Nuostabūs renginiai

Moderator: Visi tvarkytojai

Dalia
Posts: 37
Joined: Fri 04 25, 2003, 13:10
Location: Kaunas

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Dalia »

Algirdas prašė paskelbti
Kovo mėnesį knygynuose pasirodys nauja N.Kurdiumovo knyga "Protingas sodas" lietuviškai.Norintys pirmieji ir pigiau įsigyti knygą laukiami antradienį Kauno klube.
Dalia
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Sveiki visi anastasija.lt svetainės lankytojai :) Mūsų mėgiamas dainius Ričardas Kairaitis-Strazdas paprašė paskelbti tokią informaciją:

Nuo šiol, visą informaciją apie bhadžianas galima rasti Ričardo tinklapyje: www.bhadzianos.visiems.lt

Artimiausias bhadžianų vakaras - kovo 10 dieną, antradienį, 19 val. Arbatos klube „Arbatos magija" (Bazilijonų g. 8, Vilnius). Ričardo kontaktai: el.paštas: [email protected], mob. tel. 8 605 44287.

Image
Nuotraukoje Ričardas su sūnumi Sauliuku :)
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Sveiki visi! Mūsų mylimas dainius Ričardas Kairaitis-Strazdas paskelbė tokią žinią:

Image

Namaste, visiems!
Artimiausias bhadžianų (sankskrito giesmių) vakaras bus balandžio 6 dieną, pirmadienį, 19 val., Filosofijos instituto salėje (2-as aukštas, 216 kambarys), Saltoniškių g. 58, Žvėryne, Vilniuje. T.y. ten pat, kur renkasi ir mūsų "Gyvųjų namų" klubas.

Ričardas.

Daugiau žinojimo - www.bhadzianos.visiems.lt

Aurimas: Tiems, kas jaučiat, tikrai rekomenduoju ateiti :) Nes tai - nepakartojama :)
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Dalia, Sauliuko mama, iš Vilniaus klubo praneša:

Mielieji, šį šeštadienį (balandžio 25d.) 12 val. renkamės Daučioniukuose (Vilniaus r., pravažiavus Vygintės sodybą), Birutės ir Filomenos sodybose. Klausysimės harmoningos daržininkystės paskaitos tęsinio, vyks praktiniai darbai, spręsime kaip įsirengti vandentiekį be elektros, dainuosime ir būsime kartu. Atsivežti - atvirą širdį, sąsiuvinį užrašams, keletą litų, indus valgiui, termosą su karštu gėrimu. Dalia, Sauliuko mama, tel. 867774258.

P.S. Jei nežinote kur yra Daučioniukai, žemėlapyje juos galima surasti pasinaudojus paieška svetainėse www.maps.lt arba www.maps.google.com :) Sėkmės!
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Mūsų dainius Ričardas Kairaitis-Strazdas kviečia visus į Rasų šventę! Jo kvietimas:

Image

Satsangas per Rasas Ričardo sodyboje Dzūkijoj

RASA – sanskr. Skonis, saldumas, pritraukimas, troškimas. Pats Dievas.
RASAKRIDA – ekstatiškas Krišnos RASA šokis, kurį Jis šoko vaikystėje Brindavane su piemenaitėmis.
ANGIRASA – Dieviška jėga žmoguje.
PREMARASA – Meilės sultys, syvai.

RASA – Esmė.

“Štai cukrašvendrė. Cukrašvendrės stiebas visaip išsikraipęs, tačiau syvuose tų vingių nėra. Jūsų mintys gali vingiuoti su daugybe posūkių. Stenkitės, kad viduje būtų Meilė. Tie syvai neturi jokių vingių. Toji esmė, tie syvai yra Brahmanas. Toji rasa, esmė, yra Dievas. Dievas yra kaip syvai (rasa), arba esmė. Tai ne gyvsidabris, tai Meilės syvai (prema rasa). Paliejus gyvsidabrį, jis skyla į daugybę mažų rutuliukų. Tačiau Meilės syvai jungiasi su visa kuo. Meilė yra svarbiau už atgailą, giedojimą ir meditavimą. Ji yra pati svarbiausia." (Satja Sai Baba)

Kviečiu visus, kas nori, jau antrus metus iš eilės, kartu praleisti trumpiausią metų nakties šventę – Rasas, iš birželio 23-os į birželio 24-ąją. Per visą naktį medituosim, grosim, kankliuosim, šoksim, giedosim mantras, bhadžianas, giesmes, sutartines...
Metuose yra dvi ypatingos datos – tai Mahašivaratri ir Rasos. Per abejas šitas šventes naktis yra praleidžiama giedant giesmes, bhadžianas, mantras, mąstant apie Dievą...
Per Rasas yra patariama kuo daugiau būti gamtoje, o ryte pasitikti tekančią Saulę...



