Sukurkime savo Lietuvą

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Aušrinė wrote:Taip, Bangiuke, dažnai tenka kalnus pereiti ir upes perbristi, kad pasiektume tą nuostabią ir tobulą svajonę
...bet ir kalnus, ir upes daugelis pereina net nepastebedami, nors tai daro mazais zingsniukais... :wink: taigi po truputi ir MES prieisim...
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Jei tai tik žodžiai, tai kodėl verkiu?
Kodėl širdy jie skamba lyg daina?
Visa dvasia, visa savim tikiu,
Kad vieną dieną visa taps tiesa! :D

Kad mintys vieną dieną taps darbais!
kad svajos žemėj atspindį sau ras!
Kad meilės žiedas sieloj išsiskleis
Ir džiugins savimi širdis visas!

:D

Aciu :love:
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Image
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Į rojų mes sugrįžom :)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Sveiki mielieji. Mane labai paskatino parasyti savo patyrimus ,kai perskaiciau Jono pirmaji laiska.Jis teisus..Labai svarbu siusti teigiamas mintis i musu brangia Visata. Pries tris savaites suzinojom apie nuostabu mokslininka Gregoriju Grabovoju is Maskvos.,susipazinom su Jo mokymu.Jis akcentavo ,kad labai svarbu ,kad kuo daugiau zmoniu prisijungtu prie minties siuntimo i musu Zeme Motinele. Kiekviena ryta nuo 9 val ir kiekviena vakara nuo 21 val penkias minutes medituojant siunciami tokie zodziai- Bseobssee spasenie i becnoe garmonicnoe razvitie. Jau nemazai is musu bendraminciu taip dirba.
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
MAGAS
Posts: 34
Joined: Wed 05 18, 2005, 16:30
Location: Lietuva

Post by MAGAS »

8) Atsargiai su Grabovoju :shock: Reikia zinot kaip dirba energetika ir kas ja gali naudotis 8) Susizavejimo ir entuziazmo kartais nors vezimais vezk,o supratimo :| Daug dar reikes sios "duonytes" suvalgyti,kol tuos dalykelius issiaiskinsit :roll: Nekurkit energetiniu sukuriu kitiems ir neatiduokit jiems savo energijos :P Yra puikus lietuviski zodziai ir palinkejimai : ...te kunai musu JEGOS tavos teprisipildo,o Lietuvos zeme ir sielos musu SVIESOS teprisipildo,o Lietuvos dangau ir mumyse teprabyla DIEVAS... Tai tinka bendrai meditacijai,jei tokias darysit? Ir laika pasirinkit ramu,nuo psichika trikdanciu sukuriu.Mintis,zodis...tai magija didziule ir elgtis reikia atsargiai,pagarbiai ir ismananciai 8) ...ir MEILE telydi JUS
mokytojas>mokinys>mokytojas>mokinys...=gyvenimo kaita
Pieva
Posts: 31
Joined: Fri 05 13, 2005, 16:48

Post by Pieva »

Pritariu kad nereikia blaskytis, kur ir prie ko norime jungtis, kad geroji energija butu kuo stipresne ir galingesne. Jei linkime savo saliai, pasauliui, visatai viso geriausio, tai gal pradekim nuo savu kampu pradzioj. Gal savo seimos rate sujunkime bendras mintis su meile, pasitikejimu ir siluma. Pradekim nuo savo kiemo o po to pleskimes.
Jus ar nezinot kad jau seniai siuncia daugelis zmoniu i visata savo maldas nukreipdami visa savo sirdies siluma ir meile, ir visai nesvarbu kokiai jie priklauso religijai bet ju maldos, ar meditacijos yra vienu tikslu. Ir tikekim kad tegu jos visos susivienija ir tampa didele jega kuri ir padeda daryti pasikeitimus daugelio zmoniu samoneje. Gal nuostabiausias pavyzdys sio forumo dalyviai, kiekvienas savaip spinduliuoja savo sviesa, galia, ir rezultatas nuostabus- nuostabi ateities vizia:SVARUS, GAIVUS IR ZALIAS PASAULIS :D
Jonas
Posts: 98
Joined: Tue 03 15, 2005, 22:10
Location: Vilnius

Post by Jonas »

