Dėmesio! Mažyyytė šunytė!

Apie gyvūnus, kurie gyvena Giminės sodybose.
Gyvūnai, kurie rūpinasi Žmogumi ir aplinka

Moderator: Visi tvarkytojai

neaiski
Posts: 15
Joined: Fri 03 12, 2004, 0:55
Location: Vilnius

Dėmesio! Mažyyytė šunytė!

Post by neaiski »

Sveiki :)
Kazkaip jau nutiko, kad Darja rado priklydusia mazyte sunyte. Labai simpatiska, balta su juodomis demelemis. Didele neturetu isaugti.
Gal atsirastu zmogutis, norintis buti jai seimininku?
Teirautis pas Darja (tel. +370 652 12827)
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

O atsitiko taip: turim tokius kaimynelius, naujuosius rusus (gal pamenat, kaip karta rasiau, kad buteli degtines jo zmonai per langa idaviau, kai vyrelis ja per Velykas namie uzrakino :wink: ), tai ju vaikai tikriausiai turgui nusipriko - tokia grazute, mazulyte, balta su juodom demem. Tai mocia ismaude - galvojo, pasiliks, nes jau baisiai grasi, kaip zaisline, bet parejo vyras ir pasake, kad neskit kur norit - mat pas juos ten palociai, parketai ir t.t. Tai skambina ji su kita kaimyne i musu duris, as buvau darbe, atidaro mama, ir sako: "Pasiimkit savo suniuka". Mama: "Koki dar savo suniuka" ir uzdaro duris. Paliko laiptinej, tai mano mamele, zinodama mane, isnese i kita laiptine, ateina ana kaimyne ir klausia, kur padejo, tai nuejo, parsinese ir per langa ziurejo, kada as pareisiu. Tik uzdariau duris, girdziu cypia, atidarau - sunyte, parsinesu, mama ant manes rekt, tai pasiemiau Lese ir ta maziuke, ir isejom su drauge pasivaiksciot, o as nesinojau, kad ismaudyta, dar ir paleidau pavaiksciot, tai kita diena ji pradejo vemt, viduriuot, neest... Mnau, kirminai, nuvaziavau pas veterinara, dave vaistuku, bet sako, kad gali but ir koks maras, tai vakar visa diena grojau jai Sai Babos badzianas, girdziau jo pelenus, deginau zvake (ligoniams labai gerai), tai gulejo paslika, bet i vakara atkuto, bande est siek tiek, zaist, bet nakti vel isveme, tai siryt nuveziau pas veterinoriu, tai sulasino laseline, prileido vaistu ir sake, kad gyvens, tfu tfu tfu per kairi peti :wink: Siaip tai dabar linksma, zaidzia su Lese, kuri ja prieme kaip savo vaika, gaudo katina, kuris jos labai bijo, nors perpus mazesne :wink: , tik needa dar grizus trupiniuka vistos suede ir viskas, reiks dar rytoj vezt pas daktarus. Tai tokios tokeles - palinkekim jai susveikt, nes baisiai jau fainulka, ir meili baisiai - visa veida islaizo - vienzo, linksma dabar pas mus, dekui dievui, kad mama jau biski atsileido... :wink:

O siaip kas noresit, tai tikrai fainute - 2 men., bet labai mazute ir mazute ir liks, nes kojukes mazos - taip ir veterinare sake :wink:
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: nu jau Pupa biski eda, atkuto (tfu tfu tfu per kairi peti), linksma laksto po buta - vaiko katina Peckiu ir uz uodegos tampo, atakuoja Lese, bando ikast i ausis, o ta ziuri protingu motinos zvilgsniu ir tik kai per daug anoji isisiauteja, biski suurzgia ar pradeda mokyt kovot - bando suimt uz gerkles, nu kaip vilkes ar kales savo vaikus moko gintis... :wink: Vienzo, linksma dabar pas mus - sakau, kas vaikus augina, kas suniukus - kiekvienam savo... :wink: :P Tai va, kas norit - tikrai baisiai grazute, mazute - tikras zaisliukas, net mama jau atlyzo, net paseria, ir biski sypsosi pro usa, kai anoji isdykauja... :wink: O siaip tai jau pirmadieni bus "Alio rekalmoj" skelbimas, tai kas noretu - paskubekit, nes tikrai atsiras norinciu, tik noriu, kad geriems zmonems - bet kam neduosiu, tai kas save laikot gerais zmonesmis :wink: - galit skambyt, gal atiduosiu, jei graziai paprasysit... :wink: :P :) Sekmes :)
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Et, darja, negundyk. Ishmestu mane is namu. O tai katyte parvilkau jau, dvi ziurkes turejom, o mazoji mano tai visa zoosoda atstoja..
Linkiu sunytei surasti nuostabius sheimininkus :)
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