PLAČIAU>>>

Image

Saulės pasveikinimas:
“Kaip saulė pateka virš žemės, tegul laisvės, nemirtingumo, amžinybės Saulė pateka mano dvasioje!
Kaip saulė pateka virš žemės, tegul meilės, gerumo, beribė Saulė pateka mano sieloje!
Kaip saulė pateka virš žemės, tegul šviesos, išminties Saulė pateka mano prote!
Kaip saulė pateka virš žemės, tegul meilės, švelnumo, džiaugsmo, laimės, tyrumo Saulė pateka mano širdyje!
Kaip šviečianti, spindinti saulė pateka virš žemės, tegul jėgos, galios, energijos, dinamizmo, aktyvumo Saulė pateka mano valioje!
Kaip šviečianti, spindinti, gyvybę teikianti saulė pateka virš žemės, tegul sveikatos, tvirtumo, gyvasties Saulė pateka mano kūne!
Om! Tebūna taip dėl Dievo karalystės ir žmonių brolybės!
Om! Tebūna taip vardan Dievo Šlovės!” (Omramas Mikaelis Aivanhovas)
Tebūna pasauliai ir žmonės laimingi!
Om… Šanti, Šanti, Šantihi…

Pradžia – 20 val. (birželio 23 dieną) - Ugnies uždegimas giedant senovės Vedų himnus…

☼ ☼ ☼

Kas norite kažką konkrečiai pasiūlyti dėl šio satsango programos – parašykite ar paskambinkite.

Satsangas vyks prie pat miško,(iš vienos pusės miškas, iš kitos - laukai), nuošalioje sodyboje – slėnyje, už Valkininkų, Varėnos raj., 70 km. Nuo Vilniaus. Nuo sodybos ežeras už 6 km., Merkys už 8 km. Sodyboje yra nedidelis 18 kv.m.namelis, ugniavietė su suolais...

Kas galite, atvažiuokite anksčiau (prieš dieną, dvi...).
Atvažiavimas – savo mašina, autobusu, traukiniu arba susitart iš anksto kas paims. Taigi, jei esate be mašinos, parašykite man, gal atsiras laisvų vietų pas tuos, kas važiuos su nuosavomis mašinomis.
Tie kas būsite su savo mašinomis irgi praneškite man kiek laisvų vietų turėsite.
Keleiviai galės sumesti už benziną! :-)

VIETA: Parašykite, kas planuojate atvažiuoti, atsiųsiu smulkius žemėlapius ir aprašymą kaip atvažiuoti!

ATVAŽIAVIMAS IR ĮSIKŪRIMAS: birželio 23-oji, 12 val. Galima atvažiuoti ir diena, dvi, tris anksčiau.

NAKVYNĖ: savo palapinė, miegmaišis, priemonės nuo uodų (jei reikia) ir kt...

MAISTAS: Suneštinis. Atsivežkit sumuštinių, daržovių, vaisių, ryžių... Turėkit su savim dubenėlį, puodelį, šaukštą... 24-tą dieną bus galima išsivirti košės, todėl įsimeskite po pakelį ryžių, sviesto...

Ričardas-Strazdas
Tel. – 867603096, 860544287.
El.p. – [email protected]
www.bhadzianos.visiems.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Sveiki visi! Mūsų dainius Ričardas Kairaitis-Strazdas parašė mums visiems laišką ir dovanoja savo dainą, kurią galite išgirsti ir parsisiųsti paspaudę nuorodą esančią Ričardo laiško pabaigoje. Ričardas parašė:

Namaste, visiems!


