Nelaiminga meilė, meilė be atsako..

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Gelmike
Posts: 87
Joined: Mon 11 29, 2004, 13:08

Post by Gelmike »

Galatėja - žinau. ir kas iš to?
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Galatėja wrote:Gelmikei:

K: Kaip elgtis, kai tu ką nors myli, o tavęs nemyli?
A: Tai yra iššūkis. Tavo meilė nepriklauso nuo jų meilės. Meilė nėra biznis. Aš myliu tave, nes aš neturiu pasirinkimo - tik mylėti. Meilė yra ne veiksmas, o būsena. Arba tu išreiški meilę jos natūralia forma, arba jos priešinga forma - pavydu, godumu ir neapykanta.

Tai Šri Šri Ravi Šankaro, programos Gyvenimo menas įkūrėjo, atsakymas... Įsiklausyk į jį... ;)
O ka sake siuo klausimu Anastasijai jos prosenele esanti dolmene?
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:roll: nu jo - pasakei, kaip kirviu nukirtai - taip sakant, vyriskai, be gelyciu, bet is esmes vis delto tiesa - paskaityk, Gelmike, Musu mazuju skyriuje tema "Prasau paglabos" - ten labai panasi situacija, nors dar sunkesne uz tavo - ta mergina dabar palikau ramybeje, t.y. jai daugiau nebeskambinu, jei ji skambina, kalbu trumpai, palinkiu ramybes, tvirtybes, dievo palaimos ir viskas, nes supratau, kad jai padedama darau meskos paslauga - ir ka jus manot, niekur nesidejo, pati eme sprest savo problemas, ir visai neblogai jai sekasi, tfu tfu tfu per kairi peti. Cia yra kaip toj istorijoj, kai zmogus, pamates drugelio leliuke padejo jai islisti is kokono, bet jis niekad neskraide, nes taip jau gamta patvarke, kad per didelius vargus lendant is kokono drugeliui i sparnus priteka kraujo, jie sutvirteja, todel galiausiai islindes jis juos isskleidzia ir nusklendzia nuostabi plastake... Taigi, Gelmike, manau, kad geriausiai tau padesime, jei nieko daugiau nebepatarinesime, nes mes tikim, kad PATI tu zymiai geriau susitvarkysi su savo probelmom (aisku, jei ka, yra psichologai - galima kreiptis i juos arba tiesiog issisneketi su gera drauge, bet ne dejuoti, kas niekur neveda, o nuo dushios pakalbeti - geriausia psichologine pagalba; jei panoresi, gali paskambinti ir man: 8 652 128 27). Sekmes tau, Gelmike, auginant sparnus ir pavirstant plastake :wink:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

>Duodantieji pasiūlymus, patarimus pradeda jausti pyktį.

na jau ne, as va savo pasiulyma ir namo sienai pateikiau, taciau sienai dzin ir uz ka as tureciau ant tos sienos pykti

gelmike tai paprasta betonine siena, sakyk ka nori ir jai dzin. ir uz ka ant betono pykti, a???
betonine siena ir afrikoje betonine siena
tad kas nervinates tai veltui.....
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Galatėja
Posts: 29
Joined: Wed 06 16, 2004, 18:15
Location: Kaunas

Post by Galatėja »

Kipšeli, pakišai man kipšišką mintelę... Ar kas pažįstate Gelmikę? Realiai... Gal ji mus tik provokuoja ? :roll: Mes čia nuoširdžiai (bet tikrai nepykstu, nes nėra čia ko pykti :) ),o ji gal į kumštį krizena .. :roll:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

kas cia dar per paranoja
IMHO niekas nieko neprovokuoja

zmogui realiai blogai, greiciausiai patarimu jis isgirsti nesugebes ne todel kad kurcias bet todel kad nesupranta
o stai pakvietimas i koki druagu rateli teoriskai butu reikalingas siam zmogui, nu bet jei anam dzin tai negi kas nors del to kaltas?
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Gelmike
Posts: 87
Joined: Mon 11 29, 2004, 13:08

Post by Gelmike »

tiesą sakant jaučiuosi kaip gavusi su basliu per galvą... :x bandau lipti iš pačios tikriausios depresijos, iš čia - ačiū Egidijau - smūgis atgal...
deja.
nesu parazituojantis žmogus. tiesiog per daug netekčių vienu metu.

