Tik Moterims!

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Kalnarute
Posts: 145
Joined: Fri 09 23, 2005, 13:22
Location: Klaipeda

Post by Kalnarute »

Turbut Gabriuk taip ir yra.
Daznam 16-ciui laiko skirti reikia daugiau nei 6-ciui.
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Pirmaji suneli gimdziau 22 metu ,antraja dukrele -26 metu...ir Dievulis iskrete man dar viena dziaugsminga poksta --40 ties metu jubiliejaus proga gime mergyte .Artimiesiems buvo sokas ypac mano mamai.Kai laukiausi ,as jai pranesiau ...kad laukiames berniuko Anastasijaus /mano mama labai myli Anastasija / ji net atsisedo netekusi zado. Kaip palyginu save ,jauna ir dabar ..tai kaip naktis ir diena skiriasi vaiku auklejimas.Aisku ,kad dabar kitas mano suvokimas vaiko atzvilgiu.Uzauginti vaikeli --tai lygiai tas pats kaip ir baigti aukstus mokslus ,vadinasi as tris aukstuosius jau baigiu. :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Irute
Posts: 238
Joined: Wed 03 26, 2003, 2:58
Location: Kaunas

Post by Irute »

Mano mintyse dar ketvirtas "aukšasis" yra, bet tik jeigu "nusipelnysiu gyventi geriau" :P
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Gabriukas wrote:O dar geriau pačiu laiku vaikučių susilaukti :lol:

Manau, kad vaikai ateina, kada jie ateina. Arba lygiateisiškais pagrindais: ir tu pasirenki, ir tave pasirenka. Gal kažkuriam iš jų geriau, kad mama negalės viso laiko jam skirti
(+) Prisiminkit, kaip Megre rašė, juk susilaukia ir vyresni, kai meilės erdvė yra, kai poros laimingos ir tarp jų tikri jausmai, kai jie ramūs dėl savo ateities.Baikit jūs dėliot į tuos rėmus, svarbiausia esmė.
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

laiku nelaiku...
kartais mums atrodo gal ir nelaiku dar ne, tačiau kai pažiūri iš tolimesnio laiko taško...gal ir leikas, tik neaišku kam- vaikučiui ar jums, tie kurie jį augins.. manau kad labiau jums, nes vaikutis visada labiau norėtų gimti tada, kada jo visakeriopam vystymuisi pačios palankiausios sąlygos... tada kai mama ir tėtis ir aplinka rami, laukianti, mylinti, suprantanti.. aišku labai svarbu kokias pamokas vieni kitus turime išmokyti..

manau ir iolikmečiai yra atsakingi ir suprantantys žmonės! jie kuria sąmoningai, taip kaip ir dvidešimtmečiai, trisdešimtmečiai...ir t.t..( taip pat kaip ir vyresni, taip pat būna ir kitaip mąstančių..). tiesiog kuo daugiau laiko, tuo daugiau patirties, kaip ir geros kaip ir negeros..ne metais tik patirtis matuojama, bet ir tuom kas buvo, kiek tai palietė žmogų, kaip suprato ir t.t.. sielos amžiumi...

o jei kas jaučia kad to nepadarė , kad vaikutis ir Jūs būtumėt laimingi iš esmės , tada, visada galima keisti praeitį atsiprašant, gailintis, suvokiant , ir padarant mintyse taip kaip gerai, tada keičiasi dabartis :D ir aišku kurkime šviesią ateitį!! :D na...taip, kaip suvokiame, kaip jaučiame...

:)
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Moterys, moterys, sugrįžkit šen :lol: :lol: :lol:
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

sraige wrote:Moterys, moterys, sugrįžkit šen :lol: :lol: :lol:
Apie ką kalbėsim, sraige? :roll: :wink:
Irinna
Posts: 100
Joined: Wed 05 25, 2005, 9:04
Location: utena
Contact:

Post by Irinna »

