Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Moderator: Visi tvarkytojai

Post Reply
Filosofas
Posts: 27
Joined: Tue 05 22, 2007, 17:49

Post by Filosofas »

Toltik wrote:Janius Kalns paminėjo, kad turi info 70-čiai knygų ir kai jas visas išleis, tai visi žmonės turės visą informaciją ir jau tada galės pradėti kurti savo sodybas, o kolkas sakė nerek skubėti, kad ne duok dieve klaidų nepadarytume, bo jo žodžiais gali šešėlis tavo medžio baisią žalą daryti užstodamas saulę ir barstydamas žiedlapius. Janis daug šnekėjo, aiškino, kad viską galima suvokti protu ir tam būtent ir rek 70 knygučių.
Tik įdomu kada gyvensime žmonės jeigu lauksime kol vienas protingas parašys kaip viskas čia pas msu sukasi visatoje.. Kas bebūtų keista, tiek daug žinantis žmogus, nusišypsojo savo lekcijos metu gal tik kartą ir tai ciniškai...
Jis šnekėjo ir apie intuiciją, apie tai kad galima ja vadovautis, bet kai męs bandėm jam tą patį pasakyti, kažko tai jis nelaba suprato intuicijos jis nepriskiria jausmui, intuiciją jis bando išlaušti iš intelekto..
O šiaip tai viskas normaliai.. Nuvažiavo Janius su žmona į Vokietiją į parodą jos pavaikslų. Palinkėjom gero kelio ir kūribinių džiaugsmų.
;)
Vaje! 70 knygu? tai kad keik zinau pakolkas tik viena yra isleista :) idomu kiek man bus metu kai isleis pvz 35 :) Nors siaip butu galima viena labai didelia isleisti, bet tada gali leidyklos neapsimti spausdint

Na bet kokiu atveju jo knyga tikrai iskirtine tad manau verta palaukt

Beje gal paminejo (bent jau apytiksliai) kada planuoja antra knyga isleisti?
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Image

Sveiki!

Birželio 2 d. dienraštyje "Klaipėda" paskelbtas Redos Baltinaitės straipsnis apie mūsų bendraminčius iš Klaipėdos kurie kuria Lamsodžio kaimą 40 kilometrų nuo Klaipėdos. Straipsnį paskelbė tiek naujienų svetainė www.delfi.lt, tiek Lietuvos radijo ir televizijos svetainė www.lrt.lt. Straipsnį galite perskaityti paspaudę nuorodą http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=13400072 Sutrumpintas straipsnis skelbiamas Lietuvos radijo ir televizijos svetainėje - http://www.lrt.lt/news.php?strid=5082&id=3797698
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Image

Sveiki! Dienraštis "Lietuvos rytas" birželio 20 d. išspausdino straipsnį apie mus - žmones, kuriuos įkvėpė ir apjungė šviesi V. Megre knygose išdėstyta svajonė. Šįkart rašoma apie Prano ir Aurelijos sodybą. Straipsnio pavadinimas - "Vyras išmoko priimti gimdymą". Pelną nešanti įmonė, geras butas mieste, aprūpinta šeima... Kas taip puikiai gyvenančius žmones gali išvaryti į kaimo gūdumą, į sodybą, kuri labiau primena sąvartyną? Ten, kur, norint viską gražiai sutvarkyti, reikia dirbti nuo aušros iki sutemos. Juk galėtum mieste, grįžęs namo po darbo, įsijungti televizorių, pasiimti vyno taurę ir apie nieką daugiau negalvoti. Pasirodo, ne visiems toks gyvenimas yra priimtinas. Atsiranda vis daugiau žmonių, kurie, palikę miestietišką buitį, traukia į atokiausius Lietuvos kaimus, kur daugiau žalumos ir mažiau civilizacijos. Ko? Atrasti dvasios ramybę, rašo "Lietuvos ryto" žurnalistė Rūta Liberienė.