“Pakilkim aukštai, sparnus išskleidę,

Aukščiau pačių balčiausių debesų!

Padovanokim kiekvienam po žvaigždę,

Tebūna mūsų žemėje šviesu!”



Praėjus Rasos šventei, dar visą savaitę skambėjo šis Gintaro Baranausko iš Alytaus sukurtos dainos priedainis. Skambėjo kasdien ir be perstojo – einant uogaut ar dirbant kitus darbus. (Šis priedainis, beje, tapo stovyklos, kurią organizavom liepos mėn. kartu su draugais Labanore (Sigito sodyboje), himnu).

Pagalvojau – tai štai kokia yra geros, tikros dainos jėga! Štai kokia yra jėga, kai mes susirenkam ir giedam – darniai ir vieningai!

Mudu su Saulium nepaprastai džiaugėmės visais, kurie atvažiavo pas mus per Rasas ir prisipažinsiu – abudu susigraudinom, kai kitą dieną visi išsivažinėjo.

Kokia, vis dėlto yra laimė - būti gerų žmonių draugijoje!

Pagalvojau – kaip gerai, kad mes žinom, pažįstam vieni kitus! Ir kai pagalvoji, kad tokie šviesūs žmonės kuriasi, kuria - visom prasmėm, na ir aišku dainuoja, tai širdį užlieja toks šiltas jausmas…

Kiek šviesos jūs visi paskleidžiat per visą Lietuvą, per visą Motiną-Deivę-Žemę!

Kiek įkvėpimo jūs suteikiat kitiems!

Kaip aš džiaugiuosi!

Žinau, kad būna nelengva naujakuriams, tiems pirmiesiems arba tai grupei žmonių, kurie kuriasi ekologinėse gyvenvietėse, kurie nori matyti tarpusavio vienybę ir harmoniją, ir pergyvena, kai iškyla kažkokių nesutarimų.

Manau visada turėtume atminti vieną dalyką - “Aš, pirmiausia aš pats sukūriau situaciją, kurioje dabar atsidūriau”. Ar gera ji būtų, ar mano manymu – bloga. Ir toji pradžia gali būti net ne šiandien, net ne vakar ir gal būt net ne šiame įsikūnijime...

Išeitis, žinoma, visada yra!

Bet raktas yra kiekvieno mūsų viduje…

Štai vienas pasakojimas:

