MEILĖS partija

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Turiu laaaabai rimtą pasiūlymą, patobulinimą pirmąjam partijos nuostatui (+)


1. Prieš kiekvieną partijos susirinkimą susirinkusieji turi SU ŠYPSENA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: padaryti po 10 pritūpimų. :gigi:

Rimtai :idea:
Last edited by Uosis on Wed 12 14, 2005, 20:38, edited 2 times in total.
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Post by Laimis »

vaiduze wrote:man kirba toks klausymelis-
jis ir ji, uzaugo meiles erdveje, bet skirtingose vietose. jie pamilo vienas kita, ir gyvens kartu.. kur? pvz- pas ji- jos namai, kur jos erdve- lieka apleisti, ir atvirksciai. jei kurs nauja- abu pirmieji lieka vienisi, jei nera kam ten gyventi toliau :?
Manau čia ne problema, o pseudo problema. Kartais žmonės prigalvoja kas bus, jeigu bus, bet to iš esmės niekada nebūna. :) Tkie dalykai ir vadinami pseudo problemomis.

Vat dabar mes neturim tų meilės erdvių ir bandom sumąstyti kas bus kai mes jas turėsim ir kaip mes tada iš jų išeisim, jei jau mes ten būsim ir aišku būsim prisirišę...

O kai turėsim meilės erdves, t.y. kai jose gyvensim, tai mums juk viskas atrodys kitaip. Dabar juk mūsų patirtis vienokia, o paskui bus kitokia. Tas prolememas, kurios galbūt kils ateity, tai reikės juk spręsti su ta patirtim kurią mes ateitį turėsim, o ne su dabartine. O dabar kaip tik bandom spręsti ateities problemas su dabartine patirtim.

Mano manymu, kai turėsim tas meilės erdves, tai tada ir reikės spręsti. Tada viskas atrodys kitaip. Galbūt nebus visai jokios problemos išeiti iš savo meilės erdvės... Galbūt viskas atrodys visai kitaip...

Dar priedo galim panaudoti patirtį aprašytą Megre knygose. Ten šitie klausimai buvo sprendžiami labai paprastai. Kiekvienas gyveno pas savo tėvus, savo giminės sodyboje. Kai ateidavo laikas eiti kitur, tai jaunieji ir išeidavo, o erdvę likdavo prižiūrėti tėvai... Ir nebūdavo gaila palikti nei tėvų, nei augalėlių (beje, kodėl visada šnekama tik apie augalėlių palikimą? įsivaizduojama, kad meilės erdvėje tik augalėliai yra ir juos sunku palikti ;) ) Ir TĖVUS palikdavo, ir BROLIUS, ir SESERIS, ir KAIMYNUS, ir GYVŪNĖLIUS prijaukintus ir išeidavo į savo naują sklypą, naują erdvę... Ir kažkodėl jiems tai nesudarydavo jokių problemų. :roll: Gal ir mums nebus problemų, kai jau turėsim tas meilės erdves? :) Gal tada visai kitaip žiūrėsim į pasaulį... :)
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
donte
Posts: 8
Joined: Wed 03 23, 2005, 23:34

Post by donte »

Ko gero jauniausias vaikas paveldedavo tevu sodyba, padedavo tevams senatvej(pvz.:to paprocio atspindys- Gedimino sosta paveldejo Jaunius, one Algirdas ir Kestutis). Be to, jei iseis i Anapili senukai, tai galbut paugejes anukas ateis po kokiu 10 metu ir puoseles, tobulins seneliu sodyba.
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Po truputi jau atsiranda zinojimas apie ivairias meiles apeigas,kadangi jas grazinti zmonems yra partijos tikslas,tai galima butu pasvarstyt kaip tai pateikti visuomenei
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

...

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius....



 :yy:

...
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 22:12, edited 1 time in total.
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Padauža wrote:Aha..... Lietuviai sovietčina užsikrėtė :)))) Faina :)))))
Na, dar vienas žmonių valdymo meno variantas... Kol esi laisvas žmogus, tol esi savimi. O partija?
Na, kokia partija be programos, be valdymo organų, be...... vadovavimo partijos nariams? Jokia! Ir neapsimetinėkit, kad mano žodžiai - melas.
Buvo visokios ankstesnės lietuviškos, buvo komunistų, dabar visokių prisveisė... Geriausiai tiktų darbo partijos pavadinimas, nes dirbti tai reikės :)))
Meilės partija... Ne vien man ji su seksu asocijuojasi. Ar būtina AKLAI sekti knygų direktyvomis? negi neina paprasčiausiai mąstyti blaiviai? Hmmm...
Blaiviai sakai...o pati ar padarei pachmiela :mrgreen: juokauju. :)
Aplamai tai ka parasei,tai ne i sia tema.Yra kazkokia tema kur raso nepritariantys
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

...