>Ishmestu mane is namu

nu tai butu tada Alio reklamoj:
geriems zmonems dovanojame Gluosne kartu su jos dukrele.
o ka? paimciau, tik va zmona tada mane is namu isvarytu :)

ir vel tada naujas skelbimas Alio reklamoje ;)
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

:lol: :lol: :lol:
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: nu nesijaudinkit taip - mane jau seniai meta, bet kazkaip neismeta (mat neseniai issiaiskinau, kad man istatymiskai priklauso puse buto :roll: :wink: ), o reklama atsaukiau, nes vakar nuo pietu mazyle nieko neede, sian pradejo smarkiai sluoguot, tai Lese vis jai nosi laizo, o ta vis suka salin, vienas juokas :) Bet zinokit, nezinau ar galesiu ja nuo Leses atskirt, man rodos, kad ji del to vakar vel apsirgo, kad padaviau ta skelbima, o sian, kai atsaukiau, biski paede, bet tik is mamos ranku - gal taip ji bando jai prisigerint, kad ta ja priimtu (kazkaip manau, kad priims, kur bezdes - ji ir Leses, ir katino baisiau nenorejo, o dabar Lese didziausia drauge, o ir prie katino priprato... Vienzo, viskas dievo valioj :wink: ) Aciu, Gluosne, uz palaikyma :wink: , nes sian jau drauges mama, tokia oria filosofe, pasiunciau shikt, nes pradejo ant manes varyt, kad as su savo gyvunais pribaigsiu mama, o man ir taip nervai nelaiko, tai ir pasiunciau :roll: - cia jai buvo smugis zemiau juostos, bet ka darysi, reikia visko gyvenime patirt... Vienzo, sekmes jumi visiems :wink: :) :P
Aida
Posts: 18
Joined: Mon 07 12, 2004, 22:22
Location: Kaunas

Post by Aida »

Na ir kaip siai mazai sunytei susikloste likimas? labai idomu... :shock:
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

...na, iskeliavo ji - labai kankinosi, paskutinem dienom maniau isprotesiu, kai istisai verkdavo, norejau uzmigdyti, bet kai veziau pas veterinara, pradejo taip rekt autobuse, kad rankos nekilo, o ir veterinorius vis dar teike vilties... Paskui supratau, kad taip turejo but, nors ir kaip bebutu gaila, nes tie kaimynai, kurie ja ismete, nebutu suprate, kad sitaip elgtis negalima, o dabar kazkas jiems sirdelese sukirbejo... Bet su ta sunyte tai dar tikrai susitiksim - jauciu, kad jei Lese atsives koki mazyli, tai ir bus toji mazyte... :) :wink:
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

O, Darja, siek tiek isivaizduoju kaip turejo buti sunku..musu katinukas pries metus mire-jam kaciu aids sake, jog buvo,tai po truputeli silpnejo,silpnejo,baisu buvo ziureti, kaip negali pajudinti jau nei leteneliu-tik ziuri.O mire isikandes apklotuka,kuriame buvo suvyniotas,taip stipriai, kad turejome nukirpti ir palikti ta gabaliuka jo snukutyje..Gerai, kad tas kankinimasis truko tik para..Ir turbut tik po to as susimasciau-kaip man sunku regeti mirti salia..
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

niekam nelinkeciau to patirti - paskutine nakti jau tik meldziau dievuli, kad greiciau pasiimtu, nors pries tai dejau visas pastangas, kad pagytu, bet ne viskas visada buna musu valioj - egzistuoja ir aukstesni desniai, kuriu negalim sulauzyti... Bet as vis tiek tikiu, kad ta mazute atgims, ir kad mes su ja dar susitiksim. Dar budama moksleive turejau pudeliuka Judriu, tai jis prarijo toki maza gumini kamuoliuka, o po menesio susirgo, irgi labai kankinosi, bet as buvau visai pamirsus ta kamuoliuka - kaip koks proto uztemimas, ir prisiminiau tik kai jau buvo po laiko...