KIPŠAI - antrą kart sakau - man iki Vilniaus 3 valandos kelio į vieną pusę... net ir dėl artimų draugų daugoka, nekalbant apie kino herojų klubą :roll:

Darja, Gluosne, Irena -Iročka, ačiū, skaitau jūsų laiškus dažnai, mąstau...

tik pykčio - dar ir čia - EGIDIJAU - nenoriu...
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Egidijau, atleisk, bet tau labiau reikia pagalbos negu Gelmikei. Iš kur tiek pykčio? Parašyk kas tave slegia.
Nepajutau iš Gelmikės, kad ji ką nors kaltintų, dėl savo padėties, nes taip daro visi egojistai "parazitai" , ji ieško "vaistų, kurie padėtų 100%". Tokių nebūna, bet ji to dar nežino.
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Pamiršau dėl maldos datos. Ji padiktuota 1997 metais, tai reiškia, kad dabar galimybė ir būtinybė surasti savo sielą dvynę nepalyginamai didesnė nei pvz. prieš 30 metų ir dar anksčiau. Tada tokių maldų net nebuvo.
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

korina, egidijus labai tiksliai apibudino visa situacija..gal tai ziaurokai skamba, bet is esmes taip ir yra-argi nepastebejai pati tu visu "taip, bet"
istiesti ranka ir padeti galima ir reikia tada,kai zmogus daro atsakomuosius zingsnius atgal, kai stengiasi kazka realiai keisti savo gyvenime.
gelmike, isiskaityk i jo zodzius, jie galetu tapti tau puikiu stimulu judeti i prieki ir atsisakyti aukos pozicijos..
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Gal jis ir teisus tuo požiūriu, kad mes nesugebame padėti Gelmikei, bet tik ne tuo, kad TIKRAI norime jai padėti. Jis verčia ją pasirinkti vieną iš jai siūlomų pagalbos būdų, o jei ne tai....
Nenoriu pataikauti Gelmikės ego, bet mes juk nežinome visos gilumos jos būsenos, tai kodėl ji turėtų pasirinkti vieną iš mūsų pasiūlytų pagalbos būdų, ar ne jai geriau žinoti.
Jei ji nusivils ir pajus, kad mes daugiau stengiamės nuraminti save, atseit padedame žmogui, negu tikrai norime jai padėti, ji mandagiai dėkos už pasiūlymus ir tiek, nes ji nieko nesitikės. Dabar ji dar tikisi, todėl ir atmeta jos manymu jai netinkančius.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

taip, is esmes Egidijus teisus, tik nesutikciau, kad Gelmikes laukia tokia niuri perspektyva: viskas jos rankose - jei panores, jei atsisakys aukos pozicijos, susikurs labai grazu ir prasminga gyvenima (tik manau, kad tam prireiks siek tiek laiko - juk neprabusi viena ryta ir netapsi laiminga, to turi mokytis kiekviena diena, mokytis dziaugtis mazais dalykais, but dekinga uz tai, ka auksciausiasis duoda ir uz ta, ko neduoda, nes jam geriau zinot, ko mums reikia... :wink: )

:wink: jei leisit, perrasysiu is siu metu moterims skirto (subalansuotas moterims, bet tinka ir vyrams :P ) kalendoriaus sausio 1d. lapelio zodzius:

Ar norite buti laimingos?

Jei norite - stenkites. Pasiduoti liudesiui, baimei, pykciui visuomet lengviau. Manoma, kad nelaime minta pati savimi: kuo labiau jai pasiduodate, tuo ilgiau ji trunka. Toliau seka zingsnis i depresija. Kuo blogiau jauciates, tuo labiau apsileidziate, nebelankote draugu, giminaiciu, nebeuzsiimate megstama veikla... O kuo labiau apsileidziate, tuo blogiau jauciates. Taigi patenkate i uzburta rata. Issiverzkite is sio rato, uzsiimkite maloniais dalykais, nors ir labai nesinori. Tam reikia pastangu. Taciau pastangos nenueis veltui. Jos sutrukdys isplisti blogai nuotaikai.
Nepuoselekite priesisku emociju: apmaudo, pagiezos, pavydo. Ar gerai jauciates sirsdamos, kritikuodamos? Juk dazniausiai nelaimes saltinis - geranoriskumo trukumas. Stenkites priimti zmones tokius, kokie jie yra, nereikalaukite, kad jie butu tokie, kokiu jus pageidaujate.

Nelaukite dideles laimes(nors manau, kad pasvajoti apie ja kartais galima... :wink: ) Megaukites akimirkomis. Mazos malonios smulkmenos, geras oras, zydintys sodai (ypac dabartiniu oru :wink: :lol:), duona ant stalo, malonus pasnekesys, vaiku ar anuku (cia mums ypac aktualu :wink: ) nuotraukos - tegu visa tai jus dziugina.

Pabaigai parasysiu vieno tokio amzinatilsi zydo :roll: , labai sviesaus zmogaus sukurta malda, gal kam patiks :wink: :

Dekoju Tau, Dieve, uz sukurtaja Visata.
Dekoju Tau, Dieve, ua man suteikta gyvybe,
uz tai, kad man leidai gyventi siame pasaulyje, -
kurit , dirbti, dziaugtis...