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius....



 :yy:

...:
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 22:12, edited 1 time in total.
ss
Posts: 177
Joined: Sun 08 15, 2004, 9:57

Post by ss »

Tada sukurk tema-" meiles partijos opozicija"ar pan.
Aplamai nors ir esu tolerantiskas ivairiom siukslem,bet brangus zmones,mes ju jau ir taip daug, ir ivairiu primetem,ir po skambiais zodziais,ir vistiek tie zodziai tik siuksles.
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

Ei, visai jus jau praradot sveika prota, ar ka???? Tai jei tema vadinasi pvz "meiles partija", vadinasi niekas negali rasyti, jog nepritaria tokios partijos idejai??? Vadinasi, jei as nesutinku su kokia nors ideja, turiu kurti atskira tema tam????? Kvepia grynu fanatizmu ir baime.
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Esme yra tokia. jei nori KA NORS GERO PADARYTI, SUKURTI, reikai zmonems susitarti.
Tartis, gyvenantiems skirtingose Lietuvos vietose patogaiusia forume.
Taciau dazniausiai atsiranda zmoniu, kurie nukreipia visa pozityvu pokalbi i sali nepritardami, pradedami paskoti savo asociacijas ir pan.
Tai nera blogai, taciau is to isplaukia, kad tuo susideomeje zmones negali nieko pozityvaus priimti, nuspresti, susitarti, o paskui zmones is salies ziuredami i visa klubo veikla sako, kad niekas nevyksta , niekas nedaroma, neimanoma susirasti informacijos ir panasiai. kalbu ne tik apie sia tema, bet ir apie visas.
kaip ispresti sita problema?

Dar, Padauzai. man is pradziu mintis apie Anastasija, partija ir visa kita irgi nesisiejo. Neskaiciau as dar tos 8.2 ir tt. Bet paskui emiau ziureti kitaip. Paziurekite, kas vyksta musu salyje, kokia bezabrazija... betvarke, ir visam pasauly tas pats. visi tai suvokia, bet jauciasi bejegiai ka nors pakeisti. Bejegiai... Ir vaikai( prie ju priskiriu ir save) yra kvailinami mokyklose, vanduo, oras, zeme vis labaiu tersiami, zmoniu morale yra paskutinese vietose, tevai tap rupinasi savo darbu, kad vaikams laiko nebelieka, o paskui... vaiaki auga naslaiciai, gatveje... auklejami gatves istatymu ir tt.. na net neverta apie tai kalbet. kazkur uzvedziau tokia tema.
Kodel Valstybe nieko nedaro? Daro? Tai Kodel lietuvos moksleiviu perlamentas susirinkes i suvaziavima nubalsuoja uz alkoholio prevencija, o paskui po posedzio viska atsvencia iki zemes graibymo? kas turi tuo rupintis? Mes patys??? Taip,bet kodel tuo pasirupinti negali ir vyriausybe? kodel ji negali spresti mums rupimu problemu?

Laisve??? taip, tai viena didziausiu mano vertybiu. Bet kur dingsta ta laisve, kai esame priversti dirbi, kad isgyventume... Kur musu laisve tureti savo zemes, uz kuria musu proteviai tiek kovojo, o jos kainos tuoj bus prieinamos tik uzsienieciams? Kur musu laisve leisti savo vaikus i tokias mokyklas, kuriuose juos ismokytu gyevnti, o ne nusirasineti ir sukciauti, ar bent geriausiu atveju kalti tuos faktus, kuriuos sukure moklininkai...

Atsiprasau, kad taip isijauciau... Tikrai. Kalbu be jokio pykcio, tiesiog noriu, kad pries imdami kritikuoti truputuka pamastytumet... tik truputuka. ir jei matot, kad kritika nieko gero neatnes, tai patylekit, ka? Arba isties, sukurkit kita tema, jei patyleti nemokat.

