Kai širdis nežino kas su ja darosi...

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Re: e

Post by Rytė »

axnoli wrote: Darija teisi, mes moteriškaitės, kaip katės sugebame išsiriesti ir minkštai nušokti, o kadangi esu šuo pagal metų horoskopą, moku "išsilaižyti" žaizdas, o kadangi esu optimistė pagal prigimimą tai gera viltis ir tikėjimas visad yra šalia, būna , kad nuklysta trumpam nuo manęs, bet kaip magnetas vėl mane suranda. :wink:
Lyg apie save skaitau,Axnoli. ;)
Kai tą optimizmą, pasitikėjimą tamsūs lietaus debesiukai paslepia, viltis, kad tai - laikina, visad gyva. O gal ir išsklaido debesis mūsų kažkada pasiųstos meilės, šilumos, gerumo bangos? Jos juk aplekia visą žemę ir vėl atsirita. Kaip tik laiku,kada jau ir šalta, ir liūdna pasidarę.... :roll:
axnoli
Posts: 44
Joined: Thu 01 29, 2004, 15:24
Location: telsiai

x

Post by axnoli »

Aš siela panorėjusi gyventi
Ir apsivilkus žemiškąjį moters kūną.
Aš atėjau į šį pasaulį vėl pasverti
Širdies svarstyklėmis būties sunkumą.

Klaidų bagažas mano keistas turtas
Kuris rytojaus dieną priverčia suaugt.
Kiekvienas žodis išskrenda lyg burtas.
Jo nei sugaut gali, alei nubraukt.

Man savas džiaugsmas, jis mane pagirdo
Kada ištroškus tysau kasdienybės sausumoj.
Man savas skausmas,- jis man apvalo,
Kada užsibūnu saldžioj tuščių kalbų minioj.

Ką dar galiu pridurt prie viso šito?
Gal tai, kad MYLIU ŠĮ GYVENIMĄ IR JUS.
Neverta bart manęs ar girti, tačiau tarp kitko
Visad sakykime vieni kitiems šiltus žodžius:)

VISAD.
TE BRENDA RUDUO PER LAPŲ AUKSINIŲ PUSNIS, TE KYLA ŠIRDIS Į ŠVIESĄ... :P , KUR PLAKA VILTIS... :D
Erika
Posts: 17
Joined: Tue 10 12, 2004, 17:36
Contact:

Post by Erika »

labai grazu. :D
axnoli
Posts: 44
Joined: Thu 01 29, 2004, 15:24
Location: telsiai

G

Post by axnoli »

MANOJI šIRDUKĖ TIKRAI KVAIŠTELĖJO. ŠĮ RYTĄ JI MANE PAVERTĖ VAIKU IR PRIVERTĖ NETGI MĄSTYTI KAIP VAIKAI KAD MĄSTO. TIK PAKLAUSYKIT KAIP JI PRABILO:

Močiutė sakė, kad pasenus žylama baltai,
O ko gi tie beržai dabar pražilo geltonai?
Klevas tai dar mandriau- pražilo raudonai.
Tik eglės žalios, nes vaidina jaunas amžinai...

Atskridęs rudeninis vėjas įsivėlė į šakas
Ir kad neklaužadas medžius pradėjo pešt,
Mirgėjo lapai į žemelę krisdami...
Už ką tas vėjas juos nudrąskė taip anksti?

O gal už tai, kad nenorėjo būt baltai žili?
Tokie, kokiais priklauso būt, kai esame seni.
Aš pažiūrėsiu kitą rudenį kaip bus-
Ar benorės dažyt spalvotai medžiai lapelius?