Visą straipsnį galima perskaityti paspaudus nuorodą - http://lrytas.lt/?id=11822869301181302581&view=4
batuotas katinas
Posts: 157
Joined: Mon 01 22, 2007, 17:43

Post by batuotas katinas »

Na na... maunat ten kur mažiau civilizacijos? Visgi galutionis rezultatas bus tenais sukurta civilizacija. Geriau kurtis prie civilizacijos nusiaubtų vietų ir ten kurti grožį.
Dobė
Posts: 675
Joined: Mon 09 26, 2005, 8:58
Location: Vilnius

Post by Dobė »

yra racijos 8)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Sveiki :) Mūsų svetainės naujienose Vygintė paskelbė:

S u s i t i k i m a s Ž I N Y Č I O S ž e m ė j e

Sveiki!
Kviečiame š. m. liepos 14 d. 12 val. į Vilniaus raj. Melkio km. esančią "Žinyčios" žemę!
Susitiksime savaitei, kad pasidalintume vieni su kitais, ką turime geriausia. Mokinsimės meno gyventi darnoje su gamta ir šalia esančiais žmonėmis. Stebėsime aplinką, žaisime, juoksimės, kursime. Vakarais vyks teminės vakaronės prie laužo. Dainuosime lietuvių liaudies dainas, grosime įv. instrumentais, šoksime…

Su savim turėti:
Palapinę, miegmaišį, čiužinį, higienos priemones, indų ir stalo įrankių, priemones nuo uodų ir kt. (savo nuožiūra). Pirmai dienai atsivežti maisto. Kitomis dienomis susidėsime pinigus ir, nusipirkę produktų, valgyti gaminsimės vietoje.


O liepos 22 d. švęsime Ž E M Ė S Š V E N T Ę!
Visus maloniai kviečiame atvykti ir pabūti kartu.


Tel. kontaktams: Vygintė 868735917 – visais iškilusiais klausimais maloniai prašome kreiptis

Informacija kaip atvykti:

Image

Image
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Image

Sveiki, jūsų dėmesiui Lietuvos Respublikos Premjero Gedimino Kirkilo atsakymas į klausimą susijusį su mumis liepos 16 d. vykusioje internetinėje naujienų portalo www.delfi.lt konferencijoje:

Reda:
Gerb. Premjere,
Kokia Jūsų nuomonė apie žmones, kurie "bėga" iš miesto į kaimą, kur įkuria bendruomenes (puoseleja amatus, senoves lietuviu kultura, ikuria netradicines mokyklas, kur vaikai auklejami be prievartos), taip pat daroma dėl to, kad stengiamasi nesitaikstyti esamai griaunanciai sistemai?

G.Kirkilas:
Jei žmonės priima sprendimą dirbti žemės ūkyje, yra gerai. O jei prisidės prie senų tradicijų išsaugojimo, dar geriau.

Visą internetinę konferenciją galite rasti paspaudę nuorodą - http://conference.delfi.lt/index.php?lo ... =88&q_ptr=
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Ž E M Ė S D I E N O S Š V E N T Ė!

D ė m e s i o!
Visus Lietuvos geros valios žmones kviečiame į Žemės dienos šventę!
Ji prasidės liepos 20d. (penktadienio) vakare ir tęsis iki 22d. (sekmadienio) 17val.
A t s i v e ž k i t e:
- Gerą nuotaiką, gražius ketinimus, gausius palinkėjimus, sveikas šypsenas;
- Maisto sau ir draugams, stalo įrankius, palapinę ir miegmaišį, apsaugą nuo uodų;
- Dosnumą – nuo 5Lt iki …
Pasipuoškite, kad galėtume pasigrožėti vieni kitais.
N u m a t o m a:
- Žemės dovanų stalas (patiekalai, ragavimas, pripažinimas);
- Mugė (mūsų kūrybos gaminiai);
- Individualūs bei šeimyniniai pasirodymai (šokis, daina, inscenizacija, humoras...)
- Pokalbiai: “Šeima, tauta, valstybė – mūsų namai”, “Etika, kultūra, sveikata” ir kt. temos
- Gyvenimas ČIA ir DABAR (ateities formavimas, dalinimasis patirtimi, mokymasis).
Kviečiame prisidėti savo nuomonėmis, pasiūlymais, darbais!

V i e t a:
Vilniaus raj., Melkio km., ŽINYČIOS žemė.
Žemėlapiai ir kita papildoma informacija pridedama apačioje.

Tel. kontaktams: Vygintė 868735917



Iš Vilniaus važiuoti Molėtų plentu. Už Žaldokynės prie kavinės ”Vėjas” sukti į kairę (Paberžės kryptis) ir važiuoti iki Pikeliškių. Toliau, pasukus kairėn į 108 kelią Maišiagalos kryptim, dar pavažiuoti apie 4 km. Pravažiavus dešinėje autobusų stotelę, ties transformatorine sukti į žvyrkelį (dešinėje pusėje). Juo važiuoti apie 500 m, kol dešinėje tolumoje išvysite stovyklavietę.

Tiems, kas planuoja važiuoti visuomeniniu transportu: nuo stotelės "Pramogų arena" Baltupių pusėje (buvusi stotelė "Kuro aparatūra") 12.50 ir 17.30 važiuoja autobusas "Maišiagala - Vilnius". Važiuoti apie 40 min. Išlipti Melkio stotelėje.