galbut anastasija net neserga menesinem, o serga tik tos kurios per seksa susilauke vaiku? galbut kai mes tuo grazesniu budu vaikus sukursim gal jie nebesirgs?
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Man tokie dalykai labai asmeniski, tad nemegstu kalbet, bet mane labai domina, taip kad turbut teks pasipasakot :? Juk tema tik moterims... a... tada cia man dar ne vieta :D
Nu nesvarbu...
berniukai, neskaitykit...
Zodziu paauglystej, iki kokiu penkiolikos metu, kol maniau, kad s yra skirtas tik vaikams ir ipatingoms progoms...:))) ir tai vyksta pasauly labai retai ( ot kaimas, ane? ) menesinem beveik nesirgau... Galejau net maudytis upej ar ezere laisviausiai, ir iklotu praktiskai nereikejo... Perskaicius A pirma dali isvis nustojau sirgti... mano tevai aisku baisiai susirupino busimais anukais ir nuvede pas gydytojus... Paskui, kai pamaciau biski realesni pasaulio vaizda, emiau draugaut su vaikinais ir tt. emaiu sirgti, stipriai ir skausmingai. Dabar jau beveik pusmetis, kaip issiskyrus... sergu, bet neskausmingai...
Bent man rysys yra labai aiskus.
Zmogaus kunas reaguoja i jo jausenas... Jei moteris yra seksualiai stimuliuojama, nesvarbu ar yra lyt. santykiai ar ne, jos organizmas tai supranta, kaip nora susilaukti vaikelio... ir aisku visokeriopai jai padeda... Padaro gimda veslia ir minksta, kad busimam vaikeliui butu silta ir jauku :) O kai jo nesulaukia (PMS), nusimena ir aisku turi viso to kraujo atsikratyti, issivalyti... Del to skauda ir gausiai kraujuojama...
Na tokie mano tyrimu rezultatai :) o Ka manot jus, mergaites...???? :wink:
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

visiškai pritariu glesum.. organizmas išsiderinęs, nesupranta kada ko iš jo tikimasi, tai nuolat pasiruošęs vaikučio laukti.. tai kai tai suvokiame, viskas teatsistoja į vietas savas :D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
J

Post by J »

Manau, kad nėra skirtumo, tarp sirgimo , kai esi viena ir kai šalia tavęs vaikinas. Lygiai taip pat tiek vienu atveju, tiek kitu moters organizmas subrandina kiaušinėlį ir jei jis nesulaukia "savo žvaigždžių valandos", pasišalina kartu su krauju. Vienas gydytojas yra pasakęs, kad moters menstruacijos yra kraujo ašaros, apraudančios motinystę. O argi yra skirtumas tarp gausių ir skausmingų bei "ramių" mėnesinių kraujo.?
Jei kūnas "užmiega" kai vaikino nėra šalia, taip matyt tausojama organizmo energija. Šaunu ir nemanau, kad tai yra jo išsiderinimas. Tiesiog protingas "sprendimas", kaip ir tas, kad gyvenant kartu su vyriškiu, moters organizmas yra nuolat pasiruošęs vaikučiui. Argi tai blogai? Manau, kad tiesiog idealus Dievo "planas". :roll:
Dar daug kas keisi po to, kai gims pirmas vaikelis.
J

Post by J »

Irinna rašo:
galbut anastasija net neserga menesinem, o serga tik tos kurios per seksa susilauke vaiku? galbut kai mes tuo grazesniu budu vaikus sukursim gal jie nebesirgs?
O argi Anastasija vaikelio susilaukė ne per seksą? Argi jos sūnus gimė po nekalto prasidėjimo? :lol: :lol: :lol:
Norėčiau žinoti tą "gražesnį" būdą vaikams sukurti... :lol: :lol: :lol: Atsakymą galiu nuspėti, bet žmogaus fiziologijos ir anatomijos nepakeisi...
Kaip tada pastoti, jei nesergi? :lol: :lol: :lol:
Irute
Posts: 238
Joined: Wed 03 26, 2003, 2:58
Location: Kaunas

Post by Irute »

Jone, "gražesnis" būdas, kai nieko neprisimeni :mrgreen:
J

Post by J »

Va todėl ir rašiau, kad atsakymą galiu nuspėti.
Jei atvirai, tai nenorėčiau šitaip kurti. Gal palaikysit mane nesusipratusia, bet nenoriu atsisakyti dar vienos gyvenimo spalvos. Mylėjimasis su meile yra sakralus veiksmas ir nemanau, kad po tokio "sekso" į pasaulį atėjęs vaikelis gali būti "prastesnis' nei gimęs pagal Anastasiją...
Kaip pasakytų M. Mikutavičius, velniškai myliu gyvenimą ir dievinu visas jo spalvas - žalią. violetinę, raudoną. pilką, juodą... :lol: :lol:
:love: :love:  :yy:
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

O man mėnesinės pasidarė neskausmingos tada, kai nustojau galvoti apie seksą kaip apie gėdingą dalyką, kai buvo gėda prisipažinti, kad man to reikia.
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Jap. Jone... beveik teisingai mane supratai :)
Jei rimtai, tai buciau savo nuomone jau pries keleta metu parasius, kai sita tema tik atsirado, bet man paciai sita teorija atrodo dar nelabai isbaigta... dar daug ko truksta...Kitu poziurio kampu... Vis gi nuo kazko turi juk priklausyti, kodel vienos moteriskes serga gausiai, ktos -silpnai, vienos kas 28dienas, kitos 33, o trecios... kas dvi savaites... Vienos serga tris dienas, o kitos gali ir astuonias... Vienos reguliariai, o ktos ne...Vienoms skauda, kitoms ne... ir tt. Juk nieko nera siaip sau. As ir noriu suprasti Kodel? Gal kas gali savo patirtim pasidlint? :?

