dar apie iklotus,skaiciau kad kasdieniniu iklotu vartojimas gali sukelti uzdegima, gal panasu poveiki gali tureti ir tie ur naudojam ciklo metu, juk ten yra kazkokiu chem medziagu?
Tai tame ir esme

, kad tikrai yra ten nenaturaliu medziagu, kurios dirgina! Ar jums nebuna, kad naudojant iklotus jauciat, kad lyg oro truksta...
naudoti medziaginius skudurelius nepatogu, iseitis

- ??
Dar kilo tokia mintis: gal istreniruoti savo raumenis ant tiek, kad galima butu sulaikyti tas isskyras iki kol nueisi siu-siu, juk slapima sulaikai, kodel cia ne

reiks pabandyti...
dar toks pastebejimas cia tarp musu mergaiciu pasisnekejom ir nutarem kad tol kol neturejom vyru nebuvo tu problemu ,kaip cia isena ?Ar cia vis tas pats kas rasoma knygose jei tai daroma ne del vaiku kurimo tai kyla visokios problemos?Bet kaip tada ismokti tai ka patyre Megre ir Anastasija?
Mano galva visas yra su viskuo susije...
Nebutumem gime is viso fiziniu problemu neturetume (yra taip kaip yra), reikia ieskoti priezasti, sutinku, bet nemanau, kad staigiai nutraukius lyt.aktus viskas griz i savo vezes…
Kiek man pavyko suprasti siame gyvenime, tai manau, kad visos musu ligos yra nuo psichologinio nestabilumo, disbalanso, pasaulio hormonijos nesuvokimo…
Musu tevai is Sovietiniu laiku ir taip mums padovonojo tiek kompleksu, kad iki siol bandau ju atsikratyti. Seksualumo neigimas – vienas is ju… Ar kazkur viduje pas jus near tokios nuostatos LYTINIAI SANTIKIAI – BLOGIS, TU ESI BLOGA, JEI TUO UZSIEMI ?.. O is kur tai, gal is ten, kai tevukai visa gyvenime slepe tai, viskas paslapcia, viskas lyg ir bjauru, prideti prie to dar mela (ar nutilejima) is kur vaikai atsiranda, lyg butume gime is bjauraus dalyko?…..
Bandysiu padaryti kiekviena savo gyvenimo sekunde svente, lyg gyvenciau paskutine akimirka… Ar paskutine akimirka nenoreciau apkabinti savo vyro, paglostyti jo, pabuciuoti?.. Jei lytinis aktas tamptu dvieju sielu svente, jausmu audra, meiles israiska?… Tuomet kila klausimas: kodel tusciai, kodel near vaiko kurimo?.. o gal yra, gal taip kuriame malonius jausmus, gerus santykius, mylincia seima… ar ne tokioje seimoje noreciau gimti?..
Dar klausimas: Kas blogiau naudoti apsisaugojimo priemones, ar pastoti netiketai? Ar kitaip: ar noreciau gimti nelaukta ar is vis negimti? - hm idomiai gavosi... tai gal pabandysiu gimti kitur, kur mane siuo metu laukia, arba palauksiu kol mano tevai sukurs man mano erdve ir pagimdys mane savo seimoje, kol jie bus pasiruose mane priimti, myles mane, lauks, tures ka pasakyti, ziures i akis ir nemeluos...