Subtili tema! (netradicinė seksualinė orientacija)

Moderators: Rolandas, Visi tvarkytojai

Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

as esu skaicius visas lyg vienos anastazijos knygas ir ko as galiu pasakyt kad pritariu jos idejom bet negaliu pasakyt kad pati asmeniskai kada taip imsiu ir atsisakysiu visu dalyku ir begsiu gyvent i kaima nu nea tikrai to nebus as planuoju ateity gyvent uz miesti ir turet nuosava nama ir sklypa bet negaleciau gyvent butent taip kaip ji nurode.....gal gales mano proanukai dar negaliu pasakyt o ta staipsni as idejau todel kad parodyciau kad betkada ir bet kur mus gali uzklupti mintys paie homoseksualuma.....ir gal net patys to nezinodami pasamoneje apie tai mastom va....tiesiog gerai yra pasakyta kad zmogus nezino tryju daliku pats saves kas yra visoje visatoje ir to delko mes apskrytai gyvenma ir esam cia.....taigi as noreciau savo gyvenime isiaisqint bent pamegint isiaisqint kas per vienas tas zmogus yra ir planuoju studint psixologija va....
Zmones mylekites, o nekariaukit!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Zinai, musu visu pasamoneje gludi visokiu ten dalykeliu, bet nebutina juos visus pilt ant kitu galvu, tam mums duota biski protelio :roll: , kad atrinktum, ka pasilaikyti sau, o ka kitiems pasakyti, net ir rasytojai, kurie save laiko gana laisvais zmonemis, savo kuryboje kai ka nutyli, o kurie nenutyli, tai patys sugriauna savo gyvenima :cry: As cia jokiu budu taves negasdinu, bet tokiu pavyzdziu tikrai yra :cry:
Zinai, kai pradejai sia tema, man pasirode viskas kaip pokstas, tiesiog nekaltas pasmaikstavimas, o dabar net nemalonu atsidaryt sita "subtilia" tema (beje, ne man vienai). Patarciau paciai istrint ta savo "straipsni", bet tesizinot -jei jums visiems patinka, daugiau nesikishiu ir i shita tema nelisiu. Tegu moderatoriai tada geriau taiso korekturos klaidas :P
bute
Posts: 72
Joined: Tue 02 04, 2003, 14:46
Location: Taurage
Contact:

Post by bute »

:shock: :shock:

Darja, atsiprašau, bet man sukelei ne kokias emocijas savo pasisakymu.

Jei jau toleruoja tavo pasisakymus "i tema" kiti cia apsilankantys, tai galėtum ir Tu toleruoti kitų...

O man buvo įdomu skaityti Andriaus žinute. :P
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Gerai, viskas, tyliu, jei jums patinka visa tai, tai ir man patinka.
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Tenka prisipažinti, kad šią žinutę parašiau prieš “Šoko terapijos užbaigimą” . kaip ten bebūtų- jau parašyta. Įdėsiu.

Šios temos pradžioje rašiau:
“Negalima smerkti jokių jausmų, o ypač Meilės, jei jie nežeidžia kitų žmonių jausmų.”
Neatsisakau savo žodžių ir dabar. Kaip supratau, tokių kūrinėlių skaitymas tau sukelia malonius neįprastus jausmus. O apie kitų jausmus ar pagalvojai? Tiesiai pasakysiu- man tavo perpasakojimą skaityti buvo nemalonu. Įsitikinusi, kad ne tik man vienai. Kodėl taip pasielgei? Būsimoji psichologė eksperimentus daro? Mano kaimietės supratimu, netinkamas iššaukiantis veiksmas netinkamoje vietoje pasireiškia kaip asmens nepilnavertiškumo požymis, kada nežinoma, nesugalvojama kaip į save atkreipti dėmesį. Jau atkreipei, atidarydama šią temą. Spėju, kad sulaukei ne taip mažai privačių žinučių. Asmeninėmis žinutėmis galėjai ir susirasti į save panašių draugų (kažkodėl atrodo, kad nevisai tinkamą svetainę tam pasirinkai) Negana? Šokiruosim toliau, drąsiau, aštriau, pikantiškiau, skaniau? Nepatinka – neskaitykit. O jei ištrinsit – imsim šaukti, kad netradicinės orientacijos mažumas (?) skriaudžiat, įgnoruojat.

