MEILĖS partija

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Aušrinė wrote: Štai iš šitų, Laimiuk, žodžių man dar labiau pasirodė, kad "aklai" laikomasi to kas rašoma Megre knygose. Pasakė Anastasijos senelis, kad reikia partiją kurti, o Megre tai suprato pagal savo suvokimą, nes jis kol kas gal nelabai įsivaizuoja kokia galėtų būti partija negu kad ligi šiol Rusijoj buvusios partijos, tai davai visi ir kuriam kaip suprato Megre, nors dar nevisai suvokiam ką ane? :)

Man labiau norėtųsi savitumo ir iš to einančio sąmoningumo...taip begalo gražios yra idėjos Megre knygose, bet jis supranta taip kaip jam atrodo (ir tai irgi gerai, nes jis fainas pagal save), o mes visi juk esam unikalūs. Ir savo kūryboje su Dievuliu esam unikalūs, tokie skirtingi kaip atskiras jūros lašelis ir tokia visuma, kuri iš tų lašelių visą jūrą sudaro...
Labai norisi laisvės savo sielai, norisi suvokimų, kurių reikia būtent mano sielai, o ne tokių, kurie tik tam, kad pagrįstų tai kas pasakyta Megre ar Anastasijos.
Nu net nežinau ką pasakyti. :) Tai dabar ką nebus galima nei apie vieną idėją toje knygoje iškeltą pašnekėti? Anastasijos Senelis sakė, kad reikia partiją kurti, tai jos jau reiškia nebegalima kurti. Anastasija minėjo Žemės dieną, tai aišku jau jos nebegalima švęsti, Anastasija minėjo miegą po žvaigždėtu dangum, tai jau mes reiškia aklai sekam jos idėjom, nes miegam po tokiu dangum, Anastasija sakė, mąstyti savo galva, tai jei mes mąstom savo galva, tai jau reiškia esam priklausomi nuo Anastasijos, nes juk ji taip pasakė, o dabar visi stačiai galva puola vykdyti jos pasakymų... :) Nu man taip gaunasi.... :) Ar ne? Kažkaip man kitaip nepasisuka protas. Tiek ilgai galvą laužau ir nepasisuka.

Kas čia blogo, kad imam aptarinėti partijos įkūrimą? Man atrodo esam čia primąstę visokių idėjų. Pvz. sugalvojom rinkti šiūkšles ir surinkom, sugalvojom daryti mugę Kaune ir padarė. Juk Anastasija tokių dalykų neminėjo. Kažkas kitas iš mūsų sugalvojo, gal Neringa, gal Laimis, tai ką dabar visi kas rinko šiūkšles yra neoriginalūs, nes tai buvo Laimio idėja? Visi Laimistai dabar pasidarė, kad aklai nusekė?

:? Argi mes kuriame taip kaip Megre pasakė? Argi visi iš karto puolė kurti tą partiją? Tiesiog šnekamės ir tiek. Juokaujam. Renkam mintis. Renkam savas mintis. Tegu kiekvienas pasako savo mintis apie partiją. Vat surinksim savas mintis ir tai bus mūsų partija, o ne senelio ar megre.

Vat ir nežinom ką kuriam. Iš kur galim žinoti? Vat jei būtų parašyta kur nors ir mes aklai sektume, tai ir žinotume. O dabar iš kur mes galim žinoti? Iš kur aš galiu žinoti ką apie partiją galvoja Neringa, arba Aušrinė? Iš kur man žinoti? O jei partiją kuriam visi, tai ir nežinom ką kuriam kol visi neišsisakė. Kai visi pasisakys, tai bus mūsų bendra mintis. Vat tada ir turėsim mūsų visų originalią partiją. Ne Megre ar Anastasijos, o savo partiją. Galbūt prieisim prie minties, kad mums visai nereikia jokios partijos. Jau daug buvo pasisakymų, kad nereikia jokios partijos. Kad tai bus visai ne partija. Vat Neringa kaip gražiai pasisakė.

