Nepritariančių Anastasijos idėjoms frakcija

Anastasijos idėjos Vladimiro Megre knygose. Pasidalinkime savo mintimis

Moderator: Visi tvarkytojai

Post Reply
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

Laimi, fainas tu žmoguti! Skaitau ir kaifuoju :)



:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius.... Aš dabar taip darau :D
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 16:08, edited 1 time in total.
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Post by Laimis »

Padauža wrote:Laimi, fainas tu žmoguti! Skaitau ir kaifuoju :)
Tu čia sau tiek prisiprieštaravai... Aš tavo žodžiais remdamasi mintį plėtojau.
o man atrodo, kad tu sau prieštarauji. :)
Va matai, kaip žmogui laisvė reikalinga... Sakai, bandė vadovauti? Neisigavo?
Na, nesigavo todėl, kad žmonėms tas vadovavimas nereikalingas... Ir partija taip pat.
Nu matai, sakai skaitytojus valdo, kiša juos į partijas, o dabar sakai, kad tiems žmonėms partija nereikalinga ir neina jie į tas partijas. Tai argi čia neprieštaravimas? Sakai, kad tie autoriai norėjo valdyt mus, o dabar gaunasi, kad laisvus mus padarė.. :) Tai kaip čia?
Neturi ką sakyti, tai ir liepia patiems galvoti. O galvojantis žmogus - užimtas.
Chaaaaa :) galvojantis užimtas. :) :) :) Kontroliuoti galima tik nemąstantį žmogų, jei žmogus galvoja, tai jo niekaip nepakontroliuosi. Jei žmogus mąsto savo galva, tai jis laisvas. Jis neužimtas, jis laisvas. ;) Įkalinti tie, kas neturi laiko net pagalvoti, tik dirba dirba dirba dirba..paskui susimoka viską į mokesčius ir vėl dirba. Vat šita sistema tai niekam laiko nepalieka... net galvojimui. o jei galvoja žmogus, tai jau eina prieš sistemą ;)
Sakai, mokesčiai? Na taip. Moka mieste... kol turi iš ko. O kai nebeturi ir badas dantis galanda, tokiam hektaro idėja - kaip sacharinas nueina arbatoje. Puiku tiesiog! Ir piktasį įsiutęs žmogelis, alkanas ir nelaimingas, geromis idėjomis prifarširuojamas ir ant žemės hektaro nuleidžiamas. Nemokėjo mieste, nemoka ir kaime... bet nemaištauja... Va viena iš esmių!
Jau pasakei vieną kartą, kad rusai nemoka mokesčių. aš prašau tavęs ne kartoti, o pasakyti iš kur tu tai ištraukei. Nurodyk savo šaltinius. Jei rusai nemoka mokesčių, tai kaip jie biudžetą surenka? Aš sakau, kad jie moka mokesčius, surenka biudžetą. O tarp anastasijiečių yra labai turtingų žmonių. ir jie galėtų mokėt tuos mokesčius, bet jiems svarbiau laisvė. todėl jie išeina iš miestų ir nebemokės... ;) O tie, kas nemoka mokesčių, taip nusigyvenę, tai neina ir neima hektarų. Nes iš ko jie namą pasistatys? Hektarą nusipirks? Eina tik tie, kas mokesčius mokėjo.. ;)

Jei nori įrodyt priešingai, tai prašom skaičiais, kiek iš tų milijono išėjusių kurti savų hektarų nemokėjo mokesčių? Ir iš kur jie gavo pinigų tiems hektarams pirkti, jei neturėjo pinigų mokesčiams mokėti?