Aš pažiūrėsiu... :wink:
Dominika 777
Posts: 5
Joined: Wed 08 25, 2004, 13:24
Location: Panevezys
Contact:

labutis

Post by Dominika 777 »

Va jau ruduo atejo ir labai greitai laikas bega , o tas nenumaldomas noras vis i prieki begti , vis naujo ieskoiti , atrodo , kad laikas mus suspaudzia , net darbai nejuda kai kada i prieki , kas gali man atdsakyti kodel taip yra , ar mes tikrai jau i ketvirta matavima isisukome , ir del to taip igavo pagreti musu planeta ?ir negalime nieko padaryti . Daug skaitau , apie tai ir atrodo, kad tai yra neisvengiama kurejo programos dalis , labai noriu apie tai padiskutuoti su tavimi , nes jauciu ,kad esi nuosirdi
Dominika
megstu idomius , pasnekovus , kurie domisi parapsichologija, romantiski zmones , rasykite visi .
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: o man, axnoli, patinka zili plaukai - turiu viena sruoga, kuri atsirado po mano drauges brolio laidotuviu - labai isijauciau i ju seimos tragedija, bet nedazau tos sruogos, nors nelabai ir matyti - mat mano sheveliura labai tanki, tai pasimeta tie zilieji... :wink:
axnoli
Posts: 44
Joined: Thu 01 29, 2004, 15:24
Location: telsiai

l

Post by axnoli »

Jei kalbėt apie plaukus žilus, tai aš kitą įdomybę turiu-ogi vieną antakio plauką, kuris tris ar kėturis kartus ilgesnis už likusius antakių plaukus. Gal čia ir iš jumoro serijos, bet kai aš tą betiją išpešu, tas dar ilgesnis užauga. :wink:
O jei diskutuoti apie bėgančio laiko pagreitį, tai esu girdėjusi tokį teiginį, kad Dievas jį pagreitino norėdamas, kad mes greičiau ir mažiau skausmingiau pereitume per permainų laikotarpį. Daug knygų yra prirašyta apie l;aiką, bet manau, kad laikui vieninteliui nerūpi niekas kitas, kaip tik tvarkingai ir be nuklydimų vykdyti dievo jam pavestą misiją- lygiai ir vienodai visiems dalinti save.Pernai prieš adventą buvau parašiusi laišką nuo pono laiko ir savo darbe vykdžiau akciją "Laiškai po durimis" kiekvieną rytą atėję mano kolegos rasdavo po laišką, kuris kalbėjo apie širdžiai artimus dalykus. Gal ir jums patiks šis laiškas.
:D