Vienas protingas profesorius vieną kartą universitete savo studentams uždavė tokį klausimą : ,,Ar viskas, kas egzistuoja, yra sukurta Dievo''?, vienas studentas drąsiai atsakė : ,,Taip, sukurta Dievo''.,,Dievas viską sukūrė? '', paklausė profesorius.,,Taip, sere'' atsakė studentas. Profesorius paklausė ,,Jeigu Dievas sukūrė viską, reiškia jis sukūrė blogį, nes jis egzistuoja. Ir vadovaujantis tuo principu, kad mūsų veiksmai apsprendžia mus pačius, reiškia Dievas yra blogis''. Studentas nutilo išgirdęs tokį atsakymą.
Profesorius buvo labai savim patenkintas. Jis pasigyrė studentams, kad dar kartą įrodė, kad tikėjimas Dievu - tai mitas. Dar vienas studentas pakėlė ranką ir paklausė: ,,Ar aš galiu jums užduoti klausimą, profesoriau?'', ,,Žinoma'' atsakė profesorius. Studentas atsistojo ir paklausė: ,,Profesoriau, ar šaltis egzistuoja?'' ,,Kas per klausimas, žinoma, egzistuoja. Tau niekada nebuvo šalta?''. Studentai pradėjo juoktis dėl jaunuolio klausimo. Jaunuolis pasakė: ,,Iš esmės, sere, šaltis neegzistuoja. Sutinkamai su fizikos dėsniais, tai, ką mes vadiname šalčiu, faktiškai yra šilumos nebuvimas. Žmogų ar daiktą galima ištirti ar jis turi arba ar perduoda energiją. Absoliutus nulis (-460 laipsnių pagal Farenheitą) - tai visiškas šilumos nebuvimas. Visa materija tampa inertiška ir nebegali reaguoti esant tokiai temperatūrai. Šaltis neegzistuoja. Mes sukūrėme tą žodį, kad aprašytume tai, ką mes jaučiame nesant šilumos''.
Studentas tęsė toliau ,,Profesoriau, ar tamsa egzistuoja?'', profesorius atsakė ,,Žinoma, egzistuoja''. Studentas atsakė: ,,Jūs sere, vėl esate neteisus. Tamsa taip pat neegzistuoja. Tamsa iš esmės - tai šviesos nebuvimas. Mes galime išstudijuoti šviesą, bet ne tamsą. Mes galime panaudoti Niutono prizmę, kad išskaidyti baltą šviesą į daug spalvų ir ištirti kiekvienos spalvos bangos ilgį. Tačiau mes negalime ištirti tamsos. Paprastas šviesos spindulys gali įsiveržti į tamsos pasaulį ir jį apšviesti. Kaip jūs galite sužinoti kokio tamsumo yra kokia nors erdvė? Jūs matuojate, koks šviesos kiekis patenka. Ar ne taip? Tamsa - tai terminas, kurį žmogus naudoja, kad aprašytų tai, kas vyksta, kai nėra šviesos''.
Galų gale jaunuolis paklausė profesoriaus: ,,Sere, ar blogis egzistuoja?''. Šį kartą profesorius neužtikrintai atsakė: ,,Žinoma, kaip aš jau sakiau. Mes jį matome kiekvieną dieną. Žiaurumas tarp žmonių, daugybė nusikaltimų ir prievartos visame pasaulyje. Visi šie pavyzdžiai yra ne kas kita, kaip blogio išraiška''.
Į šitą klausimą studentas atsakė ,,Blogio nėra, sere, arba kraštutiniu atveju jis neegzistuoja pačiam sau. Blogis - tai Dievo nebuvimas. Tai panašu į tamsą ir šaltį - tai žodis, sukurtas žmogaus, kad aprašyti Dievo nebuvimą. Dievas nesukūrė blogio. Blogis - tai ne tikėjimas ir meilė, kurie egzistuoja kaip šviesa ir šiluma. Blogis – tai Dieviškos meilės žmogaus širdyje nebuvimas. Tai kaip šaltis, kuris atsiranda, kai nėra šilumos ar kaip tamsa, kuri atsiranda, kai nėra šviesos''. Profesorius atsisėdo, o jaunuolio vardas buvo Albertas Einšteinas.



Kartais būna taip, kad žmonių grupėje, kažkokio kelio pradžioje, jaučiama tarsi euforija, tarsi sutarimas, tačiau vėliau palaipsniui atsiranda nuomonių skirtumai, o vėliau jie vis labiau ir labiau ryškėja...

Įvairiai gali klostytis įvykiai, bet vieną dalyką reikėtų visada atminti:

“Kūrėjas mane sukūrė pagal savo paveikslą, t.y. į mane Jis sudėjo visa kas yra geriausia. Vadinasi aš esu irgi Kūrėjas. Kas yra tas “Aš esu?” Kitame tas “aš esu” yra lygiai toks pats kaip ir mano “Aš esu”. Tai būtis, žinojimas, palaima. Todėl ar mes veikiam, ar mes neveikiam - visada turėtume prisiminti, parimti ir būti šioje sąmonės būsenoje.

Ir nors mes kiekvienas esame savo dvasinės evoliucijos laiptelyje, savo sąmonės lygmenyje, vibruojame savo dažniu, kur panašus pritraukia panašų, tačiau tik šitame Dieviškame sąmonės lygmenyje – Tat Tvam Asi arba Tatai Tu Esi, arba Kūrėjas Tu Esi, mes galime patirti tikrą Vienybę...

Labai džiaugiuosi…

Apkabinu jus broliškai visus...

Ir esu labai laimingas...

Ir dovanoju jums visiems dainą...



Norėdami klausyti dainą, spauskite:


http://www.supload.com/listen?s=NAN6Sy



Ričardas-Strazdas

www.bhadzianos.visiems.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Reda iš Sukinių rašo:

Artėja rudenėlis gamta keičia rūbą... Tad kviečiame visus Geros Valios žmonės susiburti į rudeninį susitikimą 2009.09.12 12 val. (šeštadienį) prie Moko Akmens (Sukiniuose).

