Subtili tema! (netradicinė seksualinė orientacija)

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Olga
Posts: 145
Joined: Sat 02 22, 2003, 14:26
Location: Vilnius

Post by Olga »

darja wrote: O tau, brangioji Olga, pasakysiu, kad viskas bus gerai :lol: , o del to, kad moterys nemyli vyru, tai tu jau nesirupink :wink: , va, geriau pasakyk, ka daryti, kai vyrai ne visada jas myli ar del kokiu nors priezasciu negali myleti :?: :wink:
Kaip sake L.Viilma :
"Источник любви - в сердце женщины"
Moteris turi ismokti myleti vyra, tik tada jis gales jai atsakyti tuo paciu. Mokanciai myleti niekada nereikes sunkiai dirbti ir vargti. Tokia moteris bus laiminga...
Ismokti myleti - myleti безусловно. Kaip vaikai myli.
O ne taip: as tave mylesiu, jei tu turesi daug pinigu, ar nama, ar masina, arba jei tu busi toks ir toks (jei nerukysi, negersi ir t.t.) Jokiu jei!

Ir priezastis vienintele: moterys nemoka myleti vyru.
Jos ispradziu praso ir tik po to myli. O reikai ispradziu duoti paciai, o prasyti net nereikes :)
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

tas pats liecia ir vyrus
pirma reikia duoti meile, o ne bandyti gauti
ir jei moteris nesugebes duodanciam grazinti bent daleles, tai ju keliai issiskirs, tiesiog issiskirs
ir atvirksciai, jei negrazinsi duodanciai meile moteriai bent daleles, tai butinai atsiras kitas vyras.... butinai
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Labas rytas, brangieji, graziai cia jus visi kalbat, bet noreciau atsakyt tau, gerbiamoji mokytoja Olga, prisimylejau per savo ne toki jau ir trumpa gyvenimeli kaip tu sakai "bezuslovna", galima sakyt, "bez uma", ir nebuvo man svarbu nei turtai, nei tai, kad man ka nors duotu, as galejau sirdi isplesus atiduot, nors gal tau taip ir neatrodo, ir negaila man to, ka atidaviau, ir neprashiau net padekos, bet dabar supratau, kad per didelis atsidavimas gadina zmogu ir buna, kad jo sirdis nuo to net suakmeneja... Taigi dabar pasimokiau - negalima taip, jau geriau but pasaipiai, egoistiskai, tada tikrai lengviau gyvent, bet kaip sakoma "pripratimas - antras prigimimas", tfu tfu tfu per kairi peti :lol:
Va, ir nusishnekejau cia as rimtai, net pikta ant saves, ir pasisaipyt is nieko beveik nepasishaipiau, bet atleiskit, tikiuosi, daugiau taip nedarysiu :wink:
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

Dovanodamas gele moteriai, as ne bandau gauti meiles, as savo meile bandau duoti... :roll:
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

to xebryte

Post by Deep »

zinot as vis dar noreciau pasisakyti ta tema apie vyru ir moteru meiles turiu pasakyt tik tiek, kad as asmeniskai, kaip paselusi as jei jau myliu, tai visa sirdim ir net neziuredama ar man atiduoda ta meile ar nea, ir ko as galiu pasakyt, kad, kaip mano viena pazystama sako:" atvira sirdyte nuoga subinyte" ir tikrai tie mano buvusieji manim tik pasinaudojo arba issigande mano beribes meiles... paliko:? bet as esu neistu zmogeliu kai nepasiseka tipo nuleidzia rankas ir sako kox negeras ir negailestingas tas gyvenimas zinau viena jei nusisypsosipasauliui jis irgi nusisypsos tau bet jei vergsi tai vergsi vienas, o viena but as tikrai nenoriu nors vienatve is esmes patinka :mrgreen:
Zmones mylekites, o nekariaukit!
Olga
Posts: 145
Joined: Sat 02 22, 2003, 14:26
Location: Vilnius

Post by Olga »

Rasysiu rusu k., nes kitaip nemoku paaiskinti.
Самодостаточный и целостный человек своею безусловной любовью притягивает такого же самодостаточного и целостного. Когда ты просто любишь, а не просишь милостыню, тебе просто не могут ни унизить, ни оскорбить, ни обидеть.
Если уж полюбила этого человека, то просто люби и ничего не хоти.
Все придет само.
Не оценивай, не суди, не жди...Просто люби.

