15 MINUČIŲ KARTU

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
daivute
Posts: 21
Joined: Wed 12 11, 2002, 14:52
Location: Druskininkai

15 MINUČIŲ KARTU

Post by daivute »

Sveiki mielieji,
Apie Jus pagalvojus - širdyje pasidaro gera... Esate tie, kurie įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose kuriate savo nuostabią ateitį :). Visi
dedame vienokias ar kitokias pastangas, kad išsilaisvintume iš pragaištingos sistemos, bet ne viskas juk kaip sviestu patepta :(...
Anastasija siūlo, susitarus daugybei žmonių atsibusti sutartą valandą ir pamąstyti apie ką nors gera, svarbu, tik, kad mintys būtų šviesios.
Tai padėtų mums geriau jausti vienas kitą, suprasti ir padėti kits kitam per Šviesiųjų jėgų plotmėję. Anastasija teigia, kad daugelio žmonių
mąstymas apie šviesius dalykus daug kartų sustiprina kiekvieno mąstančiojo gabumus, nugali abejones...
Ar galėčiau pasiūlyti ketvirtadienio rytą 6.30 susitikti gerųjų minčių erdvėje?
Norėčiau sužinoti Jūsų nuomones :) Tai parašiau ir svečių knygoje.
Sėkmės visiems!
Meilė niekada nesibaigia
Linas
Posts: 45
Joined: Wed 11 26, 2003, 13:10
Location: Vilkaviskio raj. Pajevonys

bendravimas

Post by Linas »

:D Aš pritariu šiai idejai.Susitiksim toje erdveje...
Irena-irocka
Posts: 460
Joined: Thu 02 27, 2003, 14:50
Location: Vilnius

Post by Irena-irocka »

Galime bandyti :D :D :D
:D Tegu svajonės pildosi! :D
Viktualina
Posts: 7
Joined: Mon 10 27, 2003, 15:46

Post by Viktualina »

Kai tik baigiau skaityti Anastasijas, ir jau žinojau apie jus visus - pirmoji mintis man ir buvo - ar jūs tą dalyką darote? Norėjau siūlyti, bet galvojau, kad tikriausiai jūs jį jau darote, arba nusprendėte, kad tai nereikalinga.
Keista, bet daugeliui skaitytojų užsifiksuoja skirtingi dalykai iš tų knygų. Su nuostaba klausau, ką man pasakoja vyras skaitęs pirmąją knygą - nes aš kaip ir to nepastebėjau. O jis su nuostaba klauso ką pasakoju aš - nes jis būtent to nepastebėjo. :lol:
Man ta mintis sutartu laiku galvoti apie gerą pasaulio ateitį atrodo labai svarbi.Taigi, ar jau pradėjote? Ir kodėl tik ketvirtadieniais ryte? Siūlyčiau netgi kiekvieną darbo dieną - minėtu laiku. Pajungsiu ir šeimyną. Mes pradedam, tikiuosi ir jūs.
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

As tai darau kas kart prabudes ryte. Pagalvoju bent apie viena sviesia mintele. Isivaizduoju kaip as suauges ryte prabundu sauletekyje. Saules spinguliai glosto mano veida. Aplinkui nera jokio blogio.
Viktualina
Posts: 7
Joined: Mon 10 27, 2003, 15:46

Post by Viktualina »

padareli, gerai, kad tu darai, mes dauguma ta darom ir ryte ir vakare.
Bet kalba eina apie kolektyvine minti - vienu metu, kuri yra stipresne. bent jau turetu taip buti :roll:
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

O ar nebutu lengviau tiesiog stengtis visa laika galvoje tureti sviesias mintis? Tada nereiketu nei tartis kada, nei kaip. Na nezinau ir kaip cia beisreiksti ta ka noriu pasakyti.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Dziaukites, mielieji, kad tuo metu as saldziai saldziai miegu ir sapnuoju tokius laabai grazius sapnus :wink: , nes jei prisijungciau prie jusu ten to lauko ar ko ten, tai sugadinciau su savo nuodemingom mintim visa jusu lauka :lol: Va, ir sugadintu saukstas deguto visa saldaus medaus statine :P :lol:
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

darja wrote:Dziaukites, mielieji, kad tuo metu as saldziai saldziai miegu ir sapnuoju tokius laabai grazius sapnus :wink: , nes jei prisijungciau prie jusu ten to lauko ar ko ten, tai sugadinciau su savo nuodemingom mintim visa jusu lauka :lol: Va, ir sugadintu saukstas deguto visa saldaus medaus statine :P :lol:
Nieko Tu nesugadintum darja :mrgreen: . Kaip tu ten papultum jei mintys nuodėmingos ?
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

