Nuogumas

Moderators: Mdsts, Neringa, Rapolas, Visi tvarkytojai

Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Nuogumas

Post by Donatus »

Sveiki.

Ka manote apie nuogumą, tai yra atvirą kūną tokį, kokį sukūrė Dievas?
Puikiai žinome posakį, kad nė vienas negimėm su marškiniais. Tai tuomet kodėl apsirengėme?

Kai Baltijos Jūros paplūdymy (oi, viena fantastiškiausių vietų Lietuvoje! Gyvenu šalia ir negaliu atsidžiaugti!) palaksčiau nuogas (nudistų papūdimy), suteikiau kūnui visišką judesių laisvę (na, proto ribose..), mintimis pajaučiau orą, vėją, saulės spindulius švelnius, jūros bangas, švelnų įkaitūsį smėlį, žuvėdrų dainas... tai jis (kūnas) apie tai ir tesvajoja dabar. Bemąstant apie tai, priėjome su Vaiduže išvadų šokių tokių. Supratom, kad drabužiai- negeras dalykas. :lol: Taip. Iš esmės tai yra sistemos dalis ir jie labai stipriai įtakoja žmogaus gyvenimą. Turiu omeny ne stilių, savęs išraišką, materialiąją pusę, bet energetiką. Rūbai labai išmuša kūną iš normalių vėžių:

Nuo pat gimimo vaikas suvystomas į vystyklus- suvaržomas jo kūnelis, negali vystyti judesių, raumenys miega. Vėliau įkišamas į "pampersus"- gali neva judėti, bet uždengiamas labai svarbus odos lopinėlis (praktiškai vienas svarbiausių- gyvybiškai svarbus!). Ir, pagalvokit, mes jį dengiame visą likusį gyvenimą. Ir tik trumpomis akimirkomis jį atidengiame (maudantis, mylintis, jei kas tai daro...).
O gaunasi taip. Kūnas spinduliuoja energją, kaip saulė šviesą, ją taip pat ir iš aplinkos sugeria- vyksta natūrali energijos apykaita :wink: Tačiau dengiant vieną stipriausiai* energizuotų (*o gal taip neturėtų būti) kūno dalių- "lytinius organus"- visą gyvenimą, ta apykaita sutrinka: iš aplinkos nebegauna spindulių (nei saulės, nei vėjo, nei vandens gyvaus, nei žvilgsnių gerų...). O taip pat (kogero visa negeroji esmė čia ir yra)- neišspinduliuoja energijos! (Žodžiu, sutrikdoma energijos apykaita natūrali) O neišspinduliuota energija per visą gyvenimą kaupiasi. Atidengus net akį traukia tam tikros vietos (nes ir šiaip neįprasta matyt kito nuogą kūną). Todėl įvyksta lytinis susijaudinimas pamačius priešingą lytį apsinuoginusę- nuo jos plūsteli dengiamose vietose susikaupusi energija. Tarkim lytinio akto metu tos energijos išsilygina: moteris gauna jai trukstamos energijos kiekį iš vyro, vyras iš moters, kurių negauna natūraliu būdu... Tačiau tai trunka trumpai, toliau dengiant kūną, energija vėl greit išsibalansuoja. T.y. drabužiai skatina lytinius santykius, o tai, yra negerai (nors kai kas gali ir paprieštarauti). Labai negerai- vedė žmoniją į išsigimimą. :cry: Ir daugybę kitų pašalinių poveikių turi...

Natūrali energijos apykaita:
Žmogus, būdamas nuogas savoje Meilės erdvėje, gauna energijos iš Saulės, miegodamas po atviru dangumi- Mėnulio ir Žvaigždžių, iš aplininių augalų, medžių- jie visi spinduliuoja nuostabiai, ypač gėlės savo žiedais į aplinka išspinduliuoja energjos Žemės gausybę. Gauna žmogaus kūnas per odą vėjo energijos, vandens gyvybingo besimaudydamas upėj, ežerėly ar jūrojnuostabioj. Ir gaudamas gali daugiau išspinduliuoti pats- aplinka daugiau gauna žmogaus energijos, džiaugsmingesnė ji tampa (visiems patinka žmogaus energija :wink: ). Bet svarbiausia- žmogus gauna kitų žmonių energijos! Vien buvimu šalia, ar žvilgsniu pliūpteli į jį energija palaiminga. Ir visas kūnas ją vienodai priima, vienodai visas spinduliuoja. Ir jei atviras kūnas nuo mažens būna- tai tampa įprasta, natūralu. Ir kitų kūnai netraukia taip dėmesio, seksualiai nejaudina, nes tai būna visiškai natūralu. Energija pasiskirsčius visame kūne lygiai. Žiūrėt į kito kuno dalis įvairiausias- tas pats, kas žiūrėt jam į akis- visas vienodai spinduliuoja žmogus. Ir tada jis stiprus! "Švytintis džiaugsmu" :wink:
Žinoma, galima pridėti fizinius nuolatos bėvimų brabužių negatyvius poveikius: pūsles, odos sušutimus, sąnarių negalavimus netgi (kiek sveria žieminiai kailiniai???) ir pan..