Vat ir Lietuvoj yra nemokančių mokesčių žmonių. Jie gyvena mieste ir nemoka. Ir jiems siūlomos Megre idėjos, hektarai..bet jie neina.. žinai kodėl? todėl, kad jiems ir taip gerai, jiems mokėt mokesčių nereikia... jie nemoka ir viskas. o ką jie darys hektare? kokia prasmė jiems eit į hektarą. Vat mes tai einam tam, kad būtumėm laisvi, kad nemokėtumėm mokesčių..o kam tiems žmonėms, kurie nusigyveno iki tiek, kad nemoka mokesčių eiti į hektarus? Jie juk ir taip nemoka.. :)
O šiaip tai Rusija juk visokių iškasenų turi, ne taip jau valdžia ir turtuoliai įsitaisę. o liaudžiai dainelės egzisuoja :) makaronai ant ausų. Hektarai... kurių didžiulės Rusijos platybėse tikrai netrūksta ;)
Aga, o kas tas iškasenas kas? Jei visi nueis į savo hektarus ir laisvi bus? Vyriausybei naudinga, kad kažkas nemąsto, dirba pirmą pakištą darbą, kasa iškasenas, dar pats ateina ir mokesčius sumoka už tai, kad jis kasa tas niekieno iškasenas.... :) Vyriausybei naudingiau, kad žmogus sėdi mieste, šalia ir moka mokesčius.. Kam kasti iškasenas, jei jei galima nekasti? Žmogus ateina ir sumoka tau mokesčius. Kam kasti? Aišku dviguba nauda: ir kasa ir mokesčius moka.. Bet jei mes būsim laisvi, tai mes nei kasim, nei mokesčius mokėsim... O tokie mes labai nepageidautini valstybei ;)
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
Alyta
Posts: 319
Joined: Sun 02 06, 2005, 13:29
Location: zeme

Post by Alyta »

Padauza,kad is partijos juokas ima,tai man patiko.Vadinasi viskas einasi gerai.

Sakai mes nezinom programu...
Kazi kodel tavo Zibute uzstrigo:)));)

Pasakyk,kad Tu gyveni ne pagal programa:) ir mes abu smagiai pasijuoksim:)

Tu man patinki,nors ir zinau kas esi
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius.... Aš dabar taip darau :D
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 16:09, edited 1 time in total.
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius.... Aš dabar taip darau :D
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 16:09, edited 1 time in total.
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Laimi, o tu, pridejes ranka prie sirdies, atsakyk, ar zinai nors viena seima, kuri pragyvena vien is hektaro, ir dar namus is jo pasistato, ir vaikus uzaugina - na, cia nekalbu apie kokius bomzu lygio zmogeliukus, kuriu visas gyvenimo tikslas tik pavalgyti, isgerti ir pasidulkinti, kuriems nereikia nei knygos paskaityti, nei i kina ar koki koncerta nueiti, nei kita sali aplankyti - kazkoks perdem primityvus man piesiasi vaizduoteje tu anastasijieciu, gyvenancia tik is hektaro, gyvenimo budas (cia as nekalbu apie vienisius atsiskyrelius, kurie iprate prie minimaliu poreikiu, bet seimos?.. :? )
Nors gamta mane is vaikystes trauke ir siais neramiais laikais net raganiai pataria gyventi arciau zemes - t.y. nuosavame name.
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

darja wrote:Laimi, o tu, pridejes ranka prie sirdies, atsakyk, ar zinai nors viena seima, kuri pragyvena vien is hektaro, ir dar namus is jo pasistato, ir vaikus uzaugina - na, cia nekalbu apie kokius bomzu lygio zmogeliukus, kuriu visas gyvenimo tikslas tik pavalgyti, isgerti ir pasidulkinti, kuriems nereikia nei knygos paskaityti, nei i kina ar koki koncerta nueiti, nei kita sali aplankyti - kazkoks perdem primityvus man piesiasi vaizduoteje tu anastasijieciu, gyvenancia tik is hektaro, gyvenimo budas (cia as nekalbu apie vienisius atsiskyrelius, kurie iprate prie minimaliu poreikiu, bet seimos?.. :? )
Nors gamta mane is vaikystes trauke ir siais neramiais laikais net raganiai pataria gyventi arciau zemes - t.y. nuosavame name.
Mieloji,
sakai, kad perdem primityvus piesiasi vaizduoteje gyvenimo budas?
Taip...kol mes negalesime atsikabinti nuo tu technokratiniu blizguciu ir savo vaizduote penesime auganciu poreikiu vaizdiniais, tikrai susidaro liudnas vaizdas...
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: o jus vat sukurkit - ir ne mintim, o is tikruju ta linksma vaizda, parodykit realu pavyzdi, kaip visavertiskai gyventi (o ne vien tik pragyventi - tenkinant minimalius poreikius, beje, ir as nesu is tu, kurios poreikiai auga geometrine progresija - priesingai, pastebiu, kad juo toliau, tuo labiau ismokstu gyventi kukliai - ir jauciuos laiminga :wink: , bet saves, gyvenancios is vieno hektaro vis vien neisivaizduoju :? ) tada gal ir patikesiu... :wink: :P
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