Image

Image
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Post by Uosis »

Jaunoji Violeta iš Sukinių gyvenvietės (Ukmergės r. 70 km nuo Vilniaus, 70 km nuo Kauno) praneša: šį šeštadienį ir sekmadienį (rugpjūčio 4-5 d.) Sukinių gyvenvietėje vyksta šiaudinio namelio pamatų statymo šventė. Kviečiu visus norinčius prisidėti ir įgyti patirties :) Su savimi praverstų turėti palapinę, miegmaišį bei maistą, o jei savo kastuvą ir kirvį turėtumėt būtų išvis puiku :) Tel. 8 604 05299.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Vardynos!

Image

V. Megre knygų skaitytojų ir mylėtojų klube „Skambantys kedrai“ Kaune gimė kūdikis – Asociacija „Gyvųjų sodybų bendruomenė“. Džiaugiasi Visata, laiminga žmonija. Kviečiame į vardynas 2008 metų kovo 30 d. (sekmadienį) nuo 11-tos iki 17-tos valandos Vyturio vidurinėje mokykloje (salėje II a.) Taikos pr. 51, Kaunas.
Kviečiame ne tik „anastasiečius“ iš visų klubų, o ir visus geros valios žmones tiek iš Kauno, tiek iš visos Lietuvos bei kitų kraštų.
Šventės metu: klubo gyvenimo bei ateities svajonių pristatymas, koncertas žaidimai, šokiai, prisistatymai, dalijimasis patirtimi, kūryba, dirbiniai, sėklos, augalai, prieskoniai, arbatos..., margučių paroda.
16 val. susipažinimas su konkrečiais bendruomenės planais pavasario – vasaros – rudens – žiemos laikotarpiui ir bendros veiklos aptarimas bei kontaktų su norinčiais bendradarbiauti suderinimas. Vaišės suneštinės. Jei prisidėsite prie kūdikio kraitelio, būsime dėkingi.

Su meile!
Rengėjai

Kontaktiniai telefonai: Margarita 8 600 95543, Aurika 8 686 01043, Milena 8 652 60085, Artūras 8 600 84847
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Parodoje ekoRESTA2008 pristatoma statyba iš presuotų šiaudų

Lietuvos parodų centras LITEXPO jau 15-ąjį kartą organizuoja Tarptautinę statybos ir remonto parodą RESTA. RESTA 2008 iškelia naują akcentą – ekologišką, aplinkai draugišką, energiją tausojančią statybą.

Šiaudinių namų statytojų asociacija kartu su Atsinaujinančios energijos informacijos konsultaciniu centru organizuoja seminarą Statybos iš presuotų šiaudų galimybės ir perspektyvos Lietuvoje, kuris vyks balandžio 26 d. (šeštadienį) 13:00–16:30 val. 5.1 LITEXPO konferencijų salėje (Laisvės pr. 5, Vilnius),parodos RESTA 2008 metu.

Taip pat kviečiame aplankyti šiaudinių namų stendą parodoje RESTA 2008, jo numeris yra L4.02.

Daugiau informacijos www.siaudunamai.lt

Daugiau informacijos apie seminarą ir registracija - http://www.siaudunamai.lt/lt/renginiai
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Sveiki visi! Ateinantį antradienį, balandžio 29 d., 19 val. kviečiame visus visus Vilniaus klubo "Gyvieji namai" bendraminčius į svarbų klubo veiklos aptarimą. Kalbėsime apie tai, ką galėtume padaryti, kad klubas būtų dar patrauklesnis ir įdomesnis visiems besilankantiems ir kokias naujas klubo veiklas galėtume vystyti. Kviečiame visus dalyvauti!
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Dėmesio, dėmesio!

Nuo gegužės mėnesio keičiasi Vilniaus klubo "Gyvieji namai" susitikimų vieta! Praėjusio susitikimo metu buvo nuspręsta, kad nuo šiol kiekvieną antradienį renkamės nuo 18:30 iki 21:00 val. Kalnų parke, prie estrados. Kadangi prasidėjo šiltasis metų sezonas, būsime arčiau gamtos. Tačiau žiūrint į ateitį ieškome patalpų, kuriose galėtume rinktis šaltuoju metų laikotarpiu. Jei turite kokių pasiūlymų, skambinkite man tel. 861155190.

Susitikimo vietos žemėlapis:

Image
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Šviesiomis mintimis – už TAIKĄ PASAULYJE!