Kur čia Aušrine (ar kiti) įžvelgi aklumą? Mes visi kalbamės apie knygoje parašytą idėją. Ar kursim tą partiją ar ne, tai dar visai neaišku. Kokia ji bus išvis neaišku. Priklauso nuo žmonių patirties ir minčių... Tai kur čia tas aklumas? :) Please...please paaiškinkit... :) Neįkąsiu..labai noriu suprasti. :)
Šviesūs ir šilti eilėraščiai:
http://blogas.lt/glesumele
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Man čia kilo tokia mintis. Galbūt su šita visa situacija yra maždaug taip:

Vieni sako: "Jūs per daug priimat Anastasijos idėjas. Per daug. Iš karto puolat vykdyt."

O kiti sako: "Jūs per mažai priimat Anastasijos idėjas. Per mažai. Perskaitot, tai perskaitot, bet nieko nedarot. Jokios naudos nepasiimat savo gyvenimui."

Tai, jeigu tarp mūsų čia dabar tikrai toks ginčas, tai tada neverta toliau ginčytis, nes tokie ginčai niekur neprives. Vieniems riba yra vienur, kitiems kitur. Kuri riba geresnė niekas nepasakys. Kas perdaug įklimpęs į Anastasiją, o kas per mažai. Iš kur galim žinoti? Aušrinė vat įklimpus per mažai, Laimis per daug, Darja išvis neįklimpus, Basta tai iki ausų įklimpus, Glesumėlė iki pažastų... Tai kur riba? Iki pažastų? Ar iki kaklo? Ar iki juosmens? Nuo kada pasidarai aklu sekėju? Ar reikia įklimti iki bambos, kad pasidarytum aklu sekėju? Ar jei neįklimpai iki bambos, tai tada galima tave buku pavadinti, nes skaitai knygą ir nieko nesupranti, net iki bambos neįklimpsti.... Siaubas :)

Nu, jei čia tikrai problema tarp mūsų būtent tokio pobūdžio, tai tikrai neverta ginčytis... Visų ribos skirtingos... be to jos nuolatos slankiojasi. Vat, pvz. kai aš atėjau į klubą apie jokią gyvenvietę negalvojau...o po metelių mano nuostatos pasikeitė, ribos pasikeitė...

Nematau čia nei vieno fanatiko. Visi labai sveiko proto. Aišku sveikiausio man visgi atrodo Darja, nes ji visai nepaveikta Anastasijos idėjų. Bet jei visi būsim, kaip darja, tai niekas tada neis į klubus ir nekurs Giminės sodybų. Visi bus filologai, klausys Boriso Grebenščikovo... O gal tikrai darja yra fanatikė grebenščikovo, gal ji neįtakota Anastasijos, bet įtakota grebenščikovo? Va va..nenaudėle..štai kur baigias tavo laisvė... Tibetskije lamy u televizorą i dvornik v ladoni u Boga... ;)

Kiekvienam galima rasti ką prikišti.. :) ...

Ne, tikrai, jei tame problema, tai tikrai neverta vieniems kitų kaltinti, kad neva kažkas per mažai tiki Anastasija, kažkas per daug...

Vat galbūt čia visai ne šita problema, tai tada galim tęsti diskusiją. Galbūt aš netaip supratau... galbūt čia visai ką kita norėjo pasakyti Jonė ir Aušrinė? :) Ka? :) Ar visgi šitą?
Šviesūs ir šilti eilėraščiai:
http://blogas.lt/glesumele
jasmin
Posts: 653
Joined: Thu 05 22, 2003, 17:17

Post by jasmin »

Įžiūriu vieną dalyką Laimio žodžiuose, prie kurio galima prisikabint. :) T.y. kad iš viso pradėjot kurt dar nežinodami kam to reikia. Tai yra jums pasakė, kad tokio dalyko kaip partija reikia, o jūs: "O, gal tikrai reikia?" :) Nors gyvenime ar ne visąlaik taip vyksta? Mes gaunam idėjas iš kažkur (kartais atrodo, kad patys sugalvojam, kartais iš tikrųjų patys sugalvojam) ir jas svarstom, jei suskamba kažkas, puolam įgyvendint ar bent apie tai svajojam

