Ir siaip graziai mastai ..
man patika

Moderatorius: Visi tvarkytojai
O varge... Juk viską reikia daryti su protu ir meile... Tada nebus nei vėžio, nei aids, nei triperio, nei nėščių paauglių. Seksas yra natūrali mūsų gyvenimo dalis, ir tiesą pasakius, žmonės besibjaurintys juo, mane truputį šiurpina.Basta rašė:na, del sekso, tai uztenka i save paziureti is salies, isivaizduojant, kaip tu smaginies, ir, manau, jei dar neesi "pagedes", tai pasidarys slykstoka ir bjauru....be to, siuo metu sexas labai liaupsinamas, atseit, jis net sveika- ne velnio! tik paanalizuokim aplinka: nuo ko prostatos susirgimai, gimdos, gimdos kaklelio vežys?visokios venerines ligos, aids, triperiai...
Kaip diena aišku, jog problemos tarp žmonių atsiranda dėl pačių žmonių, dėl jų mastymo ar elgsenos, bet ne dėl sekso. Tad Tavo aprašytu atveju, žmonės visų pirma turėtų kreiptis pas psichologus, jei jų santykiai išsirutuliavo iki tokio, jog kažkas kažkam atsiduoda iš baimės, nenoro įskaudinti ir panašiai. Ir jei jau lovoje atsiranda tokie dalykai, reiškia iki tol tarp žmonių santykių buvo tiek problemų ir „n“ kitų priežasčių, kurie privedė iki tokios elgsenos, kuri atsiliepia lovoje. Aš siūlau tau pagalvoti apie kitokį atvejį, apie santykių pradžią ir norą patirti artumą ir taip pat per lovą. Tikri santykiai, meilė, neprasideda iš baimės ar nenoro įskaudinti, tai būtų nesąmonė arba tokie santykiai būna žiauriai neilgalaikiai. Tad jei tarp žmonių atsirado kažkoks jausmas, trauka, meilė, seksas yra vienas iš nuostabiausiu būdų patirti meilės jausmą. Ir praktiškai visos poros, aišku tarp kuriu užsidegė jausmų liepsnelė, tai patiria. Nežmonišką trauką ir jausmų antplūdį kai tuo užsiima, seksas tai pasikeitimas meilės energija ir turbūt žemėje nėra stipresnio būdo tai patirti. Aišku noriu pabrėžti, jog tai turi būti jausmas, nekalbu vien apie fizinį pasitenkinimą, tai tikrai nesąmonė, bet seksas iš meilės yra nuostabu!Ramuma rašė: Kiek pastebiu, neretai lytinius santykius tarp vyro ir žmonos sąlygoja baimė, kitaip tariant, vienas iš sutuoktinių atsiduoda kitam, kad nebūt įskaudintas, ar kad antroji puselė nenuklystų kur nereikia. Tačiau dažniausiai tai tik ir paskatina neištikimybes. Mano manymu todėl, jog žmona atsiduodama savo mylimam iš geismo, jam ir savo esamiems bei būsimiems vaikučiams taip suteikia didelės kančios.
Deja, mano patirtis sako man ką kitą. ;( Taip sutinku, jog kuo sunkiau pasiekiama, tuo stipriau mes norim, bet. Kalbėkime apie žmogų kaip apie trejybę susidedančia iš kūno, proto ir sielos. Tad šis atvejis yra proto noras, akys mato, vyras nori, užsiciklina tame nore, todėl nori vis labiau ir labiau. Tokiu atveju lengviausias būdas sunaikinti geidulį yra atsiduoti. Kai tik vyras gauna tai ką nori ir tavo aprašytu atveju, geidulis ne tai, kad atsiranda ir tęsiasi savaitėmis, o atvirkščiai – DINGSTA sekančia akimirka, kai vyras pasiekia tai ką nori. Patikėk manimi, bet kuris vyras turintis žmoną ir praėjęs su ja visas santykių stadijas, nuo meilės iki neapykantos, abejingumo ir neištikimybės Tau tai patvirtins. Būtent todėl ir einama į šoną, todėl kad tam tikram žmogui geidulis praeina, o ne kaip tu rašai - atsiranda. Dingo su vienu žmogumi, einu ieškoti pas kitą, nes žmogus jaučia ir pasąmonėje žino kas yra seksas, todėl ir ieško artumo, ieško vis daugiau, ieško to meilės jausmo, ieško kol neranda arba neranda niekada, nes vadovaujasi protu. O kai vadovaujasi protu, o ne jausmais, pasitenkinęs, po sekso atsisuki į sieną ir apie jokį geidulį kalbos net neeina.Viskas labai paprasta. Mes, vyrai, esame tokie, kad mums kas sunkiau pasiekiama, to norime vis stipriau ir nuoširdžiau. Kai žmona atsiduoda vyrui savo iš noro patirti artumo jausmą, jam sukela geidulius, kurie nenurimsta net po keletos dienų ar net savaičių. Apie tai rašė ir Batuotasai Katinėlis. Tie geiduliai- tai mintys, apie norą pajusti pasitenkinimą panyrant į save. O kada panyrama į save, būna, nebematome ir mylimo žmogaus, o tik tai ka šalia. Va, ir prasideda taip neištikimybės.
