ha zemes. Uz 10 000 lt. gal
kas noretumet pirkti? O gal susimetam visi ir nusiperkam ir galesim
kas nores atvaziuoti ir nakvoti prie dolmeno..bus musu visu baze..
plius yra zemiu prie tos sodybos daugiau... gal net ir
gyvenvietuke iseitu...
tai kad tas musu Laimiukas jau buvo karta isejes, su visais graziai atsisveikines, ir zinoma, netrukus sugrizo - daba vel ta pati istorija, kaip sake Markas Tvenas: "nieko nera lengviau, kaip mesti rukyti - as pats esu metes daugybe kartu..."
O tai ka - prie dolmeno tik rimtus zmones, kaip sake Arturas, veza, o pagal ka ta rimtuma nustato?..
Nuostabu būti savimi ir kitam leisti elgtis kaip jam atrodo tinkamiausia . Visada yra priežastys ir visada yra kažkas ko kitos akys nemato.
Mes visada labiau linkę teisinti save , nes žinom priežastis....
darja, nelauk kol kas vešis- važiuok pati, jei yra tikras noras,tai kliūtys patampa nematomomis
Sveiki,
Darja, o iki Klaipėdos ar turi galimybę atvykti? Iš čia nuveščiau, jei tinka. Kelią jau atsimenu, nes antrą kartą atvykusi, kelio nebežinojau. Gerai, kad susitikom Ireną. O dabar gal Vilma lauktų.
Audrone, kokio kelio nebežinojot? Iki šventvietės? Ar kaip.
Aga Irena, geras žmogus. , gerai, kad ją susitikot:).
Jei ką tai visi prie Dolmeno renkasi.
Gal reiktu koki planiuką nupaišyti kaip iš Tverų pasiekti Jį ...?
Nemegstu kitu perduot informacijos tada kai patys gali ja suteikt.
Na manau Vilmute nesupyksi
Tas akmuo i vakarus nuo dolmeno mazdaug 1,2m aukscio,plokstuma jis atsuktas i vakarus.
Kazkokio zmogaus pamastymais,tai pro ji eina kelias prie dolmeno...Kai kas ji jaucia esant ipatingu.As irgi .kita karta parasysiu daugiau
Skirmantai, ne kažkokio, o mano draugo.... pamąstymais, o gal greičiau jautimu. ....
Jaučiu, kad tas akmuo ypatingas, bet būnu nuo jo per 4-5 m. sedžiu ant akmenuko, kuris man patapo savu....Tai vieta, kurioje jaučiuosi ir jaučiu geriausiai ...
Sakai darja nieks neveza taves.Manes irgi nieks nenorejo veztis,tai nuvaziavau pats ir dar klasioke ir savo sunu nuveziau.Tveruose padejo Audrone,ji labai miela.Dabar jauciuosi pries tave nepatogiai,galejau ir tave''prikabint'',gal uz savaites a..