Nors čia pat to kabliuko nelieka - juk tie, kurie pradėjo kurt, žino kam to reikia. :) Juk buvo kvietimas - kuriam partiją, ne kam to reikia, bet kuriam tie, kuriems reikia.
Jau ir daug daug seniau kai kurie klubiečiai vis kartas nuo karto išausdavo mintį, kad reikia partijos. Ir knygose turbut dar to nebuvo parašyta, o jie žinojo, kodėl, kam tos partijos reikia. Visą laiką kažkurie žmonės nori partijos, nori keisti politiką, kiti žmonės nori dirbt kitoj srity.. O vat Neringos partijos programa.. jau dabar daugybė žmonių stengiasi ją įgyvendint... ji tinka visiems tiems, kurie šiaip į jokią partiją nestotų.. .. :)
Tik ar ji tiktų tiems, kurie nori rimtos, tikros partijos?.. Ar yra tokios norinčių? Gal kiti žmonės kitaip ją įsivaizduoja?.. Daug dar reik aptart :) Tam ir ši tema :)
Žvaigždukas
Posts: 378
Joined: Tue 02 18, 2003, 23:13

Post by Žvaigždukas »

Iš visos širdies rašiau tas dvi žinutes, ypač apie susivokimą ir apie meilę...
Nuoširdžiai apsiašarojau, kad, Laimi, Tu sielojaisi... atsiprašau, kad sukėliau liūdnų arba neigiamų emocijų...

Aš suprantu, kad tai ką žmonės daro kažkokiu metu, tai jiems būtent to tuo metu ir reikia :) Aš taip pat suprantu, kad žmonių skirtingi keliai einant link to vienintelio ir visiems bendro kelio - meilės ir tai nuostabu, tikrai tikrai nuostabu, nes taip yra.

Ir ne man sakyti ar vardinti kas kituose yra blogai arba kas man užkliūna. Aš tik eisiu savo keliu, su savomis vertybėmis, leisdama ir kitiems būti laisviems, ir toliau mokinsiuos tolerancijos ir besąlyginės meilės :)

Su meile
Aušrinė
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

Nu mtai, pasirodo problemos visai nėra, tik aš čia prisigalvojau. :roll: Kartais perdaug asmeniškaia viską priimu.. :)

Nu, tai manau eilinį kartą viskas baigėsi gražiuoju, supratom, kad viens kitam linkim tik gėrio, nors kartais ir pasakom blogų žodžių, bet tai tik netyčia...

Och, kaip gerai... :H
Šviesūs ir šilti eilėraščiai:
http://blogas.lt/glesumele
Neringa
Posts: 590
Joined: Tue 02 04, 2003, 20:30
Location: Vilnius

Post by Neringa »

Turiu visus nuliūdinti, kad "partijos" nariais esate jau nuo tada, kada perskaitėt pirmą Skambančių kedrų knygą ir pradėjote mąstyti, kaip tas idėjas galima įgyvendinti realiame gyvenime. Gaila, kad anksčiau niekas jūsų neįspėjo. Labai apgailestauju. :cry: O kai kurie yra tokie, kurie net neskaitė būtent šitų knygelių, bet vistiek yra partijos nariai. J :shock: ie tiesiog daro įvairius gerus darbelius ir palaiko šviesiųjų jėgų šviesą :P :wink:
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Stebiu sita pokalbi... labai man patiko tavo, Neringut, ideja... labai teisingai parasei... :)
bet visgi, kartais noretusi kazko stabilesnio, patvaresnio... nes dabar esam neaisku kas... Jau nebeisgirstu nuomoniu apie mus kaip apie sekta, taciau visokiu pletku tenka pasiklausyti... noretusi ikurti kokia organizacija, ar ka, kad netektu kiekvienam aiskintis, kad nepriklausau sektai...
Dabar isitraukiau i tiriamaji darba... Etnosociologai susidomejo musu "religiniu judejimu", kaip jie tai vadina... Manau reik jiems padet, tuo labiau, kad tai bus mano vieno dalyko atsiskaitomoji medziaga... Visgi, niekaip nesiseka isaiskinti, kad mes su religija mazai ka bendro turim... kad ne tokia yra musu buvimo kartu esme... Ech... na dar tik pradejua, manau kai bus darbo rezultatai, bus aiskiau. kad tik gerai pavyktu atskleisti visa situacija...
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Sveikuciai
Siandien su direktore aptarinejom musu partija.Ji aisku partija issivaizduoja kaip partija:).Jos veidas man primine keleta iprastu nudienai klausymu.
Vat ir iskilo idomus apsvarstymai.
,aktyviausi ir kurybiskiausi partijos nariai,butu tiesiog "lobis" ivairiom imonem.Tokie zmones dirbantys vienoje ar kitoje imoneje,butu prestizo reikalas imonei.Alga moketu vien uz tai,kad esi aktyvus ir kurybiskas partijos narys.Juk daugelis imoniu vadovu suvoke kokia kilni ir reikalinga visuomenei,taip pat ju paciu seimoms musu kuryba,stengsis padet ir tokiu metodu.O dar ir suprate,kad tokie zmones gan akylus,tai tokiu zmoniu patarimai, vadovams bus tiesiog aukso vertes