Atsidūrėme tokiu laiku ir tokioje vietoje, kai nuo mūsų visų priklauso, kaip klostysis įvykiai Pasaulyje. Taip pat kaip klostysis santykiai tarp Gruzijos ir Rusijos, ir kaip į tai reaguos kitos valstybės. Nors atrodo, kad vienas žmogus gali ne daug ką pakeisti, BET DAUG ŽMONIŲ GALI VISKĄ!

Tad kviečiame š. m. rugpjūčio 14 d. (ketvirtadienį) nuo 18 iki 19 val. bendrai minčiai už Taiką tarp Rusijos ir Gruzijos!

Tu gali:

* Ateiti į centrinę savo miesto, miestelio aikštę ar bažnyčią ir drauge su kitais siųsti Taikos ir ramybės mintis Pasauliui.
* Atsinešti ir uždegti žvakę kaip Taikos simbolį (namuose ant palangės, aikštėje ar bažnyčioje).
* Jei negali ateiti, prisijunk prie bendros minties skleidimo, kad ir kur bebūtum. Tiesiog 18 val. sustok ir bent minutę pasvajok apie Taiką.

Balta – Taikos spalva. Tą dieną apsirenkime, ryšėkime, turėkime ką nors balto.

Mes ne prieš. Mes už TAIKĄ!
Taikiomis mintimis apjuoskime Pasaulį!

Daugiau informacijos http://www.geravalia.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Šiandien prasideda visuotinė akcija – Šviesiomis mintimis už TAIKĄ PASAULYJE!

Šiandien nuo 18 val. visus Lietuvos gyventojus kviečiame dalyvauti vienos valandos visuotinėje akcijoje „Šviesiomis mintimis už Taiką pasaulyje“. Renginio tikslas – pažymėti, kad kiekvienas savo šviesia mintimi gali prisidėti prie Taikos Pasaulyje!

Visus norinčius prisidėti prie šios geranoriškos akcijos įgyvendinimo, kviečiame ateiti į savo miesto, miestelio aikštę ar bažnyčią ir drauge su kitais MINTYSE įsivaizduoti Taiką ir Ramybę Pasaulyje.
Žmonės, dalyvaujantys šioje akcijoje, kviečiami kaip Taikos ir Ramybės simbolį atsinešti ir uždegti žvakutes aikštėse, bažnyčiose ar savo namuose. Uždegus žvakelę, tyliai pabūti, pasvajoti apie Taiką Pasaulyje. Nepamirškite pasirūpinti patiesaliuku, kad galėtumėte patogiai atsisėsti. Kaip Taikos ir Ramybės simbolį galite vilkėti/mūvėti/ryšėti ką nors balta.

Jei negalite ateiti, prisijunkite prie bendros minties skleidimo, kad ir kur bebūtumėte. 18 val. sustokite ir bent penkias minutes pagalvokite apie Taiką. Jūsų šviesios mintys gali daug duoti Pasauliui.

Atsidūrėme tokiu laiku ir tokioje vietoje, kai nuo mūsų visų priklauso, kaip klostysis įvykiai Pasaulyje. Kiekvienas žmogus gali labai daug, nes kiekvienas žmogus gali nukreipti savo mintis į blogį ar į gėrį. Kviečiame prisijungti prie visuotinės minties už Taiką ir Ramybę visame Pasaulyje. Tu tai gali! DAUG ŽMONIŲ GALI VISKĄ!

Daugiau informacijos www.geravalia.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Tęsiasi tylos akcija – „Už Taiką Pasaulyje!“

Šiandien, rugpjūčio 21 d., nuo 20 val. visus Lietuvos žmones kviečiame dalyvauti vienos valandos tylos akcijoje „Už Taiką ir Ramybę Pasaulyje“. Renginio tikslas – bendra mintimi ir bendra šviesia svajone prisidėti prie to, kad Pasaulis keistųsi į gera. Vieno žmogaus šviesi mintis gali daug, vienu metu sukoncentruota daugelio žmonių šviesi mintis gali LABAI daug! Juk Jūs irgi galite savo šviesia mintimi prisidėti prie Taikos ir Ramybės Pasaulyje!

Visus norinčius dalyvauti šioje geranoriškoje akcijoje, kviečiame 20 val. ateiti į Vingio parką prie estrados Vilniuje, Nemuno ir Neries santaką prie Popiežiaus kalnelio Kaune, Atgimimo aikštę Klaipėdoje ir tyliai susėdus drauge su kitais PASVAJOTI apie Taiką ir Ramybę. Susitikimo vietą kituose Lietuvos miestuose ar miesteliuose galima rasti ar paskelbti svetainėje www.geravalia.lt.