Bet kuriuo atveju priežastis ne seksas, o tai kad, jei atsirado tarp žmonių tokie santykiai, tai tik dėl vienos priežasties, MEILĖS jau nebėra. Ir išeis vyras pas kitą arba net ne pas kitą, ne dėl to, kad žmona su juo pasimylėjo, o dėl to kad nėra jausmų. Aišku tokiu atveju pasimylėjimas sumažina geidulį, sumažina aistrą ir eina vyrukas ieškoti visą tai į šoną, nes pasąmonė žino, bet tame šone nesuranda ir niekada nesuras, atsiras dar daugiau šonų ir panašiai. Kokie bebūtų mano santykiai su žmona, bet viduje vis tiek liko prisiminimai, meilės, artumo ir „šone“, kai patenkindavau vien tik savo protą ir norą turėti, nepatirdavau ne puses tokio malonumo, koki patyrių su žmoną, net tiesiog „prisimindamas“ kokie santykiai buvo anksčiau. Ir taip pasakysiu ne aš vienas, bet kuris vyras Tau pasakys tą patį, su kitą moterimi NIEKADA nepatirsi tokio malonumo kokį gali patirti su žmoną ir ne vienas vyras man taip sakė. Nebent su kita moterimi atsiranda meilė ir jausmai, visa kita tėra psichologinių problemų atspindžiai, noriu turėti ir viskas. Ar tai nuodėmė? Manau ne, manau, kad ieškojimas meilės nėra nuodėmė ir jei meilė atsirado su kitu žmogumi, geisti kito nėra nuodėmė, nuodėmė yra psichologinis nusistatymas turėti, pasitenkinti arba būti aukščiau ir tokiai priemonei pasitelkti seksą, štai yra nuodėmė, bet net tokiu atveju Dievas nebaus, nes pats žmogus save nubaudžia, nes sekso reikia vis daugiau ir kuo daugiau jis gauna sekso, tuo mažiau patyria malonumo, o tai yra didžiausia kančia, ko jis nori labiausiai, jis nuo to sparčiausiai tolsta.Žinoma, čia ir vyrai labai prisideda, valdingumu galbūt, ar dar kuo nors. Svarbiausia tai, kad atėjus sunkiam metui į šeimą, mylimas vyras gali nuo žmonos nusisukti, jei jie kartu prieš tai siekė kūniškų smagybių. Vyras šio pasitenkinimo jausmo ieškos, ar televizijos ekrane, ar gatvėje. Tai puikiausias daigelis nusikalsti savo žmonai, kad ir mintimis. O ar galite patvirtinti, kad jūs vyras buvo visad jums ištikimas, tiek siela, tiek mintimis? Aš galiu pasakyti tik tiek, kad nebuvo, ir ne kartelį mylimojo mintys klydo į šalį, kad ir link susikurto idealo, kada žmona patapdavo nebemiela.
Kaip Naujajame Testamente parašyta: kas bent mintimis geis svetimos moters ar svetimo vyro, jau bus nuodemėje. O gyventi darnoje užsiimant lytiniais santykiais įmanoma tik tokiu atveju, jei šeima, vyras ir žmona atsiskirtų nuo aplinkos, nebeįsileistų į gyvenimus savo svetimų žmonių, tam ir sodyba nepadėtų.