Siūlymas vilniečiams ir Vilniaus svečiams:

Nuo rugsėjo mėn. vidurio siūlome rinktis Baltupių centre "Cedronas" sekmadieniais nuo 15val. į teminius susirinkimus.

Vilniaus klubas "Gyvieji namai" gavo salę(Saltoniškių g. 58/1) tik trečiadieniais vakare. Salė nuomos kaina nuo 20LT už valandą. Tad kaina kiekvienam atėjusiam žmogui priklausys nuo atėjusių žmonių skaičiaus.

Lauksiu pasiūlymų, siūlykite savo idėjas dėl susitikimų.

Tel. nr 861813014 (Reda)
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Sveiki, Mielieji :)

Džiaugiai pranešu, kad Vilniaus klubas "Gyvieji namai" vėl laukia visų visų po vasaros sugrįžtančių žmonių.
Pirmasis rugsėjo m. susitikimas įvyks rugsėjo 2 dieną, 19 - 21 val. (trečiadienį) (Saltoniškių g. 58/1) 216 salėje.

Lauksime visų su vasaros įspūdžiais bei gėrybėmis ir, žinoma, puikia nuotaikėle.

Reda
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Mielieji,
Rudenėliui įsibėgėjant kviečiame prisijungti prie šaunaus, energingo, neseniai pradėjusio gyvuoti liaudiškų šokių kolektyvo. Nuostabi vadovė, smagus užsiėmimai, gyvi koncertai ir draugiškas buvimas.

Užsiėmimai vyksta Grigiškių kultūros centre antradieniais – ketvirtadieniais apie 19-20 val. (laikas dar derinamas, trunka valandą laiko) ir svarbiausia visiškai nemokamai. Tereikia tik jūsų noro šokti.
Jeigu kiltų klausimų mano telefonas 865635374 Laima arba galite atvažiuoti tiesiai į Grigiškių kultūros centrą (prie popieriaus fabriko) antradienį 20 val.
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Sveiki, džiugi naujiena!
Kviečiame visus į ilgai laukto grupės "Riedanti saulė" kompaktinio disko pristatymo koncertą. Jis vyks klubo "Gyvieji namai" patalpose trečiadienį (rugsėjo 23 d.) 19.00 valandą. Ilgai ir kantriai įrašinėtas atkeliaus ką tik išleistas, taigi galėsite ne tik pasiklausyti nuostabios muzikos, tačiau ir įsigyti kompaktinį diską.
Nepamirškite pasikviesti ir draugų :)
Čia galite pasiklausyti kompaktinio disko kūrinių ištraukų, o jas parsisiųsti čia.

Image
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aureja
Posts: 653
Joined: Wed 05 18, 2005, 14:26
Location: Kaunas

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Aureja »

Sveiki, brangieji,
siunčiame Jums Maitrejos projekto skelbimą. Koks džiaugsmas, kad jau antrą kartą Budistinės relikvijos atvyks į Lietuvą. Norisi, kad kuo daugiau žmonių pasiektų ši džiugi naujiena. Jūs galite prisidėti prie renginio organizavimo, persiųsdami šią informaciją tiems, kam manote, kad ji gali būti naudinga.

Maitrėjos projektas internete:

http://www.youtube.com/watch?v=LSdaT3weKyI

Taip pat galite rekomenduoti draugams ir persiųsti nuorodas bei galite aukoti į Maitrėjos sąskaitą Lietuvoje:

Viešoji Įstaiga „Trys Brangenybės“
Įm. kodas: 300037902
Buveinė: Kalvarijų g. 143, Vilnius
Sąskaita: LT947300010104149592
AB Hansabankas


Iki pasimatymo.

"UDUMBARA"
Dvasinio ugdymo bei sveikatingumo centras
Kalvarijų g. 143, Vilnius
+370 610 63249
[email protected]
Dievo ausi greiciausiai pasiekia zodziai, is zmogaus sirdies ateinantys (J. Kuvykas)
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Mūsų dainius Ričardas Kairaitis-Strazdas prašė pranešti džiugią žinią:

Muzikos ir bhadžianų dienos Kaune!