Ka as perskaiciau is tavo zinutes:
Va! As ji taip mylejau! (kuri laika...) O jis toks ir toks...tokios mano meiles neivertino!
Kokia tu pati, tokia ir tavo meile - toks tavo isrinktasis.
Gali ieskoti kito iki gyvenimo pabaigos, bet jie visi bus panasus, keisis tik smulkmenos. Ir tada tu galesi tvirtai sakyti: visi vyrai kiaules (ar kaip tu ten juos vadini), nes kitokiu nemaciau.
Ну нет у тебя этой гармонии мужского и женского начала!!!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Viskas, raz nera manyje, kaip nusprende ismintingoji Olga, tos pusiausvyros tarp vyriskojo ir moteriskojo prado, nusprendziau - nuo siandien pasidarau lesbiete arba biseksuali (sako, dabar labai madinga) :wink: :P O kas gi man, tokiai vargsei belieka :cry: :roll: :P
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

darja, tai jeigu visos moterys taip? Kas tada? Ka mums vyrams tada veikti? :cry:
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

padarelis - maziau jaudinkis
kai sukursi meiles erdve.........
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
neaiski
Posts: 15
Joined: Fri 03 12, 2004, 0:55
Location: Vilnius

Post by neaiski »

Olga, esi visiskai teisi, ner pas darja pusiausvyros tarp vyriskojo ir moteriskojo prado... Sakyciau, moteriskojo prado, visiskai ner... :cry: Vis su dzinsiais ir su dzinsais, nepamenu, kada ja su sijonu bemaciau... Tai is kur cia tas moteriskumas pas zmogu bus... :) Viskas, nuo siandien uzsiimsiu darjos auklejimu :lol: O tu, darja, ruoskis... :wink:
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

O ka man, nabagei, daryti, kad musu harmoningoji Olgacka nusprende ir kaip kokia daktare konstatavo mano diagnoze: nerasta harmonijos :shock: :lol: Bet va mano negstamiausias dainininkas Boria Grebnius (grebenshcikovas) sako, kad dar nesutiko gyvenime NEI VIENOS :lol: harmoningos moters, bet is to ju chaoso viskas ir gimsta, net vaikai :wink: Todel jis net viena savo albuma pavadino "Sestra chaos", taigi ir as, ir tu, musu ismintingoji harmoningoji Olga, visos mes, mielosios, esam sestrickos chaos, norit jus to ar ne :wink: Taigi sekmes mums visoms kuryboje :wink: :)
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Tikiuosi, kad šio malonaus pokalbio dalyviai nesupyks, jei įsiterpsiu į jų subtilų pokalbį.

Olga rašo:”As nezinau kas bus. Nera nieko blogo tame, kad moteris myli moteri. Blogai yra, kai moteris nemyli vyrus. Arba nemoka ju suprasti, nenori ju isileisti i savo gyvenima.”

Mieloji, Olga,
Manau, kad homoseksualizmas yra įgimta problema, susijusi visų pirma su fizinio kūno sąvybėmis (liaudiškai kalbant – išsigimimu). Nebandysiu spėlioti, dėl kokių priežasčių tai įvyksta. Bet noriu pabrėžti, kad nė vienas vaikas nėra kaltas dėl to, ko jis negalėjo pasirinkti (o gal sąmoningai pasirinko dar prieš gimimą, suvokdamas visus iš to išplaukiančius dalykus). Gimus Žemėje kiekvienas žmogus priima sprendimus kaip gyventi - skleisdžiant meilę, ar tik tenkinant fizinio kūno malonumus, siekiant valdžios... Ir čia jau prasideda kiekvieno asmeninė atsakomybė. Manau, kad žmonių su čia minima negalia pasirinkimas yra sudėtingesnis...
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