Bangiuke
Svarbiausiai tikslas, kai matai tiksla, kuo ji aiskiau ir graziau matai, taip kaip tu, tuo tiksliau jis issipyldys. O kalnai bus nukasti, juros prasiskirs, daubos uzsilygins, kai eisite prie tikslo. Juk yra nep priezodis "atrodo ir vargo nebuvo"
Jonas
Posts: 98
Joined: Tue 03 15, 2005, 22:10
Location: Vilnius

Post by Jonas »

Aurelija
Aciu kad prisijungei prie forumo. Taip maskvos mokslininkas teisu, reikia, kad kuo daugiau zmoniu siustu gerasias mintis i Motinele zeme. Taciau tai, kaip ir MAGAS sako, galima daryti Lietuviu kalba. As nemanau, kad medituojan ir siunciant energija Motinelei Zemei ja butu galima panaudoti kazkokiam piktam tikslui, manau tokia energija turi buti apsaugota, nes ji savaime turi skrieti i tiksla, bet tai jau tegul paaiskina ekspertai.
Ir labai pritariu Pievos minciai, tikrai sitas forumas ir dalyvvymas jame yra savotiska meditacija arba pasiruosimas jai.
Tegul Bangiuke sukuria meiles erdve, prisijunkime ir mes su savo meiles erdvem. Manau ir mintys, apie savo krasta, ar maza zemes lopineli su meile, tai irgi bus meile didziajai Motinai Zemelei.
Leonardas
Posts: 237
Joined: Sat 10 05, 2002, 20:42
Location: Kaunas - Sukiniai

Post by Leonardas »

Aureja wrote:<...> siunciami tokie zodziai- Bseobssee spasenie i becnoe garmonicnoe razvitie. <...>
nežinau ar čia korektūros klaida ar dar kažkas gavosi, bet man nepatinka žodis "becnoe" o gal kai jis parašytas lotyniškomis raidėmis aš neteisingai skaitau. :(

Aha taip ir buvo, kai įsigilinau supratau kas parašyta, kadangi tame žodyje pirma lotyniška raidė "b" tai ir žodį perskaičiau "бесное", pasirodo norėta parašyti "вечное", lotyniška transkripcija - "vechnoe"

Taigi pirma mano mintis :oops: neaišku ką pastiprino ... :oops:
Gyventi pagal sąžinę
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

glesum wrote:Jei tai tik žodžiai, tai kodėl verkiu?
Kodėl širdy jie skamba lyg daina?
Visa dvasia, visa savim tikiu,
Kad vieną dieną visa taps tiesa! :D

Kad mintys vieną dieną taps darbais!
kad svajos žemėj atspindį sau ras!
Kad meilės žiedas sieloj išsiskleis
Ir džiugins savimi širdis visas!
kaip gera matyt ir jausti tokiu nuostabiu zodziu galia...tikra JEGA