Labai jus myliu. Visus. Jus nuostabiai skirtingi, nepakartojami :) Bet nevarzykite vieni kitu erdves. Leiskite norintiems kurti :) O laikas ir erdve, zmones atsirinks, ko jiems reikia, kas jiems naudinga ir kas ne :)
Dina
Posts: 311
Joined: Sun 02 08, 2004, 21:30

Post by Dina »

Pala pala, Glesum.Pirma,man niekas netrukdo kurtis savo zemeleje ir tureti zemes, todel nieko negaliu pasakyti i kai kurias tavo mintis.
Dabar antra-kodel tu manai, kad bet kokia idejos kritika ar temos nubangavimas i sona yra trukdymas susikurti tai partijai apie kuria jus diskutuojate???? Negi tu is tikruju manai, kad jei Padauza ar dar kas nors nepritaria tos partijos atsiradimui, tai ji ir negali atsirasti??? Jei ideja yra reiksminga zmonems, ji vystosi ir kuriasi nepriklausomai nuo nieko.Jei tik yra pakankamas norinciu branduolys.Jei tik yra reiksmingi ir reikalingi tikslai.Ir DIDZIULIS noras bei entuziazmas.
Asmeniskai man nereikia jokiu partiju, kad myleciau.Deklaracijos skambiais zodziais tera partijos.As nemylesiu nei daugiau, nei maziau, net jei priklausyciau 50-iai paciu tobuliausiu partiju.
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

:) Manau reiktu kiekvienos temos sukurti dvi temas, pirma diskusijos apie tema, antra kokrecios mintys :) Suvokiu, kad nukrypimai i sali duoda naudos, bet ir zalos. Pripazink tai.
Man partiju irgi nereikia. Meile laisva :) kaip dainuoja A.M. Bet pripazink, kad gyventi butu daug lengviau, jei valdzia, valstybe augintu mastancius zmones, jei mes jai rupetume. Nekalbu apie anastasijos ideju skleidima valstybiniu planu, ar privalomos meiles ivedima ( labai juokinga :)) Kalbu apie galimybes zmogui rinktis. nezinau, kaip tau viska paaiskint...
as noreciau, kad kiekviena auganciam zmogui butu duodama bent pasirinkimo galimybe... Dauguma zmoniu tiesiog paklusta taisyklems, gyvena "kaip visi", stengiasi buti "Normalus"... ech... net nenoriu kalbeti apie viso to zala paciam zmogui ir pasauliui...
Sakai niekas netrukdo tureti ir laisvai kurtis savo zemeje?
Taip, bet visu pirma
a. TURI TOS ZEMES TURETI :)
b. Turi pereiti kazkokius ukininku kursus, sutvarkyti kruva poperizmo ir tt.
c. Ir po viso to, tu visteik turesi gauti leidimus namo statybai, perstatymui, projektams (viskas kainuoja), net noredama medi nukirsti savo zemeje turesi gaut leidima... kur cia laisve? Nekalbant apie visus zemes mokescius ( kodel as turiu moketi uz savo zeme?)
O ir nusipirkti zemes... na, kas pirko tas zino kiek reikia laukti, vaikscioti ir tt... Paklausk pas dievo kario, jis tau papasakos :)
Nenoriu daug, bent kad nekliudytu... :)
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Atsiprasau... vel isikarsciavau. Tiesiog daug dabar apie tai mastau... ir man visa tai atrode savaime suvokiama, o pasirodo...
Atsiprasau visu seimunu, tikiuosi niekeno neįžeidžiau... Žinau, kad yra ir gerų žmonių valdžioje, bet kodel ten negaletu buti visi tokie. Juk pagal viska taip ir turetu buti, ten turetu buti geriausieji... o kolkas... na nezinau... O jei ten geriausieji, tai ka jie daro negerai? Ar ka mes patys darom negerai? Gal neigimos mūsų mintys apie valdžią ir formuoja ją tokią, kokią mes ją sukuriam?
Viskas ko noriu, tai kad žmonės imtų patys mąstyti ir ... jausti :) Širdis nedaro klaidų... Bet kolkas mūsų pasaulyje vadovauja protas...
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

glesum wrote:Atsiprasau... vel isikarsciavau. Tiesiog daug dabar apie tai mastau... ir man visa tai atrode savaime suvokiama, o pasirodo...
Atsiprasau visu seimunu, tikiuosi niekeno neįžeidžiau... Žinau, kad yra ir gerų žmonių valdžioje, bet kodel ten negaletu buti visi tokie. Juk pagal viska taip ir turetu buti, ten turetu buti geriausieji... o kolkas... na nezinau... O jei ten geriausieji, tai ka jie daro negerai? Ar ka mes patys darom negerai? Gal neigimos mūsų mintys apie valdžią ir formuoja ją tokią, kokią mes ją sukuriam?
Viskas ko noriu, tai kad žmonės imtų patys mąstyti ir ... jausti :) Širdis nedaro klaidų... Bet kolkas mūsų pasaulyje vadovauja protas...
Miela Glesumele, atmeni, kai Anastasija pasake Vladimirui, kad jeigu musu mintis nepakankamai stipri, kas nors kitas gali itakoti musu pasauleziura ar elgesi. Kitas, kurio mintis stipresne :?:
Neringa
Posts: 590
Joined: Tue 02 04, 2003, 20:30
Location: Vilnius