Iš tikrųjų turbūt manyti jog seksas iš Meilės yra blogai ir pats sekso neigimas, sekso, kaip Dievo sukurtos galimybės patirti artumo jausmą yra žymiai tiesesnis kelias į susirgimą. Nes atsidavimas iš meilės, o ne savo norų pasitenkinimas, negali sukelti blogos emocijos ir šlykštulio, o atvirkščiai, sukelia didžiuli palaimos jausmą ir aš į save, besimylinti iš meilės, su nuostabia mylima moterimi, galėčiau žiūrėti ir žiūrėti, kaip turbūt ir Dievas, o kas jam belieka, tik stebėti mus ir jam žymiai maloniau seksas iš meilės, nei aplamai sekso neigimas. Nekalbam apie iškreiptus dalykus, ištvirkavimus ir panašiai. Negali sukelti neigiamu emocijų seksas su mylimu žmogumi, nors užmušk.Bastute, vyrui taip pažvelgti iš šalies tikrai nepavyktų, nebent jis būtų atsiskyrėlis ir plakdintų ištisai save mantromis.
Mano manymu, šeimos vyrui neberūpės tokios nesąmonės tada, kai jūs, moterys, šeimos sielos, susiimsite ir padėsite savo mylimiesiems... Neveltui Megre rašė, kad moterys gali išgelbėti žmoniją. Ir vyrai prisidėtų labai, tik pirma...
Ramuma rašė:Oi, moterys...
Net nejauku apie tai man rašyti. Parašysiu kartelį ir viskas. Pasidalinsiu mintimis, tik nepeikite labai.
Kiek pastebiu, neretai lytinius santykius tarp vyro ir žmonos sąlygoja baimė, kitaip tariant, vienas iš sutuoktinių atsiduoda kitam, kad nebūt įskaudintas, ar kad antroji puselė nenuklystų kur nereikia. Tačiau dažniausiai tai tik ir paskatina neištikimybes. Mano manymu todėl, jog žmona atsiduodama savo mylimam iš geismo, jam ir savo esamiems bei būsimiems vaikučiams taip suteikia didelės kančios.
Viskas labai paprasta. Mes, vyrai, esame tokie, kad mums kas sunkiau pasiekiama, to norime vis stipriau ir nuoširdžiau. Kai žmona atsiduoda vyrui savo iš noro patirti artumo jausmą, jam sukela geidulius, kurie nenurimsta net po keletos dienų ar net savaičių. Apie tai rašė ir Batuotasai Katinėlis. Tie geiduliai- tai mintys, apie norą pajusti pasitenkinimą panyrant į save. O kada panyrama į save, būna, nebematome ir mylimo žmogaus, o tik tai ka šalia. Va, ir prasideda taip neištikimybės. Žinoma, čia ir vyrai labai prisideda, valdingumu galbūt, ar dar kuo nors. Svarbiausia tai, kad atėjus sunkiam metui į šeimą, mylimas vyras gali nuo žmonos nusisukti, jei jie kartu prieš tai siekė kūniškų smagybių. Vyras šio pasitenkinimo jausmo ieškos, ar televizijos ekrane, ar gatvėje. Tai puikiausias daigelis nusikalsti savo žmonai, kad ir mintimis. O ar galite patvirtinti, kad jūs vyras buvo visad jums ištikimas, tiek siela, tiek mintimis? Aš galiu pasakyti tik tiek, kad nebuvo, ir ne kartelį mylimojo mintys klydo į šalį, kad ir link susikurto idealo, kada žmona patapdavo nebemiela.
Kaip Naujajame Testamente parašyta: kas bent mintimis geis svetimos moters ar svetimo vyro, jau bus nuodemėje. O gyventi darnoje užsiimant lytiniais santykiais įmanoma tik tokiu atveju, jei šeima, vyras ir žmona atsiskirtų nuo aplinkos, nebeįsileistų į gyvenimus savo svetimų žmonių, tam ir sodyba nepadėtų.
Bastute, vyrui taip pažvelgti iš šalies tikrai nepavyktų, nebent jis būtų atsiskyrėlis ir plakdintų ištisai save mantromis.