O adminas kietą stuburą parodė, kai aš ėmiau reikšti asmeninę nuomonę apie tai, ką būtų galima keisti pirmo puslapio idėjose. Iš kart projektą padarė veikiančiu, mat ne idėjų klausė, o nuomonės, ar tinkama spalva... Na, bet tam ir adminas. Nepatinka – gali nesilankyti.

Kaip ten bebūtų, reikia padėkoti Deep, kad ji stato mus į tokią padėtį, kurioje reikia apsispręsti, kaip elgtis, kad Meilės nepamynus išlaikyti savo orumą ir svetainės kryptį.
Andrius
Posts: 75
Joined: Fri 02 21, 2003, 10:08

Post by Andrius »

Pakartotinai įdedu savo ankstesnę žinutę, trumpai paiškinančią homoseksualizmo esmę. Ją prieš tai išėmiau, bijodamas, kad ji ką nors gali žeisti. Bet po šių diskusijų, artodo, kad klydau. Manau žemiau pateiktas tekstas padės tolerantiškiau žiūrėti į Deep, ji negali atsakyti už tai ką ji daro, ir užjausti ją.

O Administratoriui patarčiau iš vis sunaikinti šią temą, kam tas iškrypėliškas brudas Anastasijos tinklapyje.

Homoseksualizmas tai įgimto psichinių sutrikimų komplekso dalis (išraiška). Žmogui su psichine negalia homoseksualizmas pasireiškia kaip barjeras pratęsti savo giminę, t. y. tam tikra kliūtis turėti nepilnaverčius vaikus.

Homoseksualistai būna aktyvūs ir pasyvūs.

Aktyvūs gėjai –pilni energijos vyrai. Tos energijos šaltinis įvairios psichozės ir neurozės. Neatsiejamas tokio tipo gėjaus bruožas liguistas valdžios troškimas. Todėl tokio tipo gėjus galima vardinti ir vardinti.- jų pilna tarp valdžios žmonių: karalius Dovydas, Makedonietis, Cezaris, Napoleonas, Petras I-asis, Leninas, Stalinas, Berija, Ruzveltas, Mao-Ddzedunas ir t.t.. Aktyvios lesbietės -tai taip vadinamosios “vyrai su sijonais”. Tai taip pat aktyvios, energingos ir liguistai siekiančios karjeros moterys, todėl iškylančios iki aukščiausių valdžios ešelonų. Visa tai ir yra viena iš priežasčių, kodėl homoseksualizmo analizė yra tabu (prisiminkime reakciją į V. Tomkaus rašinį), o žiniasklaidoje tiesiog propaguojama paleistuvystė, kas irgi yra viena iš homoseksualumo išraiškų.

Pasyvūs gėjai tai moteriški vyrai, kuriuos jau galima lengviau atpažinti, o pasyvios lesbietės tai iš pirmo žvilgsnio normalios moterys, dažnai ištekančios, bet niekad nepadarysiančios vyro laimingu, nes jos, kaip ir kitų tipų homoseksualistai, negali mylėti kaip normalūs žmonės.

Kiti psichiniai sutrikimai lydintys homoseksualistus - tai sadistinis-mazohistinis kompleksas (žinome kas vyksta kalėjimuose-didelė dalis nusikaltėlių turi homoseksualinių polinkių) , persekiojimo manija, nimfomanija ir donžuanizmas (partnerių keitimas), impotencija ir daugybė kitų psichozių. Dar viena homoseksualistų savybė – laikyti save IŠSKIRTINIAIS, IŠRINKTAISIAIS, kitaip sakant visuomenės ELITU, tuo pačių jaučiantis skriaudžiamiems ir persekiojamiems (čia ir yra didybės manijos ir tuo pačiu persekiojimo manijos (paranojos) pasireiškimas) ir MĖGAUJANTIS tuo (tą matome tinklapyje). Be to jie turi polinkį jungtis į visokio plauko, būtinai slaptas ir uždaras, draugijas, ratelius, ložes.