darja wrote::wink: o jus vat sukurkit - ir ne mintim, o is tikruju ta linksma vaizda, parodykit realu pavyzdi, kaip visavertiskai gyventi (o ne vien tik pragyventi - tenkinant minimalius poreikius, beje, ir as nesu is tu, kurios poreikiai auga geometrine progresija - priesingai, pastebiu, kad juo toliau, tuo labiau ismokstu gyventi kukliai - ir jauciuos laiminga :wink: , bet saves, gyvenancios is vieno hektaro vis vien neisivaizduoju :? ) tada gal ir patikesiu... :wink: :P
Mielute, pradek nuo to, ka gali isivaizduoti... :D
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

[quote="Padauža"]O jūs manote, kad neverčiate manęs mąstyti? Ojojoi, kiek perkračiau minčių :) Ir ant lentynų sudėliotas, seniai susigulėjusias mintis iš naujo stumdžiau. Savo žinias tikrinau, vėl knygas varčiau... Rimtai jūs mane "papurtėte"...
Bet... Tiks jau patapau žmogus. Kai turiu klausimą, atsakymas pats pas mane ateina problemų pavidale. O šią savaitę tik atsakymai ir ėjo ant kažkieno kojų :)))
Kai kalbi žmogui apie jo reikalus, kalbi ne jam, kalbi pats sau!. Tik iki tokio suvokimo, ką dabar pasakiau, aš kelis metus pėsčia keliavau, stipriai klupdama ir klįsdama :)
Nieko, ateis ir kiti atsakymai, ir visi kažką suprasim :)

Šiandien būsiu klube. :h: Labai noriu jus matyti. Susipažinti "gyvai", ir pabendrauti... Man gera, kai galiu matyti žmogaus akis, nes jos - sielos veidrodis. Tad iki vakaro :)

Miela Padauzele, seniai mes bekalbejome... Vis masciau apie tave, kol tu "savo zinias tikrinai"...Nagi kokios priejau isvados, kad, mieloji, viskas bus gerai. Bet iki tol, turesi suprasti, kad greiciausiai dar seniau, buvai vienu ar kitu budu paveikta to "seimos draugo" - hipnotizuotojo. Taip beatodairiskai juo itikejai! Ir dar girto busenoje! Cia tave jis ir pagavo! Apraizge savo juodaja hipnoze! Juk tik pamastyk, kiek visko pradejo su tavimi darytis! As susidariau ta vaizda is tavo ivairiu pasisakymu ir kituose skyreliuose! Kad ir tas nutikimas su desimtmete mergaite, kuri tavo akivaizdoje isgyveno priepuoli..., kad ir suo tuo zmogumi, kuris is taves pereme bizni; na zinoma ir audringos diskusijos su Anastasieciais. Jauciu, lyg tu bandai issivaduoti is kokios tai gaubiancios tave skraistes, o ivykiai tik tirsteja... Matyt, sioje situacijoje turi stipriai padirbeti! Anastasija bala nuo tokiu ivykiu, zole aplink ja reaguoja! Pagalvok, kad tik su meile gali atsikratyti tamsiu jegu itakos!... Sarkazmas juk ne musu gimtoji kalba :!: :D Siunciu tau savo spinduleli ir meile! :D
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:? zinai, Loreta, visi mes pereinam per isbandymus, o ta mergaite atvede pas ja gydyti, nes jos tokia specialybe - ji psichologe, ir nuostabu, kad ji galejo jai padeti - neisizeisk, bet kazin ar tau tai pavyktu, nes Padauza ne veltui perejo per tuos isbandymus - ji taip igijo jegu padeti kitiems, ir tikrai to nebutu galejus padaryti, jei butu buvus tamsiuju jegu itakoj, kaip tu sakai, nes tamsa pries tamsa nekovoja.
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Šiaip mes per greiti vertinti kitą žmogų iš jo žodžių ir veino kito pasakojimo.