Š.m. spalio 10-11 dienomis, kviečiame visus norinčius į muzikos ir bhadžianų dienas.

Mums kilo idėja sukviesti muzikantus, žengiančius dvasinio tobulėjimo keliu ir kartu ekspromtu kažką pamuzikuoti.
Norėtųsi, kad mūsų kompozicijose skambėtų bhadžianos, mantros, etninė muzika, indiška muzika, sava kūryba, įvairūs instrumentai...

Šiame projekte dalyvaus:

Rytis Girskis (Kaunas), gitara bei sitaras,
Marijus Byčius (Vilnius), tabla,
Strazdas (Ričardas Kairaitis) (Vilnius) - fisharmonija, vokalas, kanklės, gitara, lumzdeliai,
Saulius Kairaitis (Vilnius) - džiambė,
ir kiti.

Maloniai kviečiame taip pat prisijungti visus, norinčius pamuzikuoti iš širdies. Prašome iš anksto apie tai mus informuoti.

Taip pat prašome šį skelbimą perduoti savo pažįstamiems ir draugams.

Renginys vyks Kaune, Sarasvati centre, Savanorių pr. 363 (Įėjimas: durys is kairės žiūrint į pastato fasadą. Liftu keltis į paskutinį aukštą, turbūt ketvirtą :) Ten hole, pirmame aukšte yra lentele su užrašu Sarasvati). Pradžia - š.m. spalio 10 dieną, 13 val.
Renginys tęsis iki sekmadienio (spalio 11 d.) popietės. Ten bus virtuvė, todėl klausytojai ir dalyviai gali atsinešti su savim arbatžolių, puodelį ir ką nors prie arbatos.

Mokestis - laisvanoriška auka muzikantams.

Organizatoriai:

Sigitas Kavaliauskas, mob. - 869825515; el.p - [email protected]
Ričardas Kairaitis (Strazdas), mob. - 867603096; el.p. - [email protected]
www.bhadzianos.visiems.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Image
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Spalio 21 d. nuo 19 val. Vilniaus klubas "Gyvieji namai" kviečia visus į susitikimą. Kalbėsime apie vaistažoles, apie jų savybės, gydomąsias galias. Tad kviečiame visus ateiti ir pasidalinti savo patirtimi, galbūt atsinešti vaistažolių arbatų.
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Mielieji,


Visi mes esame kūrėjai, kūrybingi žmonės, kiekvienas kuriame savaip. Tad siūlome ateinantį trečiadienį (spalio 28 dieną nuo 19 val.) susiburti į Kūrybinį vakarą ir pasidalinti vieni su kitais savo kūryba.

Kas kuria rankdarbius ar kokius daiktus tegul atsineša ir juos parodo – apie juos papasakoja, kas kuria dainas ar eiles, ar pasakas - tegul jas išdainuoja, papasakoja... o gal kas kuriate labai skanius patiekalus, ar unikalius antpilus, ar dar kažką apie ką niekas niekas nežino?
Ateikite ir kiekvienas pasidalinkite savo kūryba.

Laukiame visų Vilniaus klubo "Gyvieji namai" patalpose.
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Image

Santykių užmezgimo, auginimo, puoselėjimo kelias. Lietuviškos bendravimo tradicijos. Santykių konsepcija.

Kviečiu bendrauti, mokytis stebėti, pasidalinti savo patirtim, augti kartu, vystyti santykių tradicijas.

Lapkričio m. 8 d. 14 val. Lauksiu Jūsų Baltupių visuomenės savivaldos centre "Cedronas", Baltupių g. 37 Vilnius

Pirmas susitikimas laisvas(nemokamas)

Kviečia Aldona (sesuo, mama, žmona)

---------------------------------------

Kviečiame vilniečius ir kitus žmones norinčius susipažinti
su atkuriamomis tautos tradicijomis bei žmogui priderančiu gyvenimo būdu.