PS korina, o tas prierasas "Isus, Marija, Morija" ieina i malda?..
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

>nekalbant apie kino herojų klubą

sakiau nekabint etikeciu, ale gali sakyt ka nori jei zmogus negirdi
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Darjai. Ne tai parašai (gal šios maldos kūrėjų vardai arba jie perdavė maldą). Kontakto metu buvo visi trys ir tikriausiai todėl po malda yra jų vardai. Du gerai žinai, Morija - tai Pakilęs valdovas El Morija.
Ši knygelė (iš kurios malda) tinka visiems, joje labai gražios maldos ir paaiškinimai. Knygelės pavadinimas "Radost žemle", yra Labrarių g-je ,Vilniuje.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: aciu uz paaiskinimus, tik nesu tikra, kuri ten Marija, bet manau, kad Magdaliete... :? :wink:

O siaip tai, chebra, sian 14 val. prasidejo naujas Menulio menuo, tad reikia stengtis sian galvoti apie gerus dalykus, kurie nusviestu visa ateinanti menesi, nereikia isileisti liudesio, pykcio, baimiu ir pan. Taigi apie ka svajosim, tas per ir menesi (na, gal neuzteks vieno, gal reiks dar kitu menesiu pradziu, jei ta svajone nelabai reali... :wink: ) issipildys, tad sviesos ir graziu planu mums visiems, ir tesipildo graziausios svajones... :wink: :) :P
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

Teisingai, Darja:)
Gelmike, jei jautiesi, kad neteisingai ir per astriai apie tave buvo pasakyta, vienas klausimukas: ka paskutiniu metu nuveikei, kad tavo gyvenimas pasikeistu i ta puse, i kuria tu troksti?
Galatėja
Posts: 29
Joined: Wed 06 16, 2004, 18:15
Location: Kaunas

Post by Galatėja »

Kipshas wrote:kas cia dar per paranoja
IMHO niekas nieko neprovokuoja

zmogui realiai blogai, greiciausiai patarimu jis isgirsti nesugebes ne todel kad kurcias bet todel kad nesupranta
o stai pakvietimas i koki druagu rateli teoriskai butu reikalingas siam zmogui, nu bet jei anam dzin tai negi kas nors del to kaltas?
nuoširdžiai atsiprašau. Tiesiog virtualiu bendravimu domiuosi, kaip sociologė jau senokai ir teko sutikti įvairių provokacijų ...

O negirdi Gelmikė, nes panašu, kad yra užsiblokavusi.... Tas užsiblokavimas ir Meilės nepraleidžia... Baimė... Reikia prašyti baimės, kad išeitų... Paskaityk, Gelmike, Viilmos knygą... Nepakenks... ;)
Kristina
Posts: 266
Joined: Wed 12 18, 2002, 3:24
Location: Airija-Lietuva
Contact:

Post by Kristina »

darja wrote:O siaip tai, chebra, sian 14 val. prasidejo naujas Menulio menuo, tad reikia stengtis sian galvoti apie gerus dalykus, kurie nusviestu visa ateinanti menesi....
Dekui Darija uz informacija. Pasvajosiu ka nors grazaus sivakar. :)
Jau kelinta kart girdziu, kad tam tikru laiku svajones, mintys greiciau ir stipriau pildosi .Kaip manote ar tai tiesa ir nuo ko tai galetu priklausyti? :roll:
Sviesiu svajoniu visiems.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:) zinot, man podruzke padovanojo tokia knygele apie angelus, tai ten rasoma apie toki Telieli, kuris yra vienas is Veneros angelus ir gali nukreipti tinkamiausius asmenis i musu kelia (tiesa, galime ju iskart ir nepastebeti :wink: ). Taigi i ji geriausia kreiptis penktadieni, kai yra priespilnis (kaip tik sis toks ir bus :wink: ) ir teka saule. Reikia uzdegti dvi rausvas zvakes, pasmilkyti siek tiek santalo (manau, galima ir nesmilkyti, jei neturi :wink: ). Tada kartoti sia maldele keturiomis kryptimis (pradedant nuo rytu), kiekviena karta pasisukant pagal laikrodzio rodykle:

Visagalio, visa ko Kurejo vardu,
As kreipiuosi i tave, didysis angele Telieli,
Meiles valdove,
Padek mano gyvenime atsirasti tinkamam mylimajam;
Tokiam, su kuriuo mano meile stipretu,
kad galeciau arteti prie tos dieviskos meiles,
Kuri yra mano buties saltinis ir likimas.
As dekoju ir garbinu tave, isklausiusi si mano troskima,
Vardu visagalio.

Meiles mums visiems... :wink: :P :)
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

"pakartoti maldele"
darja, skaitei ta lazarevo vieta apie maldeliu kartojima ar ne?


PS. pabaigai kita maldele, kurios kartoti nereikia

moloko horosho
nu a vodka eshchio lutshe
moloko horosho
budu pit' chto pokruche
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Post Reply