Susipažinkime iš arčiau

Bendraminčių paieška įvairiose Lietuvos vietose, veikla

Moderators: Mdsts, Visi tvarkytojai

Pierre
Posts: 144
Joined: Sun 12 25, 2005, 4:11

Post by Pierre »

o ar as rasiau kad noriu susipazinti???

As tik isreiskiu savo nuomone,o kam idomu tai pasidalinu savo mintimis.

Beja norintiems su manim artimiau bendrauti yra duotas mano e-mail adresas.
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

:) vel pats sau priestarauji... :) :) tu ti neisizeisk :) Tiesiog labai svelnios pastabeles :)
Pierre
Posts: 144
Joined: Sun 12 25, 2005, 4:11

Post by Pierre »

O kuom as sau poriestarauju? :?

Beja as nesu toks izeidus kaip kiti.Mane izeist sunkiau nei isizeiost. :wink:
Rozyte
Posts: 167
Joined: Wed 08 25, 2004, 11:52
Location: Vilnius

Post by Rozyte »

Tyla tyla pazintys...
  • Code: Select all

    Skambanti siela - lyg varpelis - tyloje pasklinda po erdvę...
ixxe
Posts: 2
Joined: Wed 08 02, 2006, 17:01

Post by ixxe »

labis, noriu susidraugauti :) galit rasyt sms, bet tik grazius :) 869537986
langas i ateiti...
Irinna
Posts: 100
Joined: Wed 05 25, 2005, 9:04
Location: utena
Contact:

Post by Irinna »

Laba visiems! Jau gan ilgokai trinuosi šiam forume, (dabar atsiradusiam naujam forume esu.tiems.kam.esu.lt galit mane atpažint iš angeliwkes nicko.) bet kažkodėl tik dabar sumąsčiau, kad reiktų susipažint :) Esu Irina, iš tokio mielo Utenos miestelio, apie Anastasiją sužinojau iš savo rusų kalbos mokytojos( ir užtai jai esu be galo be krašto dėkinga (+) )

Kolkas mažai ką tegaliu nuveikt vardan savo idėjų, vardan meilės erdvės. Man tik 17metų ir apart svajojimo ir dalyvavimo čia, jūsų, t.y. mūsų visų forume :) ne ką ir padarau. Bet kaip ten sakoma - gera pradžia - pusė darbo :D

Tai va. Kelis kart buvau nuėjus i Kauno klubo susitikimus, pasivaidenau ten keletą kartų, o po to teko išvažiuot atgal į Uteną, tad nespėjau jūsų visų pažint, nors buvo ištikrųjų idomu tuose susitikimuose :lol:

Vis dar ieškau savo antros puselės, nors rodos kuo toliau tuo sunkiau bus ją atrasti šiam diiideliam pasauly, bet gi nieks ir nesakė kad bus lengva :mrgreen: Foto nežinau kaip įdėt, tad visų pirma kaip nors mane įsivaizduokit, o poto gal ir galėsit pasižiūrėt kiek buvot teisūs :D Ai tiesa, galit įeit į mano asmeninę svetainę, ten keletas nuotraukų dar užsiliko :wink:

Beje beskaitant forumą tiesiog savaime visada šypsena kyla, tiek teigiamų emocijų čia pilna :D džiaugiuosi kad vis daugiau bendraminčių imasi veiklos, kad svajoja, keičiasi savo neįkainojama patirtim :!: ak :mrgreen:

O dėl bendravimo, tikiuosi po metų įstot kur nors Vilniun universitetan ir tada jau aktyviai pradėt vaidentis vilniaus klube, xexe :H Gal tada ir susipažint bus paprasčiau :)
dykumu_vikingas
Posts: 4
Joined: Sun 10 08, 2006, 10:26
Location: Vakaru Lietuva

Post by dykumu_vikingas »

