Realizacijos formulė

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Senis M
Posts: 37
Joined: Fri 09 05, 2003, 15:29

Post by Senis M »

korina wrote:...O dėl atviros širdies, tai pacituosiu Marijos žodžius padiktuotus rusų grupei per kontaktą (čeneling) " Milijonai šviesos nešėjų atviromis, liepsnojančiomis širdimis stovi ant bedugnės krašto"... Ji kalba apie tuos, kurie garbina tamsą, manydami, kad tai šviesa...
Korina, kas yra Tikroji Šviesa ir kaip ja atskirti nuo netikrosios?
koks yra musu tikslas?
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Vargu ar galėsiu duoti konkretų atsakymą. Pakankamai daug apie tai kalbėjau šiame forume. Aš pati gal tris metus balansavau (kartu su grupe žmonių) tarp tamsos ir šviesos, nesuprasdama to. Matomai suveikė "kolektyvinės atsakomybės" sindromas, tikliau atsakomybės neturėjimas, kuris pasireiškia tuo, kad nesijauti atsakingas jei ir kiti taip daro... Labai sunkiai teko bristi iš to (vargu ar begalėčiau tai pakartoti). Visi paskutiniai (4-5 metų) Šviesos valdovų nurodymai, kreipiniai ir jų padiktuotos maldos pilni priminimų "būkite budrūs, būtina vystyti atskirimo (rusiškai različenije) jausmą. Skaitykite "Uroki karmy b epochu poslednego srazenyje" , Joano pranašystes. Dabar Armagedono (epokalipsės) laikai.
Incognito
Posts: 35
Joined: Fri 10 22, 2004, 10:35

Post by Incognito »

Sveiki,
o gal atsiskirimas isoriskai bet susijungimas dvasiniame lygmenyje. Nes jei atsiskyrimas ivyktu tai kiek suprantu butu tragedija.
Bet atsakomybe reiktu vystyti, faktas.
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

"Incognito"
o gal atsiskirimas isoriskai bet susijungimas dvasiniame lygmenyje. Nes jei atsiskyrimas ivyktu tai kiek suprantu butu tragedija.
Bet atsakomybe reiktu vystyti, faktas.

Matau, kad neteisingai išverčiau rus. različenije, tai grečiau ne atskirimas (nuo žodžio atskirti) bet ATPAŽINIMAS.
Last edited by korina on Thu 11 11, 2004, 14:43, edited 1 time in total.
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Norim ar nenorim, žinom ar ne , bet visi esame atsakingi už tuos su kuriais suveda karma (likimas), už tautą, šalį (jei joje kelios tautos), žmoniją ir visą planetą, todėl ir dalinamės jų likimu. Sunkiausia tai suvokti, kad esi atsakingas visada. Pvz., kad ir už priimtą koletyvinį sprendimą. Paprastai jei sprendimas būna neteisingas teisinies jog "visi taip manė" ne aš vienas, o turėtum galvoti "kaip aš galėjau nematyti, kad tai netinkamas sprendimas".
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

is esmes - taip, bet kartais mes nesuprantam viespaties keliu - kartais blogis musu akimis is tiesu nera beprasmis: manau, visi skaitet, kad gydziau priglaudus tokia mazulyte grazute 2 men. suniuke - dar ir dabar susigraudinu prisiminus, zinot, kad ja parsinese tokiu turtingu kaimynu vaikai, tai motina ismaude - galvojo laikys, o parejo vyras, toks naujasis rusas buliuko sprandu, ir pasake - neskit kur norit, o cia jo nebus - mat jie buta ten visaip imantriausiai isirenge - aisku, uz jo babkes, parketai visur, na ir paklause ta zmona, isnese ismaudyta, padejo laiptinej, o kiti padorus kaimynai ejo pro sali ir nepaeme, mano mama net nese i kita laiptine, nes zinojo, kad as paimsiu, bet toji zmona parsinese atgal ir lauke, kol as pareisiu, o tada ir pametejo... Na, tiek to, slaugiau as ja tris savaites, o jie mate, kaip susivyniojus kasdien nesu pas veterinara, o paskutinem dienom ir naktim tai jau tikrai girdejo, kaip ta maziuke verke... Viskas baigesi tuo, kad dabar ji isejo su vaikais pas mama, jau anksciau paslapcia nuo vyro gerdavo - gyveno gerai, vaiksciojo pasipuosus, o dvasioje kentejo, tai ta mazyte turbut buvo paskutinis taskas - as maciau, kad jai jos buvo gaila, klausdavo dar is pradziu, kaip laikosi, net desimt litu karta dave (as isleidau apie 200, nors baisiai reikia ziemines sriukes, bet kaip nors issiversiu), o paskui jau nebesirode koridoriuj. Dabar tas vyras sedi tuose mandruose namuose uzsidangstes langus, iseina i koridoriu, ruko, niekas su juo neiseina pasikalbet - gaila man ju, net paprasiau dievulio, kad atleistu, jei galima, nes is esmes nera ir tas blogas zmogus, sian jau maciau, kaip toji zmona parejo, matyt, kalbejosi, nes kambary dege sviesa - tikriausiai dar susitaikys, bet tai buvo proga pazvelgti i viska kitom akim, juk koki pavyzdi tevai parode vaikiukams - jei galima ismest toki mazuti suniuka, tai gal senatvej ir tevus su rogutem i miska galima bus isvest... Sako, kad angelas sargas mums siuncia mazesnes bedas, kad apsaugotu nuo didesniu...