ACIUKAS ...kai tiek daug nuostabiu Zvaigzduciu, per jas nebesijaucia ir tie "akmenukai" :love:
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Basta, tavo zodziai nuostabus ir uzvedantys PIRMYN :D nuostabus jausmas, noriu kad ir tavo kelias butu kuo lygesnis i ta neapsakoma musu svajoniu grozi. As eiliu savu neparasysiu, bet parasysiu Radjardo Kiplingo zodzius, kurie padeda tiket savimi :)
********
Jei tu ramus, kada visi klajoja, pametę galvas, kaltina tave;
Tiki savim, kada kiti dvejoja, ir jų dvejonių nelaikai kalte;
Jei moki kantriai laukt ir nepavargti, už piktą šmeižtą nesiteist šmeižtu,
Nekenčiamas nekenčiančių nesmerkti ir nesidėt protingu nei geru;
Jei tavo svajos remiasi tikrove, o mintys - ne vedliai, o palyda;
Jei tu, sutikęs Negandą ir Šlovę, gali bodėtis viena ir kita;
Jei kęst gali, kai tavo tiesą šventą derglioja niekšai, siekdami klastos,
Kai žlunga tai, kas sunkiai užgyventa, ir vėl pradėti viską iš pradžios;
Jei visą, ką anksčiau esi laimėjęs, gali lengva širdim ant kortos dėt,
Pralošt, vėl griebtis to, nuo ko pradėjęs,Ir niekada po to nesigailėt;
Jei savo raumenų ir dvasios galią gali valdyti taip, kaip sumanai,
Ir nepalūžt, kai teturi tik Valią, kuri tau tyliai kužda: "Privalai!";
Jei su minia gali būt sąžiningas, o su karaliais - paprastas, kuklus;
Jei priešams ir draugams esi teisingas ir su tavim kiekvienas pagarbus;-
Jei tu jauti, kaip greitai bėga Laikas ir jį matuot sekundėmis gali,
Tada tu būsi tikras Žemės vaikas, tada, sūnau, tu tapsi Žmogumi.
:love:
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Jonai, manau lengva tiket savo svajonem kai kiti akivaizdziai tuo tiki. Esu labai dekinga uz ta kibirkstele man padovanota jusu.
Kas keisciausia kad labai lengvai pavyksta ir kitus itikinti grazia ateitim. Teko siomis dienomis vesti kursus bedarbiams. Visi nuliude, veiduose tik nerimo seselis, ziureti gaila. Na as net nepajutusi jiems nupasakojau kad nereikia liudet ir dejuoti, viskas priklauso nuo musu, ir visai nesvarbu kokioje sistemoje gyvenam. Ir kas nuostabiausia kad issiskyreme su placiom sypsenom. Dabar puikiai zinau kad akimirka gali daug ka pakeisti zmoniu sirdyse ir ju gyvenime... taigi zinau puikiai kad kuo daugiau dalinsime zmonems sypsenu nuosirdziu, tuo graziau matysime ir ateiti. O gaila matyt daugeli kolegu su niuriais veidais, tingiomis mimikomis, na gal kai kurie mano kad kuo rustesnis tuo protingesnis... Skaudu kai jaunas zmogus pradeda gyvenima nuo reikliu, rusciu pedagogu (na zinoma ne visi) Argi sunku zmogui buti paprasciausiai nuosirdziam. Ar vaistu nuo to galima rasti?
Jonas
Posts: 98
Joined: Tue 03 15, 2005, 22:10
Location: Vilnius

Post by Jonas »

Bangiuke

Nuostabios eiles.
As manau daug kas priklauso ir nuo to zmogaus kuris dalina sypsena. Tikrai tikiu, kad jusu sypsena buvo tikrai nuosirdi, ir jus uzdegete ju sirdis, tai tikrai yra nuostabu, ir jus esate nuostabi.

Jus vedate paskaitas bedarbiams. Siame forume kalbejom apie skurdzius. Buvau pasiules padaryti labdara, nupirkti zemes ir pakviesti nuskurdusi zmogu apsigyventi tame sklype, padeti jam issikurti. Tai butu tarsi eksperimentas. O tai gal galima su tais zmonem kurie nori, iesko darbo, bet neranda. Gal tokiems zmoniems reiketu siulyti isikurti sodyboje, visiems padedant aisku. Gal tokie zmones net labiau vertesni sodybos, negu mes patys???
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Noreciau padekoti Jonui uz silta pasveikinima. Labai atsiprasau uz savo klaidas spausdinant,juk visada pirmas blynas buna apsviles. Labai jauciu is Bangiukes laiskeliu sklindancia dieviska energija,sekmes tau ,mieloji. ir toliau skleisk ja aplinkiniams zmonems.
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Basta wrote:Taip, Bangiuke, ačiū, eilės tikrai nuostabios... :) :) :)


Daug nuostabiou eiliu yra sukurta, ir labai gera kai randi kaip tik tas kurios tavo sirduke lieka ilgam. Bet dar nuostabiau kai is tos sirdukes liejasi graziausiu minciu, zodziu deriniai. Bet matyt ne visiems lemta tai sugebeti... o man deje pavyksta tik surasti tuos nuostabius derinius, kurie leidzia pajusti daug mielu jausmu :D
Na dar noriu pasidalinti su JUMIS tais nuostabiais, surastais, deriniais, kurie ir jusu sirdyse plazdena- :love:

Sugalvojo mane tokią:
Šitaip - gražią, taip - negražią,
Šitaip - gerą, taip - negerą,
Šitaip - didelę, taip - mažą,
Šitaip - linksmą, šitaip - liūdną,
Šitaip - jauną, šitaip - seną,
Dar gerai, kad man pridėjo
Šitiek - paukščio, šitiek - medžio:
Tai žaliuoju, tai siūbuoju,
Tai, savy nutūpus, čiulbu.