Sveikas žmogau,
Kap, kap, kap. Krentu į tavo kasdienybę. Kiekvienas mano lašelis užfiksuoja tavo gyvenamą akimirką, prisipildo tavyje esančių jausmų, įsimena tariamus žodžius. Aš ne angelas sargas, todėl nesitikėk iš manęs malonių ir stebuklų. Aš nesu mintys, todėl visai netrokštu tavęs valdyti. Aš esu laikas, dosniai dovanojantis tau metus, dienas, minutes, o po to lyg senas metraštininkas susumuojantis kam panaudojai mano dovanas. Man visai nerūpi tavo socialinė padėtis: ar tu būtum karalius, ar darbininkas, ar valkata – kasdien gauni nei daugiau, nei mažiau, lygiai 24 valandas. Aš tau leidžiu pačiam rinktis, kaip išnaudoti šią parą: gali darbuotis, gali ilsėtis, gali svaigintis, gali maištauti, gali džiaugtis ar ką kita veikti.
Aš niekad nenurodinėju, kaip elgtis su mano dovanomis.Gal dar nesupratai, bet esu labai brangus, kai šioje žemiškoje kelionėje manęs turėsi tik truputį, įvertinsi mano vertę.
O dabar spręsk pats ką su manimi veiksi: ar ir toliau leisi man tekėti pro pirštus, ar suspausi mane į kumštį stengdamasis kiekvieną minutę išnaudoti savo svajonių įgyvendinimui. Kas jau suprato mano vertę, - atsisakė tinginiavimo ir verkšlenimo. Jie skaito, keičia mintis, stengiasi kabintis į gyvenimą, bando po truputį eiti į priekį.
Ir neapgaudinėk savęs sakydamas “Kada nors…”, “Kai laiko daugiau turėsi…”. Šitie žodžiai mano karalystėje prilygsta vienam žodžiui – niekada. Tavo turtas ši minutė, kurios motina dabartis. Ir jei tu šiandien galvoji apie vakarykštę dieną – tavęs vadinasi nėra dabartyje, nes tu ten, kur durys jau užsivėrė. Ir jei tu šiandien galvoji apie rytojaus dieną – tavęs irgi nėra čia, nes tu ten, kur durys užvertos ir net nežinai ar jas kas tau atidarys. Tai kur tu dabar, atsakyk pats sau? Labai norėčiau, kad tavo atsakymas būtų – esu čia ir dabar, adventinės rimties susikaupime, šventės laukimo džiaugsme, galiu apkabinti širdžiai mielą žmogų, pasakyti jam gerą žodį”. Dabar pats tinkamiausias metas tai padaryti, nes esi čia ir dabar, o ryt nežinai ar turėsi tokią galimybę… Pamąstyk apie tai.
Tai va mano mielas žmogau, trauktis neturi kur. Laikas suprasti, kad pats esi savo gyvenimo šeimininkas. Tavo vakarykštės mintys sukūrė tavo dabartį, tad šiandien jas pakeisk, kad rytojus būtų šviesesnis. Tu valdai visą kas su tavimio vyksta, o jei dar neišmokai valdyti, čia jau kita tema į kurią atsakymus tikrai rasi, jei norėsi.
Aš esu tavo laikas ir nesistengiu tau nei įtikti, nei patikti. Lašu iš visatos šaltinio po sekundę į tavo delnus ir užfiksavęs tavo gyvenimą, nuteku į negyvąją praeities jūrą, kad grįžęs į amžinybę galėtum rasti ir pats įvertinti savo gyvenimą. Kaip manai, turėsi kuo džiaugtis?
Okol kas esi čia ir dabar, turi mane, turi patirtį, turi galimybę, esi turtuolis, ar žinojai tai?
Girdi: KAP, KAP, KAP, -tai aš lašu sekundžių lašais į tavo delnus. Pagavai mane? Atsakyk.

Tavo dabartis
:wink: [/b]
Galatėja
Posts: 29
Joined: Wed 06 16, 2004, 18:15
Location: Kaunas

Post by Galatėja »

kaip tik artėjančiam Adventui :)

Dėkui, axnoli :)
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: oi, axnoli, tikriausiai graziai cia parasei, tik nepyk - visai neturiu laiko - minutem suskaiciuotas, nes mano mazoji suniuke niekaip nepasveiksta, baigiu nuprotet lakstydama pas veterinara ir su visokiai svirkstais ir buteliukais, o ir darbai uzgriuvo, bet kai pasveiks (tfu tfu tfu per kairi peti) ir biski apsidirbsiu :wink: , tada butinai perskaitysiu :wink: :P :)
Lina
Posts: 95
Joined: Sun 09 07, 2003, 13:17

Post by Lina »

Labai grazus laiskas ir visos mintys...
Gaila, kad mes nemokame isnaudoti kiekvienos dienos minutes...
axnoli
Posts: 44
Joined: Thu 01 29, 2004, 15:24
Location: telsiai

m

Post by axnoli »

O tu Linute negalvok moki ar nemoki išnaudoti laiką- tu tiesiog gyvenk. Gyvenk taip, kad ne kitiems būtumei įdomi, o tau pačiai būtų įdomu gyventi. Žinai, kai mano dukra pasako, kad jai neįdomu namie ir todėl nori eiti pas draugę, mano atsakymas būna toks: Gerai, tik su viena sąlyga, pirma susirask įdomumą namuose, tada išleisiu pas draugę. Rezultate gaunasi taip, kad ji susiradusi įdomią veiklą pas draugę beužsinori eit tik po keletos valandų arba net kitą dieną. Taigi ieškokime visi įdomumo :wink:
patri
Posts: 10
Joined: Sat 11 27, 2004, 14:20

Post by patri »

Gerai pasakyta: gyventi dabar idomiai.
Kiek daug cia geru minciu...
Kai perskaiciau knygas pradejau labai greitai keistis. Pradejau konfliktuoti su supanciu pasauliu... Pradejau daryti tai, ka liepia sirdis... Lyg siolei aiskinuosi ko as noriu is gyvenimo ir t.t. Gal ir jums buvo panasiu isgyvenimu ?
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