Vandeni sildant,molekuliu greitis dideja ir medus tirpsta greiciau:),o jei temperatura palaikoma ta pati....reiks palaukt ilgiau,kad galetum atsigert saldaus vandens;)
Last edited by ss on Thu 11 24, 2005, 8:34, edited 2 times in total.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:x :x :x nu, Laimi, ant Borios tu man cia nevaryk, bo blogai baigsis - tu mane zinai... :wink: O del aklo jo sekimo, tai tikrai aklai jo zodziu neklausau, anksciau net visai abejinga tai grupei buvau, bet... karta uzdejo viena bendradarbe jo kasete... ir suskambo manyje jo muzika ir zodziai - nuo to laiko ir skamba, kaip kokie kedrai... :wink: (aisku, ne visa ir buna, kad atsibosta, bet labai retai - kai koki simta kartu perklausau tos pacios kasetes... :wink: :P ):

...jechali my jechali
s gorki na gorku -
poteriali os' ot kolesa,
vyshli na prisiadku -
mundiry v obojku
soldatiki liubvi, sinije glaza... :roll: :wink: :P
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

reikalinga-nereikalinga, partija-nepartija....
reikia keisti pasauli!!! ir tuoj pat!!! pirma nuo saves- jei kas dar npradejo- PRADEDAM!! ir kartu aplinka grazinam, kuriam, puosiam, glostom, mylim, rupinames,svariname, pataremia, pabuciuojame , palieciame, sutvirtiname, atstatome, pastatome, sujungiame ... IR YRA MUSU TEVYNE LIETUVA-tokia, kokioje gera gyventi visiems Jos vaikams :D IR YRA ZEMELE MUS GIMTOJI- tokia kokioje gera tyro vandens is saltinio tyra sirdimi gurkstelti, kurioje basi vaikai per zole begineja, drugeliams sonus kasineja, is lapu stato namucius grazius, kurios tevai tevu darbams kepuria kelia, ir suvokia ju darbu prasme, nes is sirdies i sirdi eina ji, kurioj lakstingala laisvu balsu pragysta- cia laisve naesa ji ir dziugesi draugyste. cia joja vyras nuostabiai drasus ir tyras pas mylimaja savo laukiancia namie, ten ju vaikuciai nuostabiai keli gvena, ir osia medziai zmogui palankiai...
kurkime!!! kurkime visi sviesa!!! ir nesvarbu kaip tai pavadinsi- tai bus yra buvo sviesa , o sviesa- tai meile. o meile- tai Dievas :D
kurkime , ranka rankon- visi skirtingi, visi panasus :D visi to pacio trokstam- laimingi buti, tik kitokiais dialektaik taremia zodzius- bet ilgiau pakalbeje suprantame- LAIMES MUMS VISIEMS :D
:love: :H
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Lenkiu galva vaiduze pries Tavo aistra kurti.Regis ji,kaip ir mastymas,kazkada susilpnejo.
J

Post by J »

Tai jūsų kelias...
Stiprybės jums visiems!!!!!!!!!!
Kantrybės jums visiems!!!!!!!!!!!

