Išmokyk artimą savo kompiuteriu dirbėt...

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
aurius
Posts: 1
Joined: Sat 04 30, 2005, 2:31
Location: lietuva

Išmokyk artimą savo kompiuteriu dirbėt...

Post by aurius »

Pupos uogos ir pupinai uoginai :P Daug snekama apie ivairiausias idejas ir susidaro ispudis,kad verdama savose sultyse :? Nera kritines mases,kurios deka ivyktu "bumpt" (kaip sako fizikai). Truksta svieziu ideju ir zmoniu.Va dabar tu sedi prie kompo ir isivaizduoji,kad visi "geri" zmones sedi prie ju ir skaito ir ... Siulau ideja APMOKYK SAVO ARTIMA DIRBTI KOMPIUTERIU :wink: Turintys galimybe gali organizuoti nemokamus trumpus kursus pas save.Pirma reikia suregzti rysius tarp "nerviniu lasteliu",kad pagaliau pradetu teketi "elektra" :P Va jums hebra ir darbas konkretus,manau jis duos grazius vaisius :wink:
J

Post by J »

Kompiuteris "kritinės masės" nesukurs. Tie, kurie su kompiuteriu dirbti nemoka, tai jo ir neturi.
Darbas vyksta "visais frontais".
Tiems, kurie nėra kompiuterizuoti, aš knygą pakišu. Kai knygų pritrūksta, papasakoti kai ką galima... Kas klausyti nenori, atidžiai mane stebi... Smalsu juk, kodėl esu tokia ir kas mane pakeitė.
Patikėk, procesas vyksta... "kritinė masė" kaupiasi... :lol: :D
Andrianas
Posts: 32
Joined: Thu 03 24, 2005, 18:14
Location: Taurage

Aga

Post by Andrianas »

:lol: Taip taip.Zinau ir matau,kad kritine mase kaupiasi.Ji kauptusi daug greiciau jei kiekvienas kasdien kazkoki veiksma sia linkme padarytu (+) Mano mintis buvo tokia,kad supazindint ir ismokyt savo draugus,drauges naudotis kompu (o tokiu daug yra ir as buvau vienas is tokiu ir dalinai dar tebeesu).Kviestis i namus ar kitur,kur kompas yra ir pamokyt zmogu.Poreikis yra didziulis,tik zmones kuklus ir "nenori" pasirodyti kvaili :roll: .Tiesa.Girdejau Vilniuje zmones labiau koncentruojasi kritines mases kaupimui :H .Jei taip,taisaunuoliai.Senokai nebuvau vilniuje :?
AUGINKIM MEILĘ SAVYJE
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Kam taip sudetingai apie paprastus dalykus, ne toks tas velnias baisus, kaip ji piesia :D Jei tik reikia pagalbos tai ir prasom. Mano darbas mokyti zmones dirbti su kompais. Taigi jei tik yra klausimu, ar ideju sia tema as prisijungsiu padet, isaiskint, ar atsiust kad butu visiskai aisku :wink:
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

:lol: :idea:
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Bangiuke wrote: Jei tik reikia pagalbos tai ir prasom. Mano darbas mokyti zmones dirbti su kompais. Taigi jei tik yra klausimu, ar ideju sia tema as prisijungsiu padet, isaiskint, ar atsiust kad butu visiskai aisku :wink:
Galiu tik pasirašyti po šiais žodžiais. Ir mokau, ir rodau, ir į namus atsivedu. :wink:
Alyta
Posts: 319
Joined: Sun 02 06, 2005, 13:29
Location: zeme

Post by Alyta »

O!Kad mane kas nors į namus parsivestų ir jei dar visai nakčiai,va :mrgreen: :mrgreen:
Man linksma ir norisi pajuokaut :P :D
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

...tikriausiai esi labai nagingas mokinukas, jei esi pasiruoses visa nakti mokytis prie kompo... :lol:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

turiu labai gera filma, pamokanti
apie darba kompiuteriu
filmo trukme 30 min :)
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

...tai nori pasakyt kad jau naktimis nebesimokinsi?
Last edited by Bangiuke on Fri 05 13, 2005, 14:47, edited 1 time in total.
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

kur as tau puse gigabaito atsiusiu?
nebet koki ftp turi
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

:D
Andrianas
Posts: 32
Joined: Thu 03 24, 2005, 18:14
Location: Taurage

Post by Andrianas »

