Sauskelnes

Forumas, skirtas mūsų vaikams, gimdymui ir vaikų auklėjimui

Moderators: Rytė, Visi tvarkytojai

Post Reply
Kristina
Posts: 266
Joined: Wed 12 18, 2002, 3:24
Location: Airija-Lietuva
Contact:

Sauskelnes

Post by Kristina »

Taigi noreciau pasidalinti savo atradimu :) Naudoju Moltex sauskelnes savo vaikeliui ir dziaugiuosi. Jos gaminamos is naturaliu medziagu , vaikelio oda kviepuoja , nebalintos chloru ir jas galima adeti tiesiai i komposta :) taip pat ir visus ipakavimus ir dregnas servelteles, tos pacios firmos .
Tik va problema :? kur ju rasti Lietuvoj ? Uzklausiau supermamos forume, tai gavau ats, kad ju jau keli metai nesimato. O gal vis del to kas yra mate ????Gal yra kazkas panasaus?
Manau tai labai aktualu, nes man asmeniskai merliukai nepatiko, vaikelisi labai greit sususdavo, o ir visa patalyne slapia likdavo. O jeideti ant virsaus tas neperslampamas kelnaites , tai dar blogiau :cry: O tradicines sauskelnes vien plastikas ir chemikalai, nei degint , nei puna ir juos gaminant kiek gamtos uztersiama :cry:
taigi jei kas ka zinot apie Moltex praneskit :)
loreta
Posts: 711
Joined: Thu 10 20, 2005, 2:40
Location: ant kalno

Post by loreta »

Teks iš Airijos atsivežti ar atsisiųsdint, grįžtant atostogų Lietuvon;)
Gele
Posts: 1
Joined: Sun 03 09, 2008, 14:03

Re: Sauskelnes

Post by Gele »

Mes ir naudojam Moltex. Geros sauskelnes, mums labai patiko :love: . O Lietuvoj atsirado jos neseniai. Mes perkam is http://www.ekomama.lt/ Kažkaip patraukė mus ekologiskas gyvenimo budas :D Tai dabar pas mus ir plovikliai ekologiski, ir sauskelnes ekologiskos, ir siuksles rusiuojam :D
bluebu
Posts: 3
Joined: Wed 11 04, 2009, 5:41
Location: Vilnius / Kaunas
Contact:

Re: Sauskelnes

Post by bluebu »

laba,
jei nepatiko vystyklai, tuomet siūlau sauskelnes "Winalite Babycare", kurios yra pagamintos iš natūralių medžiagų, su arbatmedžio ekstraktais ir yra suyrančios per metus. Be to, jų sugeriamumas žymiai geresnis nei įprastų, sauskelnėse esantys augaliniai ekstraktai neleidžia susidaryti amoniakui, kas ir yra pagrindinė "raudonų užpakaliukų" ir aitraus kvapo priežastis.
Mes savo dukrą vystėme savo siūtais vystyklais iki maždaug 2 metų, iki to, kai ji pradėjo labai daug vandens gerti naktį (iki 1 L per naktį!) - tada jau tikrai viskas būdavo šlapia.. tada nakčiai dėdavome sauskelnes Bambo, bet ir jas reikdavo pakeisti bent kartą per naktį.. :? kai (netyčia) pabandėme "Winalite Babycare", dukra žymiai geriau miegot pradėjo, sauskelnių užtenka visai nakčiai, taigi, susitaupo, be to, pati dukra yra sakiusi, kai bandžiau naktį pačiupinėti, ar dar nereikia keisti jų: "mamyte, jau sausa, jau išdžiūvo" :D tokių žodžių ankščiau nei karto nebuvau girdėjusi iš jos apie sauskelnes :) vadinasi vaikas jaučiasi sausas jas dėvėdamas.. tai tiek tos reklamos iš mūsų patyrimo :D plačiau galite pasiskaityti čia: http://www.lovemoon.lt/babycare.html
sėkmės ;)
svajoju..
Kristina
Posts: 266
Joined: Wed 12 18, 2002, 3:24
Location: Airija-Lietuva
Contact:

Re: Sauskelnes

Post by Kristina »

http://www.nojusta.lt cia galima rasti irgi ekologisku sauskelniu ir kt produktu .Nors pati dar neismeginau :) Truputi brangoki, bet sudomino muilo riesutai, reiks pameginti.
O as jau antram vaikeliui naudojau medziaginias sauskelnias is www.rasakila.lt labai patogu ir paprasta.Tik nakciai jau vienkartines. Pirmam vaikeliui meginau su merliukais visokiais , bet nieko man nesigavo, matyt del ziniu trukumo :) viskas budavo slapia aplink. O su tom siutom sauskelnem ir vilnonem kelnytem labai saunu ir smagu net vaikui deti :) Ir tos kelnytes labai praktiskos , ypac ziema :) Vienu zodziu gyvenam ir mokomes , ir keiciasi viskas milzino zingsniais :D .
Post Reply