SIEKTI, KOVOTI, RASTI IR NENURIMTI - ŠTAI KUR GYVENIMO TIKSLAS!
Vėl pasikeičiau...
Posts: 542
Joined: Tue 07 08, 2003, 15:24
Location: Kaunas-Vilnius

Post by Vėl pasikeičiau... »

darja wrote:
soldatiki liubvi, sinije glaza...
kak vziali poveli nas dorogami strannamy
veli do priveli kak ja pogliazhu
sidit ptica blednaja s glazami pakajannymi
shto zhe spoi mnie ptica mozhet ja popliashu... ;)
Šviesūs ir šilti eilėraščiai:
http://blogas.lt/glesumele
vaiduze
Posts: 517
Joined: Tue 08 30, 2005, 0:18
Location: klaipeda

Post by vaiduze »

o gal kalbam lietuviskai... moku usiskai ir suprantu, bet kazkaip nerezonuoja tie garsai i siela mano, negirdziu nesuprantu nors ir suprantu pavirsutiniskai... :roll:

skirmantai- pakurk ja, duok jai tikejimo vilties sirdies- ir suliepsnos subujos suklestes- reikia noro- o sirdis tokia stipri- zmogus labai stiprus- jis myli... :roll: :love:


tai kiek jauciu- prijaucianciu laaabai daug?
!!!!!!!
????
:D
<a href="http://anastasija.lt/forum/viewtopic.ph ... >Projektas "Pasodinau medį - esu laimingas"</a>
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

daba vaiduz zmones masto,kartais priestarauja,kartais ''mandri'' :D ,kartaias bijo pasirodyt neismintingi,...

Kaip kazin mums yra svarbu,ar ta ateitis bus po 10m,ar 100m?

Jei mes valydami savo kiema,dar ir padesim,parodysim kaimynui,kuris i mus kiema per tvora vis imeta siuksliu,manau kurybos tempai butu greitesni.
Juk ta norejo pasakyt ir sake Anastasija,jos proteviai,kurie ne tik valesi savo kieme,bet ir ejo i zmones-nese jiems zinia(ias)
As manau,kad dieviska kuryba gali apimti visas sritis is kart.

Aisku galim laukt kol rusai,ukrainieciai...ka nors sukurs ir pasinaudot ju sukurtu partijos modeliu,programom,..kam mums lauzyt galvas,galim but gudrus :D juk jie isrinktoji tauta :wink:
Alyta
Posts: 319
Joined: Sun 02 06, 2005, 13:29
Location: zeme

Post by Alyta »

Kelias,bunda mus tauta
Rankas i saule tiesia
Atsirado partija nauja
Ne tokia kaip kitos-ji meile sviecia

Si partija,partija visu kitu
Meile ji visas apgaubia
Primena ji isminti proteviu senu
Kurybon visus vienodai saukia

Nesvarbu ar senas tu,ar jaunas
Ar vaikas esi dar visai
Juk sirdys mus vis meiles saukias
Sugrazint seimom ja galim mes tikrai

Nereikia jai vadu
Ir lyderiu nereikia
Reikia tik zmoniu sauniu
Kurie pasauliui gimti nauja teikia
J

Post by J »

Skirmantas rašo:
daba vaiduz zmones masto,kartais priestarauja,kartais ''mandri'' :D ,kartaias bijo pasirodyt neismintingi,...

Kaip kazin mums yra svarbu,ar ta ateitis bus po 10m,ar 100m?

Jei mes valydami savo kiema,dar ir padesim,parodysim kaimynui,kuris i mus kiema per tvora vis imeta siuksliu,manau kurybos tempai butu greitesni.
Juk ta norejo pasakyt ir sake Anastasija,jos proteviai,kurie ne tik valesi savo kieme,bet ir ejo i zmones-nese jiems zinia(ias)
As manau,kad dieviska kuryba gali apimti visas sritis is kart.

Aisku galim laukt kol rusai,ukrainieciai...ka nors sukurs ir pasinaudot ju sukurtu partijos modeliu,programom,..kam mums lauzyt galvas,galim but gudrus :D juk jie isrinktoji tauta :wink:
Baimė blogas patarėjas...
Manau didžiausia pilietinė drąsa yra - būti pačiu savimi iki galo. Jei esi "mandras" - turėk drąsos būti juo.