Taigi. Tokia štai nuomonė apie kūną mūsų. Koks Jūsų požiūris į nuogumą? Ką jūs manote?

Be to. Klausimas:
Kaip išlikt nuogam Žiemą? (būna ganėtinai šalta... :lol: )
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

atsibundu,pasirąžau, nueinu į virtuvę atsigeriu vandens, pasimankštinu(gaila, kad ne ant žolytės gyvybingos, o ant virtuvinio kilimo tai tenka daryt. bet jau greit...:D), palendu po "šilta-šalta" dušu, papusryčiauju,ir jei aplinkybės leidžia ir tokiau vaikštau nuoga... :D :D
na, žinoma, man tam puikios sąlygos(gyvenam trys merginos(mama sesutė ir aš).nors kol priprato jos prie mano tokio naturalumo,ojoj...o daba pačios nuogutės vaikštinėja :D )...va kur yra abi lytis šeimoje, turėtų būt nelengva pripratin, bet ir pačiam būtų keista(švelniai tarent)(sistema!)..tačiau, juk tai taip natūralu.
gaila, kad žmonės gėdijasi savo nuostabaus kūno. :( jiems nuo mažens sakoma , kad negerai jį rodyti, taip pat, negerai į jį žiūrėti(jei ne žodžiais tai(išeitis draudimams) drabužiais!!!! tačiau žmogus visvien trokšta laisvės, energija nori būt išlaisvinta, va ir būna tada..."mylėjimasis", pornografija, erotika ir visa kita, kas tik artina prie energijos išlaisvinimo... :(
bet jei naturaliai būname, taip kaip mama pagimdė, tai ooojj džiaugiasi organizmas...ir tada taip lengva, ramu, džiugu...
tai labai svarbu tiems, kurie mokosi energiją po lygiai paskirstyti visame kame...

tai va taip manau...
aš už naturalumą! :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Dievo karys
Posts: 398
Joined: Mon 07 25, 2005, 5:37

Post by Dievo karys »

na su sanariais tai jau perlenkei lazda Donatai

jeigu zmogaus kunas toks butu netobutas kad del 3kg kailiniu pradetu sanariai streikuoti, tai anas butu baisiai netobulas

stai mano zmoniska apranga (nu dabartinemeis salygomis zmoniska. vedu kulturoje matyt butu nezmoniska) sveria 53 kilogramus ir mano sanariai paskutiniais Romo tyrimais yra visai sveiki.


as nuogo kuno nesigediju, vienok laisvos trumpikes vyrams yra pakankamai reikalingas dalykas. is savo patirties zinau :). tiesa vyrai labiau devi aptemptas trumpikes kurios tarp kitko atlieka savo funkcija: mazina lytini potrauki o gal ir potencija. siais laikais tai labai teigiamas poveikis :))
na o visa kita tai jo, galima ir nuogam lakstyt
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

būkit draugai, man kaip merginai papasakokit, kaip tos aptemtos trumpikės lytinį potraukį mažina?jei vistiek dauguma jas dėvi, o vistiek visi sexsuoja....
niu kad potenciją mažina, tai čia aišku,bet manau tai negerai!o jeigu tyras reikalas, ir nebegali... :(
geriau be trumpikių!!!!! :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Post by Donatus »

Dievo karys wrote:na su sanariais tai jau perlenkei lazda Donatai
Asmeninė patirtis byloja apie sąnarius: pas ką kiek silpnesni yra, tai pakeitus avalynę į tai reaguoja kelėnai...
Neringa
Posts: 590
Joined: Tue 02 04, 2003, 20:30
Location: Vilnius

Post by Neringa »

Aciu Donatai uz tavo pamastymus. Tame yra daug logikos ir tiesos - kas kodel ir kaip.