O as atvirksciai - pardejau nekonfliktuoti su pasauliu
Pasaulis idealus. Neidealus mes, kol kas.....
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
kest
Posts: 6
Joined: Wed 11 26, 2003, 11:29
Location: Vilnius

Re: l

Post by kest »

axnoli wrote:Jei kalbėt apie plaukus žilus, tai aš kitą įdomybę turiu-ogi vieną antakio plauką, kuris tris ar kėturis kartus ilgesnis už likusius antakių plaukus. Gal čia ir iš jumoro serijos, bet kai aš tą betiją išpešu, tas dar ilgesnis užauga. :wink:
O jei diskutuoti apie bėgančio laiko pagreitį, tai esu girdėjusi tokį teiginį, kad Dievas jį pagreitino norėdamas, kad mes greičiau ir mažiau skausmingiau pereitume per permainų laikotarpį. Daug knygų yra prirašyta apie l;aiką, bet manau, kad laikui vieninteliui nerūpi niekas kitas, kaip tik tvarkingai ir be nuklydimų vykdyti dievo jam pavestą misiją- lygiai ir vienodai visiems dalinti save.Pernai prieš adventą buvau parašiusi laišką nuo pono laiko ir savo darbe vykdžiau akciją "Laiškai po durimis" kiekvieną rytą atėję mano kolegos rasdavo po laišką, kuris kalbėjo apie širdžiai artimus dalykus. Gal ir jums patiks šis laiškas.
:D

Sveikas žmogau,
Kap, kap, kap. Krentu į tavo kasdienybę. Kiekvienas mano lašelis užfiksuoja tavo gyvenamą akimirką, prisipildo tavyje esančių jausmų, įsimena tariamus žodžius. Aš ne angelas sargas, todėl nesitikėk iš manęs malonių ir stebuklų. Aš nesu mintys, todėl visai netrokštu tavęs valdyti. Aš esu laikas, dosniai dovanojantis tau metus, dienas, minutes, o po to lyg senas metraštininkas susumuojantis kam panaudojai mano dovanas. Man visai nerūpi tavo socialinė padėtis: ar tu būtum karalius, ar darbininkas, ar valkata – kasdien gauni nei daugiau, nei mažiau, lygiai 24 valandas. Aš tau leidžiu pačiam rinktis, kaip išnaudoti šią parą: gali darbuotis, gali ilsėtis, gali svaigintis, gali maištauti, gali džiaugtis ar ką kita veikti.
Aš niekad nenurodinėju, kaip elgtis su mano dovanomis.Gal dar nesupratai, bet esu labai brangus, kai šioje žemiškoje kelionėje manęs turėsi tik truputį, įvertinsi mano vertę.
O dabar spręsk pats ką su manimi veiksi: ar ir toliau leisi man tekėti pro pirštus, ar suspausi mane į kumštį stengdamasis kiekvieną minutę išnaudoti savo svajonių įgyvendinimui. Kas jau suprato mano vertę, - atsisakė tinginiavimo ir verkšlenimo. Jie skaito, keičia mintis, stengiasi kabintis į gyvenimą, bando po truputį eiti į priekį.
Ir neapgaudinėk savęs sakydamas “Kada nors…”, “Kai laiko daugiau turėsi…”. Šitie žodžiai mano karalystėje prilygsta vienam žodžiui – niekada. Tavo turtas ši minutė, kurios motina dabartis. Ir jei tu šiandien galvoji apie vakarykštę dieną – tavęs vadinasi nėra dabartyje, nes tu ten, kur durys jau užsivėrė. Ir jei tu šiandien galvoji apie rytojaus dieną – tavęs irgi nėra čia, nes tu ten, kur durys užvertos ir net nežinai ar jas kas tau atidarys. Tai kur tu dabar, atsakyk pats sau? Labai norėčiau, kad tavo atsakymas būtų – esu čia ir dabar, adventinės rimties susikaupime, šventės laukimo džiaugsme, galiu apkabinti širdžiai mielą žmogų, pasakyti jam gerą žodį”. Dabar pats tinkamiausias metas tai padaryti, nes esi čia ir dabar, o ryt nežinai ar turėsi tokią galimybę… Pamąstyk apie tai.
Tai va mano mielas žmogau, trauktis neturi kur. Laikas suprasti, kad pats esi savo gyvenimo šeimininkas. Tavo vakarykštės mintys sukūrė tavo dabartį, tad šiandien jas pakeisk, kad rytojus būtų šviesesnis. Tu valdai visą kas su tavimio vyksta, o jei dar neišmokai valdyti, čia jau kita tema į kurią atsakymus tikrai rasi, jei norėsi.
Aš esu tavo laikas ir nesistengiu tau nei įtikti, nei patikti. Lašu iš visatos šaltinio po sekundę į tavo delnus ir užfiksavęs tavo gyvenimą, nuteku į negyvąją praeities jūrą, kad grįžęs į amžinybę galėtum rasti ir pats įvertinti savo gyvenimą. Kaip manai, turėsi kuo džiaugtis?
Okol kas esi čia ir dabar, turi mane, turi patirtį, turi galimybę, esi turtuolis, ar žinojai tai?
Girdi: KAP, KAP, KAP, -tai aš lašu sekundžių lašais į tavo delnus. Pagavai mane? Atsakyk.

