1. Prieš kiekvieną partijos susirinkimą susirinkusieji turi SU ŠYPSENA

Rimtai

Moderatoriai: Rolandas, Visi tvarkytojai
Manau čia ne problema, o pseudo problema. Kartais žmonės prigalvoja kas bus, jeigu bus, bet to iš esmės niekada nebūna.vaiduze rašė:man kirba toks klausymelis-
jis ir ji, uzaugo meiles erdveje, bet skirtingose vietose. jie pamilo vienas kita, ir gyvens kartu.. kur? pvz- pas ji- jos namai, kur jos erdve- lieka apleisti, ir atvirksciai. jei kurs nauja- abu pirmieji lieka vienisi, jei nera kam ten gyventi toliau
Blaiviai sakai...o pati ar padarei pachmielaPadauža rašė:Aha..... Lietuviai sovietčina užsikrėtė))) Faina
))))
Na, dar vienas žmonių valdymo meno variantas... Kol esi laisvas žmogus, tol esi savimi. O partija?
Na, kokia partija be programos, be valdymo organų, be...... vadovavimo partijos nariams? Jokia! Ir neapsimetinėkit, kad mano žodžiai - melas.
Buvo visokios ankstesnės lietuviškos, buvo komunistų, dabar visokių prisveisė... Geriausiai tiktų darbo partijos pavadinimas, nes dirbti tai reikės))
Meilės partija... Ne vien man ji su seksu asocijuojasi. Ar būtina AKLAI sekti knygų direktyvomis? negi neina paprasčiausiai mąstyti blaiviai? Hmmm...
Miela Glesumele, atmeni, kai Anastasija pasake Vladimirui, kad jeigu musu mintis nepakankamai stipri, kas nors kitas gali itakoti musu pasauleziura ar elgesi. Kitas, kurio mintis stipresneglesum rašė:Atsiprasau... vel isikarsciavau. Tiesiog daug dabar apie tai mastau... ir man visa tai atrode savaime suvokiama, o pasirodo...
Atsiprasau visu seimunu, tikiuosi niekeno neįžeidžiau... Žinau, kad yra ir gerų žmonių valdžioje, bet kodel ten negaletu buti visi tokie. Juk pagal viska taip ir turetu buti, ten turetu buti geriausieji... o kolkas... na nezinau... O jei ten geriausieji, tai ka jie daro negerai? Ar ka mes patys darom negerai? Gal neigimos mūsų mintys apie valdžią ir formuoja ją tokią, kokią mes ją sukuriam?
Viskas ko noriu, tai kad žmonės imtų patys mąstyti ir ... jaustiŠirdis nedaro klaidų... Bet kolkas mūsų pasaulyje vadovauja protas...
Ta proga noriu priminti, kad gimdymas nėra moteriškas dalykas. Pažiūrėk temoje apie mūsų mažuosius kaip vyrai nori gimdyti kartuDievo karys rašė: Manau kad vyriskus darbus vyrui reikia daryti. Na o moteriskiems dalykams kaip gimdymas kol kas dar leidimai pas mus nereikalingi (Kinijoje jau seniai reikalingi)
Na ir prajuokinaiDievo karys rašė:Glesumyte, o kam tau tas vargas su tais zemes dokumentais bei kursais visokiais.
Juk gali susirasti vaikinuka kuris jos jau turi, ir dokumentus leidimui statytis susitvarkes. (tiek to, saves nesiulysiu, per senas jau esu)