Prisipažinsiu, kad ir aš ant to "juodo" kabliuko užkibau su Žibute. Atsiprašau jos. :wink: :oops: Bet tikrai ne ji dėl to kalta, o mano pašonėje vienas tų tamsuliukų sėdintis (Padauža juk pasakojo, kad vaikai juos mato - ir angeliukus, ir juoduliukus...). Kai žmogus taip kaip aš sureaguoja, savo energijomis pamaitina tamsybes. Juokiasi kažkas, ploja rankytėmis. :? Išties mes visi esam geri (tik elgiamės ne visad taip :wink:) Bet va ima kažkas, pakursto ir įkandi žmogui nenorėdamas. Paskui stebiesi: kaip aš taip galėjau. :oops: Užtenka prarasti budrumą ir viskas...
Už tai Aurėjos taktą taip vertinu. :H

O žodžiai mūsų išties labai stiprūs.Tai tikrai geriau juos naudoti meilės, o ne pykčio, kandžiojimų skleidimui. :love:

O supratimas, apie kurį Padauža kalba... Na, niekad nemaniau, kad vienas kokis žmogus gali visą tiesą žinoti ir kad jo teisa be išimties visa kitam tiktų (nebent jis - Jėzus ar Sai Baba - bet čia jau mano tikėjimo reikalas :wink: ). Padaužai viena tiesa yra sava, man kita, Megre dar kita, Lazarevas savą tiesą turi, Markūnas irgi savą, darja dar savą ,Laimis irgi savą... Juk mes skirtingi. Ir tai nėra blogai. Išties geriau ieškoti bendrumų, o ne skirtumų. Kaip ten vienam iš Aurėjos perrašytų laiškų sakoma: kiekvienas savaip meldžiasi, bet tam pačiam gi Dievui. :)
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

Mieloji, juk kiekvienas zmogus, tai miniatiurine visata su visomis ziniomis ir visa tiesa!
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

...

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius.... Aš dabar taip darau :D

...
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 16:26, edited 2 times in total.
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

Miela Padauzele,
Na matai, pradedi skleistis kaip pumpurelis!
Psichologo darbas yra nepaprastai atsakingas ir... rizikingas. Kaip taisykle, dauguma ju kencia ir fiziskai ir dvasiskai; daznai sugriuva ju seimos. Tikriausiai esi pamasciusi kodel? Taigi vel ta pati minties jega, anksciau minetoji. Jeigu mes siek tiek silpnesni, negu zmogus, kuriam padedame, pastarojo mintis gali stipriai paveikti! Todel ir serga psichologai. Didziulis darbas!..
Linkiu tavo pacientams pasveikti pries izengiant i tavo kabineta! Juk ir tu turi atsigauti ir sukurti savo meiles erdve! Gal ne is karto tavo zemeje upelis suks ta turbina, kur elektra gamina, bet zeme tikrai bus! Ir linkiu, kad tavo pacientai atvazinetu pas tave, i tavo sukurta aplinka, kuri pades abipusiai isgyventi ir sustipreti!
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