O visos kuno savybes susijusios su siela
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Anastasija sakė:”Знание Истин не в произношении их, а в образе жизни.”
Negerai antrą dieną iš eilės kartoti tą pačią citatą, bet... Žiūrėk ne į kūną, o į gyvenimo būdą.
Andrius
Posts: 75
Joined: Fri 02 21, 2003, 10:08

Post by Andrius »

Šia subtilia tema daug informacijos galima rasti Prof. Klimovo knygoje “Božyj narod” ir kitose jo knygose. Tai jokiu būdu nėra skaitiniai sukeliantys teigiamas emocijas- labai jau niūrus ir beviltiškas pasaulio vaizdas nupieštas, bet knygoje pateiktų faktų ir logikos bent jau aš negaliu užginčyti. Rekomenduočiau nors paskaityti knygos įžanga (pirma nuoroda), o stipresnių nervų žmonės gali skaityti ir visą knygą (antra nuoroda). Bet kartoju: perskaičius, saulutė tikrai nepradės šviesti skaisčiau, nuotaika nepagerės.

Paskaičius tekstus ne tik bus aiškiau “kas valdo ir kaip valdo pasaulį” (ta tema išdėstytas požiūris visiškai sutampa su Anastasijos pareikštomis mintimis), bet ir paaiškės, kas dabar vyksta Lietuvoje: kodėl taip iš visų pusių, nesiskaitant su priemonėmis, puolamas Prezidentas, kodėl taip jautriai sureaguota į “Respublikos” rašinius apie žydus ir gėjus.
http://www.klimov.kiev.ua/Books/Common/Essence.htm
http://www.klimov.kiev.ua/Books/Bnar/Bn00c.htm
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

padarelis &darja

Post by Deep »

axa tai jau norejot skambint i atleisk laida :lol: :lol: cia buvo big experiment ir norejau paziurewt kaip elgsites ir pasiziuret kas jus per padarai esat ir ar nors kruopelyte sazines turit pasirodo viska is destet juodai ant balto ir kazkaip mano piktis atlego :mrgreen: gerai vaikuciai viska pradedam is naujo ir bandykim toliau gyvent draugiskai :wink:

priedas:Labai dekinga esu jums visiems, kurie pasisakete sia tema ir kurie ateity pasisakys . Man tikrai yra be galo dziugu, kad ji sulauke tokio jusu demesio ir tapo pati svarbiausia Negaliu apsakyt savo dziaugsmo, nes jauciu, kad tikrai musu visuomene is laisves, snekedama apie homoseksualuma ir pagaliau tie zmones gales nesislapstydami vaikscioti susikabimne gatvemis ir laisvai dalyvauti televizijos laidose, nebijodami, kad poto bus atleisti is darbo ar dar kokios nors diskriminacijos... na jei atvirai cia dar norejau si bei ta i sia tema papildyti ir pasakyti, kad as turiu drauge, kuri yra homoseksuali ir mudvi susipazinom barake. Ji, tiesa sakant, bande mane kabinti ,taciau as pasakiau, kad deja, bet neesu lesbiete ir negaleciau su ja draugauti butent taip, kaip ji tikisi, taciau man ji kaip drauge, biciule yra labai miela ir as ja uz tai gerbiu.. ji, tiesa sakant, buvo labai apstulbusi, kad as ant jos nei rekiau, nei paskutiniais zodziais isvadinau, ta prasme su elgiausi, kaip su sau lygia ir jos nesmerkiau uz tai, kad ji yra homoseksuali. Bet pasirodo ne visos panos barake buvo draugiskai nusiteikusios jos atzvilgiu ir rezge visoskius planus, kaip ja is to barako ismest na aisq deja, bet joms pavyko, man tikrai gaila, kad jai teko del tu panu siauraprotiskumo ir baimes isikraustyti... nepaisant visko mes su ja kartais susitinkam prie arbatos podelio kokioj kavinukei ir pasisnekam apie gyvenima, o su zinojusi, kad as sia tema forume uz vedziau ji man sake, kad dar neturejo heteroseksualios tokios drauges, kaip as ir yra labai dekinga uz tai, kad as ja palaikau ir jos nesmerkiu.
Zmones mylekites, o nekariaukit!
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