Mindaugas :lol: gerai pasakyta. Taigi darja neissisuksi ir teks mums padeti :P.
rimodvasia
Posts: 11
Joined: Thu 03 04, 2004, 14:17
Location: jurbarkas

15 minučių

Post by rimodvasia »

bendras veikimas sutartu laiku- energetinis reikalas.Panašiai, sakykim, jeigu sutartu laiku daug kas įjungtų lempas savo kiemuose- bendrai imant, taptų kiek šviesiau.
Tačiau dvasinėj erdvėj kiek kitaip- čia geros mintys sumuojasi į vieną lauką(kaip elektros krūviai), nežiūrint, ar vienu metu jos gimsta.Nebėda, kad ne vienu metu visi galėsite "stumti pasaulį į priekį"- visvien niekas niekur nedingsta.Nepamirškite - sutarta valanda yra tik pas mus, o ,sakykim, Urale jau juk yra daugiau valandų.
Ypač svarbus momentas yra "prisijungimas" prie GERA LINKINČIO lauko.
Reiktų siekti to konkrečiai, nes to nedarant, dalis mūsų pozityvios energijos gali būti išsklaidyta į gabalėlius ir ...išsimėtyti begalybėje.

NEATIDUOKITE SAVO ENERGIJOS neapmąstę, klaidingu adresu.
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Jau buvo tema - "Šeštą ryto apie gėrį pagalvokim". Ji remiasi Anastasijos siūlymu. Manau, kad žmonės, išgirdę šį pakvietimą, jau jungiasi prie gera linkinčio lauko būtent tuo metu. Dabar siūlomas kitas laikas - 6.30. Kanygas skaitė žymiai daugiau žmonių, nei dalyvauja šiame forume. Tai gal geriau neišradinėti dviračio, o pusvalandžiu anksčiau nusistatyti žadintuvą. Anksti kėlęs ir anksti vedęs - nesigailėsi :wink:
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

6 ryto as vis dar miegu, o tai kaip tie vaikai, tokie kaip as, kurie yra skaite anastasijas? Juk jie dar miega tokiu laiku, taip kaip ir as :D. Ka mums daryti? Mes juk nemokam sapnuoti ta ka norim :).
Viktualina
Posts: 7
Joined: Mon 10 27, 2003, 15:46

Post by Viktualina »

:?
Keistai jūs į šitą reikalą reaguojat. Pamenu, kai skaitinėjau bibliją man ypač įstrigo vieni Kristaus žodžiai - "ten kur du ar daugiau žmonių vienu laiku mąsto apie tą patį - ten aš esu tarp jų", ar kažkas panašaus. Todėl nustebau ir Anasatasijoj šitą dalyką perskaičiusi - kaip žmonės senovėj mintimis net lietų galėjo prišaukti, ir pamaniau, kad jis turėtų būti pakankamai efektyvus.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Rimodvasias sako: neatiduokite energijos neapmaste ir klaidingu adresu, o as visai nemastydama linkiu jums visiems sekmes kuryboje sviesesnio pasaulio mintimis ar kuo nors kitu :wink: , negaila man tos energijos, nes kam man, tokiai nuodemingai ir bjauraus budo :x , jos reikia, tik kokiems nedoriems darbams :cry: :lol: :P
Beje, gerbiamasis Mindaugai, vat atsakyk nemeluodamas: nejau taip niekad ir nesuvirpa tavo sviesioje galveleje kokia niekinga, mazulyte, bjauri ir nuodeminga mintele :wink: , na, kad ir koki alaus bokiuliuka butu neblogai su draugais ismaukt, ar dar kas nors tokio :wink: Jei ne - zemai lenkiu pries tamsta galva, bet tada ka cia veiki musu nuodemingoje zemeleje - mars greiciau i roju pas sventa Petra giesmiu giedot :mrgreen:
daivute
Posts: 21
Joined: Wed 12 11, 2002, 14:52
Location: Druskininkai

Post by daivute »

