KITOKS POŽIŪRIS

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Post Reply

Ar visi dalyvaujantys Anastasijos idėjų klubuose yra teisūs tik todė, kad jiems prikaluso?

TAIP,pritariantys idėjoms ir veikiantys jų vardu neklysta
0
No votes
NE, jie klysta kaip ir visi kiti
23
100%
 
Total votes: 23

AJA
Posts: 36
Joined: Fri 06 13, 2003, 14:16
Location: UTENA

KITOKS POŽIŪRIS

Post by AJA »

:oops: Aš - AJA. AR SU MANIM DRAUGAUSIT?
Ką tik susikūriau el. paštą, nes kitaip negalėjau čia patekti.Man labai patiko Anastasijos knygos, tačiau kiti į jas reagavo vienodai (ai, nieko tokia, bet yra geresnių). Pati knyga man labai patiko: daug naujų žinių, idėjų, švelni ir graži ir labai paprastai moksliška.
Tačiau ten pasiūlyta priemonė MAN ASMENIŠKAI nelabai priimtina. Argi žmogus negali nieko padaryti gero ir gražaus be sodybų kūrimo (man tai labai dogmatiška kažkaip...). mano šeima jau bandė tai daryti ir aš įsitikinusi, kad šis kelias tinka nevisiems.
Jūsų svetainė - man nėra priimtina 100 proc. tačiau ir geresnės už ją, kol kas nėra. Gerai, kad jinai yra, kad čia galite bendrauti visi kas mąsto panašiai. Tačiau ar čia laukiamos BALTOS VARNOS??? Jei jaučiate, kad jūsų mintims trukdo kitokia nuomonė parašykit drąsiai ir aš niekada nelįsiu į Jūsų forumus. Būkit sąžiningi ir atviri, nes aš pati jaučiu, kad saviške Jums gal ir netapsiu. Todėl gali būti, kad kažkada Lietuvoje atsiras ir antra svetainė kur bus organizuojamas AKTYVUS darbas, kad mūsų ŽEMĖ kuo greičiau taptų rojaus ir ramybės oaze, gal ten dauguma Anastasijos idėjų bus įgyvendinamos slaptai ir neafišuojant jos vardo.
Taigi, jei kas nelabai nori eiti žemės dirbti, o labiau į kitas sritis linksta rašykit man - [email protected].
Nepykit už nuomonę, nes aš visai nenoriu perkurti Jūsų svetainės, tiesiog man Anastasijos mintys patinka, tačiau nesu tikra ar man priimtinas tas kelias kuriuo Jūs einate, nors aš linkiu Jums SĖKMĖS, nes tikrai noriu, kad sodybų ir sveikų vaisių greičiau atsirastų.
Tai ne kritika, o bendraminčių paieška. Nemeskit savo kelio dėl mano parodyto takelio, jei tik jis veda jus ten kur norite, o drąsiai ir linksmai juo eikit. Aš iš savojo Jums kartais pamojuosiu, o Jūs man iš savo. O gal jie visai šalia vinguriuos? :wink:
Irena-irocka
Posts: 460
Joined: Thu 02 27, 2003, 14:50
Location: Vilnius

Post by Irena-irocka »

Aja-jai Aja, ka tu cia sneki brangioji :D kas gi yra absoliuciai teisus siame gyvenime?? tokiu nera ir dar ilgai nebus...

Nepalik musu jokiu budu, paskaityk foruma ir isitikinsi, kad ne visi cia puola kurti sodybas...

Manau dauguma tik nori buti laimigi ir tiek...

:D
:D Tegu svajonės pildosi! :D
AJA
Posts: 36
Joined: Fri 06 13, 2003, 14:16
Location: UTENA

Post by AJA »

:oops:
AJA.
Ačiū už šiltą pirmąjį atsakymą. Net smagiau pasidarė. Aš galvojau, kad tik Jums nepasirodytų, jog aš jus sukritikuoti atėjau ar trukdysiu.
Na, jei jau taip, tai kol aš neišvyta, einu su Jumis paplepėti į kurią nors forumo temą. :wink:
Beje, naudotis El. paštu nevisai moku, todėl nepykit, jei kas nors ne taip. Išmoksiu ir aš (kada nors gyvenime...) :roll:
Būkim savimi. Ok?
Rytė
Posts: 860
Joined: Sat 09 28, 2002, 11:30
Location: Kaunas
Contact:

Post by Rytė »

Oi, Aja, tikrai paskaitinėk daugiau foruma. :roll:

Štai mano šeima prieš porą savaičių ne sodybą ar žemės įsigijo, o butą Kauno daugiaaukštyje. Bet tai nereiškia, kad nepritariam Anastasijai. Tiesiog dabar mes gyvenam taip. Ir mokyklų naujų nepuolam kurt: radom geras auklėtojas, mokytojas jau esančioj sistemoj. :P

Jei girdėjai radijo laidą, ten Martynas labai teisingai (mano nuomone :wink: ) pasakė: yra trijų rūšių reakcija į knygas. Vieni netiki, kiti puola į gamtą, o dar viena grupelė (beje, manau,kad tokių - didžioji dauguma) tiesiog bando integruot gautas žinias į savo gyvenimus. O meilės erdvė juk ne sodyboj, bet pačiame žmoguje prasideda. :P

Būk su mumis, mieloji Aja. :lol:
AJA
Posts: 36
Joined: Fri 06 13, 2003, 14:16
Location: UTENA

Post by AJA »

:D :D Ačiū iš VISOS ŠIRDIES, mielieji.
Nesitikėjau, kad taip svetingai sutiksit ir balsavimo rezultatų laukiau kitokių.
Bet kodėl pas tave Loreta saulutė šokinėja, o pas mane ne? Juk tai naujokų diskriminacija. Baisu.
O aš nemoku ne tik saulučių pasidaryti, o ir į forumą kitą įlysti...
Varge varge, kokia aš internautė, galima sakyti su pampersu... :cry: :cry: :cry:
Beveidis
Posts: 218
Joined: Mon 09 30, 2002, 19:49

Post by Beveidis »

Kazkas kazkada paklause:
"Ar mes skolingi savo tevynei?", "Ar mes skolingi savo tevams?"

Man atsakymas atejo akimirksniu:
"Mes skolingi savo vaikaims"


Manote as noriu kurti sodybas, statyti nama??? Tai zinoma kad nebe, nes pagal mano amziu jau turejo viskas but uzauge, o as tik guliu ir ramus pries saulute pilva kaitinu.
Deja, tenka pradeti ne tai kad nuo nulio, o nuo -100. Tai labai sunku. Taciau savo vaikams privalau sumoketi skola ne tik savo bet ir savo tevu ir seneliu ir proseneliu. Duos Dievas neparklupsiu kelyje.

Ajai: meiles erdve mieste labai svarbu. Mes tave butinai palaikysime. Kur kas lengviau ja kurti sodyboje, kur kiekvienas augalelis tau padeda. Ir neitiketinai sunku kur kiekvienas praeivis (iskaitant ir mane) nesioja bent dalele agresijos, o kai kas sukaupes jo turi uz kelis tukstancius zmoniu.

Is kitos puses, manau kad tik vaikai uzauge sodybose gales kazkuio padeti miestui...
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Post by Laimis »

Ja, AJA, zinok, kad bendraminciu tu jau turi. As tai asmeniskai be sodybos neisivaizduoju kaip gyventi. Bet tokiu zmoniu, kurie nori kurti meiles erdve mieste yra tikrai nemazai. Daugumos tokiu mano sutiktu zmoniu argumentas buvo - as per senas (sena) ir man sodybos nereikia. Beje, jauciu, kad jau gimsta antra MUSISHKIU frakcija. Viena musu dalis nueis i sodybas, kita liks miestuose ir priimines naujus narius i klubus. Kiekvienas renkasi pagal save. Labai fainai, kad mes ivairus ir musu bus pilna visur :) :) :)
Gluosnė
Posts: 513
Joined: Thu 04 24, 2003, 13:26
Location: Kaunas/
Contact:

Post by Gluosnė »

Panasu, kad AJA tiesiog lauke, kad mes ja ishkiritkuosime, atstumsime ir kitokios nuomones priimt nebuvo pasirengusi.. Liudna..
Laimis
Posts: 1378
Joined: Mon 05 19, 2003, 11:42
Location: Link Ukmergės
Contact:

Post by Laimis »

AJA, tai kaip ten? Sios temos pirmieji zodziai? Draugaujam?
Vitalijus Z.
Posts: 46
Joined: Sun 04 06, 2003, 20:54
Location: Mazeikiai
Contact:

Post by Vitalijus Z. »