Is savo patirties vienas momentas del drabuziu. Grizus po konferencijos Minske tiek daug energijos, pojuciai gerokai paastreje. Gruodzio menuo, gana salta. Kaip kad man buvo iprasta daznai nesiojau sijona ir neilonines kojines. Supratau, kad neilonines kojines yra pats kvailiausias dalykas koki tik buvo galima sugalvoti. Labai aiskiai supratau kad iskraipo energetini lauka, energija negali laisvai judeti. Tai tiesiog pabandziau plikom kojom po sijonu pavaikstinet. Ir visai nebuvo salta. Senoveje moterys juk taip pat nenesiojo neiloniniu kojiniu.
Ir isvis del sintetiniu drabuziu - reiketu juos tiesiog ismesti.

Dar viena teorija del drabuziu girdejau. Moterys labiau ima energija per kojas is zemes, o vyrai per rankas is dangaus. Ir del to moterims nesioti sijonus yra labai patartina. Nezinau kiek tame logikos, ir kas sugalvojo, kad moterys turi nesioti sijonus, o vyrai kelnes (neskaitant siuolaikio poziurio ir skotisku tradiciju). Vienas dalykas kas is mano stebejimu kazkiek pasitvirtina, moterys zymiai dazniau megsta vaikscioti basomis kojomis nei vyrai, o vyrai dazniau megsta nesioti drabuzius trumpom rankovem nei moterys.

Tiek pamastymu i bendra minciu sukuri.
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Taip, kai išsimaudžiau nuoga jūroj, nuo tada negaliu pamiršt to nuostabaus jausmo.Ko gero rūbai dažniausiai trukdo. Rūbai apsaugo nuo šalto oro?Bet juk jei ne jie mes greičiau prie jo priprastumėm :P Juk mes, Anastasijos žodžiais tariant, praradę gebėjimą adaptuotis prie aplinkos permainų, o rūbai iš dalies padeda prarasti tą gebėjimą :P
Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Post by Donatus »

Taip, sraige, rūbai labiausiai ir neleidžia adaptuotis prie temperatūrų. Taip pat ir pastatai. O kaip gimęs mūsų kartos kūdykis, nevystomas, būdamas lauke, išmoktų adaptuotis?

Išties, sintetiniai drabužiai yra negerai. Užtat natūralus pluoštas- kur kas geriau. Kuo daugiau jo- tuo kūnui lengviau. Juk dilgėlės, linai, medvilnė (nežinau, kogero ir vilna)- augalai, lygiai taip pat turintys energijos Dieviškos ir ją spinduliuojantys. Iš jų pagamintas audinys (kuo mažiau apdirbtas- tuo geriau) gali veikt netgi kaip ir vaistažolės, nevien tik praleist puikiai energijas žmogaus. Nuo seno, kai pradėjo rengtis žmonės, naudodavo natūralų pluoštą..

Va, kątik kilo pašėlusi mintis!
Vietoj gėlų vainiko ar gydančių žolelių plaukuose, kurie greit nuvysta ir praranda per laiką gydomąsias savybes:
Image Kaip jums tai? :lol:
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Jo, Donatus, pritariu. :) Labai gerai viskas išdėstyta. :)
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

(+)
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

puiki mintis Svajuk :love: :H
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Post by Donatus »

Bastut, kogero "sistema" yra prigriebusi ir anas tauteles. Samanai, zyniouniai anu tautu juk visokias vizijas regi, kalbasi su kazkuom... O jie gi turi autorite... Ir juos galima paveikti... Taipogi sujaukti ju vertybes...

Seksualine- ta pati gyvybine energija, tik tekanti per "tam tikra" kanala. Kai gyvybine energija teka per visus kanalus lygiai- buna harmonija. O kai pagrindinis srautas eina per raudonaji kanala, gaunasi "seksualine energija".
Prie sios temos prieinama todel, kad tai yra svarbus zmonijos nukrypimas. Pagrindine problema beveik, sujaukianti zmogu nuo pat jo pradejimo.
Kada dabartinis zmogus jaucia didziausia dvasini pakilima? Ziuredamas televizoriu? Eidamas i darba? Bardamas vaikus? Zinoma, myledamasis! Tai bene vieninteles akimirkos, kada zmogus visiskai atsipalaiduoja, patiria "laime", harmonizuojasi, mato "prasme". Bet jo energija nueina beveik veltui, paskiriama trumpam malonumui. Netgi zalos pridaro. Taip neturetu buti. Kai energija sruva per visas kuno dalis lygiai, zmogus jauciasi laimingas kiekviena akimirka, jam tiesiog nebereikia issikrovinet, nes jis- energingas- gyvybingas... Kaip vaivorykste :D Ir tai leidzia pasiekti naturalus zmogaus kuno salytis su erdve.