Lapkričio m. 15 d. 14 val. kviečiame filmo "Giminės sodybos Rusijoje" pirmos dalies peržiūrą
Baltupių visuomenės savivaldos centre "Cedronas". Adresas: Baltupių g. 37

Kviečia Reda


Image

Daugiau apie šį filmą...

http://rodoposelenia.ru/filmy.html#2
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Lapkričio 11 d. nuo 19 val. "Gyvieji namai" klubo patalpose vyks "Protėvių išmintis" filmo peržiūra (dolmenų šalis, nuotraukos). Trumpa sodybų apžvalga Lietuvoje. Nuoširdžiai kviečiame visus dalyvauti.
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Vilniaus klubas "Gyvieji namai" skaičiuoja paskutines dienas Saltoniškių g. patalpose, kadangi žmonių išties nesusirenka tiek, kad būtų galima padengti salės nuomos išlaidas, yra siūloma nutraukti trečiadienio susitikimus ir rengti juos sekmadieniais Baltupių savivaldos visuomenės centre, Baltupio g. 37.

Šį sekmadienį kviečiame visus norinčius pasižiūrėti filmą "Родовые поместье в России" bei susipažinti
su atkuriamomis tautos tradicijomis bei žmogui priderančiu gyvenimo būdu nuo 14 val. Baltupio g. 37.
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
Uosis
Posts: 1564
Joined: Sun 12 22, 2002, 13:34

Re: Nuostabūs renginiai

Post by Uosis »

Lapkričio 25-27 d. pirmą kartą Lietuvoje vyks unikalūs trijų dienų „Natūralaus intuicijos lavinimo“ kursai pagal autorinę Michailo Solodovnikovo metodiką


Daugelis turbūt esame ne kartą įsitikinę, kad intuicija teisingai pataria įvairiausiose gyvenimo situacijose, nuo kasdieninių iki pačių svarbiausių gyvenime. Protas dažnai kalba garsiai ir aiškiai bei pateikia daugybę praeitimi paremtų argumentų, o intuicijos balsas yra tylus ir be argumentų, jis teisingai pataria dėl to, kas yra ir kas bus.
Paprastai silpnai jaučiame intuicijos balsą arba jo išvis negirdime. O kiek kartų, kai nepaklausėme intuicijos kaltinome save: „Juk jaučiau, kad reikia taip daryti“. Juk klausydamas savo intuicijos žmogus gali sukuri harmoningesnį gyvenimą.
Suaugęs žmogus kasdien turi priimti daugybę sprendimų. O juk taip norisi priimti teisingus ir efektyvius sprendimus. Tai galima padaryti intuicijos pagalba, tačiau kaip ją lavinti? Tam sukurta ir sėkmingai taikoma unikali psichologo, profesionalaus asmenybės ugdymo trenerio Мichаilo Sоlоdоvnikovo „Natūralaus intuicijos lavinimo” programa. Su šia programa jos kūrėjas pasiekė nuostabių rezultatų.

Norėdami pamatyti neįtikėtinus rezultatus atskleidžiančią filmuotą medžiagą iš kursų, spauskite žemiau pateiktą nuorodą:
http://www.center-potential.ru/video.html

Kursų metu jūs:
Rasite unikalų savosios intuicijos „raktą“.
Išsiugdysite gilesnį pasitikėjimą savimi.
Išmoksite išgirsti save.
Išmoksite atpažinti savo intuicijos balsą.
Išmoksite susikoncentruoti į tai, kas svarbiausia.
Išmoksite lengvai priimti teisingus sprendimus.
Išmoksite efektyviau naudotis intuicija.
Atskleisite naujas kūrybines galias.
Atskleisite savo vidinį asmenybės potencialą.


Renkamos trys 10 žmonių grupės: rytinė, dieninė ir vakarinė. Kursai vyks rusų kalba, lapkričio 25-27 dienomis, Vilniuje. Dalyvauti galima nuo 7,5 metų.

Seminaro kaina:
Suaugusiems (nuo 13 metų) – 595 Lt.
Vaikams (nuo 7,5 iki 12 metų) – 525 Lt.

Paskubėkite rezervuoti vietas, nes vietų skaičius ribotas.
Last edited by Uosis on Mon 08 13, 2012, 16:47, edited 1 time in total.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
reda246
Posts: 63
Joined: Sat 02 11, 2006, 21:01
Location: Sukiniai
Contact:

Re: Nuostabūs renginiai

Post by reda246 »

Image
Jau Grįžtam ?... Grįžtam
Post Reply