Sveiki senbuviai :)
As esu Evaldas man 27 metai, gimiau ir uzaugau suwalkijoj, ten ir mokslus isejau, vidurine mokykla ten baigiau, dar ir muzikos mokykla 8) Po vidurines metai poilsio ir po to studijos Lietuvos karo akademijoje. Dabar gyvenu zemaitijoj. Nes ten ir dirbu :) Esu vedes. Su zmona susilaukem dukrytes, jai dabar jau beveik 3 metukai.
Gyvenam dar nuomojamam bute ir ieskome sau sklypo kur galetume sukurti savo meiles erdve. Nes gamta man niekad nebuvo svetimas dalykas, gimiau ir uzaugau nuosavame tevu name, mazame miestelyje ir gamta tikrai jauciau visa savo esybe... Del to kiekviena savaitgali stengiames istrrukti i miska, su dviraciais, ir prabuti ten kuo ilgiau nuo ryto iki vakaro...
Na tiek apie save. Siuo metu jau baigiu perskaityt dar tik antra knyga, todel nepykit kad dar esu zalias :mrgreen: Zmona jau perskaite visas sesias knygas :) Bet viskas ka esu perskaites iki siol, man paliko labai dideli ispudi ir jausmu audra... Ypas netekau zado kaip V. Megre pasakojo savo susitikima su buvusiu rusu pulkininku. Ir situacija Lietuvoje yra tokia pat-visi i mus ziuri kaip i nusikaltelius ar valkataujancius sunis... Bet apie tai kita karta jei bus idomu.
Noretusi dalyvauti ir jusu rengiamuose susitikimuose, bet gyvenimas Taurageje tikrai yra ne privalumas didmiesciu atzvilgiu. Bet gal kai organizuosit susitikima, atvaziuosim visi trys prisistatyti :) Prizadam :)
Tai tiek ziniu siam kartui. Tikriausiai ir taip jau pavargot skaitydami 8)
Tiesiog noretume buti jusu klubo nariais o naudingi galetume buti tada kai isigysim sklypa ir kurdami savo meiles erdve padesim Lietuvai... Tikrai norim prisideti prie klubo veiklos...

Grazaus rudenelio visiems ir daug sypsenu :)

Su pagarba Lauryna
Vaida
Evaldas
...kas pasodino medį, tas niekada neišdrįs jo nulaužti...
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Sveiki, Lauryna Vaida Evaldai. Tauragiškių yra ir daugiau, reik paieškoti forume tema apie tai. Bet tai turbūt nelabai svarbu iš kur. Lietuvėlė nedidelė.

:)
JsT
Posts: 14
Joined: Mon 08 21, 2006, 22:37
Location: Chicago

Post by JsT »

Sveiki

Mano vardas Justinas man 21 givenu JAV, Cikagos priemiesti.
Esu perskaites 8 knygas ir viskuom tikiu ka raso.
Noriu giventi bendraminciu givenvietei, mano svajone yra ikurti 100 hektaru bendraminciu givenviete betkur Lietuvoje.
Labai patinka man elektronine muzika kaip House, Electro, Trance, Acid, ir vienas is mano hobiu yra DJ'ing. Man ta muzika padeda galvoti ir manau kad islavina prota kaip girdi daug visokiu garsiuku harmoniskai grojant.

Mano info ir nuotraukos pazintyse
http://www.pazintys.lt/main/details/vie ... _id=182051
Kestutis
Posts: 2
Joined: Fri 10 09, 2009, 16:30

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Kestutis »

:h: anastasijiečiai,
aš esu Kęstutis , senas Anastasijos gerbėjas ir pasekėjas.Turiu sukaupęs nemažai praktinės patirties , kuri būtų naudinga kuriantiems "giminės sodybas", kadangi pats daug ką išbandžiau praktiškai įgyvendinti. Buvau "užsidegęs" įdėja viską ko žmogui reikia pasigaminti pačiam. Tuo laikotarpiu buvau "užmiršęs" žodį "pirkti", taigi teko viskuom išmokti pasirūpinti pačiam , žodžiu atsisakiau mainų sistemos , be kurios šių laikų žmogus nepajėgia išgyventi. Visą dešimtmetį paaukojau tai įdėjai ir manau , kad pasiekiau neblogų rezultatų , taigi ,jei kam nors kiltų kokie klausimai su džiaugsmu padėsiu. Rašykite man :[email protected] arba skype kestutis670.
:love: :h:
Draseika
Posts: 2
Joined: Thu 12 31, 2009, 15:51
Location: Kaunas

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Draseika »

