Sistemos taisyklės ir Dieviška logika

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

angeliukas
Posts: 92
Joined: Mon 05 09, 2005, 15:30
Location: Bolzano-Italija...

Post by angeliukas »

Taip, tikrai, kada? Man taip pat butu idomu... Kai pasiskaiciau sita foruma, tai tarsi akys atsivere... Tarsi kazkas pasikeite... Einu i parka... Netiketai nenuejau i paskaita ir atejusi perskaiciau si foruma... Tikriuasiai buvo lemta... Na, o jei kalbant apie sistema - tai ji mane jau seniai slegia, bet pasistengsiu ja panaudoti savo ir kitu naudai... Cia tikrai labai, labai idomu...
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Puiku, angeliuk, stiprybės tau ir drąsos keičiant ir keičiantis :D
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Aureja wrote:.Ir asapie ta moterele is Cernobilio skaiciau ,jei surasiu tai parasysiu smulkiau. :lol:
Būčiau dėkinga, nes aš neturiu, ko gero žurnalas buvo skolintas. :)
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Aš dar l. noriu parašyti, kad Anastasija gyvena kt. sąlygomis, nei mes, ji neverda toj košėj. Ji išsaugojo pirmapradžio žmogaus savybes.Tai labai puiku, lenkiu prieš ją galvą ir mokausi, bet tai dar ne viskas . . .
J

Post by J »

Lorytė rašo:
Aureja wrote:Jone ,as ir pradejau tobulinti pirmiausiai save .tik to neparasiau.tai yra svarbiausias momentas,teko atsisakyti materialiu dalyku mainais i naudingas knygas ,seminarus ir t.t.Labai tuo dziaugiuosi.
Va, šitas momentas man labai įdomus. Juk dauguma mūsų gyvename šeimose. Ir tenka rinktis: keli šimtai seminarui (etc.) ar kažkas namams, vaikams ir pan. Save tai suprantama, kad gali riboti, o kaip kiti šalia esantys?
:roll:

Brangios mergytės, mano pajamos buvo tokios, kad apie kokį nors seminarą nebuo ko ir svajoti, bet...
Kai mokinys pasiruošęs - visada atsiras ir mokytojas. Į mano gyvenimą ateidavo tai žmogus, tai kažkas paskolindavo knygą. Viską, ką esu sužinojusi, sužinojau iš skolintų knygų, bet tai nesumenkino tai, ką sužinojau.
Visai neseniai suvokiau, kad Visata ir Dievas mane be galo "lepina". Daug įžvalgų, suvokimų, praregėjimų man atėjo tarsi savaime. Prabundi ryte ir pasaulis šviečia visai kita spalva. Suvoki, kad turi atsakymą į rūpimą klausimą. Žinai, tiesiog ŽINAI, kad yra taip, o ne kitaip... O tada pas tave ateina knyga, kurioje tu randi savo žinojimo patvirtinimą.

Sraigė labai puikiai pasakė apie Anastasiją. Ji gal todėl ir gyvena taigoje. Nes būdama žmonių būryje ji jau nebebūtų Anastasija.
Mūsų iššūkiai žymiai didesni, nes gyvenant tokiomis ąlygomis, mes dar stengiamės atrasti kelią į savo Sielas ir užmegzti pokalbį su Širdimi.
sraige
Vartotojas neaktyvus
Posts: 500
Joined: Tue 03 08, 2005, 22:51
Location: Alytus

Post by sraige »