Tavo dabartis
:wink: [/b]
Saunuolis kuris dalijasi sviesiomis mintimis ir atsiranda daugiau taip mastanciu ir pritarianciu naujam virsmui...
Kestutis
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: cia ne saunuolis, o saunuole :wink: - labai faina moteriske, tik kazkur pradingo pastaruoju metu: "Ei, axnoli, auuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!" :) :P :wink:
J

Post by J »

Sakoma "ten", aukštesniam ir subtilesniam lygmeny, laikas ir atstumas netenka prasmės. Bet mes esam čia ir dabar. Diena keičia dieną, laikrodis tvarkingai skaičiuoja valandas ir minutes. Ryt išauš pati gražiausia pavasario diena - Veykos. Su šventėm!

Širdis "pasimeta" dėl įvairiausių priežaščių.
Čia kaip su tuo pasiūlymu pasivaišinti saldainiais. Jei paimsi tik pora, liksi nesuprasta - tipo, mes juk vaišinom, o jei neima daugiau, vadinasi nenori, nereikia, daugiau nesiūlysim. Jei paimsi saują, vėl liksi nesuprasta - esi įžūli, lendi ten kur nedera, nori to, kas nepriklauso.
Va ir blaškosi širdelė - kaip elgtis? Nes bet kokiu atveju tavo veiksmai bus nesuprasti.
Tada kyla noras pabėgti į negyvenamą salą, kur...
...kur galiausiai ateina suvokimas...

Viskas į gera, net ir širdies pasiblaškymai.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: aisku, i gera, su Velykom, kietu kiausiniu! :wink: :P :)
skylute
Posts: 83
Joined: Mon 08 15, 2005, 15:34
Location: VILNIUS

Post by skylute »

:D :D fainai ta axnoli parašė,kad gyventi su įdomumu reikia dabar (+) Va aš tai vis pagalvoju,kad gal ir gerai jeigu širdelė blaškosi :roll: Tai ir atsiranda to įdomumo,o tai būčiau princesė ant žirnio ir dar mieganti :mrgreen: O kur ta axnoli pasidėjo :( :?:
AS ATVIRA ...
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Axnoli turi problemu - palinkekit, kas ja mylit, jai stiprybes ir kuo geriausios kloties - as jai to nuo visos dusios linkiu ir tikiu, kad ji issikapstys... :wink: :)
J

Post by J »

Vai, mieloji Skylute, kad tik tavosios širdelės pasiblaškymai būtų šviesūs ir mieli. Aš paprašysiu Dievulio, kad "nuvytų" visus debesėlius iš tavosios padangės.
Post Reply