Pervardinkim tinklapio pavadinimą

Klausimai, pastabos, pasiūlymai, susiję su tinklapiu

Moderator: Mindaugas

Locked
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Basta wrote:ir isvis kam skirstyt i miestus, yra tik zmones, tik viena lietuva.. :)
Tai Vilnius tik pretekstas, nemanau, kad su kitais miestais yra kitaip. Pvz. is kaunieciu galiu nurodyt save ir Aruna, kuris pasiule labai gera ideja - gyvenvieciu zemelapi. Geras dalykas, bet kiek ten vargo buvo. Ne su zemelapiu, bet su zmogum vienu, kol itiko. ;) Dar paminetina Vilte tokia.

Is klaipedieciu paminetinas tokis Marius. Labai fainas svetainiu kurejas. Jis cia irgi pasiulymu turejo.

Ir kur tie visi zmones? Gal nebuvo leista jiems/mums pasireiksti? :)
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Stas wrote:1. Kiek atsimenu i tinklapio vystimo komanda buvo kvieciami VISI NORINTIS. Na ir kur jie??? Susirinko tikrai nedaug. Gal tai ir gerai. Nezinau.
:) As tik uz save galiu kalbet. Neatejau, nes susipykau su Mindaugu. Jis nepraleido mano daug ideju. Daug mano pasiulymu buvo atmesta ir temu istrinta. :) Po tokiu dalyku, tai visai nesinori prisidet prie tinklapio vystymo komandos. :) Pamenu ir kiti tuo skundes... Vilte sake: "Daugiau niekada nedirbsiu kartu su Mind... Nu tai va.. Manau ir kiti del to neatejo, Stas. ;)

O antras dalykas. O ka gali padaryti tinklapio vystymo komanda? Ar gali jos nariai ka nors pakeisti? Pavadinima sugebetumet pakeisti, Stas, Mdsts? Cia tik pavyzdziui. Galima kalbet ir apie koki kita pakeitima... Ar galetumet?
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Visu pirma aciu uz sugadinta ryta, Vel pasikeiciau.
Antra, nieko naujo taip ir nesugebi pasakyti. Banguoja tik tavo paranojos ir ramybes periodai.
Trecia, isiskaityk i Stas zinute. Rekti gali daug kas, o realiai dirbti (i si darba ieina ir ispuoliu priemimas ant savo galvos) gali tik vienas kitas.
Beje, kur tas Marius su savo dizainu? Aa? Dizaina kaip kure, taip ir kuria Algis (zmogus nedalyvaujantis musu judejime ir neprasantis atlygio uz savo darba). Sedi naktim, atsakineja i visus klausimus, keicia ir tobulina puslapio struktura.
Zmones, pakviesti dalyvauti tinklapio komandoje atejo ir dalyvauja. Kas nori vadovauti-cia jau kitas klausimas. Cia ne vadovavimo truksta, o realaus darbo.
Uzsimane Vel pasikeiciau parodyti, kaip cia daug nelygybes ir sumaste pakest tinklapio pavadinima. Kadangi neturi mygtuko, galincio tai padaryti-jau pyksta kad nelygybe.
Kodel Tu manai, kad kiekvienas pasiulymas turi buti priimtas???

Kas realiai dirba, tas tai daro tyliai ir nesiafisuodamas. Ir prie ko cia Kaunas, Vilnius. Is kur tas valdzios troskimas? Kodel taip skauda kai kuriems jos negavus? Gal tegu kiekvienas daro tai ka geriausiai sugeba?
Man gal irgi ne viskas cia patinka. Kaip prasinesciau, kaip istrinciau visokius floodus, nepazintumet forumo.. Bet kiekviena kryziuko paspaudima turiu apgalvoti. O gaila.

ir gal jau laikas apsisprest - kas svarbiau - zmones, ju idejos ir judejimas tikslo link, ar sumautos ambicijos?
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Bet kiek neteisybes cia prirasei, Vel pasikeiciau, kaip skaudu. Bet praeis kada nors.
O su tais zemelapiais. Ar ne geda? Tai vadinama smeiztu, sakyciau.

