Vaidotai, jau reikia, jau reikia šitų žinių. Man tai jau dabar reikia. Jei kas dar ką naujo rasit, tai parašykite. Tebūnie gamta švari. (Kaune taip pat)

------------

Moderatorius: Visi tvarkytojai
Kol dar negyveni savoj sodyboj tai nera taip svarbu, bet asmeniskai man sunku susilaikyti nepaeksperimentavusVaidotas Špokauskas rašė:Argi taip svarbu jau šiandien atsisakyti visų šiuolaikinio gyvenimo sukurtų dalykų. Gal pirmiau iš tiesų reikia susikurti savo erdvę, o kol kas naudotis tuo, ką turime.
Kodas: Pasirinkti visus
Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
Į tą egiptietišką mišinį įėjo vilkdalgiai (kitaip dar vadinami irisais). Dabas šita gėlė auginama kaip dekoratyvinė kultūrinė, tačiau anksčiau augo kaip ajeras ar nendrės. Nors ir dabar Lietuvos balose pasitaiko savaime augančių irisų. Nežinau ar jie iš sodų "pabėgo" ar visada augo kaip laukiniai, reikės pasidomėti.Stas rašė:Senai sitoje temoje nekas nerase. Gal kad tema jau isspresta? Taciau uzkliuvau ja ir prisiminiau, kad neperseniausiai per radija girdejau jog Egipte surado dantu pastos recepta, kuri naudojo faraonai. Vienas is stomatologu, per ju didziuli, pasaulinio lygio suvaziavima pasake, jog yra padares ta misini ir isbandes ant saves. Jo teigimu VISIEMS Colgate ir pan. reiketu pasislepti.
Deja, as jokio patvirtinimo arba egipteciu misinio sudeties kol kas niekur neradau. Gal kas nors yra kazka girdejas?
Bandžiau su Ajurvedine pasta, taip pat su AMWAY pasta. Ten reklamuoja, kad joje nėra ambrazyvinių dalelyčių. O Colgeituose ir Blendameduose yra.sraige rašė:Man tos rusiškos neišvalo, dantys vis tiek lieka apsinešę, valausi tik porodontax. bet ir tai. . . nemėgstu to daryti jėga ir labai ilgai, kaip kas pataria suprantu, kad problema kitame lygyje, tai ir labai nesistengiu šveisti.