Realizacijos formulė

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Darja, nebūk žiežula, nors be tavęs šis forumas seniai būtų virtęs ųžakusia bala (prašau neįsižeiskite). Tu čia "drumsti vandenį" ir neleidi jam užakti.
Tai va, aš nieko nebijau, tik turiu patirtį šioje srityje. O dėl atviros širdies, tai pacituosiu Marijos žodžius padiktuotus rusų grupei per kontaktą (čeneling) " Milijonai šviesos nešėjų atviromis, liepsnojančiomis širdimis stovi ant bedugnės krašto"... Ji kalba apie tuos, kurie garbina tamsą, manydami, kad tai šviesa. Paskaitykit K. Antarovos "Du gyvenimai", gal suvoksi, kad tamsa puola labiausiai tuos kurie siekia šviesos, o ne tuos kurie ir taip tamsoje. Supratau, kad gerai žinai rusų kalbą, tai nors knygyne pavartyk "Uroki karmy v epochu poslednego sraženija" - tai Šviesos Herarkų diktuotės be komentarų (Vilniuje- Labdarių g-je).
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

Korina pasakyk, kodel tau taip norisi mus apsaugodi? Juk kito zmoaus neapsaugosi nuo jo paties likimo... Man tiesa sakant, net idomiau paciai save saugot-va padarei kokia klaida, pasimokei.Bet uztad tai tikrai puiku! Man patinka tas jausmas kai supranti suklydes.Tada sirdis tarsi atsiveria ir pamatai save :wink:
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Kiekvienai klaidai atitaisyti duodamas laikas, šiai trys gyvenimai (toks yra kosminis įstatymas, juk nenorite evoliuciją pradėti iš naujo nuo mineralo ir dar kitoje planetoje). Tai tie atvejai , kai žmogus sąmoningai ar nesamoningai tarnauja tamsai ir per tris gyvenimus nesugeba pakeisti involiucijos į evoliuciją. O kadangi niekas nežinome ar nedarėme tų klaidų praėjusiuose gyvenimuose, tai geriau šiame jų nedaryti. Ir laikmetis dabar kitas - Armagedonas (Ekopalipsė).
O man jūs rūpite todėl, kad sugebėjau įsisamoninti, kad visa žmonija yra viena ir atsakingi esame ne tik už save. Sukurti buvome kaip viena butybė ir tik vėliau suskilome į daugybę sielų, kurios turi būti visos iki vienos surinktos, tam jos turi baigti savo evoliuciją. Skaitykit, skaitykit, skaitykit!!!
Negaliu primesti savo valios ir nedarau to, pasirinkimas tai jūsų šventa, Dievo duota teisė. Likimas nėra nuspręstas, tikrai naudinga pasimokyti iš klaidų (jei klaida ištaisoma, bet būna kai nesupranti jog klysti), bet kvaila atsisakyti pagalbos, kai dievas ją siunčia. Aš pati tą pagalbą gavau per žinias atėjusias laiku.
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

:roll:
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Dėl tų trijų gyvenimų.. Jeigu paskaitytum kokią kitą knygą, gal rastum kad ten parašyta, pavyzdžiui, skaičius 5. Na, po penkių gyvenimų. Kitas gal pasakytų, kad šis gyvenimas paskutinis. Ir taip toliau, ir panašiai. Skirtingi žmonės vis kitaip pasako. Nežinau, gal Tavo šviesos hierarchai dėl to skaičiaus sutarė.

Žodžiu, ką noriu pasakyt..

Manau, kad visa svarbi informacija paprasta forma yra pasiekiama visiems žmonėms.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: jau dekui dekui korinai - jau tu mane cia pervertinai del forumo - tiesiog kiti zmones ramesni, geriau isaukleti, o as atomine bomba - kai supykstu ar kas nepatinka, geriau trauktis man is kelio... :shock: O del tu dvieju gyvenimu - turiu namie tas knygas, kazkada uz du simtus litu nusipirkau, pati kapeikas teuzdirbdma, bet jau nepyk, brangioji korina, perskaiciau tik du tomus - kitu neiveikiau, nors anie savotiskai patiko... :wink: Zinai, nezinau, nieko nenoriu smerkt, bet visos tos ezoterikos, visos tos blavatskajos ir pan... zinai, tiesiog man jos daugiau nebeidomios... O del deganciu sirdziu, tai man labai patinka "Mashinos vremeni" daina "Kostior":

...no bylo v nej, shto svoj ogion' sberiog -
on obogret' drugich uze ne mog,
no bez poter' dozil do tioplych dnej.
A ty byl neprav - ty vsio spalil za cias,
i v etot cias bol'shoj ogon' ugas,
no v etot cias stalo vsem teplej...