Miela Padauzele,
tai moteriai, kuri turi maza vaikeli,ir kuri kreipesi i tave pagalbos, greiciausiai yra Pogimdymine depresija. Salaviju, avieciu ar dilgeliu arbatele tikrai pades!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

:wink: na, vien arbateliu cia tikrai neuzteks -zmogus turi keisti poziuri, ir tikrai nemanau, loreta, kad Padauza silpnesne uz savo pacientus - ji labai stiprus zmogus, nestovintis vietoje, dirbantis su savimi, o butent tokie ir gali kitiems padeti, o ne svaiciotojai apie geri ir grozi (vadinamieji dasingieji), o patys nieko nedarantys - ir visiskai su ja sutinku, kad isbandymai zmogu uzgrudina (aisku, jei nesulauzo) - pati ju gyvenime esu patyrusi ne viena ir ne du, pati save kaip koks Miunhauzenas nekart traukiau is duobes, ir galiu pasakyti aciu Dievuliui uz juos visus, nes butent tie skaudus isbandymai neleido uzmigti mano sielai ir verte eiti i prieki. O del to, kad psichologu seimos suyra - tai, mieloji, suyra ir daugybe ne psichologu seimu, Padauza yra einantis i prieki, norintis tobuleti zmogus, o jei jos vyras sustojo kelyje ir eme ja tempti atgal, tai cia geriausia iseitis ir yra - skirtis, nes ji jam ne pades, o priesingai - jis ja zemyn tempsis (beje, skirtis irgi reikia drasos - tam pasiryzta tik stiprios moterys).
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

...

:D Kiekvienas žmogus turi teisę atsiimti savo žodžius.... Aš dabar taip darau :D

...
Last edited by Uriel on Fri 02 10, 2006, 16:28, edited 1 time in total.
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

darja wrote::wink: na, vien arbateliu cia tikrai neuzteks -zmogus turi keisti poziuri, ir tikrai nemanau, loreta, kad Padauza silpnesne uz savo pacientus - ji labai stiprus zmogus, nestovintis vietoje, dirbantis su savimi, o butent tokie ir gali kitiems padeti, o ne svaiciotojai apie geri ir grozi (vadinamieji dasingieji), o patys nieko nedarantys - ir visiskai su ja sutinku, kad isbandymai zmogu uzgrudina (aisku, jei nesulauzo) - pati ju gyvenime esu patyrusi ne viena ir ne du, pati save kaip koks Miunhauzenas nekart traukiau is duobes, ir galiu pasakyti aciu Dievuliui uz juos visus, nes butent tie skaudus isbandymai neleido uzmigti mano sielai ir verte eiti i prieki. O del to, kad psichologu seimos suyra - tai, mieloji, suyra ir daugybe ne psichologu seimu, Padauza yra einantis i prieki, norintis tobuleti zmogus, o jei jos vyras sustojo kelyje ir eme ja tempti atgal, tai cia geriausia iseitis ir yra - skirtis, nes ji jam ne pades, o priesingai - jis ja zemyn tempsis (beje, skirtis irgi reikia drasos - tam pasiryzta tik stiprios moterys).
Miela Darja, Butent svajotojai apie geri ir grozi ir palaiko keturis kampus!
O augalai mums duoti Dievo, kad galetume ne tik maitintis, bet ir atstatyti balansa! Vieni gydo vienus negalavimus, kiti - kitus. Tokia ivairove!
Visi tie isbandymai ir gyvenimo pamokos yra tada gerai, kai po ju mes tampame dar geresniais zmonemis, o ne cinikais ir kitus neigiantys... :D Todel linkiu ir tau ir Padauzelei ( su kuria nebuvome anksciau pazistamos) kuo geriausiu svenciu ir kurybingu Ateinanciu Metu! :D
Uriel
Posts: 588
Joined: Sun 12 11, 2005, 15:23
Location: Vilnius

Post by Uriel »

[..............
Last edited by Uriel on Fri 12 30, 2005, 20:04, edited 1 time in total.
Post Reply