Viskas, ką galim padaryt, valydami savo kiemą. tai būti pavyzdžiu kitiems. Antraip, tai gali pavirsti į "varliuko gelbėjimą iš balos".
Juk negali norėti, kad kiti gyventų ir galvotų taip, kaip tu.
Ir jei kaimynas vis įmeta šiukšlių į mano kiemą, vadinasi žadinu jame ne kažin kokius jausmus. Aplinka tėra mūsų vidaus (mūsų Sielos) atspindys.
Žvaigždukas
Posts: 378
Joined: Tue 02 18, 2003, 23:13

Post by Žvaigždukas »

Sveiki :)

Išties, galbūt šitoje temoje, pasisakydama apie partija nuliūdinau ką nors, tačiau dabar noriu pasitaisyti ir tikrai gerbdama visų nuomones paprasčiausiai pasakyti, kad štai jeigu būtų partija kuriama, kurioje didžiausias akcentas meilė, bet jei ta partija su visom oficialybėm ir sruktūrom kaip kad dabar politikoj matome, tai man asmeniškai net norint neišeitų. Nes, va, pamenu, kai seniai Vilniaus klube buvo kuriami organizacijos įstatai, tai aš labai nuoširdžiai stengiausi prisidėti, klausiausi ir taip nekaltai miego užsinorėjau, kad negaliu. Na, žinau, man netinka tokie oficialūs dalykai, arba sunku man būtų dirbt biure ar imonėje :) esu daug kartų tai patyrusi gyvenime :) Juk mes visi laisvi daryt tai kas mūsų sielai įdomiausia, ar ne? :) Ir tiems, kas galvojate apie partija, linkiu sėkmės :)

Tačiau visa širdimi noriu prisidėti prie žmonijos ir Žemės planetos gerovės ir tam yra daug kitokių gražių ir tyrų būdų ir stengiuosi ir stengsiuosi taip kaip sakys mano širdis :)

Na, bet jeigu taip kaip Neringa sako
Neringa wrote:Turiu visus nuliūdinti, kad "partijos" nariais esate jau nuo tada, kada perskaitėt pirmą Skambančių kedrų knygą ir pradėjote mąstyti, kaip tas idėjas galima įgyvendinti realiame gyvenime. Gaila, kad anksčiau niekas jūsų neįspėjo. Labai apgailestauju. :cry: O kai kurie yra tokie, kurie net neskaitė būtent šitų knygelių, bet vistiek yra partijos nariai. J :shock: ie tiesiog daro įvairius gerus darbelius ir palaiko šviesiųjų jėgų šviesą :P :wink:
tai tikrai :)

Visi mes prisidėkim prie bendros kūrybos taip kaip kas galime, gerbdami vienas kito pasirinkimus, būdami laisvi ir nevaržomi, tikrai tiek daug gražių šitos kūrybos kelių ir lai sudaro jie bendrą visumą :)

Nuoširdžiai visiems linkiu laisvės ir gražios kūrybos. :love:
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

As visiskai ne pries tuos,kurie pasirenka savo kiema valytis.Tik va as galvoju,kad tobuledamas iki begalybes savam kieme ir budamas pavyzdziu,kazi ar daug nuveikt gali laiko atzvilgiu.Juk pvz;tevas stanislovas,geras pavyzdys,bet nezinau nei vieno,kuris seka jo pavyzdziu.Tevu Stanislovu buvo tik zavimasi ir daba jau tik buvo
Kitas dalykas,kad zmogui besikuopianciam savam kieme,karai,politines intrigos,giminaiciu ligos,rugstus lietus,kurie laisto jo paties sodyba,...vis primena,kad esi pasaulio valdovas
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:? na jau tik nesakyk, kad sviesuoliu sviesa isnyko su ju isejimu: tevo Stanislovo as asmeniskai nepazinojau, bet zinau, kad, pvz., Jurgai Ivanauskaitei jis dar dabar dvasios tevas, ji ka nors darydama pagalvoja, ka jis apie tai pasakytu, o man toks sviesuolis isliko amzinatilsi monsinjoras Vasiliauskas - buvau kadaise pas ji ispazinties (nepatikesit, buvao laikai, kai vaiksciojau daznai i baznycia ir eidavau ispazinties :wink:), tai jis tada taip graziai mane palaimino, palinkejo, kad mano gyvenime nebutu dideliu klaidu (atrodo, tokiu dar ir nepasitaike, tfu tfu tfu per kairi peti... :wink: ), jauciu, kad jis is dangaus mane ir daugeli kitu Lietuvos vaiku tebelaimina... arba musu sviesios atminties popiezius - net ir dabar siuncia visam pasauliui sviesa...
Post Reply