Eshio ne vsio doresheno,
eshio ne vsio razresheno,
eshio ne vse pogasli kraski dnia -
eshio est' zara dnia, i bog chranit menia... :wink:

Tikiu, kad ne tik mane, bet ir mus visus - labanakt... :wink: :)
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

Gabriukai: dar prie tavo kalbos apie gyvenima-tai pvz pagal numerologijas zmogus gyvena 15 gyvenimu.Tiek jam reikia kad pasiektu sielos visiska tobuluma...
O man apie tuos 'kiek gyvenimu' skamba nesamoningai. O beto is tiesu, esme ne gyvenimu skaiciuje, bet ju kokybeje :D
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

va cia tai geras atsakymas :wink:
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

:D :wink:
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
Vitalijus Z.
Posts: 46
Joined: Sun 04 06, 2003, 20:54
Location: Mazeikiai
Contact:

Post by Vitalijus Z. »

Labas visiems!
GErai pasakita, " Realizacijos formule"......
Pridesiu savo ne tai kad nuomone, bet ir gyvenimo fakta, kuris ir man ir mano draugams irode viena is galingiausiu pasaules formule, o juk paimta jinai is "Biblijos"......
Prisiminkim visi....."Is pradžiu buvo žodis.....".....tariant rusiškai, "V nachale bilo slovo...."....o po to iskart eina...." I slovo stalo plotiju....".....
Vot cia ir yra ta gili paslaptis, kaip musu žodžiai tampa musu gyvenimo realibe.......
Padarikit analize del " Žodžio", o paskuj del " Formos"-materija, rusiškai - "Plotj".
Kada aš asmeniskai padariau sau tokia gyli analize, as daug ka supratau ir suvokiau del to, ka as is vis sakau, ir kam, ir kokiu balsu. Nes visa tai, reiskia erdvei savo jega ir galia.....
Pagrinde as skaitau filosofija, nes ten viena fraze ar pasakimas, pagal analize, išdestisi kaip maza knygute.......

Sekmes...:)
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

korina wrote:Niekada neteigiau, kad nėra blogio energijų, atvirkščiai visada aiškinu, kad ne viskas yra gėris. Mūsų tikslas atkurti gėrį žemėje. Jis buvo kai gyvenome Edemo sode -rojuje, tai žemės sluoksnis egzistavęs iki žmogus savo negatyvia veikla sukūrė šį, kuriame gyvename dabar. Yra dievo sukurtų būtybių, kurios niekada nepažino blogio tai: angelai, daimonai (pirmoji žmonijos rasė) stichialijos (fėjos, undinės, elfai) ir daugybė kitų. Žmogui buvo suteikta pasirinkimo laisvė, tai jis ir "PASIRINKO" , rezultatą matote.
Teiginys, kad nepažinęs blogio nepažinsi gėrio absoliučiai neteisingas. Dievas sutvėrė gėrį ir nesuvėrė blogio. Blogis tai iškreiptos gėrio energijos, rašiau jau šioje temoje. Žmogaus tobulėjimo ir kūrybos galimybės neturi ribų, tačiau tobulėti neleidžia mumyse esantis blogis.
Niekada nesakiau, kad neturiu blogio savyje (jei taip būtų, tai būčiau danguje), tik bandau jus apsaugoti nuo blogio pinklių į, kurias (kartu su kitais) buvau įkliuvus, nes viską priimdavau už gėrį.
Korina,taip iseina,kad kai KUREJAS kure pasauli,blogio, tokiu kaip-pyktis ,pagieza,pavydas...energiju nebuvo.?Jas sukure zmones jau savo egzistencijos metu?
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Skirmantui:

Dievas (deja tai tokia plati savoka ir taip skirtingai naudojama) nesukūrė blogio, tai tamsių jėgų teiginys, kurį priėmęs žmogus praranda galimybę suvokti visatos dėsnius ir pasiklysta. Yra Haosas ir šviesa (tvarka, meilė,harmonija). Dievas save išreiškė kaip šviesą ir meilę. Šviesos antipodas nėra tamsa arba blogis, jis tik trukdo šviesai kovoti su Haosu, nes pastarasis ir yra šviesos antipodas. Šioje kovoje dalyvauja visa Dievo kūrinyja (taigi ir mes), jai vadovauja Šviesos Herarkija. Negi nieko nesate girdėję apie Šambalą ir žmonijos Mokytojus, tai Jėzus, Marija, Buda, Krišna ir daugybė kitų . Blogis tai iškreiptos meilės energijos, iškreipiame jas mes - žmonės. Būtybės tarnaujančios blogiui negauna energijos iš Dievo (skirtingai nei žmonės, ją gauna net ir tie ,kurie sąmoningai tarnauja tamsai ), nes neturi sąvyje dieviškos šviesos, todėl, kad nėra dievo sutverti ar pagimdyti. Tamsa deda visas pastagas ("gundo"), kad kuo daugiau energijos būtų iškreipta. Jei žmonės nustotų "gadinti" Dievišką energiją , tamsa išnyktų savaime.
MAN NUSIBODO RAŠYTI APIE BLOGĮ, TOLIAU RAŠYSIU APIE GĖRĮ.