Ar tikrai Arturas negavo administratoriaus teisiu ir nepertvarkinejo forumo?
Marius nepabaige savo darbo, niekas jo neatstume. Aurimas tai per daug uzsiemes, kad galetu realiai dirbti. O ir istorija su Vilte gal reiketu teisingai prisimint, o ne islupt viena jos sakini is konteksto.


Kad tik tau geriau ant sirdies pataptu, sitaip ishsiliejus.. Bet turbut cia tik apsylimas. Nenustebkit, jei kas gausit laiskus apie tai koks Mindaugas blogas, kaip uzvalde foruma ir nieko prie jo neprileidzia.
Alyta
Posts: 319
Joined: Sun 02 06, 2005, 13:29
Location: zeme

Post by Alyta »

As manyciau,kad sitom aistrom,kazkas nori nukreipti musų demesi nuo svarbiu dalyku,taip pat apjuodinti mus,neva kokie mes blogiukai,barames ,varzomes,kaltinam vieni kitus,...
Vel pasikeites,as Tave pazystu(ne nuo zodzio "zysti",o nuo zodzio "zinoti" :mrgreen: )kaip gera zmogų.
Gluosne asmeniskai nepazystu,bet jauciu grazia asmenybe.Gera butum advokate :D
Ir tegul jokie jusu issireiskimai nepakeicia mano jausmu jums!
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Ai, Gluosne, as tuos visus tavo isvardintus zmones pazistu is kitos puses. Ir sakau, kaip atrodo is mano puses. Tik Algio nepazistu. Bet ir priekaistu jam neturiu. O kas del Arturo, Viltes, Aurimo ir kitu, tai as nieko neprimelavau. Galbut jie tik kulturingi ir mandagus, galbut nieko nesiryzta jums issakyti. Galbut Gluosne tau neteko girdet tu dalyku, kuriuos as girdejau is ju, todel taip ir mastai. O man neteko girdet to, ka tu girdejai.

Galbut ir atrodau kaip uzpuolikas (uzpuolikai juk yra blogas dalykas), :) galbut per mazai rasau teigiamu savybiu. Siaip tai yra daug teigiamo ir tinklapio ir forumo kurime. Labai daug ir labai grazaus. Ir retas tinklapis yra taip gerai tvarkomas, t.y. uzeikit i bet kuri kitu saliu anastasijieciu tinklapi uzsieni. Pagyrimu nestokociau, bet taip jau atsitiko, kad noriu pasidalinti savo mintimis apie tai kas blogai musu tinklapyje. Kad ir koks jis geras, taciau ir jis gali tureti trukumu. Ir butu gerai, kad kazkas isgirstu tuos issakytus trukumus, pasidarytu isvadas ir tinklapis dar pageretu.

Sakau tik tiesa kokia ja maciau is savo puses, sakau tik patobulinimus kuriuos galima daryti. Jei atrodau uzpuoliku, tai tik del to, kad kalbu apie blogasias tinklapio savybes. Kiti nedrista to pasakyt, nors taip ir mano. Snekejau su jais, su Arturu, Aurimu ir kitais. Problema yra. Tik as ja issakau tiesiai sviesiai, o kiti tyli. :)

Geros dienos :)
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Gluosnė wrote:Uzsimane Vel pasikeiciau parodyti, kaip cia daug nelygybes ir sumaste pakest tinklapio pavadinima. Kadangi neturi mygtuko, galincio tai padaryti-jau pyksta kad nelygybe.
Kodel Tu manai, kad kiekvienas pasiulymas turi buti priimtas???
Pasiuliau gera ideja. Preliminarus balsavimas rodo, kad zmones noretu pakeisti tinkapio pavadinima. :)