Mano manymu, šeimos vyrui neberūpės tokios nesąmonės tada, kai jūs, moterys, šeimos sielos, susiimsite ir padėsite savo mylimiesiems... Neveltui Megre rašė, kad moterys gali išgelbėti žmoniją. Ir vyrai prisidėtų labai, tik pirma...
Laiminga šeima ne baimės pamatu kuriama, kad ir užslėptos, o Meilės nuoširdžios...
Su Kalėdomis ir Laimės linkiu Šeimose!
Ir į pasisakymus nebūtna didelio dėmesio skirti, seksopatologas juk nesu, ar kaip ten jie vadinasi...
Nelenelen, aš jaučiuosi labai panašiai ir Tu labai tiksliai parašei, būtent – „įkalina“. Ir man šis jausmas labai keistas, t.y. keista jaustis taip ČIA, nors ir ne tik čia, daugelyje panašiu vietų randu požymių, kad vienas fanatizmas, pakeičiamas kitu ir viskas, ir labai retai žmonės kalba nuo savęs, bet dažnai kalba kitų primetamomis mintimis?! Man dvasinis tobulėjimas asocijuojasi su laisvumu ir sąmoningumu, su pasaulio ir jausmu pripažinimu, su realaus pasaulio pripažinimu, o ne atvirkščiai. Tiesa sakant aš visą laiką nustembu susidūręs su panašiomis problemomis, nesugebėjimu atsiverti pasauliui, nesugebėjimu pačiam mastyti ir daryti iš to išvadas apie pasaulį ir tokį nesugebėjimą pridengti kitų mintimis, „dvasingumu“, „protingumu“ ir panašiai. Na stebėsiu kas bus toliau.helenelen rašė:Būtent, Karsavi, tu teisus. Kartais kai skaitau atsiliepimus šiame forume, man ima atrodyti, kad žmonės gana smarkiai įkalino savo mintis, nes kažkada jiems buvo pasakyta, kad lytiniai santykiai yra blogai, ir jie tuo nuoširdžiai patikėjo. ir kitose srityse jų mąstymas gal ir laisvas, bet čia jie dar turi kažkokių tabu, jie vis dar prisibijo jausti ir matyti širdimi.
![]()
tegul būna viskas iš meilės.
jasmin rašė:Bet su seksualumu yra susiję daugelis dalykų, kas nėra natūralu. Pavyzdžiui, kontracepcija nėra natūralu, jei jau kalbam apie natūralumą.Ar nėra taip, kad kas mums patinka, tą sakom: "čia natūralu", o kai rezultatas nepatinka, sakom "mes žmonės, mes aukščiau už "natūralumą".
Labai įdomu būtų laisvės šalininkų (tik gerąja prasme taip sakau, nes reikia kažkaip įvardinti) požiūris į šiuos reikalus.
Jeigu pažiūrėtume, tai seksualumo tema turbūt populiariausia visuose forumuose, diskusijose, žmonėms nuolat iškyla šis klausimas ir manau, kad ši diskusija kaip ir be ateities, nes nieko ja negalima nuspręsti, tik pasidalinti tuo, ką patys supratom ar knygutėse perskaitėm. Įdomiausia tai, aišku, pačių žmonių supratimas, bet ir pasidalijimas juo kaip ir neturi prasmės, nes jei tu to nepajautei kaip aš, tai kitam žmogui tai bus tik žodžiai. Aišku, galima šiaip pašnekėt...
Beje, kas kalbate apie laisvę, tai ar praktikoje iš tikrųjų pavyksta tai įgyvendinti ir realybė atitinka jūsų žodžius ar lūkesčius.
Nemanau, kad dėl to, kad tai tabu.helenelen rašė:O seksualumo tema dažnai populiari būna, domėtis skatina tai, kad tai vis dar yra tabu..
jasmin, ką turėjai galvoje šnekėdama apie laisvę?
Pralinksminai.jasmin rašė:Na, tiesiog paprastai paklausiau, ar realybė atitinka lūkesčius. Gražiai kalbate apie mylėjimąsi, tai ir pasidomėjau, ar ir gyvenime yra taip.