Darjai: Sąmoningai ar nesamoningai esi šio forumo generatorius, toks žmogus turi būti, kitaip viskas išblėstų ir užgestų, matomai tuo pasirūpina ten aukštybėse. Kiek tu "besisvaidytum žaibais", tavo tikroji jautri natūra vistiek išlenda, ir tą visi pastebi. Net Grebenschikovą ištraukei, jo dainų žodžiai tikrai prasmingi. Ačiū tau. Beje knygos "Du gyvenimai" trečia dalis įdomiausia. Visi jos pagrindiniai personažai yra tikri žmonės (didžiosios sielos) ar žmonijos mokytojai, tik jų vardai užšifruoti.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: zinau zinau, tas Liovushka - tai Levas Tolstojus, kuriuo, kaip "nustate" viena garsi aiskiarege, praeitam gyvenime ir buvo mano mylimasis Grebenshcikovas... :wink: net filmas Rusijoje pastatytas "Grebenscikovas: Levas Tolstojus" ar kazkaip panasiai (beje, jis neblogas Sai Babos pasekejas - daznai pas ji vazineja ir laiko ji nemazu autoritetu... :P ) Beje, kaip nustate kita aiskeriage, dar tada budama 11 m., kad as praeitam gyvenime buvau Prancuzijos karalius Henrikas IV, garsiosios karalienes Margo vyras... :shock: :wink: :lol: Vakar buvom pas Jonus jo siaudinej trobikej - nesem is misko rastus, tai ten visi is manes draugiskai saipesi, kad Jo Didenybe rastus tampo, bet pasakysiu, kad nors stengiaus nepersistengti :wink: , bet sian rankeles biski gelia - nepratus Jo Didenybe prie ukisku darbu... :P :wink: :lol:
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

Korina:
Va pasakyk tiesiai sviesiai, is visos sirdies(ziuriu kad tu daug ka moksliniais terminais moki paaiskinti)-kodel skaitydama tavo komentarus, as jauciu sklindancia neigiama energija. as taves nenoriu tikrai izeisti, atleisk jai jau taip padariau. Bet buciau dekinga jei paaiskintum. Gal rasydama komentarus, buni susinervinusi? as jautri tokiem jausmam, net per kompiuteri... :roll:
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Nežinau, Rožyte, kodėl tau atrodo, kad energijos iš mano tekstų neigiamos. Paprastai cituoju (gal sutrumpintai) Šviesos Herarkus iš knygų "Uroki karmy v epochu poslednego sroženija" (Karmos pamokos paskutinio mūšio epochoje). Nors reaguoji tipiškai, kaip visi, kuriems bandau kalbėti, kad be šviesos egzistuoja tamsa, kuri nėra nepavojinga. Kuo daugiau žmogus turi šviesos tuo daugiau jis puolamas tamsos ir tai ne mano išmąstymai.
Pabandyk užklausti įstatymo vardu: "ĮSTATYMO VARDU REIKALAUJU PARODYTI SPALVĄ ENERGIJŲ SKLINDANČIŲ IŠ ŠIO TEKSTO" - TRIS KARTUS, JEI NEMATAI SPALVŲ, UŽSIMERKUS ATSISĖK PRIEŠ SAULĘ IR PADARYK TAI. NESVARBU AR TEKSTAS BUS PRIEŠ TAVE AR NE, TIK BŪTINA NURODYTI KIENO TEKSTAS (apibudinti). Geriausia paskaityti mano čia minimą literatūrą, dar anglų kalboje yra M ir E Profet knygosvertos paskaityti.
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

Tada man aisku-sia literatura, kuria cituoji neglali priimti mano sirdis. UIs tiesu man ji nelabai patinka....
O del tu spalvu-tai teksto spalvas as matau tokias-juoda, melyna ir geltona.idomu...
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Rožytei dėl spalvų. Spalvas pradėk vertinti nuo tos akimirkos kai tris kartus pareikalavai, jas parodyti. Reikalavimą gali pakartoti ir sulyginti rezultatus. Parašyk kaip sekasi.
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

o kodel as turiu reikalauti? tai skamba kaip prievarta, juk spalvos pacios ateina, ne reikalauti nereik :wink:
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Tokią teisę suteikė mums Dievas. Aš jos neišgalvojau . Jei nesinaudoji įstatymu, ir nenurodai kieno energijas nori matyti, tai iš kur žinai ką tu matai. Tuo būdu galima matyti ir visų kitų energijų spalvas, tik nereikėtų žaisti .
Tu teisi, ta prasme, kad neturėčiau piršti savo kelio, kievienas gali pats pasirinkti.
Dobis
Posts: 285
Joined: Mon 01 26, 2004, 16:42
Location: Vilnius

zodynas

Post by Dobis »

yra toks apelsino spalvos tarptautinių žodžių žodynas - jame kaip sykis pasitaikė tas garsonas, y da pažįstama prancūzistė sakė, kad galima taip padavėją pasišaukti francijoj :wink:, ale kodėl Nr.2? :?:
Post Reply