DOZE :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Post by Deep »

soko terapija baigta :!:

prasideda poezija....
SVAJONE

Kai viena diena butybe nuostabi
Melsvais sparnais man veida gloste
As netikejau kad tai ji
Mnao dar neisipildziusi svajone

pried.
Pakilk aukstyn, sparnais mosuok
Ir man nors gabaleli rojaus duok.
Tik nebijok, nepasiduok....
Savo ranka noriu tau paduot!

As slapta visa laika troskau-
Iskrsist tokli ir palikt visa praeity,
Kad nematyciau miesto bokstu,
Skaudziu randu sirdy....

Taciau viena saly svaju,
Nesijauciau laiminga
Be artimu zmoniu ir be draugu....
Man vien tik ilgesy davei svajone inoringa!

Dabar nauja svaja minty:
Jaunam sode medy pasodinti,
Grazioj vietoj nama pastatyti,
Ir vaika maza ateity pasauliui uzauginti![/color]
p.s. savos kurybos dainuska kai ismoxsiu grot gitara butinai padainuosiu promisss
Last edited by Deep on Wed 03 31, 2004, 15:59, edited 2 times in total.
Zmones mylekites, o nekariaukit!
padarelis
Posts: 50
Joined: Wed 02 18, 2004, 21:51

Post by padarelis »

EE jus ramiai cia mazu vajq yra :oops: :lol:
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

:mrgreen: mielas andraiau as tiesiog norejau ne porno vaizdeli nu piest bet liaudi grazint prie temos esmes ir toliau testi diskusija apie hoseksualuma beje malonu kad ir tu nusprendei pasisakyt sia tema ir dekui us tokia sklandzia nuomone tiesa sakant tikrai esu suzaveta kad nepatingejai tiek vienu ipu imti ir pripilt :wink: taigi spaudziu penkis ir na sprendZIAT IS MANO TEMOS POPULIARUMO AKIVAIZDU KAD ADMINAMS NEAPSIMOKETU JOS UZDARYT AS DELTO RAMI JEI KA :!: (+) :gigi:  :angel:
Zmones mylekites, o nekariaukit!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Klausykit, kaip supratot ir as ne davatka, bet nezinau kaip jums, o man tai visai ne i tema ta jusu pornushke, jos pilni laikrasciai ir kita, o cia Anastasijos forumas, kaip ne kaip. Susidaro vaizdas, kad musu Deep visai Anastasijos knygu neskaicius, jei cia tokius dalykelius cituoja. O ka veikia musu grieztieji moderatoriai - kai parasiau temoje apie batus apie maista, tai iskart pagrasino istrint, mat ne i tema rasau, o cia, sakykit, i tema, labai tinka pire bendros forumo atmosferos, ar ne? O gal jums rupi tik kad rasytume su lietuviskom š,ž, ir niekas daugiau. Juk bet kas kas gali uzklyst i si foruma ir visokias blevyzgas rasinet, manau, reiketu biski prafiltruoti, o ir isvis siulyciau istrint sita tema, nes man ji sitam forume visai ne i tema - tegu Deep kelia seksualiniu mazumu klausimus kituose forumuose ar chatuose, jei jai tai taip aktualu, o cia tikrai, skaito ir studentai, ir net vaikai gali prisijungt. Man asmeniskai visai net netraukia atsidarinet sia tema - tiesiog neidomu. Aisku, tolerancija - geras dalykas, bet viskam yra ribos.
PS va kokia griezta cia pabuvau, net paciai biski juokas ima :wink: , bet kad is tikruju :roll:
Post Reply