Matyt buvai tam atsivėrus, todėl ir atėjo. O man reikėjo daug, kad aš tam atsiverčiau.Atsiverdavau, kai bamtelėdavo kas per galvą, atsiverdavau ir vel užsiverdavau, ir vėl viskas iš naujo, kol supratau, kad turiu būti atvira ir tada niekas nebamtelės :lol: O kai nesimokai tai ir tąsaisi su savim mokymosi priemones :lol:
Žinai, gera tave jausti, Jone, lyg susikalbėtume širdimis :D
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Labai dziaugiuosi jumis Angeliuk,Loryte,Sraige,Jone. :lol: Ka tik perskaiciau man atsiusta drauges laiska,kuriame aprasyti baisus dalykai ,kurie vyksta Prancuzijoje ir jau Peterburge.Bukit atsargios ir perspekite savo vaikus ,pazystamus ir t.t.Prancuzijoje kino teatruose ant kedziu pritaiso adatas ,uzkrestas ZIV ir rastelis "Sveiki atvyke i ZIV uzsikretusiu pasauli"Viena jauna mergina ,kuri turejo isteketi uz menesio ,netycia atsisedo ant tokios adatos,ji labai pergyveno ,isgyveno tikra soka ,nors gydytojairamino ir sake ,kad turi praeiti kokie 6 menesiai ,tada bus aiskus tyrimai,bet tavargse mergina nesulauke ju ir mire soko istikta po 4 menesiu.Tas pats jau vyksta Peterburge,laiptynese priklijuoja adatas ant tureklu, prie bankomatu.Patariama visuomeniniuose pastatuose atidziai apziureti kedes,buti atsargiems..Dabar suvokiu ,kaip mes visi sviesuoliai reikalingi zmonems ,musu Zemelei.Kad kuo daugiau zmones melstusi ,medituotu ,svarintu savo sviesiomis mintimis visatos egregora.
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Kad nebutu taip liudna del tokiu ivykiu,noriu su jumis pasidalinti dziaugsmu...neseniai i Indija,i 21 dienos procesa isskrido dainininke Geltona.Labai lauksiu jos sugriztant.Lietuvoje jau turesime 10 sviesuoliu,o Lietuvai reiketu nors 35 kiu tokiu zmoniu,ateityje nereikes taip ilgai klausytis seminaruose paskaitu ,uzteks tik 1 val ir tik akies zvilgsnio ..ir ivyks zmoguje samones transformacija.Isivaizduojate kaip bus saunu ,pasiziuri i akis tokiems "nusidejeliams ' ir viskas ..nebereiks kalejimu ,koloniju ir t.t.Ar tik nerase apie tai Anastasija,? :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Loryte ,Angeliuk ,pamirsau parasyti ,kad siandien yra graziu nuotrauku tame minetame tik rusupuslapyje ,spausti patirtys,tos nuotraukos is seminaro ,vykusio Kryme prie Juodosios juros , vienoje nuotraukoje pamatysite Germana ,kuris perduota ta nuostabia Dieviska energija.Kokie zmones laimingi ,visi svyti ,sako ,kad dar pasiliktu ten kokiems 2 menesiems. :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Ir Lietuvoj, kaip girdėjau, yra tokių dalykų buvę, klubuose ir panašiai. Kai pirmąsyk išgirdau, buvo biškį baisu. Bet kai supratau, kad niekaip nuo to neapsisaugosi, arba įvyks, arba ne, juk gali ir gatvėj ar autobuse kas įdurt, tai kažkaip pagalvojau, kad tik minčių pagalba įmanoma apsisaugot. Ir svajoju apie laikus, kai žemėje bus visiems saugu ir nieks nieko neskriaus. :roll: Mano siela gal ir nepažeidžiama, bet kūnui ir protui skauda.
Noriu šitoj vietoj paklaust skaičiusių Walsha nuomonės. Ar tikrai tiesiogiai žmogus turi patirt viską? Suprantu, nesmerkti, neteisti, nesiskaudinti.. Nevertinti. kažkam kils noras žudyt, ne mano teisė tai smerkti. Bet ar įmanomi tokie idealūs laikai, kai niekam nekils tokių norų? (vis aš su savo idealiom situacijom :) ) žemė ir dabar yra ideali vieta, žmonės ir dabar gali pasirinkt ir nebežudyt. Mane l. domina idealios situacijos (gal utopijos :) ), suprantu, kad mano realybė priklauso tik nuo manęs, bet šiek tiek ir priešinuos. :) Mano realybė, tai mano, bet o kaip visų :) Man nepatinka, kai kažkam yra blogai. Na neblogai, suvokimo reikalas, jo sielos pamokos, ne mano reikalas.. O vis gi? .. Užstrigau truputį. :)
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Ačiū už nuorodą, Aureja. :love:

Gabriuk, kažkaip man netikrai skamba kol kas tas visiškas gėris žemėje. O jei dar pamąsčius, kad gyvename ne primą kartą ir kiek visko esame pridirbę, aišku, kad dar daug turės laiko praeiti, kol visiškai švarūs tapsime. Jei ir vėl iš naujo nepajuoduosime naujomis mintimis, poelgiais. 8)
Aišku, gal ir gerai būtų,jei niekas nekentėtų, jei visi būt laimingi. Bet kai permąstai gyvenimą ir pamatai, kad būtent po tų blogų periodų ir atradai kažką naujo savyje, kituose, nebemanai, kad tai nereikalinga. :roll:
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Aaa, supratau :D Žmonės nori mokytis, ir ne man spręst, kokios priemonės jiems reikalingos :D Ačiū, Loryte :)
O jau aš pati esu atsakinga tik už savo priemones.. :)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Gabriuk ,patikek manim ,tikrai bus Aukso amzius.Jau tikrai greitai apie 2012-2013 metus.As tuo labai tikiu ,ir nesedziu ranku sudejusi....tobuleju kiek pajegiu.Fredis Nilsonas patarekasdien pasivalyti savo "kanalizacija" tai yra analizuoti savo blogus poelgius,zodzius,mintis ir t.t.Mergaites ,jei tik atvyktu i Lietuva sis nuostabus zmogus ...skambinciau visais varpais ,kad kuo daugiauzmoniu ateitu i jo seminara ar paskaita.Kad jus zinotumete ,kokie stebuklai vyksta po jo apsilankymo Afrikoje ,Rusijoje ,Lietuvoje ,dabar Amerikoje,tiesa dar Svedijoje,Danijoje,Ispanijoje,Italijoje. :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
J

Post by J »

Lygiai kaip ir Aurėja, aš tikiuo Žemės Aukso amžiumi.
Walschas neigia karmą, nors sako, kad Siela, ateidama į šį pasaulį, renkasi išgyvenimus, atsižvelgdama į savo ankstesnių gyvenimų patirtį. Bet, kaip supratau (jei teisingai supratau), tai nėra neišvengiama. Jei tu būsi pakankamai sąmoningas ir žinosi, kad gali rinktis tai, ką norėtum išgyventi, tai ankstesni gyvenimai didelės įtakos neturės.

"Nėra tokio dalyko, kaip karmos skola, bent jau tokia, kokią tu įsivaizduoji. Skola yra tai, ką turi grąžinti, atlyginti. Tu neesi niekam skolingas.
Visgi tau tikrai norisi kai ką atlikti; tu pasirenki tam tikrus išgyvenimus. Ir kai kuriuos iš šių pasirinkimų nulėmė - sukūrė tokį polinkį - tai, kas buvo išgyventa anksčiau.
Tai turbūt tiksliausias karmos apibūdinimas, kurį galima išreikšti žodžiais.
Jei karma yra vidinis troškimas būti geresniam, didesniam, jei tai noras tobulėti, ji tai polinkis vertinti savo poelgius remiantis praeities įvykiais ir išgyvenimais, tada taip, karma egzistuoja.
Bet tai nėra joks reikalavimas. Niekada niekas nieko negali reikalauti. Jūs esate ir būsite būtybė, kuri turi pasirinkimo laisvę."

N. D. Walsch "Pokalbiai su Dievu"
Last edited by J on Sat 11 12, 2005, 0:50, edited 1 time in total.
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

na be kosmetikos manau, kad Tu labai grazi aureja :H
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

:H :lol: :lol: :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
angeliukas
Posts: 92
Joined: Mon 05 09, 2005, 15:30
Location: Bolzano-Italija...

Post by angeliukas »

Na ir prispaude siandien sistema... Ir zinau, kad is to nieko gero, tik nervus sugadinsiu ir kad jei nedarysiu taip, kaip reikia, tai ant manes labai supyks... O as taip nenoriu... o neturiu kitos iseities...
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Neprarak saves, Angeliuk... ir viskas bus gerai.... zinau, kaip jautiesi, bet iseitis visada yra... :)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Post by Aureja »

Sekmes ,tau Angeliuk, tu juk labai stipri esi... :lol:
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
angeliukas
Posts: 92
Joined: Mon 05 09, 2005, 15:30
Location: Bolzano-Italija...

Post by angeliukas »

Aciu jums uz gerus zodzius... Su Dievo pagalba ir Jusu palaikymu istversiu man skirtus isbandymus...
Post Reply