Homoseksualių polinkių turinčių žmonių visuomenėje yra gana daug. Pvz. Amerikoje tokių skaičius gali siekti 40% (apie 5 % atviri homoseksualistai, o likusieji pasislėpę arba latentiniai), o tarp kūrybinės inteligentijos ir žiniasklaidos atstovų tas procentas viršija 75. Reikia tikėtis Lietuvoje padėtis yra geresnė.
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

taip dabar as jums taip zmogeliai pasakysiu is vis kox mano tixlas ir noras buvo rengiant sia tema ogi padet tokiems zmonems kaip mano drauge apie ja beje esu anxciau rasius tai va ji buvo is mesta ir is barako ir is kolegijos ir jei ne as ir kelios drqauges jos siame gyvenime ir nebebutu.....zodziu as norejau padet prevenciskai ir sviest visuomene gal as ir nesusilauksiu tokio pasisekimo kokio susilauke anastazijos knygos ir gyvenimo filosofija be as bent mazaja dalimi norejau prisidet prie visuomenes svietimo apie homseksualius zmones......

p.s. o kas liecia adminus tai as sakau tegu jie daro kaip nori tegu jie masto ka nori bet in the end as didziuojuos tuo kad sudominau ir gal net sokiravau kai ka tai reiskias kad atkreipiau pagaliau demesi ir pabudinau visus is miegojimo ir nenorejimo matyt problemu....
Zmones mylekites, o nekariaukit!
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Bet kaip tai susije su užrašu viršuje:

Skambantys Kedrai
Įdėjos, aprašytos V.Megre knygose
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Na gerai, bet kas iš to švietėjiško darbo jei žmonės pykstasi, įžeidinėjami? Tai ne kokie vaisiai?
Ar čia tik taip išėjo. Tiesa pasakius nesupratau ką galėjo pasakyti Agnė tokio įžeidžiančio kad reiktų taip varyti?
Kipshas
Posts: 788
Joined: Mon 06 23, 2003, 9:39

Post by Kipshas »

Visokiu buna zmoniu, kai kurie megsta varyti ant kitu
Rekomenduoju jiems, jei nuo to jie bus laimingesni, varyti ant manes, as neimu i plaucius ir esu storaodis.
Buvau as angelelis, ka gi man daryt
Be sparnu likau
glesum
Posts: 954
Joined: Tue 02 18, 2003, 13:14
Location: Kaimas
Contact:

Post by glesum »

Is tiesu, ANdrius gera minti pasake. Homoseksualizmas blokuoja galimybe tureti vaiku. Tai yra karmine problema. Jei tavo drauge butu heteroseksuale, jos vaikai greiciausiai butu labai nesveiki, arba atnestu daug nelaimiu zemelei. Bet yra ir pozityvi naujiena -- jei tai karmine problema, ja galima istaisyti. Nezinau ar supranti apie ka kalbu. tai galima padaryti nebe problema.
Beje, priezastis, kuria as paminejau, yra tik viena is galimu variantu. Priszasciu gali buti ir kitur... Tevai, praeiti gyvenimai... ir tt.
Gali pabandyti tuo pasidometi.
Sekmes
Agnė
Posts: 402
Joined: Wed 02 19, 2003, 13:17

Post by Agnė »

Olga rašo(tiesa, ji rašė kitoje temoje, bet, manau, kad omeny turėjo šią): “Kaip dauguma jusu puole kaltinti viena vieninteli zmogu!
radote atpirkimo ozy?

Kas is jusu gali pasakyti, ranka ant sirdies padejes, kad niekad neklydo? niekad nemelavo? ir pinigai (ar slove, ar turtas ar pan.)jam nerupi?
As to padaryti negaliu. As visiskai rami tik todel, kad zinau jog viskuo jau pasirupinta ir kiekvienas turi tai, ka turi gauti. As nepergyvenu del to, kad kazkas liks nenubaustas ar nepamokytas. Tai kodel jus tiek savo energijos sunaudojate kaltindami ar teisdami? Jus neturite kitu uzsiemimu?”

Teisingai Olga sako. Todėl vadovaudamasi paprastu vaikišku posakiu:”Kas ant kito sako, tas ant savęs pasisako” šiuos savo teiginius peradresuoju sau:
*O apie kitų jausmus ar pagalvojai?
*netinkamas iššaukiantis veiksmas netinkamoje vietoje pasireiškia kaip asmens nepilnavertiškumo požymis (čia- sau)
*O adminas (skaityki – Agnė) kietą stuburą parodė
*skaityk atidžiau, žiūrėk giliau
*Ar tik tu neskirstai žmones?