Nemanau, kad kiekvienas pasiulymas turi buti priimtas. As irgi kartais nusisneku. O po metu kitu, susigriebiu: kaip gerai, kad to ir to neigyvendinom. Todel stengiuosi per daug nespausti. Tik kaip matau nelabai gaunasi man. :) Gerai..pasistengsiu dar...
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Vėl pasikeičiau... wrote: Pasiuliau gera ideja. Preliminarus balsavimas rodo, kad zmones noretu pakeisti tinkapio pavadinima. :)
Na, nepyk, bet klysti. Ar zmones nori pakeist pavadinima turetu parodyti kitoks balsavimas: "ar norime (reikia) keisti tinklapio pavadinima?". Ir net ne balsavimo reiktu pradziai, o motyvuotos diskusijos siuo klausimu. O dabar pasiuloma jau balsuoti uz variantus. Net negaliu balsuot, nes nesuprantu uz ka ir kodel balsuot.
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

:) oi.. :)

na sutinku, kad preliminarus balsavimas nebuvo labai tiksliai apgalvotas ir isstrukturuotas. :) todel jis ir yra preliminarus, kad pasiziureti zmoniu reakcijas.

bet nejau dar reiketu vieno balsavimo pries toki balsavima? etseit reiketu padaryti balsavima ar reikia keisti pavadinima, paskui jei zmones prabalsuos, kad reikia keisti, tai tada daryti dar viena balsavima su pavadinimais. :)

manau jau temoje ir taip gerai isdiskutuota. is temos matosi, kad daug zmoniu nori keisti, pasakyti argumentai. taip kad tas darbas jau atliktas, galima imti ir is karto balsuoti uz tinklapio pavadinima. :)

nu aisku, dalis tiesos tavo Gluosne pranesime yra. :) Logiskai, tai butent taip ir iseina. Jei nori suzinoti ar reikia keisti, reikia taip ir paklausti. O ten klausimas suformuluotas kitaip. :) Logiskai tai taip ir iseitu kaip tu sakai. Bet tarp eiluciu juk galim skaityti. O tarp eiluciu, is konteksto matosi, kad zmones labiau pasisako uz nauja pavadinima.

galbut jei butu balsavimas: ar reikia ar nereikia keisti, tai daugelis zmoniu pasisakytu uz tai kad nereikia. nes mes lietuviai visgi esam konservatoriai. jei ka keicia, tai daugiausia jaunimas. :) bet sitoj diskusijoj kiek kitoks matosi klausimo rakursas, tai ir situacija kitokia...
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Na, dar karta nepyk, bet dar karta klysti. pasiskaityk tema, o ne ziurek i balsavimo rezultatus (nors ir sie nieko nesako). Pagal tai kiek forume yra dalyviu ir kiek zmoniu cia pasisake, niekam per daug nerupi pakeist pavadinima. O ir pagal cia pasisakiusiuju atsakymus niekaip negalima pasakyt, kad zmonems svarbu pakeist pavadinima. Net, sakyciau, visai atvirksciai.
Taigi tu ir vel matai tai, ka matyti nori.
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Nu kadangi sako zmones, kad perdaug emocionaliai viska isdesciau ir jausmai uzstoja esme, tai pabandysiu dar karta paaiskinti viska be emociju. :)

Yra du valdymo modeliai:
1. kai tinklapi valdo vienas zmogus. Visi pasiulymai turi praeiti pro ji. Jis laimina ar nelaimina pasiulymus, kurie ateina is kitu 100 paprastu nariu.
2. kai tinklapi valdo 5 zmones. Visi pasiulymai tada turi praeiti pro visa sita komanda.

Kaip supratau, tai Gluosne ir Mindaugas pasisako uz pirmaji varianta. Toks panasus variantas yra ir anastasia.ru tinklapi. Pavadinciau ji grieztuoju modeliu, sprendejas yra vienas ir vienas sprendzia.