Bet tegu jus nelydi bedos ir saugo angelai sargai - va sian eidama i darba kad plojau ant ledo, tai dar dabar galva biski sukas, bet dziaugiuosi, kad dar neprasiskeliau - ziurekit, ir jus nepaslyskit ir nebukit palikti ant ledo... :wink: :P
Andrius
Posts: 75
Joined: Fri 02 21, 2003, 10:08

Post by Andrius »

Matematikams - filosofams Karinai ir Bastai. Įdomi teorija dėl S=P, bet, manau, ji nėra visiškai teisinga. Esamas pažinimas prilyginamas apskritimo plotui, o jo riba- perimetrui ir ieškoma bendro skaičiaus. Čia ir yra problemėlė, nes 2 kg kruopų nėra lygu 2 m dešros. Vienetų problema - plotas L^2 tai nėra tas pats, kas ilgis -2L, nors ir skaičius gautusi tas pats. O kodėl pažinimas matuojamas plokštumoje, kodėl ne trimatėj edvėj (rutulio tūris ir jo paviršiaus plotas), tada ir skaičiai bus kitokie? O gal pažinimą ir jo ribas reikėtų matuoti keturmatėje, o gal septynmatėje erdvėje? Be to, man kažkodėl atrodo teisingiau, kad pažinimas yra absoliutus tada, kai jis yra ne 0, o begalybė?

Šiaip numerologija yra įdomu, bet nereikėtų jos absoliutinti, nes ji remiasi "negyvais" racionaliais skaičiais - simboliais. Dieviškame pasaulyje viskas yra sudėtingiau, įdomiau, gyviau. Na, kad ir tas jūsų pateiktas skaičius Pi. Tai -jungiantis, harmonizuojantis skaičius, bet jis -neapibrėžta, BEGALINĖ trupmena...
Vija
Posts: 46
Joined: Fri 05 07, 2004, 20:04

Post by Vija »

"Трансерфинг реальности" Вадим Зеланд
http://transurfing.newmail.ru
Gal teko kam skaityti? Ieškau ir čia bendraminčių
Gelmike
Posts: 87
Joined: Mon 11 29, 2004, 13:08

Post by Gelmike »

Vija - ačiū už nuorodą... skaitau po biski... kol kas panašu į bendrą "pozityviojo mąstymo" kryptį, na bet dar nedaug perskaičiau, gal vėliau kitaip atrodys... :roll:
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Oi... neprimink... Pries kelias dienas rasiau koli is naujuju laiku filosofijos... tai jie visi kaip susitare (filosofai) tikino, kad pasauli Dievas kure remdamasis formulemis ir ji visa galima apskaiciuoti... Man tos mintys keistos... Nors, Dievas sukure pasauli darnu,ivairiapusi, todel yra imanoma, kad i ji galima paziureti ir is matematines puses...
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Jei tiki, tai ir turi.
Nors gal ir siaip turi :) nezinau, kaip cia is tikruju yra :) Skaiciai labai daznai atspindi tiesa, labai daug idomiu dalyku galima suzinot apie zmogu vien is jo gimimo datos. man susipazinus net savotiskai smalsu suzinot, kada zmogus gimes. gal pritaikau zmogui tam tikrus stereotipus. nors gyvenime tokie dalykai nera labai svarbus, vis tiek bendrauji su zmonem taip kaip bendraujasi ir net su labai nepanasia, skirtinga, neartima ?, t.t.. siela galima pasiekt toki bendrumo ir artimumo lygi, kokio ner su kitais zmonem.

matyt galima pasielgt taip, kad jokie skaiciai to negali parodyt

Univere pavyzdziui destytojai tikejima numerologija pateikia kaip visiska "neisprusimo" pavyzdi. tiketi skaiciais, astrologija, visokiais neirodomais dalykais yra, svelniai tariant, "nelygis"
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Gabriukas wrote:Univere pavyzdziui destytojai tikejima numerologija pateikia kaip visiska "neisprusimo" pavyzdi. tiketi skaiciais, astrologija, visokiais neirodomais dalykais yra, svelniai tariant, "nelygis"
O kaip su tikėjimu Dievu? :roll:
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

O apie tai nekalba
Post Reply