Būsiu dėkinga, jei parodysit daugiau, kažkaip nebeįžvelgiu.
Na, ką? Yra dėl ko susimąstyti. Bet aš ir nesakau, kad aš tobula. Bet mokausi.
Mindaugas
Posts: 1311
Joined: Fri 09 27, 2002, 23:01

Post by Mindaugas »

Žinai Agne malonu skaityti tavo žinutes
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

Tikiuosi ir as dar tave, Deep, kada isgirst ar sutikt. Neminek blogu zodziu, jei ka ne taip pasakiau, aciu tau uz gerus zodzius ir linkiu tau kuo geriausios kloties (nors netikiu, kad taip imsi ir nieko neparashysi - zinom mes tave :P :wink: ). O sioje temoje, manau, tiktu mano tevelio eiles, skirtos moterims (jos buvo parashytos 1983 m., kai jam buvo jau 71 m.):

Labai mylėjau moteris -
dar ir dabar myliu,
tik joms būdingo žavesio
užmiršti negaliu.

Įsiropščiau į rudenį,
kur šalta ir gūdu,
kur nieks širdies nedžiugina -
taip pilka net graudu.

Bet šviesią meilės vėliavą
keliu aukštai aukštai -
ne veltui žemės dukteris
mylėjau taip karštai.

Šiuos žodžius skiriu tau, Deep, tau, Olga, Agne - mums visoms, dievaitės :wink: , nesipykim, kad senatvėje nebūtų blogų prisiminimų :wink:
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

:) sveikuciai, as jau senokai cia nesilankiau, o esu vieno vartotojo deka tai Skirmanto, kuris man parase i pasto dezute, kad gyvenimas tesiais ir kad galiu grist i si foruma pakelta galva, na as tuo net ir neabejoju, kad gyvenimas tesiasi, nors manes cia ir nebuvo, ir vis delto faina kai kasnosrs palaiko... :)


beje turiu cia toki straipsniuka sia subtilia tema http://www.prizme.lt/straipsniai/straip ... iew&id=369
Zmones mylekites, o nekariaukit!
korina
Posts: 74
Joined: Thu 07 15, 2004, 12:32
Location: klaipeda

Post by korina »

Nejaugi yra pasiekusių tobulybę, aš apie tuos kurie nenori keistis. Tobulėjimui ribų nėra.
O apie homoseksualus tai štai: jie save guodžia, kad Dievas taip "patvarkė" ir todėl jie kitokie. Yra ne taip, Dievas sukūrė vyrą ir moterį, o demonas iškreipė Jo kūrinių jausmus ir dabar juokiasi iš žmonių kurie sumaišė lytį.
Būtinai reikia atskirti patį reiškinį nuo žmonių, žmonės verti užuojautos (homoseksualai), o reiškinys pasmerkimo.
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

8) ex negalim mes be savo teisuoliskos paziuros...noretus siek tiek tolerancijos :wink: bet jai atsirast suprantama reikia laiko.... :) bet kokiu atveju dekui uz nuomone :mrgreen:
Zmones mylekites, o nekariaukit!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

as kazkur skaiciau, kad jie, nabagai, praeitame gyvenime buvo per daug susizaveje savimi, prisirise prie savo kuniskojo grozio, todel siam gyvenime ju jau nebetraukia kita lytis, o tik ta pati... Kai paziuri, koks dabar stiprus visuomeneje kuno kultas (jauno, grazaus, ispuoseleto) ir kiek daug homoseksualistu atsirado, tai visai itikinama pasirodo shi teorija... :(

Bet Anastasijos knygos, manau, gali visa tai iveikti... :)
Deep
Posts: 10
Joined: Sat 02 28, 2004, 13:39
Location: Vilnius
Contact:

Post by Deep »

:roll: idomi mintis- ta prasme norejai pasakyt, kad tai kile is narcizmo(saves pernelyg didelio mylejimo)...bet as labaiu linkus palaikyt Froido teorija :)
Zmones mylekites, o nekariaukit!
darja
Posts: 2703
Joined: Sat 02 07, 2004, 20:04
Location: Vilnius

Post by darja »

ai, nezinau as tu Froido teoriju, tiesa sakant, nelabai man ir rupi, tiesiog kazkur skaiciau :roll:
Post Reply