As esu antrojo modelio salininkas. Tai svelnesnis variantas. Kiekvienas pasiulymas apsvarstomas visu komandos nariu. Niekas negali padaryti grieztu sprendimu, nes turi tartis su kitais komandos nariais. O komandoje visokiu zmoniu yra, todel tiesig privalu ieskoti kompromiso. Tokiu atveju ne nukertama kaip kirviu i naujus pasiulymus, o ilgais svarstoma, bet uztat isklausoma daugiau nuomoniu ir daugiau zmoniu sprendzia.

Abu variantai turi pliusu ir minusu. Pvz. pirmas yra daug greitesnis, nes vienas zmogus sprendzia. O antruoju variantu reikia laukti, kol visi komandos nariai susitars. Bet uztat sprendimas gaunamas "svelnesnis". Yra ir kitu pliusu minusu.

Esme tame koki valdymo varianta pasirinksime.

Daba bandysiu argumentuoti kodel deretu rinktis antra varianta. Pirmasis variantas tinka tokiems tinklapiams kaip Virgio ar Juoko. Tie tinklapiai irgi yra anastasijos tinklapiai. Irgi Lietuvoje. Juos valdo vienas zmogus. Virgis ir Juokas. Tai ir gerai. Ir niekas negali kabinetis, nes tai labiau asmenines svetaines.

Dabar jei vardas yra anastasija.lt, tai jau daromos pretenzijos i rimtesni tinklapi. Ne i asmenini, o i visos organizacijos. Sita varda pasirinkes jau nelabai gali sau leisti vadovautis kaip tau norisi. Reikia tartis ir su kitais organizacijos nariais. Todel yra sudaroma komanda is norinciu ta tinklapi valdyti. Pvz. 5 zmones. Ir visos kitu zmoniu pasiulytos idejos turi praeiti pro komandine nuomone, o ne pro vieno zmogaus.

Va, dabar tikiuosi isdesciau kurybingai ir nekaltinanciai, ir aiskiai. :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Man irgi nepatinka tinklapio "diktatoriskas" valdymas - bent jau tokia mano patirtis ir taip as jauciu. Laimis siulo gera iseiti - kad sprestu ne tik Mindaugas bet komanda. Tai isties nera asmeninis tinklapis, tai ir atsakomybe ir spendimo teise turetu buti demokratiskai sutvarkyta. As noreciau, kad tinklapis butu atvira erdve kurybai, o ne bevaises diskusijos ir prasymai, ka nors ideti, patobulinti ir pakeisti. Nes dabar tinklapis yra "mires" iskyrus naujienas ir foruma. Manau, kad tai pakankamas argumentas, kad dabartinis tinklapio moderavimas/administravimas situacija yra prastas. Siaip jeigu zmones nesusitvarko su savo prisiimtom pareigom ir yra pakankamai samoningi, tai jie perduoda ar uzleidzia tas pareigas kitiems, arba bent jau leidzia pasireiskt kitiems. Pas mus pasireiksti neleidziama. Jeigu yra zmoniu norinciu dalyvauti tinklapio kurime, tobulinime, bet jie paprasciausiai yra samoningai ar nesamoningai atstumiami, tai nereisikia, kad taip turi testis amzinai. Bent jau man taip atrodo.

Parasiau gal kiek grieztokai, bet taip isties jauciu. Tai nebutinai reiskia, kad yra lygiai taip kaip jauciu, bet kiek zinau ir kitiems susidare toks pat ispudis. Dar ne vieno nesutikau kuris pasakytu, kad tinklapis gerai administruojamas ir puikiai moderuojamas.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Na, stai, pavadinimo keist nereikia, cia tiesiog Vel pasikeiciau is naujo pradeda tema apie valdyma, pavadinimas tik pretekstas.
Beje, Tavo ziniai, tokia komanda yra ir butent jos pagalba tvarkomas puslapis. Gluosne ir Mindaugas niekur uz jokia valdymo forma kol kas nepasisake, todel siulau atsiimti atgal savo neteisinga nuomone. :roll:
Mdsts
Posts: 84
Joined: Sat 06 05, 2004, 14:08
Location: Vilnius
Contact:

Post by Mdsts »

Norėčiau nutraukti bevaisę diskusiją. Atsiprašau, kad nesiruošiu skaityti prieš tai buvusių pasisakymų, bet tinklapyje viskas yra taip, kaip ir turi būti. Bent jau šiuo metu. Natūraliai gaunasi darbų pasiskirstymas, nes viskas vyksta savo noru. Tai labai gerai. Nesuprantu, apie kokį neveiklumą ir/ar darbų nepasiskirstymą šnekama. Ir apie kokias teigiamas / neigiamas nuomones apie tinklapio administravimą?
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Mdsts, tu nesuprasi, nes tu dirbi. Tie, kurie nemato tavo darbo, galvoja, kad jo ir nera :) Jie nemato tavo aukojamo laiko ir pastangu.
Vel pasikeiciau, Aurimai, kai noresit kazka realiai daryti, jus ir padarysit.

Sorry, tikrai bevaise diskusija. Yra susidariusi nuomone, o as vis stengiuos kazka irodyt. Jau ne pirmi metai. Aciu Dievui, irodinet reikia ne visiems.
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Gluosnė wrote:Na, stai, pavadinimo keist nereikia, cia tiesiog Vel pasikeiciau is naujo pradeda tema apie valdyma, pavadinimas tik pretekstas.
Nea. Nuoširdžiai sakau, kad norėjau pakeisti tinklapio pavadinimą ir būtent dėl to pradėjau šitą temą. Paskui tema išsivystė iki dabartinės.
Beje, Tavo ziniai, tokia komanda yra ir butent jos pagalba tvarkomas puslapis.
Tokia komanda atsirado labai neseniai. Tai jau pirmas žingsnis į komandinį tinklapio valdymą. Tam ji ir buvo sukurta. Ir ačiū Dievui pagaliau sukurta. Dabar reikėtų užtikrinti, kad ji veiktų. Susitikus ši komanda buvo vieną kartą ir kai kokius pakeitimus tinklapyje padarė. Tai jau žingsnis į priekį. :)

Bet kad šita komanda veikia darniai, tai aš nepasakyčiau. :) Neįsižeiskit Mdsts ir Stas, Leonardas ir Gluosne ir Mindaugai, aš prieš jūsų darbą nieko neturiu. Ką darėt padarėt gerai. Aš kalbu visai apie ką kita. Darnią komandą suprantu taip, kad jei pateikiamas pasiūlymas tinklapiui iš šalies, tai komanda apsitaria ir kartu sprendžia. Vat tokia lygybė, tai ir užtikrintų demokratišką darbą.

O dabar yra taip, kad Mdsts, Stas ir Leonardas atlieka grynai techninį darbą. Reikia nuotraukas patalpinti, tai patalpina, reikia tekstą pakoreguot tai pakoreguoja, reikia dar kažko tai sutvarko. Tai vadinasi techniniu darbu. Tas darbas yra labai gerai daromas. Šaunuoliai. O aš kalbu ne apie techninį darbą. Kalbu apie idėjų generavimą. O idėjų Mdsts, Stas ir Leonardas nesiūlo. (Sutinku, šiek tiek siūlo ir šiek tiek įgyvendinamos, bet nesikabinėkit prie žodžių). Noriu pasakyti, kad jie atlieka daugiau techninį darbą, todėl problemų jiems nekyla. O kai prasideda darbas su idėjų generavimu ar kaip šitą sritį pavadinti, tai prasideda ir problemos. Artūras tai darė, Aurimas, aš. Sutinku, kad daug yra daroma tinklapyje. Sakau tik, kad kai kurių žmonių sugeneruotos idėjos nepriimamos. Kas nepriima? Kas sprendžia? Kalbu apie sprendžiamąją veiklą. Kas sprendžia idėją priimti ar nepriimti? Ar komanda apsitarė pvz. dėl tinklapio pavadinimo? Kas sprendžia bus ar nebus priimtas pasiūlymas? Ar komanda sprendžia ar administratorius?
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Gluosnė wrote:Mdsts, tu nesuprasi, nes tu dirbi. Tie, kurie nemato tavo darbo, galvoja, kad jo ir nera :) Jie nemato tavo aukojamo laiko ir pastangu.