Bet uzpernai buvau pas gimines Klaipedoje, tai jie irgi turi pudeliuka Judriu - nusipirko ji praejus pusei metu po ano mirties ir pavadino taip pat, nes anas labai patiko, tai tas ju Judrius - tikra ano kopija - tos pacios akys ir charakteris, ir mane iskart labai pripazino, nors ir nebuvo niekad mates - jauciu, kad cia tas pats suo ir jam pas tuos mano gimines labai gerai, labai visu mylimas, tad neabejoju, kad ir ta mazyte dar sutiksiu... :wink: :) :P
Irute
Posts: 238
Joined: Wed 03 26, 2003, 2:58
Location: Kaunas

Post by Irute »

Tikriausiai išjuoksit mane čia visi sergančių šuniukų globėjai :roll: bet aš dabar slaugau mažą silpną smiltpeliuką. Mūsų pelytės šįkart atsivedė net šešis peliukus ir vienas iš jų visai nusilpo, matyt neužtenka jam jėgų prasibrauti per brolių ir seserų galvas, negauna visai pienuko :cry: grįžę iš kaimo sekmadienio vakare radom ji viena nustumtą i narvelio kampą, sušalusį, bet dar gyvą. Logiškiausia būtų jį atiduoti katinui, bet aš turbūt visai durna, man jo gaila, o ir mūsų vaikai apsiašarojo nuo tokios minties. Taigi dabar kas kelias valandas maitinu peliūzą karvės pienu iš švirkšto, atkuto mažylis, net mėgina pats grūdelius graužti.
Įdomu, kuo ši istorija baigsis ? :P Tikiuosi, kad laimingai :P
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

kazkaip jus moterys daug demesio skiriat silpniems gyvuliukams
o vyrus paliekat likimo valiai

na kagi, tai jusu pasirinkimas

PS. kipshas ziaurus bet teisingas
patikekit, nors myliu gyvunus, bet be gailescio spirciau kaustytu metaliniu batu jusu gyvuleliui i sona, jis mane suprastu ir atleistu, o jus?
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

...zinai, kipseli, tas bejegis gyvuliukas tikrai buna dekingas uz globa ir niekad taves neizeis, o tarnaus net gyvybe aukodamas...

PS o kas tave, kipseli, palieka - turi juk zmona, suneli, sodyba, "anastasija", tai ko dar reikia?.. :roll:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

taip - vyras netarnaus
vyras laisvas kaip ir moteris

PS. palieka ne visai tiesiogine prasme
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: tai kaip tada laisva zmogu galima palikt?..
Dobis
Posts: 285
Joined: Mon 01 26, 2004, 16:42
Location: Vilnius

Post by Dobis »

tada arba pasirūpink savimi arba leisk būti paliekamas tiesiogine prasme :roll: :P
aplinkinių elgesys su mumis ir požiūris į mus atspindi mus pačius. kadangi tavo žodžiuose pajutau liūdesį, tai turėtum paanalizuoti save ir atrasti to liūdesio priežastis savyje, ką ir pats puikiai supranti, gebiamas Kipšeli :) :)
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Kipshas wrote:kazkaip jus moterys daug demesio skiriat silpniems gyvuliukams
o vyrus paliekat likimo valiai
Vyras ne gyvuliukas ir ne silpnas. Jį tada ir palieka, kai parodo savo silpnumą, spirdamas batu. :?
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

OI Kipsheli, papuolei tu tarp moterų.Bet šiaip visuomenėj mūsų, vyrai mūsų silpni . . . išskyrus vieną kitą.Gal reikia mums moterims pradėt keist jų įvaizdį,juk esam pasaulio ašis ir viską galim. :lol: :lol: :P
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

dobis: kiekvienas turim savo unikaliu problemu, ir sprendimui nera visuotinio recepto. tavo mintims pritariu.

svajuke: kiekvienas zmogus nuo sistemos ginasi kaip jis tai suvokia. kiti spardo moteris. o as nei spardysiu gyvuleli nei ka nebent jis pats prasysis skaudziai mane kandziodamas :))). tavo mintims nepritariu

sraige: apie silpnus vyrus nepritariu, apie moteris kaip pasaulio asi pritariu :)))

darja: pati taikliausia replika yra Darjos!!! nei pridesi nei atimsi. vienok as pabandysiu prideti: moterys paliekancios (netiesiogine prasme) vyrus palieka pacios save
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Post Reply