Aja sveika! Nelabai supratau, kas tau nepatiko, bet tiek to....
As pasakisiu kitaip. Supranti, galima perskaitit dauguma knygu, idomiu ir ne labai,galima kurti sodybos-galima ir ne kurti-esme ne tame!!!!!!!!!!!
Esme tame, kad zmogus pagaliau suprastum savo tykra GYVENIMO BUDA IR KELIA! Ir tiek, bet kiek daug reiskia tie zodziai mums, tu isidemek-GYvenimo kelias ir budas! Be to ne zemeje esme, o tame, ka tu mastisi ir kaip tu mastisi, ir ka tu veiksi Savo zemeje!!!!! Juk cia ne kienoto zeme o butinai tavo, nuosava!!! Ne namas is 4-8-12 senu, o Gyva ir mylima zeme, kur tu sukursi savo roju, savo vaikams ir sau! Pagalvok apie tai.Niekas mums nesiulo eiti ir gyventi ten, ar priverst tai, ne, cia kiek vieno zmogaus pasirinkimas, ir tas pasirinkimas patikek tu man visada gerbiamas!!!!
Kas suprato Anastasija, tas daro ne del to kad tai "reikia"zemej", o del to kad syrdis veda i meile, siela nori pajust ir suvokt kas tai-gyvent kartu su DIevu! Esme visos tos idejos-SUVOKIMAS KAD TU ESI DIEVO VAIKAS, IR PAS TAVE YRA TOKIOS PACIOS GALYMIBES KAIP IR PAS DIEVO!!!!!
O TAM KAD TA PAJUST, REIKIA IR KURTI KARTU SU DIEVO, IR PAZINT JO SVAJONE IR PROGRAMMA, BET TAI IMANOMA TIK , KURIANT SU JO MINTIMIS IR GYVENANT JO GYVENIMO SUKURTA BUDA, TA PRASME KAD ZMOGUS GYVENS PAGAL DIEVO SVAJONE,IR TIK TADA TOKIU BUDU JIS PAZINS DIEVO MINTIS PER BENDRAVIMA SU DIEVO MINTIMIS(SODAS) IR PAZINS JO SVAJONE, KO JIS NEREJO, KAIP JIS TAI SUKURE IR KAIP ZMOGUI PASIEKT TO PATI ARBA DAR GRAZIAU!
Pagalvok, jog ne riversta tu butinai gyventi taip, sode, cia tavo laisvas pasirinkimas!!!!! nIekas neprivers tave to padariti. Cia kiek vieno zmogaus laisvas noras ir pasirinkimas :D
O kritika, ji visada reikiama, nes mes galim pamatiti ir kita mastima ir savo klaidos per kritika, tad kritikuokit kas norit, daugiau mes suzinosim :) . Aciu uz kritika :)
VIsiems sekmes ir iki pasimatima :)


Su pagarba Vitalijus Z. :)
Vaidotas Špokauskas
Posts: 13
Joined: Tue 05 13, 2003, 8:22
Location: Kelmė

Post by Vaidotas Špokauskas »

Ir man atrodo, kad gerai, jog esam ivairiapusiski ir nevienodi. Kita vertus, as pats skaitydamas knygas, nematau ten tiesioginio kvietimo kurti sodybas... Man tai lyg kvietimas duoti kazka savo vaikams. Mano dukrai dar tik 16 menesiuku, ir buna labai liudna, kai esant bjauriam orui, ji buna kambaryje ir jos neleidziam kiema. Tada atrodo kaip paukstelis ankstame narvelyje. Pradejom ja gyvendami vieno kambario bute. As tiesiog neisivaizdavau, kaip galima uzauginti savo vaika laimingu tokioje aplinkoje... Ir visai ne del knygu dabar grizau i tevu namus, nes ten didelis kiemas, sodas, kudra... Net man ten negyvenant, cia vaziuodavo mano draugai ir vadindavo mano tevu namus rojumi (erdvu, gaivus oras, kvepiantis gelemis, sodas, vaisiai). As nezinau, ka dar galeciau duoti savo vaikui, nes jau dabar kartais pajauciu, kad ji i mane ziuri kazkaip atlaidziai... Tai noriu duoti bet erdves laimingai vaikystei.
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

saunuolis Vaidai, teisingai viska supranti
negana to, jei neduosi laisves savo vaikeliui, tai kai atgimsi jo proamukiu gali but kad erdves turesi dar maziau nei tavo vaikelis, tarkim 1x1x1 metro kuba ir visas, be langu ir rankenu. tada dabar automatiskai rupiniesi ir savo ateitimi, tu dabar zinai kad tau tas kubas tikrai nepatiks todel jau mastai apie metodus isvengti sio galimo kalejimo
dar karta sakau - saunuolis
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
bute
Posts: 72
Joined: Tue 02 04, 2003, 14:46
Location: Taurage
Contact:

Post by bute »

Graziai Vaidotas parase. :)
Post Reply