Apie gyvenimo prasmę, ir ką šiandien padaryti galim

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Na ir temą radau! Važiavau šiandien be vaikų autobusu net 4 valandas ir daug galvojau. Kaip tik apie tą prasmę. Kokia ji man? O čia,pasirodo, ir kiti apie tai kalba. :roll:

Žinot, daug visokių minčių atėjo į galvą (na negaunu aš paprastai tiek laiko viena su savim pabūt, tai mintys tik ir lėkė :lol: ). O galų gale atėjo labai paprasta išvada: galiu galvot apie kažkokius didelius darbus, svajot apie ateitį, kurt planus, bet... Bet šiandien mano tikslas - gyventi. Gyventi su tais, kurie šalia. Tiesiog būti su jais, su vaikais. Jiem turiu save duot, savo meilę, dėmesį, laiką. Paprasta, elementaru? Bet tai - man. Gal kiti ras kitokį atsakymą. Kiekvienam savo. Kažkaip lūdna buvo su vaikais skirtis (nors tik porai dienų, o jie pas mano tėvus tikrai puikiai jaučiasi). Ir prieš porą minučių skambina apsiverkęs (!) Rytis, prašydamas grįžt. Na ir jautrūs gi tie vaikai mūsų vidinei būsenai. Tik įsileidau liūdesį , o vaikas net už 200km jį pajuto... :shock:
Svaja
Posts: 12
Joined: Wed 08 06, 2003, 10:23
Location: Pietu Lietuva

Post by Svaja »

Gyvenimo prasme matau kuryboje.Ka bedaryciau ar gaminciau maista,ar tvarkyciau kambari,ar buciau su vaikais -visuomet matau kuryba.I ja isilieja meile ir rezultatai puikus.Kai pradejau ieskoti savyje,tai ko man truksta,narstyti savo vidu,atsirado daug nauju jegu,nauju draugu ir atsirado terpe,kurioje galiu save realizuoti,islieti tai ka atradau savo viduje...
Post Reply