Post by Neringa »

[quote="glesum"]Paziurekite, kas vyksta musu salyje, kokia bezabrazija... betvarke, ir visam pasauly tas pats. visi tai suvokia, bet jauciasi bejegiai ka nors pakeisti. Bejegiai... Ir vaikai( prie ju priskiriu ir save) yra kvailinami mokyklose, vanduo, oras, zeme vis labaiu tersiami, zmoniu morale yra paskutinese vietose, tevai tap rupinasi savo darbu, kad vaikams laiko nebelieka, o paskui... vaiaki auga naslaiciai, gatveje... auklejami gatves istatymu ir tt.. na net neverta apie tai kalbet. kazkur uzvedziau tokia tema.
Kodel Valstybe nieko nedaro? Daro? Tai Kodel lietuvos moksleiviu perlamentas susirinkes i suvaziavima nubalsuoja uz alkoholio prevencija, o paskui po posedzio viska atsvencia iki zemes graibymo? kas turi tuo rupintis? Mes patys??? Taip,bet kodel tuo pasirupinti negali ir vyriausybe? kodel ji negali spresti mums rupimu problemu?
quote]
Dvasios kelias yra tobulas. Ką matom, tai tik paviršius.
Matom, ką norim matyti :?
Dievo karys
Posts: 398
Joined: Mon 07 25, 2005, 5:37

Post by Dievo karys »

Glesumyte, o kam tau tas vargas su tais zemes dokumentais bei kursais visokiais.
Juk gali susirasti vaikinuka kuris jos jau turi, ir dokumentus leidimui statytis susitvarkes. (tiek to, saves nesiulysiu, per senas jau esu)

Manau kad vyriskus darbus vyrui reikia daryti. Na o moteriskiems dalykams kaip gimdymas kol kas dar leidimai pas mus nereikalingi (Kinijoje jau seniai reikalingi)
Dievo karys
Posts: 398
Joined: Mon 07 25, 2005, 5:37

Post by Dievo karys »

>Paziurekite, kas vyksta musu salyje, kokia bezabrazija... betvarke, ir visam pasauly tas pats

Glesumyte, nusiramink, nepanikuok, geriau paklausyk senojo dieduko, Dievo kario,
esme ta kad tai kas vyksta musu salyje ir yra Dieviska tvarka.
ta prasme pagal Dieviska tvarka is zmogaus turi buti atimta viskas kas trukdo zmogui siekti Dievo.
Neringa
Posts: 590
Joined: Tue 02 04, 2003, 20:30
Location: Vilnius

Post by Neringa »

Dievo karys wrote: Manau kad vyriskus darbus vyrui reikia daryti. Na o moteriskiems dalykams kaip gimdymas kol kas dar leidimai pas mus nereikalingi (Kinijoje jau seniai reikalingi)
Ta proga noriu priminti, kad gimdymas nėra moteriškas dalykas. Pažiūrėk temoje apie mūsų mažuosius kaip vyrai nori gimdyti kartu :P
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

[...

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius....



 :yy:

...
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 22:13, edited 1 time in total.
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Dievo karys wrote:Glesumyte, o kam tau tas vargas su tais zemes dokumentais bei kursais visokiais.
Juk gali susirasti vaikinuka kuris jos jau turi, ir dokumentus leidimui statytis susitvarkes. (tiek to, saves nesiulysiu, per senas jau esu)
Na ir prajuokinai :) Tikrai maniau, kad pasisiulysi :))) Ech tu... Gera mintis ;) :lol: :lol: :lol: Tik beda, kad as ne tokia :) Matai, žalnierėli, tu visgi esi ne kokios nuomones apie moteris... manai, kad jos tik naudos is vyru siekia... ech tu... Pakeisk mastyma, ir pakeisi pasauli :)

Na isties kazkaip neiprastai as ten vakar apie ta politika kalbejau. Siaip nemegstu apie ja kalbeti... O vakar...
Man istiesu atvirksciai buvo. as visu pirma masciau, kad musu mintys formuoja politiku elgesi, todel labai ilgai stengiausi blogai apie juos nemastyti, bet paskui... gal kazkiek Walsho 2 knyga itakojo. nes anksciau turbut tylejau, nes manaiu, kad nieko pakeisti negalima. Kad sistema yra nejudri ir valdoma is auksciau, dabar imu suprasti, kaip ji formuojama.. tai turbut ir ... na, nekalbam apie politika:)
Post Reply