Geros nuotaikos receptai

Įvairūs forumiečių patarimai. Pasidalinkime patirtimi. Čia klausiama patarimo

Moderators: Gluosnė, Visi tvarkytojai

Nida
Posts: 11
Joined: Mon 05 08, 2006, 13:46
Location: Kaunas

Post by Nida »

Kiekviena nauja diena suteikia galimybe mums padaryti ja tokia, kokia norime...jei vakar buvo liudna, lai viskas dingsta su nakties tamsa...Siandien prasidejo nauja diena, su nauju saules patekejimu. Nusisypsokim SAU. mylekim save...ir viskas aplinkui atrodys kitaip...
"...Žmogus gali kurti ir tobulinti pasaulį savo minčių galia..."
Gela
Posts: 4
Joined: Sun 04 15, 2007, 9:44

Post by Gela »

Na, tai vis dėlto kokie tie patikimi geros nuotaikos receptai? Aiškūs, konkretūs, ūkiški, visiems kasdien prieinami, nereikalaujantys didelių sąnaudų. Taip ir neradau tokių. O reikia jų, nors tu ką. Iš kur sužinoti? Daugiau žinau apie antidepresantus (turbūt kokius 3 pavadinimus) negu apie geros nuotaikos gavimo būdus. Ir niekas tiesiai šviesiai neparašo. Pavydi ar nežino? :oops:
Dobė
Posts: 675
Joined: Mon 09 26, 2005, 8:58
Location: Vilnius

Post by Dobė »

geros nuotaikos receptai labai individualus dalykas - pasiūlyti žinoma galima daug ką, bet kas tiks būtent tau, ko reikia konkrečiam žmogui, geriausiai turi žinoti tik jis pats. sutinku su nuomone, kad nuotaika - valdomas, nuo mūsų priklausantis dalykas, kaip ir sveikata ir kitkas. na bet siūlau universalius pratimus, kuriuos darant kasdien galima pataisyti sveikatą, išlikti žvaliam ir jaunatviškam - o tai labai susiję su gera nuotaika :D

http://pratimai.tai.lt/
http://www.vaiva.lt/index.php?option=co ... &Itemid=71

beje, siūlau atidžiai paskaityti abi nuorodas. nors rašoma, kad kiekvieną pratimą reikia padaryti 21 kartą, tačiau pradžioje užtenka daryti po tris kartus, kas savaitę didinant 2 kartais kol bus pasiektas 21 kartas. taisyklingas kvėpavimas taip pat svarbus :!:

beje, gal tu gruzinas, kad tavo toks vardas "Gela"? :wink: :P
Gela
Posts: 4
Joined: Sun 04 15, 2007, 9:44

Post by Gela »

Turbūt tie tibetiški pratimai labai veiksmingi, kai juos pradedi daryti būdamas geros nuotaikos ir su dideliu entuziazmu. Ir, žinoma, jeigu pabaigi daryti. Taigi ačiū už nuorodą, bus įdomu pabaigti žiūrėti, o gal ir taikyti, kas žino. Sakoma, net ir kates kai kam retkarčiais pavyksta išdresuoti. Na, bet sutikim, kai žmogus blogos nuotaikos( kaip, pavyzdžiui, aš vakar), jis vargu ar pajėgs iškart pralinksmėti šiais būdais.
Gela
Posts: 4
Joined: Sun 04 15, 2007, 9:44

Post by Gela »

Tarp kitko, aš ne gruzinas, nors jei labai labai reikėtų galėčiau pabandyti buti. Galiu gruziniškai pasisveikinti: Kamardžioba genocvali bičio.
Dobė
Posts: 675
Joined: Mon 09 26, 2005, 8:58
Location: Vilnius

Post by Dobė »

Gela wrote:Tarp kitko, aš ne gruzinas, nors jei labai labai reikėtų galėčiau pabandyti buti. Galiu gruziniškai pasisveikinti: Kamardžioba genocvali bičio.
:lol: - už pirmus du žodžius ir aš garantuoju, o kas tas "bičio", čia jau turbūt lietuviškai :wink: :D na gruzinų kalbos aš nemoku, tai gali naudotis :mrgreen:

o bloga nuotaika irgi reikalinga - kaip tada žinotum, kas yra gera nuotaika :)
Post Reply