Taip džiaugiuosi, kad pritariate šiai Anastasijos idejai.
Mane ragino apie tai rašyti senai...bet deja, tai kompas užluždavo, tai serveris užlingdavo, tai tekstas dingdavo... Turbut mistifikuoju? :lol:
Bestudijuodama žmonių energetiką, supratau, kad tai daug svarbiau, nei iki šiol atrodė, juolab, kad ne visi turi galimybę atvykti pas jus Į Vilnių, Kauną... dėl to šios minutes man bus brangios.
Ar pasiūlytas laikas tinka Jums?
Meilė niekada nesibaigia
daivute
Posts: 21
Joined: Wed 12 11, 2002, 14:52
Location: Druskininkai

Post by daivute »

Žinoma, padarėlis sako, teisingai, kad reikia stengtis kiekviena dieną stengtis turėti šviesias mintis, bet tuo pasigirti negalėčiau, o kiekviena rytą keltis 6val. ryto būtų nelengva... Kai aš gyvensiu savo meilės erdvėje, kokius 25 metus, mano problemoms ir tamsiom mintim ateis galas :!:
Dėl to Anastasija ir siūlo susitarti dėl laiko, kolkas....na iki to kai visas gyvenimas taps rojumi :wink:
Meilė niekada nesibaigia
Renata
Posts: 264
Joined: Tue 01 14, 2003, 10:40
Location: Vilnius
Contact:

Post by Renata »

Pritariu minčiai, kad geros mintys sumuojasi, visai nesvarbu, jei laike būna ir ne visai sinchroniškos. Pamenu, kaip Netradicinės ir liaudies medicinos kursuose mokėmės statyti energetines - apsaugines piramides. Piramidę reikia tinkamai orientuoti pagal pasaulio šalis ir "prijungti" energijos šaltinį, pvz. :konkrečią žvaigždę. Kad veltui nesinervintume pasaulio šalis nustatinėdami ir paniškam lakstyme kompaso neieškotume, mums patardavo: tiesiog pastatykit piramidę, patikėkit ją Angelui sargui (ar kokias kitam "patikimam" asmeniui :wink: ) paprašykit pasukti tą jūsų produktą kaip reikia ir...keliaukit sau.
Rezultatas. Apsauginė piramidė namą (jame gyvendavom tik vasarą) nuo gaisro - potvynio - vagių sėkmingai saugojo penkis metus. Aš tos energetinės struktūros neatnaujinau, ji palaipsniui suiro ir vagys patraukė per jį plačiu frontu :shock: .
Moralas: nepalikit savo rankų ar minčių darbo vaisių be dėmesio. :| Netinkamai padėtas ar apleistas daiktas (plačiaja prasme) turi tendenciją dingti arba sugesti (sulūžti, supūti, iširti...) :mrgreen:
:D :D :D
Taip kad ne labai svarbu, penkios minutės šen, ar pusvalandis ten. Prie savo gerų minčių "prikabinkit" P.S. su nurodymu "Prisijungti prie pozityviai mąstančių draugų 6.30".
Ir viskas. Iki pasimatymo GERŲ MINČIŲ PIEVOJ.
vikiru
Posts: 2
Joined: Fri 10 29, 2004, 13:30
Location: Kaunas

Post by vikiru »

Sveikuciai,kiekviena sekmadieni 19.00 per Lietaus radija vyksta N.V.Volmer laida"Kaip danguje-taip ir ant zemes".Po jos 21.30 visi laidos klausytojai kvieciami bendrai meditacijai uz Taika ir ramybe zemeje,palinkint laimes visoms gyvoms butybems rytuose,vakaruose,siaureje ir pietuose.
Maliafka
Posts: 3
Joined: Sun 10 24, 2004, 17:58

truputis graziu minciu

Post by Maliafka »

Sveiki!

kad jau kalbate cia apie grazias mintis, tai as irgi noreciau pasiulyt viena
graziu vaizdeliu rinkini, kur nori nenori privercia bet 15 minuciu pasijausti geriau :)
cia yra prezentacija, gal but jau ir matet - interviu su Dievu.. paprasta, bet labai grazu, o zodziai... :) pasijauti kaip mazas vaikas, isikibes mylimam teciui i ranka - ramiai ramiai :)

pabandykit kas turit siek tiek laiko :)

http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.html
Post Reply