:D
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Jonas wrote: Jus vedate paskaitas bedarbiams. Siame forume kalbejom apie skurdzius. Buvau pasiules padaryti labdara, nupirkti zemes ir pakviesti nuskurdusi zmogu apsigyventi tame sklype, padeti jam issikurti. Tai butu tarsi eksperimentas. O tai gal galima su tais zmonem kurie nori, iesko darbo, bet neranda. Gal tokiems zmoniems reiketu siulyti isikurti sodyboje, visiems padedant aisku. Gal tokie zmones net labiau vertesni sodybos, negu mes patys???
Grazios mintys, bet kiek jose yra uzsispyrimo ir ryzto matyt isbaigta varianta. Ar jos vaizdinius detalius galite pamatyt? As tik uz, kad musu svajones pildytusi. Jusu svajone-experimentas labai humaniskas, bet ju igyvendinti per forumus mes tikrai negalime. Forume kalbos yra tik abstrakcios, idejines, pasidalijimas energija. Labai gera jausti bendramincius ir perskaityt tai kas kazkur tavy jau seniai rusena, bet bijai tuo patiket, o cia tiek silumos ir ryzto.
:D o apie experimentus galiu ir juokeli pasakyti nezinomo mastytojo - "bandymas nuo bandito skiriasi tik vienu- banditui visada baigias tik blogai" :D

Bet veiksmai turetu buti apgalvoti, atrasti variantai kas yra ko vertas, nes kiekvienas zmogus yra kazko vertas, bet juk ne visi ir nori sodybu, ir knygas Megre skaitydami ne visi mato tas vertybes, kurias mato sio forumo dalyviai.
Bangiuke
Posts: 92
Joined: Fri 04 08, 2005, 17:42

Post by Bangiuke »

Dekui Aurelija uz malonius zodzius, bet tikrai labai gera yra dalintis ta energija, kai sutinki savo kely, kaip tik tuos zmones, kuriu deka nenorom patiki, kad pesimizmas neegzistuoja, kai optimizmo sviesa apakina mus visus. Saltis neegzistuoja, tik silumos nebuvimas tai. Tamsa neegzistuoja, tik Sviesos nebuvimas tai. Blogis irgi neegzistuoja, tik Dievo nebuvimas ten :lol:
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Svarbi zinia.!Karlas Kallemanas ( knygos "Maju kalendorius"autorius ) savo straipsnyje skelbia ,kad s.m. birzelio 1-2 dienos pagal Maju kalendoriu yra labai svarbios ir ypatingos. Tomis dienomis spinduliuojancios kosmines energijos bus nusvitimo energijos.Sios dienos ypatingos tuo ,kad suteiks zmonems malone ,kurienori sukurti rezonansini rysi su Dieviskuoju planu pagal Maju kalendoriu. Sios ypatingos dienos duos visiems galimybe,kas nori ieiti i Dieviskaji laiko srauta.Kas medituojate ir meldziates...patarimas tuo pasinaudoti,ypac efektinga tai daryti gamtoje .Labai visus myliu.Sekmes visiems. :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Jonas
Posts: 98
Joined: Tue 03 15, 2005, 22:10
Location: Vilnius

Post by Jonas »

Sveiki visi.
Kas seke sita foruma turbut atsimena kelias mintis apie tai kad valdininkai
turi tarnauti visuomenei. Stai jums ir rezultatas is musu politiku, kuri radau http://WWW.omni.lt
<J. Sabatauskas: teisėjai "privalo būti įstatymo ir visuomenės vergai">
Dar mes snekejome apie svaria gamta.
Taip pat omnyje visai neseniai perskaiciau, kad Lietuvos miestai yra braukiami is tersianciu miestu sarasu.
Vadinasi, tai apie ka mes snekame siame forume, ka mes kuriame po truputi pradeda dygti reliame gyvenime.
Bet visdelto man labai gaila, kad taip ir liko iki galo nesuformuoti pagrindiniai postulatai bendros Lietuvos.
mes labai gerai save isivaizduojame kuriant sodybas, ir musu asmenini santyki su visuomene ir valdzia, bet visiskai ignoruojame bendra minciu kuryba.
Imkime kaip pavizdi skulptura. Jei vienas kuria nosi, kitas ranka, trecias koja, ir jie kuria visiskai atskirai, ir nematydami ka daro kitas, gaunasi baidykle, o kai kuria bendrai ir susiderina, gaunasi nuostabi skulptura.
Tai kokia gi ta musu Lietuva turi buti. Primenu viskas pildosi!!!!
Pieva
Posts: 31
Joined: Fri 05 13, 2005, 16:48

Post by Pieva »

:D :H
Post Reply