Nesvarbu kokiai religijai, partijai priklausote ar kokių įsitikinimų esate, svarbu – kad širdyje palaikote Taiką.
Kviečiame prisijungti.

Ši akcija nei už Gruziją, nei prieš Rusiją. Ši akcija už visuotinę Taiką Pasaulyje.

Jei ateisite, kaip Taikos ir Ramybės simbolį galite atsinešti žvakutę. Taip pat galite vilkėti/ryšėti ką nors balta. Akcijos logotipus galima rasti svetainėje www.geravalia.lt.

Jei negalite ateiti, prisijunkite prie bendros minties skleidimo, kad ir kur bebūtumėt. 20 val. sustokite ir bent penkias minutes kartu su visais pasvajokite apie Taiką ir Ramybę Pasaulyje. Juk viskas prasideda nuo minties.

Daugiau informacijos kaip prisijungti prie akcijos - www.geravalia.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Dėmesio, dėmesio! Šį antradienį (rugpjūčio 26 d.) per Vilniaus klubo susitikimą turime nuspręsti du svarbius klausimus. Pirmasis klausimas - nuo rudens klubui reikia patalpų, nes Kalnų parke rinktis, matyt, jau greitai bus per šalta. Antrasis klausimas - pirmąjį rugsėjo savaitgalį tradiciškai švenčiame klubo gimtadienį. Vilniaus klubui sukanka šešeri :) Šiemet gimtadienio šventę siūlosi organizuoti Maciūniškiai (Vilniaus r.), tad per šio antradienio klubo susitikimą galėtume aptarti kaip norėsime atšvęsti. Kviečiu visus prisijungti organizuojant šią mūsų klubo šventę. Detaliau viską aptarsime per susitikimą antradienį nuo 18 val. Kalnų parke. Iki pasimatymo!
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Sveiki,

Spalio 10 - 17 dienomis Turkijoje vyks Vladimiro Megre skaitytojų leidėjų konferencija. Iš Lietuvos ketina dalyvauti Natalija tel. 867683360. Jei norite prisijungti susisiekite su ja.

Daugiau informacijos šiuo adresu:

http://www.anastasia.ru/news/new_728.html
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Sveiki!

Natalija iš Vilniaus klubo "Gyvieji namai" svarsto ar imtis iniciatyvos mums patiems perleidinėti Vladimiro Megre knygas lietuvių kalba. Šiuo metu knygas leidžia Vilniuje įsikūrusi leidykla "Asveja". Pagrindinė priežastis - galimybė geriau organizuoti knygų leidybą ir platinimą. Bet ar verta? Apie tai pasikalbėti Natalija kviečia ateinantį antradienį, rugsėjo 23 d., per Vilniaus klubo susitikimą. Visi, kurie neabejingi, kviečiami ateiti. Savo nuomonę galite pareikšti ir čia, parašydami komentarą.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Įvairios naujienos susijusios su mūsų judėjimu Lietuvoje

Post by Uosis »

Sveiki! Andis iš Latvijos atsiuntė tokį laišką:

Присилаю вам цени на ,,ЗВЕНЯЩИЕ КЕДРЫ РОССИЙ,, продукцию. Если ктото заинтересуетса придумаем как вам переслать. Можбить уже есть человек кто етим занимаетса?

(Vertimas: Siunčiu jums "Skambančių Rusijos kedrų" produkcijos kainoraštį. Jei kažkas susidomės, sugalvosime kaip persiųsti. O gal jau yra žmogus, kuris tuo užsiima?)


Андис. +371 29273771. [email protected]

Продукция под знаком ,,ЗВЕНЯЩИЕ КЕДРЫ РОССИЙ,,

1.Масло сибирсково кедра-10.лс = 50.лт
2.Кедровая ложка набор-7.лс = 35.лт
3.Кедровй молотый жмих-5.лс = 25.лт
4.Семеная шишка-2.5лс = 12.лт
5.Кедровые орешки очищенные-2,0лс = 10.лт
6.Кедровые орехи НЕочищенный-10.лс = 50.лт
7.Кудровый кулон-1.лс = 5.лт
8.Подушка наполнение пленка ядра кедрового ореха-45.лс = 225.лт
9.Паста зубная С маслом кедровова ореха и кедровой жевицей-3.лс = 15.лт
10.Ефирное масло сибирского кедра-3,5.лс = 18.лт
11.Родовая книга-18.лс = 90.лт
12.Документальные фильмы. 1-CD 5.лс = 25.лт
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Post Reply