Beje, dar apie gimdyma... Esu skaicius, kad indenes nepaprastai lengvai gimdo... mazdaug nueina i miska zabu lauzui parsinest, o grista jau su vaikeliu i kokia skara suviniotu... ir zabais... Arba jei visa gentis kur nors keliauja, tai irgi problemu nesukelia... Pati nemaciau, ir bent au siam gyvenime taip negimdziau , tai nezinau :wink: Bet vistiek idomu kodel taip?
Na aisku daug lemia, tai, kad kunas treniruotas... bet vistiek.... turi dar kazkas but...
J

Post by J »

Mano nuomone, viskas priklauso nuo požiūrio į save, kaip moterį, į patį seksą, i vaikus. Nesiimsiu ekspertės vaidmens ir netvirtinsiu, kad jei seksas moteriai yra bjaurus, tai ji sirgs ilgai ir skausmingai, bet manau, jog Sraigė labai taikliai viską įvardijo. Kai VISĄ save priimi be išlygų, neignoruodama nei vieno aspekto, viskas susitvarko savaime.
Viskas be galo subtilu. Kartais mes net nesuvokiam, kad kažko nepripažįstame, ar kad turime nuostatas. Tai glūdi giliai pasamonėje ir puikiai užsimaskavę. Ir tik pradėjus gilintis, pradėjus dvasios tobulėjimo kelią, "atsidengia" "kabliukai" kurie trukdė būti laimingoms.
Patikėkit, aš tik po trisdešimties 'išmokau" normaliai ir natūraliai priimti seksą (įvardinkim švelniau - mylėjimąsi). Buvo taip, kad vienas mylintis mane vyriškis net paklausė - kas gi mane taip suluošino. Ir tas pats vyriškis po gerų 10 metų pasakė vienintelį žodį - fantastika.
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

mes tai išmąstėm taip:
jeigu pora nesimyli, tai ir mėnesinės nereikalingos, nes organizmas nera seksualiai stimuliuojamas,.. juk pora žino, jaučia , kada vaikelis ateits į šį pasaulį, juk viskas iš anksto suplanuota.. tai kam moteriai taip kiekvieną mėnesį ..? nelogiška, nes gyvenant seksualiai neaktyvų gyvenimą mėnesinės nereikalingos. o kai ateis laikas- taigi jausi kada vakelis pradėtas bus, tada organizmas ir pasiruoš. juk jau iš pradžių susitaria visi apie svarbius dalykus :) sakoma kad vaikai tėvus pasirenka prieš 3 metus, bet aš manau kad iš pradžių.. :)

na čia mano nuomonė :)
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
J

Post by J »

Matyt Dievo kitokia nuomonė... :lol: :lol: :lol:
Va čia dar vienas įrodymas, kad mylėjimasis ne tik vaikeliui pradėti...
:lol: :lol: Jei būtų taip, kaip sako Vaidužė, tai žmonių giminė būtų senai išnykusi nuo žemės paviršiaus. O tai prasilenkia su dieviškaisiais planais...
Juk buvo laikai, kai kūdikių mirtingumas buvo didelis., o ir bendra žmogaus gyvenimo trukmė buvo nedidelė. Pafantazuokit, kas gūtų buvę, jei žmogus būtų planavęs vaikelio atėjimą.
Ar būtų ryžęsis laukti kito, kai išgyveno pirmojo netekties skausmą?...
Ar būtų ryžęsis iš vis laukti vaikelio, kai badas žvelgia į akis?...
Ar būtų ryžęsis dar dėl daugybės priežaščių?...
O gal iš viso būtų nenorėjęs vaikelio?...
O gal net ir nebūtų susimąstęs nori jis vaikų ar ne?...
Viešpats be galo išmintingas ir jei yra taip, kaip yra, vadinasi geriau ir būti negali... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Hmmmm, hmmmm :roll:
Gyvenant su vyru, būnant šalia jo, net ir kartu nemiegant, nemanau, kad būčiau ilgą laiką seksualiai nesusijaudinus.Nors man užtenka kartą į mėnesį, taip sakant, nes svarbu ne kiekybė, bet kokybė ir kai dalyvauja ne vien tik fizinis kūnas, bet ateina laikas, kai sujaudina net ir krentantis klevo lapas :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Post Reply