Tad kvieciu visus vaikscioti nuogiems... :D :lol: :lol: :lol: :lol: Juokauju..
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

o aš rimtai!!
vaikščiokim nuogi!jei tai visiškai nauja, tai po truputėli kūną(ir aplinką) pratinkime prie naturalumo, o vėliau.... :D :D :D :D :D :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Post by Donatus »

:D :lol: Tuomet tikrai atkreiptu i mus demesi! :lol:
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

:mrgreen: :mrgreen: Tik įdomu ar duotų.?
Neringa
Posts: 590
Joined: Tue 02 04, 2003, 20:30
Location: Vilnius

Post by Neringa »

Apie seksualinę energiją.
Noriu pasidalinti savo suvokimu. Nežinau kaip tiksliai žodziais įvardinti.
Yra energija (gal čia ta pati kundalini) kuri yra kaip ašis einanti per žmogų, kuri eina i žemę ir jungiasi su Žeme, kurią galima vadinti "sila roda", giminės energija, derlingumo ir vaisingumo energija, o į kitą pusę į viršų tęsiant ašį yra skaistumo dieviškumo energija. Visa tai egzistuoja vienu metu. Galima sakyti tas pats tik kad visuose išmatavimuose, visuose žmogaus planuose. Per vidurį ar kaip visumą kažkodėl matau baltą rožę. Viskas vientisa.
Kad nesusitapatintume su iprastu seksualines energijos ivaizdziu, jausdami energiją pirmoje čakroje galime ją siųsti Žemei mūsų planetai, linkėdami jai derlingumo ir gyvybingumo (galima suvokti kad tai nėra tik mūsų individuali energija, tos pačios energijos dėka skleidžiasi žiedai, noksta vaisiai), ir tuo pačiu suvokti kad tai yra dieviška skaisti energija, balta liepsna kylanti į aukštybes.
Tai grynai asmeninis patyrimas.
Vija
Posts: 46
Joined: Fri 05 07, 2004, 20:04

Post by Vija »

Nuogumas is tiesu islaisvina energijas. Jau seniai ryte koki pusvalandi bunu nuoga, o kai seimoje tuo metu keliasi dar kazkas, to nedarau ir kazkaip jauciu rytini energijos trukuma, lyg visa diena ne tokia.
Donatus
Posts: 329
Joined: Sun 07 10, 2005, 3:54
Location: Klaipėda
Contact:

Post by Donatus »

Asikeliau siryt... Atidariau vonios langa... Ir dvelktelejo pro ji i vidu svelnus rytmetinis vejelis siltas. Graziai saule patekejus buvo. Kaip visada ruosiaus palakstyti po pievele salia nuosavo namo, pasimankstinti.. Bet kunui taip patiko tas vejelis, taip panoro jis visas ji pajust! Ir Saule rytmetine, ir zole svelnia!.. Tad neiskenciau, isdrisau ir isbegau nuogas... :D Nors aplink sukosi mociute kazkur.. Kaimynai.. Bet buvo labai gera! Kiekviena vejo pustelejima, spinduliu glamones skaiscia jauciau... Ot gera! :D Reiks tartis su namiskiais, kad galeciau lakstyt visalaik kaip gimes... :lol: :wink:
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

pagaliau!!!!!pagaliau!!!!!!širdelė džiaugias :D :H :love: :D :D
kodėl?o todėl, kad žinau kaip tai gera... :D :D :D :D :D :D :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

:D Gera tema :) Ir as pastaruoju metu masciau, kodel Dievulis nesukure musu su drabuziais ;) Jau keletas metu, maudausi nuoga, jei einu prie upes viena ar su moteriskomis...Pamegau miegoti be drabuziu(gal del to ir miegas susitvarke:)) Ir tetis maudosi nuogas... be musu... zodziu visiems tai patinka, bet kita lytis kelia itampa... Na, man asmeniskai... As nesigediju savo kuno, bet mane labai isdarko vyru zvilgsniai... na, nepatinka man jausti seksualine energija nukreipta i mane, net mintine... O jos dabar.. net tirsta... Brr..Juk Jezus sake...
Tai va, kol nesumastysiu, kaip vaiksciojant nuogai subalansuoti i mane nukrypusiu zvilgsniu energijos, tol tokiu ekspermentu, kaip Donatus, nesiimsiu :lol:
Post Reply