Moderatorius: Visi tvarkytojai
O paklauskit savęs, o koks dabar tas gimdymas šiais laikais? Ir koks mylėjimąsis?.. Ir kas tada rodiklis? Suaugusiųjų geismai?...kad vaikui ziureti i suaugusius nepatinka, tai ne rodiklis. Manai, gymdyma jam patiktu stebeti, pavyzdziui? Hm.Nelabai suprantu kodel mylejimasis neestetiskas atrodo? Kodel noretusi, kad labiau "pakyletai" butu?
Nemanau, Asta, kad tai prieštarauja Anastasijai. Jei dvaselės senos, jos tikrai matysis auroje, biolauke jau anksti labai prieš pradėjimą. Tai labai gamtiška. ...gimtiška.Asta rašė:pas moterį matosi visos "prisikabinusios "dvasios........tiek vaikų,kiek jai lemta pagimdyti....... (...) čia ne mano nuomonė-ji prieštarauja Anastasijai......
Basta, dėkoju... pritrūkau žodžių... kad Esi Žmogus.
Asta, ar bendravai su Padauža tiesiogiai?Taip..............Tikras pavyzdys-Padauza.........![]()
![]()
man atrodo dar ir megre knygose dar buvo rašyta, kad miegant, dvasia atsiskiria nuo kūno, ar bent turi tokią galimybę ir gyvena tada ne žemiškame, o dvasiniame lygmeny. Bet grįžę iš miego neprisimenam, ką veikėm ten. Taip pat aš įsivaizduoju ir tyrą seksą, kada kūnai dirba darbą, bet dvasios abi susilieja dvasiniam lygmeny ir ten kartu susitinka su savo vaiku ar kažkas tokio. Esmė ta, kad "grįžę" į žemę, jie neprisimena, nes svarbiausi dalykai vyko ne žemėje, bet kūnai po visko tampa labai pailsėję, nes netrukdomi egoistinių ar tingių norų atliko tai, ką turėjo daryt. Kaip ir miegant. Čia ne visai taip nusakiau, kaip įsivaizduoju, bet gal supratotIrute rašė:Netgi Anastasija, kažkodėl vaikų pradėjimo momentu iš Megre atima atmintį(na, gal ir ne ji pati atima, nežinau...), klausimas-kodėl?