Sveiki bendraminčiai :)
Esu Jūratė, kaunietė, auginu du paauglius sūnus :H
Aš senai išgirdau apie Anastasiją, bet tik pernai subrendau knygoms apie ją ir jos idėjas. Kai pradėjau skaityti, labai norėjosi savo aplinkoje šaukti, kad visi išgirstų - skaičiau garsiai...: vyras pradėjo kurti eiles, nors knygų klausėsi nenoriai... sūnus užsigeidė groti pianinu, nors instrumentas nugrūstas į tolimą rūsio kampą... ilgai buvo neliečiamas...
Aš auginu įvairius žolynus vaistažoles ir prieskonines, nors tai mano senas hobis, bet dabar sąmoningai renkuosi ką prie ko sodinti, kad jie vieni kitiems padėtų, o man būtų mažiau rūpesčių prižiūrint. :) (ši idėja, kad augalai vieni kitus papildo ir augina ir nėr ko kištis į jų tarpusavio santykius žmogui, man labiausiai patinka, o vyresnius kaimynus glumina :no: :) )
Aš jau pabėgau iš miesto ir gyvenu kaime-soduose, nors ir ne 1ha sklype, bet savo mažą erdvę kuriu su meile.
Puoselėju svajonę sukurti giminės sodybą, pasistatyti "protigą" ekologišką namą, susilaukti dukters su vyru, kuris NORĖTŲ ne turėti, o sąmoningai pradėti, auginti ir auklėti vaikus.
Važinėju po Kauno apylinkes ir dairausi vaizdingos vietos savo sodybai :)
Jau sukaupiau nemažai informacijos iš asmeninės patirties, kaip nereikėtų elgtis statant ir įrenginėjant namą :) :h:
Esu girdėjusi : pirmą namą statai, kad sužinotum kaiptai daryti nereikia , antrą , kad parduotum, o trečią- kad jame pats gyventum :)
Malonu su JUMIS susipažinti , tikiuosi netrukus ir gyvai.
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Laimis »

Sveikinu prisijungus. Būtų gerai susipažinti. Labai norėčiau pabendrauti apie sąmoningą vaiko pradėjimą, auginimą ir auklėjimą. Pagaliau žmonės apie tai pradeda šnekėti. :)
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
Toltik
Posts: 580
Joined: Fri 10 28, 2005, 9:56
Location: Laisvės oazė
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Toltik »

Nu super tiesiog, dziaugiuosi kad prisijungete visi :), lauksiu susitikimo :)
Quetzal
Posts: 1
Joined: Wed 03 10, 2010, 17:33
Location: Kėdainiai
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Quetzal »

Sveiki,

Esmi Šarūnas iš Kėdainių, >20 m. Megrė idėjomis pradėjau domėtis visai neseniai, po vieno gero žmogaus rekomendacijos. Nors tiesą sakant tai nepasirodė man jokia naujovė, mintys apie ekologiškas, harmoningas bendraminčių gyvenvietes jau seniai buvo mano galvoje.

Nuo mažens augau prie miško, gerbiau Gamtą ir Motiną Žemynėlę. Niekaip nepavyko pritapti prie tos techokratinės civilizacijos ir lėkštų, nedvasingų žmonių. Pats kūnas tiesiog protestuoja ligomis ir depresijomis kai verčiamas tarnauti Sistemai. Gyvenime neradau jokių bendraminčių. Tai dabar labai džiugu, kai pamačiau kad dar daug išmintingų ir gerų žmonių yra Lietuvoj, išsislapstę tik visi :)

Jau daug metų svajoju apie galimybę gyventi gamtos apsuptyje, toli nuo civilizacijos chaoso, tobulėti dvasiškai, tiesa, kol kas nerandu galimybių kaip įgyvendinti troškimą.

Labai domiuosi dvasingumu, senaisiais tikėjimais (pats turiu originalių minčių kai ką sukurti), gamta, senovės kultūromis, kalbomis ir kt. Būtų šaunu rasti tokių žmonių, tarp kurių būtų galima jaustis savu, o ne kaip vilkų būryje :)
Religingam žmogui gamta niekada nėra tiktai „gamtiška“: ji visada kupina religinės prasmės.
Atene
Posts: 4
Joined: Sun 03 21, 2010, 15:32

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Atene »