Sorry, tikrai bevaise diskusija. Yra susidariusi nuomone, o as vis stengiuos kazka irodyt. Jau ne pirmi metai. Aciu Dievui, irodinet reikia ne visiems.
Nu Gluosne čia nesusipratimas. Nieks nesako, kad komanda nedirba. Paprašau ir aš ką nors padaryti ir Leonardas ir Mdsts padaro. Komandoj dirbantiems priekaištų niekas nepareiškė. Komanda veikia gerai.
Vel pasikeiciau, Aurimai, kai noresit kazka realiai daryti, jus ir padarysit.
Kaip tik dabar bandau pakeisti tinklapio pavadinimą. Tai ir yra darymas. :) Preliminaraus balsavimo rezultatai rodo, kad žmonės norėtų kitokio pavadinimo. Gal jau laikas daryti tikrąjį balsavimą? Bet ar pavyks mano darymas? Ar aš padarysiu, jei realiai darau. :)

Realiai bandžiau daryti ir kitus darbus. Ne techninius :!: Pabrėžiu. :) Daug pasiūlymų pateikiau. Dalis jų įgyvendinta ir nesiskundžiu dėl jų. Skundžiuosi tik dėl atmestų idėjų. Bandžiau dirbti, bet jei idėja mano netikdavo kai kam, tai ji budavo atmetama, jei tikdavo, tai būdavo įgyvendinama. :) Kas nuspręsdavo? Komanda? Ar administratorius? Kodėl man buvo sunku dirbti, kodėl kitiems sunku dirbti?
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Mdsts wrote:Norėčiau nutraukti bevaisę diskusiją. Atsiprašau, kad nesiruošiu skaityti prieš tai buvusių pasisakymų, bet tinklapyje viskas yra taip, kaip ir turi būti. Bent jau šiuo metu. Natūraliai gaunasi darbų pasiskirstymas, nes viskas vyksta savo noru. Tai labai gerai. Nesuprantu, apie kokį neveiklumą ir/ar darbų nepasiskirstymą šnekama. Ir apie kokias teigiamas / neigiamas nuomones apie tinklapio administravimą?
O tu Modestai paskaityk temą. Ten ir parašyta apie kokį neveiklumą kalbama. :) Visai nekalbama, kad tu nedirbi ar kad kiti komandos nariai nedirba. Kalbama apie kitokį neveiklumą. :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Taip taip :) Kalbam apie kūrybinį neveiklumą :)
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Komanda neseniai susikure, taip. O kas turejo atlikti tuos nesibaigiancius techninius dalykus anksciau? Kodel tiek mazai zmoniu siulesi padet? Kurybinis darbas gerai, bet kazkas ji po to turi atlikt ir technine prasme. Ir jei neatliko ar atliko ne is karto, liko kaltas.
Jusu trijule per daug susireiksminus, ka norit, ta sakykit.

Kaip ir dabar, su tuo pavadinimu. Nu niekur nematau didelio zmoniu noro keist pavadinima. Vel pasikeiciau, tu ka bandai itikint?
Kam dar aikivaizdu, kad zmonems labai aktualus pavadinimo pakeitimas?

Paskaityk ta preliminaru balsavima. Keli zmones pasisake ir tai svyrudami i dvi puses. Be pasisakymo balsavimas nieko neatspindes. Bet kas, prisiregistraves ateis, paspaus bele kuri mygtuka, net nemastydamas.

Pasiulyma pakeist pavadinima vadini kurybiniu darbu? o gal po puses metu vel siulysi keist, kas tada? Po to dar karta?

Generuokit, kurkit, bet is sirdies, o ne tam, kad turetumet proga iskirtikuot puslapio valdymo forma.
Locked