:P Saunu.Dabar zinosiu i ka kreiptis jei prireiks ir bus galimybe :P Galima pasimokyt ir visa nakti,jei zmogus priimas ir yra entuziastas :H As tai va kelis "zalius" isipareigojau internetu ismokyt naudotis.Jei reiks,tai ir nakti :P ,bet tokiu entuziastu mazai ir zmones kuklus.As pats kompiuteriuose dar zalias,bet sakoma "kitus mokydamas,pats daugiau ismoksti".Gal kam ir juokinga,bet lietuviu liaudis vangiai kabinasi i tai. Net Indijoje tas procesas vyksta dauuug sparciau,o ruosiamu programuotuoju skaicius ir investicijos i sia sriti... :shock: :shock: tai mes gerokai atsiliekam.Aisku indusai turi daug bedu ir kol jie kapanojasi,mes jauciames auksciau,bet... 8) Prisiminkim Kinija,pietu Koreja ir kt. Negi mes prastesni? o gal tingesni? ar bailesni? ar...???? daug "ar".Hm.Kas i tai atsakys??????? :| :| :| :? :? :?
AUGINKIM MEILĘ SAVYJE
Pieva
Posts: 31
Joined: Fri 05 13, 2005, 16:48

Post by Pieva »

Sveiki, malonu kai zmones mielai nori duoti savo zinias, nelaukdami atsako. Juk daugelis musuose tik susiguze aplink save ir kapanojasi tose srityse kur siuo metu papuole gyvenimo verpetu. Bet kazka keisti jiems is tikro baisu ir katastrofiska. Na mano verpetai prasisuko pro darba su kompais ir ne teorijos o praktikos deka kas kart daugiau issisavinu ziniu. Bet kuo daugiau dirbu, tuo daugiau zinau kad tai yra neisemiamas dalykas ir visko zmogui aprepti neimanoma. Gal ir geriau kai pasirenka tikslingiau ko jam reiktu. Juk gyvenimas turi labai daug atspalviu, ir ne kiekviemam reikia juos pazinti. Kiekvienas zmogus renkasi pagal galimybes, pagal savo charakteri, ar aplinkybes.
Ir zinoma saunu stebeti stipriai pazengusiu saliu visuomene, bet gal kiekvienam savo... O musu tikslas atrasti kas lietuviams yra reikalinga ir svarbu :D jei yra poreikis mokytis prasom, kvieskit, bet jei traukia zmogu visiskas atsiskyrimas nuo technokratinio pasaulio irgi verta gerbti ir tokia nuomone, ir nemanau kad jei jis nemokes valdyti kompiuterio, ar automobilio, kad jis jau bus prastesnis uz mus. Tegu nuosirdumas ir noras suprasti kitus lydi musu bendravime :D
Andrianas
Posts: 32
Joined: Thu 03 24, 2005, 18:14
Location: Taurage

Post by Andrianas »

:P :P Sveikuciai. Taip taip.Reikia gerbt visu nuomones ir pasirinkima.Saunu,kad zmogus suvokia jog "komforto" zona ji zudo ir vis retkarciais puola i "gyvenimo verpeta".Tik nekomforto zonoj tobulejama. Deja lietuviu harakteryje tas polinkis sedet komforto zonoj yra toks stiprus ir toks zudantis,kad tikrai aktyvus zmones pasimeta arba yra "uzsmaugiami" kai pradeda kurt kazka grazaus :roll: :roll: Visai graziai galima suliet ivairius pasaulius , jei yra geranoriskumas,meile ir ZINOJIMAS ( o ypac apie komforto zona!!!). Visko musu protelis nesugeba aprepti , tai ir dalinames profesijas ir einam ten kur mums :P Sekmes :wink: :wink:
AUGINKIM MEILĘ SAVYJE
Liūtaširdė
Posts: 538
Joined: Sun 08 07, 2005, 10:45
Location: Alytus

Post by Liūtaširdė »

Mes su mama kompiuterį turim tik mažiau nei pusė metų,bet aš ant greičio viską išmokau.
8)
Aš ne liūtukė,bet širdis tokia...
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Šaunuolė :!: :wink: :)
skylute
Posts: 83
Joined: Mon 08 15, 2005, 15:34
Location: VILNIUS

Post by skylute »

:P man tai pat patinka kompas :shock: cia tiek fainu dalyku galima rasti ir pabendrauti,bet sunkokai kartais kol atkapstai info :roll: savo mociute pamokiau,tai ji dabar konkurente,man prie kompo :wink: Kartais net :(
AS ATVIRA ...
Liūtaširdė
Posts: 538
Joined: Sun 08 07, 2005, 10:45
Location: Alytus

Post by Liūtaširdė »

Gabriukas wrote:Šaunuolė :!: :wink: :)
Ačiū :oops: :mrgreen: ...
Aš ne liūtukė,bet širdis tokia...
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

gal galite pasakyti kokį adresiuką iš kurio telekomo tinkle muziką nemokamai galima parsisiūsti?...nežinau tokio... :oops: :roll:
būčiau labai dėkinga :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Post Reply