Sveiki. Mano vardas Alisa. Auginu metukų amžiaus sūnų. Šiuo metu gyvenu Palangoje (motinystės atostogos)pas mamą, šiaip gyvenu ir dirbu Vilniuje.Neseniai perskaičiau V.Megrė knygas ir užsidegiau noru taip gyventi.
Labai apsidžiaugiau kai jus radau.
Labai patinka forumas, jaučiasi, kad čia daug šviesių žmonių, randu naudingos informacijos. Kai tik turiu laisvo laiko, skubu paskaitinėti diskusijas čia.
Tik dar nesusigaudau kaip yra su ekologinėmis gyvenvietėmis, ar jau susikūrėte? Ar dar galima prisijungti? Kaip manote ar pavyktų man vienai įkurti namus man ir mano vaikui? Kiek galų gale kainuoja įsikurti prie Vilniaus? Kaip suderinti tai su darbu?
Ech, kiek klausimų:), atleiskit, kad tiek daug klausiu, bet man reikia skubėti, nes vaikas auga, o ir aš pati jau Kristaus amžiaus:)
Labai svajoju gyventi ekologinėjė gyvenvietėje, tarp vienminčių, kur vyksta šventės ir apeigos, kur vaikai mokosi ir žaidžia apsupti gerumo ir gamtos, kur žmonės kuria ir tuo džiaugiasi.

džiaugiuosi už tuos, kurie jau ten - namuose.
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Laimis »

Sveikas Šarūnai. Gal kada Kaune būni, susitiktume paplepėt. :)
Atene wrote:Tik dar nesusigaudau kaip yra su ekologinėmis gyvenvietėmis, ar jau susikūrėte?
Prieš 6 metus pradėtos kurti gyvenvietės. Dabar jų gal 8-9. Kiekvienoje gyvenvietėje po 5-30 šeimų. Kiekvienoje gyvenvietėje yra jau po 2-3 žiemojančius. Kiti tik vasarinius namus suspėjo pasistatyti, treti tik prūdus išsikasti ir medelius pasisodinti. Kiekvienas juda savo greičiu.
Ar dar galima prisijungti? Kaip manote ar pavyktų man vienai įkurti namus man ir mano vaikui? Kiek galų gale kainuoja įsikurti prie Vilniaus? Kaip suderinti tai su darbu?
Kas kaip moka, tas taip kuriasi. Žiūrint kokie jūsų poreikiai ir kiek tas yra "prie Vilniaus". Pavyzdžiui, 40 km nuo Vilniaus yra žemės hektaras po 2000 litų. Namą galima pasistatyti už 10 000 litų. Tai va. Bet yra žmonių, kurie taip negali. Jiems reikia gero, modernaus namo. Tada reikia kokia 100 000 sumokėti už jį. Galima nusipirkti seną sodybą už 150 000 ar 200 000 ir persikelti iš karto gyventi ten. Čia jau jum spręsti ko norite ir kaip. Yra žemės prie Vilniaus kur kainuoja ir 50 000 už hektarą.

Pradžiai siūlyčiau sukontaktuoti su Toltik. Apsižiūrėti pas jį ir jei patiks, ten apsigyventi. Jei ten netiks, tai Toltik pasiūlys kur galima kitur ieškot. :)
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
Atene
Posts: 4
Joined: Sun 03 21, 2010, 15:32

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Atene »

Gerb.Laimi, ačiū už atsakymus.
Dar vienas klausimas - ar į klubą gali ateiti nauji, nepažįstami žmonės?
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Laimis »

Atene wrote:Dar vienas klausimas - ar į klubą gali ateiti nauji, nepažįstami žmonės?
Taip, be abejo. Visi klubai taip ir susikūrė, kad atėjo vis nauji ir nauji nepažįstami žmonės, kurie susipažino. Va taip ir atsirado klubai. Kaip gi kitaip? :)
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
Atene
Posts: 4
Joined: Sun 03 21, 2010, 15:32

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Atene »

Na, pradžioje, žinoma taip. Visi užsidegę idėjomis, pilni entuziazmo ir vilties.Šiuo metu, kaip suprantu, klubas jau "patyręs":), tai pamaniau gal kažkaip griežčiau atsirenkat žmones. Mačiau čia kažkur, kad net kyla konfliktų gyvenvietėse..liūdnas, bet nesunkiai prognozuojamas reiškinys. Nėra paprasta suderinti veiksmus, o juolab mintis. Kita vertus klubo žmones vienija informacija gauta iš to paties šaltinio, bet nebūtinai vienodai suvokiama ir tai yra įdomiausia - dalintis ir mainytis suvokimu.
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Re: Susipažinkime iš arčiau

Post by Laimis »

Na, kiek man teko matyti klubus įvairiuose miestuose, tai ten naujokai yra laukiami. Konfliktų buvo tarp žmonių ir dabar yra, bet nepastebėjau, kad tai kažkaip įtakotų naujokų priėmimą. Manau viskas po senovei ir naujokai laukiami.
Naujas forumas praktikams
http://esu.tiems.kam.esu.lt
Post Reply